Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky,
tak jsem tu po pár dnech - ještě jsem ani všechno nestihla přečíst a koukám, že už máme dvě „dubňátka“ - tak to OBROVSKÁ GRATULACE!!!!
Matuško je úžasný..... ![]()
Mějte se všechny moc fajn, jdu se pokusit vás dočíst..... ![]()
Jak jsem včera čekala ve městě na manžu, až zkončí v práci, tak jsem se šla podívat do C&A, jestli nemají levné kojo podprdy (neměli
), ale šla jsem mrknout do dětskýho a našla jsem tam nádherný letní body, takový to s mini nohavičkama - zářivě oranžový
. Asi se tam vrátím a koupím ho ![]()
Jakou velikost mám asi koupit na léto - to bude malýmu okolo 3-4 měsíců? Vůbec nevím, jak děti rostou ![]()
Evelín , díky za vysvětlení
. Vůbec jsem nevěděla, co ta bílkovina v moči dělá. Tak snad ti zmizí ![]()
Budu si s sebou asi pokaždé brát na kontroly do porodky tu tašku k porodu, jen kdyby náhodou, tak aby manža nemusel jet domů jen pro tašku a zpět, ale snad nebude nutná ![]()
Jen mě napadla taková blbost - těhotenství je vlastně jediná doba, kdy můžeme vidět svůj pupík zevnitř
, zjistila jsem, že tam mám znamínko a ani jsem o tom nevěděla ![]()
Janus: Ahoj
Jak si užíváš MD?? ![]()
Zebruš: Hm…dobrý poznatek
Ještě nedávno by mi šel na něm úplně krásně udělat piercing, ale teďka už ne-e
Jo, taky mi naštěstí nevykoukl celý ven ![]()
Včera jsem taky zatoulala do „céáčka“ a měli tam fakt krásný bodýčka
a jenom za 65
Ale určitě to budou mít i dýl, takže radši počkám ![]()
To mi připomíná z jiného soudku: Teďka mají v Makru dobrou akci na pemprsky, nějaké giga balení či co, 2 krát 84 plínek a vyjde s DPH na 350 korun
To si myslím je velmi dobrý! Ale půjdu se ségrou napůl, jelkož nevím, jestli by jsem těch 168 plínek stihli vybrat celých?? Velikosti 2-5 kg? ![]()
Ryntyntyn no právě,s těma plenama,co kdyby náhodou mělo mimi přes čtyři kila
,což je u mě klidně možný. ![]()
Ahojte,zdravím při prvním jarním dnu
I když u nás to tak nevypadá,máme tady sněhovou nadílku,ze které má radost jen náš pes
![]()
Holky co dnes vaříte? Já hovězí roštěnou s rýží a hovězí polívku.Ale vůbec jsem se k tomu nemohla dokopat.Jsem strašně líná.
Jinak je mi fajn,chřipka je snad definitivně pryč ![]()
Katy s tou chřipkou je to děsný ale opravdu nic víc než čaj s medem a citrónem + Vincentku nedoporučují. Opar mám po té mé viróze taky,nic si na něj nedávám.Ale já mám jen malinkej a už je zaschlej. Je mi Tě fakt líto,vím jak bylo mě…Chvílema jsem už fakt myslela že zešílim.Snaž se potit a nechoďit vůbec ven a lej do sebe ten horký čaj…
Pěkné odpoledne, ![]()
u nás je opravdové aprílové počasí se vším všudy, každou chvilku sněží, to je hrůza, to vypadá spíš jak na prosinec a ne na první jarní den. ![]()
Já dnes vařím špenát s bramborem a vajíčkem. ![]()
Dopoledne jsme byly s Marťou ve městě na nákup, ale měla jsem teda co dělat, abych došla tam a zpátky. Připadám si jak v posledním tažení, ale už to musíme nějak doklepat. Nakoupily jsme korálky a budeme tvořit, aspoň se mladá nebude nudit, když má prázdniny. ![]()
Všem marodům přeji brzké uzdravení a bacily, ať prchnou co nejrychleji. ![]()
Holkyyy me je od rana divne … nejdrive to zacalo jako na zvraceni, nevolnost, pak prujem a ted mam krece, ktere se obcas vraci … tlaky na konecnik a Sanel neskutecne kope, mam strach. Jsem zvedava, snad to jeste zazenu. Cele dopoledne jsem lezela, ale to se taky neda …
no kdyby jsem se neozyvala, tak je to jasne !
![]()
Pocasi radeji nekomentuji, to si ty saticky z poro muzu zase zabalit ![]()
a vytahnout fusak, fakt paradni prvni den jara.
Krasny den vsem! Jdu se svalit!
Adiko......že by další miminko
V kolikátem jsi teď týdnu?Já už jen počítám dny až budu 37tt+0 a pak už chci rodit.Třeba mi to chytne dřív než mi naplánují toho císaře.Já už se nemůžu dočkat ![]()
Koukala jsem na termíny porodu a Ty jsi Adiko v neděli 37tt+0
Tak ještě do neděle vydrž a pak šup sem s dalším miminkem ![]()
Ahojte ![]()
U nas je to s pocasim stejny, za chvili pojedeme za manzelem na letiste prez celou Prahu, netesim se, ale na manzela jo.
Adiko, jed radsi do porodnice nebo k doktorovi, pokud miminko silne kope.
Katy, preji brzy se uzdravit.
Adel, presne vim, jaky to je, takovahle noc, kdy dite ma rymu a kasel. Jirulka uz by mohl 1 lzicku jitroceloveho sirupu nebo echinaceji denne, i kdyz tam pisou od tri let. Nas to v prosinci zachranilo.
Zebrus, to s tim pupikem je dobry ![]()
Holky, ja jeste porad nic nevyprala, nic nepripravila, ale rikam si, ze jsem 34+2, tak to je jeste v poho.
Když už je řeč o těch obědech
Tak my jsme dneska měli k obídku brambory s rošťákama ![]()
A ještě mi nějak nedošlo, že jsou v pondělí ty Velikonoce a tak jsem dneska udělala miláčkovi vajíčkový salát, který miluje ![]()
Adik: Jé, tak tady to vypadá na další miminko! Zrovna včera říkala porodní asistentka na kurzu (ještě jednou, jelikož to byla jiná), že zvracení a průjem jsou nejistý známky porodu! Jako že se tělo snaží vyrovnávat s budoucími kontrakcemi!
Haňul: Já jsem 37+0 už v sobotu Tudíž by měla být i Adik, jelikož (tedy doufám, že jsem se nespletla
), máme spolu termín…na 13. ![]()
Adél: My by jsem měli mít odhadní váhu porodní 3 400g, ale člověk nikdy neví
![]()
Jo holky teď jsem si četla o krásných porodech,tak snad nás to všechny taky potká ![]()
Já se teda začínám dost sledovat,mám pocit,že nepoznám,až to přijde… ![]()