Duben 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15883
18.3.08 20:43

Adik: Takže dobré zprávy z kontroly! Vypadá to, že ještě chvilku zůstaneš ve vydání 2v1, to je dobře :wink:

Evelín: Ať je ti brzy líp! To hnusný střídání počasí tomu vůbec nepřidá :?

Haňul: Jééé, tak to jsi měla dnes úspěšný nakupující den! :wink: :wink:

Adél: Tak konečně spinkání ve vlastní nové postýlce :D

Lucy: A jak pokračuje běhání po úřadech??

Zebruš: Z párků si nic nedělej, známá čekala dvojčata a prej jich za těhu padla kila! I s polotučnou hořčicí :D :D A holky se na sedmém měsíci narodily pěkně zdravoučké :wink:

My už máme taky postavenou postýlku :wink: Zkoušela jsem tam přidělat i hrající kolotoč a zjistila jsem, že mi chybí jeden náhradní díl :evil: Takže to nejde přidělat k postýlce a samozřejmě, že už od toho nemám účtenku :roll:
Radko říkal, že si s tím poradí…alespoň že tak! :wink:

Ještě jsem dneska stihli dlouhatánskou procházku, rychle to uteklo a ani se mi nechtělo věřit, že jsem se procházeli dvěapůl hodiny 8O Taky jsme pořádně utahali Aris :lol: :lol:

Dneska musím jít brzy spinkat, takže mi to snad půjde! Ráno vstávám už okolo šesté a v půl osmý mi frčí bus do Liberce. Po poradně musím do práce a pak mám spicha s nejlepší kámoškou…večer mě vyzvedne Radko a jdeme spolu na předporodní kurz :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
18.3.08 20:56

Adik super,že jsi taky ještě zpět :wink:

Haňul prima,že už máte postýlku,my ještě ne :wink:

Evelín začínám mít chuť na párky :D

Ryntyntyn já se procházet dvě a půl hodiny,tak už to nerozchodim 8O :lol:
Koukám zítra to máš nabitý!Tak hodně štěstí na ko! :wink:

Holky začínám se bát,jak to uděláme s Jířou,až to na mě přijde,když má být manžel u porodu.Než sem někdo dorazí a než tam dojedem,to bude trvat…a kdyby pak přijel za mnou,tak by to taky nemusel stihnout.. :roll: ,bojim..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
521
18.3.08 21:12

Zebruš , to s těma párkama- hned jsem začala přemýšlet, jestli mám nějaké v mrazáku-jsou tam :D . nakonec jsem dala tlačenku -máme výslužku ze zabijačky :wink:

Adik, jeste chvilku a máme to za pár všechny :roll:

Ryntyntyn, taky jsem byla dneska pěkně dlouho venku, nakonec jsem ještě skoro běžela na poštu, abych stihla zavíračku. Až jsem se divila, jaké rychlosti jsem schopna ještě dosáhnout :lol: :lol:

Adel, dneska jsem zakazala dat auto do servisu, i kdyz by to chudak nase autíčko potřebovalo…ale riskovat to??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
18.3.08 21:15

Adel , hurá postel :lol: A dobrý jsou vídeňský párky, jen pro inspiraci :wink: :lol: , už je mám nakoupené do zásoby :roll:

Haňule , super, že máte postýlku. A posílala jsem ti sz, došla ti?

Adiko , dobrý, že ještě nerodíte, ještě je čas :)

Ryntyntyn , já bych toho taky tolik neušla 8O , dojdu tak tak na záchod a pro jídlo :oops:

Já jdu asi spát, jsem hrozně unavená a to jsem toho dnes moc nedělala a taky mě rozbolely záda, tak to raději zaspím :?
Tak dobrou noc… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
18.3.08 21:28

Mahul, tlacenka?Hmmm, tu mame taky v mrazaku, akorat na ni vzdycky zapomenu :D

Holky ja uz pro dnesek taky koncim.

Tak zatim pa a dobrou a nez zitra budou dalsi dve mimca :twisted: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
18.3.08 22:20

DUBŇÁTKA 2008

Wenee 17.3.08 - Sofia 2700 g / 46 cm / 81 / – / Topoľčany / vd

Zulok 18.3.08 - Matuško 2850 g / 48 cm / 82 / – / Bratislava / vd
 http://sweb.cz/…A1komini.jpg

1 holčička : 1 chlapeček

28.3 / Janno / 75 / Elliot Jasper 09/06 / Tábor-GB

02.4 / Mahule / 80 / – / Brno

03.4 / Katarinkap / 81 / – / JM / sv

08.4 (Vítek)/ Adel32 / 75 / Jirka 10/05 / Pha / vd

09.4 (Benjamin Terry)/ Zebra / 82 / – / Mor.Krumlov / vd

11.4 / TP / Kamilka 10/06

13.4 (Sanelka Anna)/ Adika / 82 / – / Česká Lípa / vd

14.4 (Adámek)/ Ryntyntyna / 84 / – / SČ / vd

19.4 (Štěpánek)/ Evelína / 86 / – / JM / vd

19.4 / Jena / 80 / – / Vysočina / vd

20.4 / Lenča / 75 / Martina 04/97 / JM / vd

21.4 (Matýsek)/ Haňule / 80 / – / ZČ / sv

25.4 (Adámek)/ Nela9 / 91 / – / Kladno / sv

26.4 / Monika27 Tomáš

28.4 / Janusa / 78 / – / Pha / vd

29.4 / Born / 79 / Zbyněk 06/05 / Pha /vd

29.4 (Klárka)/ Ernata / 73 / Marek 12/02 / Pce / vd

02.5 / Katy / Radim 03/05 / Pha

04.5 (Tomášek)/ LucyH / 82 / Jirka 01/05 / SČ / vd

05.5 (Deniska)/ Amazonka / 87 / – / Vyškov / sv

08.5 / EvaM / 78 / Ema 05/05 / Třebotov

/ Ivis / – / Pha / vd

http://www.sirmi.ic.cz/deti/38.gif /> termín porodu/jméno miminka/přezdívka/rok narození/další děťátka/bydliště/stav

