Duben 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2766
17.3.08 09:39

No jo holky zítra zase KO!!! 8O poslední u dr..Tak jsem si pro jistotu oholila nohy a zvážila se.. :lol:

Koukám,že se všude bude vařit koprovka :wink:

Haňul mě vždycky ráno bolí pravá kyčel,protože ležím převážně na pravém boku.. :roll:

A to lněné semínko je nad moje síly,dám radši přednost maliníku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
17.3.08 09:56

Aho holky, díky za podporu. A díky z areceptíky na koprovku, věděla jsem, že to dozvím receptíky.
Budu jí dělat zítra, tak snad se mi povede.

Já jdu naposled k dr 31.3 a do porodky jdu 11.4. - pátek, no ale mám tam být mezi 8-9, tak jsem zvědavá jak tam budu dlouho čekat :roll:
U Apolináře s etotiž čeká pěkně dlouho, ale Radimek bude ve školce, tak to je potěšující, že nebudu muset ještě bavit jeho. Jak si matně vzpomínám, tak to tam je pěkně hustý. (samá funící a vrtící se těhule :lol: a mezi nima by ještě lítal ten náš rarach, ještě bychom ty maminky odradili od těšení se na miminko)

Jdem do mateřského centra dělat zajíčka, tak uvidím jak to dopadne.
Pa Katy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
17.3.08 10:07

Adelko, to je len perfektné, že sa Jiřulka tak rád hrá s deťmi.

HAňulko, jeejda, ja som na nabíjačku na mobil úplne zabudla. ĎAkujeeeeem.

Zebruško, tak som teda zvedavá, aká bude tá moja kojopodprda, no budem naivná a dúfať, že mi bude akurát.
A s domom je vždy vela roboty, neoj, to podstatné určite stihnete a potom to pomaly dokončíte.
A aj ja chodím na wc tak 2-3× za noc. Už som si zvykla. To tak chodím hádam od začiatku.
A s dlhmi, ono človek keď chce teraz dakde bývať, tak bez zadlženia sa to nezaobíde.

CHichihci, aj my máme rajskú, včera nám ju naši priniesli. My ju robíme tak jednoducho, rpetlak cibulu a trochu cukru, a sem tam do toho šupneme štipku ryže.

AKtynka, tak to ste mali perné dni. Je mi ľúto psíka. Ono to vždy tak bolí, keď človek stratí miláčika, a keď ste ho mali ešte tak dlho.

Katynka, určite príde na rad aj dobré bývaníčko. Hlavné je , že sa máte radi a príde miminkoooooo.

Ryntyntynka, u nas sa plati daň za byt, či pozemoik iba v ten rok , ako ho kupiš, ale neviem, ako je to v Čechách.

Mischinke moooc držííím palce a gratulujeeeeem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
17.3.08 10:27

Katy: Myslím, že moje ségra taky bude rodit u Apolináře, nejsem si jista :oops: Ale vím, že má termín na přelomu května/června :lol: :lol:
S Radimkem by to asi bylo vážně náročné, ještě že školky existují :wink:
O víkendu jste to měli taky pěkně perný, koukám, že kvůli mimískům se finišuje všude :D
Pejska je mi líto, taky bych řvala a řvala, kdyby se něco stalo té naší :(
Ať se podaří zajíček :wink:
Haňul: Nakonec se mi nepodařilo vyhrát nic…ke konci se mi chtělo spinkat a už mě nebavilo pořád čekat až dotyčná přihodí a tak, takže jsem to v podstatě vzdala :oops: Ale ona to stejnak byla velikost 3-6měs. a byly to dvě soupravičky od Nextu :wink:

Adél: Já jsem taky měla mít zítra KO, ale jelikož musím ještě na stěry na toho streptokoka k nám do nemocnice na mikrobiologii (dr. to nedělá), tak jdu až ve středu (oni tam jsou jen PO-ST-CT), takže pak budu chodit do poradny co středu…a jsem zvědavá, kdy mě pošle do tý porodnice! Musím se jí na to zeptat…

Holky, asi jsem už nedočkavá :oops: , ale chtěla bych mít to těhu už za sebou… i když se porodu docela „bojím“…už se taaaak těším na maličkého :srdce: , ale musí v bříšku počkat do víkendu (aby jsem byli bráni jako donešené těhu) :wink:

