Poradna duly
Jana Čurdová
Jeeeee, zapnu kompl a co nevidim ![]()
Wenee, Zulok moc gratuluju a preju vse nej miminkum i cele rodine!!!!
![]()
Teeeda, tak duben uz rodi a je super, ze to mely holky rychle ![]()
Born, mne asi zatka neodchazi, i kdyz jsme mela pocit, ze je mam nejak vic mokro v kalhotkach, ale myslim, ze zatka to asi nebyla. Budu na tebe myslet, at jeste vydrzite!!! Chapu, ze jsi nervozni, kdyz je manzel tak daleko ![]()
Kdo jdete na KO, preji dobre vysledky ![]()
Tak stejne Sheelle i ja jsem z cervnatek a moc gratuluji k miminkam ktera se narodila uz v breznu
![]()
Jen tak dal holky a hlavne prijemne bezbolestne porody a zdrave miminka!!!
Tak ja take odjizdim do poradny
snad se vraaatim
Radeji jsemsi dobalila tasku ![]()
Drzte palce!!! Je mi fakt mizerne ![]()
Adél, Adik: To bude v pohodě!!
Ale s tou taškou pro sichr to není špatný nápad
Teda holky, já jdu zítra taky!!
Born: Taky jsem slyšela, že pokud odchází zátka postupně, tak je to na delší dobu…a taky jsem slyšela až o měsíci, takže to určitě bude O.K.
S manželem tě plně chápu, taky bych byla ještě víc nervozní, když je tak daleko! Ale určitě to vydržíte do dubna
![]()
Tak já se valím vařit ![]()
Ahojky, co to tady nečtu. To snad né, já si pořád říkám kolik mám ještě času, ještě jsem dneska v práci (i když jsem již oficiálně na MD) a vy takhle.
Zulok, Wenee , ohromné gratulace
![]()
A já teda večer konečně začnu pro jistotu balit tu tašku do porodnice. Sice máme termín až koncem dubna a rodit se snad ještě nechystáme, ale když to tu vidím ![]()
To je úžasný, že to holky takhle báječně zvládly!!! Tak, Týnko, že přejeme vše dobré
A hodně štěstí i dalším maminkovským adeptkám
!
Jojo, holčiny, už nám, teda vlastně doufám, že spíš vám, začíná… My s tím oficiálním termínem 8.5., UZ neoficiálním, nicméně stále potvrzovaným, 1.5., snad ještě nějakou tu chvíli vydržíme. Stejně ale počítám s dubnem, vzhledem k tomu SC, ale to se dozvím až 15.4., a to vy už budete mít spoustu miminek u sebe ![]()
Wenee, Zuločku - moooooc vám gratuluju
![]()
Jak jsem to viděla, tak jsem se málem zadusila obědem
. Úplně se mi začalo chtít brečet
. Já se táááák těším a bojím zároveň ![]()
Taky jdu zítra na kontrolu a ve čtvrtek v poledne do porodky, tak snad si mě tam taky nenechají, asi si s sebou raději vezmu všechny ty tašky
![]()
Snad nám ostatním to půjde taky tak rychle. Beník je poslední dobou dost akční - vrtí se a vrtí…a taky dost škytá…
, možná se mě snaží něco naznačit…
![]()
Týnko , ale ty ještě nikam neodcházej, komu bysme pak posílali smsky
![]()
Born , já myslím, že mě zátka neodchází a jestli jo, tak o tom nevím. Ale výtok mám teď víc, tak uvidím, co mě řeknou zítra na kontrole.
Tady taky přes noc trochu nasněžilo a je docela zima, ale přitom svítí sluníčko
Teeeda holky! Vy nedočkavky
Wenee a Zulocku, obr gratulace k miminkům, konečně jste se dočkaly. Hodně mlíčka a spokojenosti a co nejmíň starostí!!!
![]()
Závidím!
A vy ostatní si ještě pěkně počkejte na duben, já doufám že my vydržíme ještě aspoň měsíc, máte před námi náskok, tak šup šup, pěkně popořadě. A ty březňáčky byste ještě mohly nechat odrodit
![]()
Jinak jsem zkoušela Zulockuv recept na medovník a je super! Povel se bez nehod ![]()
Ahoj holky,
tak jsem zpátky doma,zatím nerodím,ale přenášet prý nebudu ![]()
Zebruš: Jen se neboj
, při mém štěstí budu přenášet, takže budu pěkně až mezi posledníma ![]()
Evi: Holky jsem pozdravovala od nás všech už ráno
A samozřejmě jsem jim i gratulovala za nás všechny
![]()
Tak já už mám hlad a maso se né a né dodělat
Doufám, že nebudu muset si dát k jídlu počítač jako v té reklamě
![]()
Adél: Jé, tak lepší zprávičku ti ani doktor nemohl řict, gratulace k dobré KO ![]()
Adel, gratuluji ke ko. Tak snad behem dvou tydne urcite ![]()
Jsem ode dneska oficialne na MD taky, ale taky jsem v praci, prisla jsem na anglictinu.
Nu jo, zacalo to byt docela vzruso.
Adél, velká gratulace ke Ko. ![]()
Já jdu přiští týden, tak jsem zvědavá, jak dopadnu, to by měl snad už být i první monitor. Ale přenášet teda nechciiiii. ![]()
U nás je úplně aprílové počasí. Do rána nasněžilo, teď už to roztálo, chvíli svítí sluníčko a je úplně jarně (teda jenom za oknem, protože venku je docela zima a fučí), z toho se úplně zatáhne. ![]()
Včera jsem přes den docela dost spala, dopoledne i odpoledne, dnes už je to lepší, vstala jsem po 6, vypravila dceru do školy a zalezla zpátky do postele až do 9. Nálada taky lepší, hlavně ty ranní zprávy o miminkách byly super. Teď jsem do sebe naládovala ravioly s kečupem a měla bych vyrazit do města. ![]()
Adel, to je dobra zprava, ze nebudes prenaset, ne? ![]()
Byla jsem ted ve meste s mamkou a mezitim byly asi dve snehove prehanky a ted je zase vyjasnena obloha, ale zima je pekna
Si to pocasi z nas dela asi srandu ![]()
Ryntyntyn, Zebrus, ja jdu zitra taky na KO a jsem moc zvedava, jetsli se neco zmenilo ![]()
Zebrus, ty jis to lnene seminko? A kdyz to povaris, tak to scedis nebo ne? jsem si ho vcera koupila, tak ho dnes chci vyzkouset…