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
18.3.08 23:19

Všem, co mají zítra kontroly, přeji jen samé dobré zprávy. :P

Lucy, děkujeme za aktualizaci.

Já jsem se trochu prospala, teď jsem se probrala a za chvíli půjdu na kutě znovu, tak dobrou noc, pěkné sny a dobře se vyspěte. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
521
19.3.08 00:06

Lucy , super, uz jsem to chtela hledat a podivat se, jak si stojime- takze diky! :)

Konecne jsem i ja poridila seminko! Nekde-uz nevim kde- jsem cetla, ze se ma uzivat 3×denne jedna lzicka a bohate zapit a do tydne je porod zarucen! Tak to jsem zvedava, jak to bude - 1.lzicka polknuta a zapita :wink: . Jsem trosku linejsi neco prevarovat a pak jeste pit a kdyz navic licite ty chute…tak uvidime.

Dobrou noc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
19.3.08 07:13

Ahoj holky, tak dnešní probuzení nic moc. Rýma jak blázen, taková ta hnusná :cry: a v krku, jakobych tam měla cirkulárku. Mluvit nemůžu a vůbec je mi pěkně bleeee.
Radim se pro změnu probudil v 6:20 takže moje plány, že se dám do osmi do kupy vzaly za své :?

Dneska budu dělat šunkofleky.

Taky řešíme, kam s Radimkem, když chce být manžel u porodu, ale zatím se mi zdá nejschůdnější ta cesta, že vezmem Radimka s sebou a tam si pro něj přijede můj táta s mamkou a vezmou si ho k sobě. Uvidíme jak to půjde. Taky podle toho kdy začnu rodit, jestli v noci nebo přes den. Možná že bude malej ve školce, tak by to bylo fajn, to by pro něj děda přišel a bylo by to.
Jdu se ještě nějak nadopovat (asi si dám ještě jeden čaj s medem a citrooonem.
 Pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
19.3.08 07:34

Pěkné ráno,
u nás nasněženo a přimrzlo. :roll:

Koukám, že je těch bacilů teď plno, možná to bude i tím počasím. Katy kurýruj se, ať jseš brzy fit. Holky držte se, už to máme fakt za pár.

Já bych dnes měla jet vyřizovat na úřady, ale jestli trochu nerozmrzne, tak to asi vzdám, už se tím autem přece jenom bojím jezdit. :cry:

A co budu dnes vařit je ve hvězdách. Tak mi sem hoďte někdo inspiraci, díky. :D

Pěkný den všem. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
19.3.08 07:38

Ahoj :lol:

Tak já už jsem vzhůru od 6h., dokonce jsem vstala dřív než manža - což už se moc často nestává :lol: . Asi jsem nemohla dospat - odpoledne mě manža vyzvedne a vezme do Brna na gyndu (naposled :lol: ), tak se docela těším.
Už jsem stihla mu udělat svačinu, trochu uklidit pokoj, a nasnídat se - dnes mám asi akční den :lol: 8)

Venku je trochu sníh, ale svítí sluníčko 8)

Lucy , seznámek super. Ale teď jsem na 5.místě - bojííííííím 8O :lol:

Mahule , to mi nikdo neřekl, že semínkem si porod přiblížím 8O 8O 8O , myslela jsem, že bude jen snadnější 8O :roll: - bojím bojím ještě víc… :oops:

Nemáte to jednoduché, co s dětmi až pojedete rodit. Snad to všechny zvládnete :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
19.3.08 07:41

Já dnes budu vařit Boloňské špagety, ale až se vrátíme z Brna. Omáčku jsem koupila ve skle, tak to mám ulehčené :lol:

A šunkafleky bych si dala. Měla jsem někde napsaný recept, ale už nevím kde :roll: . Kdyby se vám chtělo, tak ho sem napište, jo? :D Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
19.3.08 07:59

Dobré ránko,

tak u nás skočily bacily na Jířu,má opět rýmu a kašel..a znáte chlapi,když mají rýmičku :roll: V noci se vzbudil,v půl čtvrté znovu a asi do čtvrt na šest nemohl usnout,jak měl plnej nos,byla jsem z něj na mrtvici.Nakonec mu manžel než šel do práce nastříkal do nosu a konečně zabral..Spali jsme asi do sedmi…uuuufff.Pěkně jseh ho seřvala a dostal na zadek,co dělal za scény,tak jsem se úplně bála,že snad porodím,no pěknej nervák :(

Tip na jídlo: halušky s kuřecím masem,včera nám je přinesla máma :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
19.3.08 08:17

Dobre rano

Zulockin manzel posila fotky z porodu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766