Tak já frčím do města…musím do spořky poslat příkazy a vložit penízky na účet, koupit si košíčky a nesmím opět zapomenout na vložky do podprdy :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
521
17.3.08 10:34

Dobré ránko,
já vstávám většinou až okolo deváté, dneska jsme museli trošku dřív…čekala jsem na pošťačku, v poslední době má manýry, že nám hodí do schránky pouze oznámení o doporučeným dopise a ani nezazvoní!!! :twisted: Stalo se to už nejmíň 5×, stěžovala jsem si na poště, nepomohlo, v pátek se to stalo opět, tak jsem nelenila a okamžitě zvedla telefon a volala na poštu, že takto tedy ne :) a ať mi to donesou ještě jednou. Tak dneska došla a prý že tu teď posledních 14 dní nebyla…jo kdyby to bylo jenom posledních 14dní!! Ještě jednou a píšu oficiální stížnost, sice na to moc nejsem, ale svoje povinnosti a náplň práce by si plnit měla, no ne??? :roll: :wink:

Leni , já spávám dobře, většinou celou noc, vyjímečně jdu třeba 1× na záchod, ale dneska to už nebylo nic moc a párkrát jsem se vzbudila…

Katy , vaši situaci vám nezávidím. Proč po vás chce tchýně ještě nájem za užívání jejího bytu?? To fakt nechápu, zrovna ve vaší situaci…no, snad už se brzy vymaníte z jejího vlivu. A hlavně že máte vedle sebe děti a že se podařily.

Haňule , píšes o bolestech jako při menstruaci, mě minule vystrašila kamoška, když mě líčila svůj porod, celou noc jí bolelo břicho jako při silnější menstruaci, chodila na záchod, občas hodila sprchu a nad ránem jela do porodnice a dvojčata byla za hodinu na světě! A to prý ani netušila, že už by se mohl rozbíhat porod :) . Takže od té doby dávám bacha a sleduju se, ale u mě zatím pouze 2× poslíčci.

Ryntyntyn, dobré recepty, já dneska peču výpečky a ještě přemýšlím, jakou přílohu-asi brambory nebo bramb. knedlík se zelím??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
521
17.3.08 10:42

Tak už jsem si domluvila 1.návštěvu v porodnici-ve středu víceméně kdykoliv, ze známosti mě asi vezmou hned, tak nebudu muset ani čekat, supeeer :lol: :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
17.3.08 10:52

Preji hezky den!

tak koukam, ze dnes vede koprovka :D Skoda, tu ja nemusim, tak mi ani chute neudelate 8)

A zatim to vypda, ze adeptky na prvni porody jsou jeste 2 v 1, tak jsem snad nic nezmeskala…

Hanule, ty mi akorat delas soky, jeste vydrzte !

Katy, to je super, ze se vam druhy prcke zadariltak brzo, je to ale zajimave, ze na prvniho jste cekali tak dlouho a druhy sel v pohode :D

Holky, vypada to, ze mam snad vyrizenou materskou a preruseni studia 8O Jsem zase dnes obchodila urady na fakulte a snad to vypada i zarizene. Tak jedna starost je odbyta, ted jeste neco udelat s bakalarkou a muzu jit rodit :D

Ted akorat vymyslet, co si dam dobreho na obed, nic pracneho to asi nebude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
17.3.08 11:03

Ryntyntynka, ja som nedočkavá tiež :oops: aach jaaaaj, dni sú akosi dlhééé … :lol:

Evelinko, tak supeeer, že máš štúdium a materskú vybavenú šikulka. :D

MAhulko, paráda, že ťa vezmu hneď, keď chodím ja, býva tam aj zo 20 tehuliek mamuliek,ale ide to rýchlo.
A s tou poštárkou, aj u nás sa to už stalo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
17.3.08 11:28

Já mám dnes takovou lenoru a blbou náladu, že se mi nechce vůbec nic. Pořád tady zívám, nejlíp zalézt do postele, přikrýt se celá peřinou i s hlavou a nevidím, neslyším. Asi to bude tím počasím. Já chci slunííííčkoooooo. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
17.3.08 11:42

Zuločku: To jsem ráda, že na to nemám jenom já :oops: :oops: Už se těším až vyhrknu na manžu JEDEM! :lol: :lol:

Mahul: A dneska zazvonila? Tak to máš dobrý, že tě vezmou ze známosti hned :wink: Ale umím si představit tu reakci ostatním těhulek :lol: :lol:

Leni: Ani mě se dneska nic nechce :? Jen jsem zatím poklidila kuchyň a srovnala prádlo na sušáku…jo, ještě jsem stihla to město! :lol: Musím se nějak rozhýbat

Evelín: No super, že to máš konečně vyběhané! U nás je taky dneska jednoduchý obídek, ohřívací 8) Já taky nepapkám koprovku :wink:

Ještě jsem se stihla ve městě objednat ke kadeřníkovi, takže na třetí jdu na to :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
17.3.08 11:48

Haňul: Taky už jsem v někde zaregistrovala, že Mischi čekají Jitulku 2, tak ať jim to vyjde :D :wink:

Holky, tak jsem zas šmírovala do března :oops: a mají další dvě miminka :D Takže už zbývají jen 4 :lol: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
17.3.08 12:07

Tak už jsem měla koprovku (někdy v 10h.), do oběda bych to už asi nevydržela :oops: . A na to, že jsem ji dělala poprvé se musím pochválit, byla moc dobrá. Ale pálí mě teď po ní žáha, to bude asi ten ocet. Nějak jsem smíchala recept od ségry a od Týnky a bylo to dobrý :lol:
Včera mě manža ukazoval porody na videu na „youtube“ a docela mě vyděsil, není to nic moc, se dívat na něco, co člověka za nedlouho čeká. Ale jsem ráda, že on to viděl, alspoň pak nebude mít takový šoky 8O

Haňule , tak snad ještě nerodíš, hodně odpočívej :)

Mischni si nepamatuju, asi jsem tu ještě nebyla. Ale moc gratuluju !!! :lol:

Adel , já jsem si na to lněný semínko už nějak zvykla, ani ho už nemíchám s džusem a piju to jen tak. Ale ze začátku těhu bych si k tomu nemohla ani čuchnout, to mi bylo zle ze všeho slizkýho :-(

Zulok , třeba ti ta podprsenka bude. Nebo si ji doma nějak poupravíš :wink:

Mahule , to se někdo má se známýma v porodnici. Ať ti to tam dobře dopadne :wink:

Evelín , gratuluju k výřízení mateřské, zase o starost méně :)

Dnes se mi taky nic moc nechce, sluníčko už je fuč a je zataženo a ke všemu začalo foukat. Ale asi půjdu umýt jednu skříň, aby ji pak manža mohl dát do pokoje. Už se mi ty mimi věci do jedné nějak nevlezou :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
521
17.3.08 12:22

Mě se ani nechce vytáhnout nos " z chalupy" :) při takovém počasí, ale večer jdu plavat. A taky mě postihla pěkná lenora…, ale měla bych aspoň trošku poklidit a zkontrolovat tašku do porodnice…

Zebruš, to s těma porodama online je dobré :wink:. Já doufám, že v porodnici mě neoznačí za hysterku :oops: nebo něco podobného- známí jsou známí-ale jak kdy je dobré potkat, že?
My ještě taky nemáme úplně všechno připravené, už to ani neřeším a nechávám to vyšší moci, snad to dofinišujem :roll: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
17.3.08 12:35

Zulok, ted uz nas ceka jen cekani :D Tak ti preji, at to prijemne utika :)

Ryntyntyn, uzij si hyckani kadernikem :wink:

JJ, tak jsem koukala, ze brezen breznuje…

U nas pocasi taky nic mo, takze moralka tez upada :D

Preji vsem k obedu dobrou chut, ja jdu taky poobedvat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
17.3.08 13:02

Zebruš: A neodradilo to manžela? Nechtěla bych, aby to manža viděl před akcí, jak to probíhá „ze spoda“, jelikož je to fakt síla 8O :D Hezky u hlavinky povzbuzovat a pokud si troufne na přestřižení pupeční šňůry :D
Jak jsme se tady bavily onehdáááá, tak u nás v porodnici se taky dá nechat miminko těsně po porodu na bříško, ale musí se to kvůli pupíku nahlásit předem :wink:

Taky přeji všem dobrou chuť! Já už jsem po O :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital