Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky
Tuším sa tu rozbehli samé dobručké recepty,mňamky mňamky.
Strašne sa vytešujem,našla som super stránku z vecičkami pre deti.Hneď som drobčekovi objednala hračky,potom takého maznacieho medvedíka na uspávanie,ktorý hrá uspávanku a jemne svetielkuje a krásnučky kolotoč na postieľku.
Tak sa už neviem dočkať kedy to príde.
Inak tú je adresa na ten eshop : www.mojshop.sk
Je tam super tovar,krásnučke hračky.
Zatím papa
Lenčo teda ty taštičky,mňáááám ![]()
Jinak já nosím brýle asi od 21 let,když jsem začla pracovat s počítačem.Tak uvidíme,co děti..
Vy jste se teda rozepsali, od rána 4 strany ![]()
Už jsem asi moc unavená na dočtení
![]()
Dnes jsem uklízela kuchyň a trochu koupelnu a zítra se snad vrhnem na tu voliéru
.
Asi už půjdu spát, jsem nějaká zničená, tak dobrou noc ![]()
Dobrúúú nôôôcku ![]()
http://www.free-animations.co.uk/…s/cat_47.gif
Dobré ránko, u nás vypadá, že možná bude i jednou slunečný den
Mno…aby jsem to sluníčko radši nepřechválila ![]()
Dnes jsem jak ranní ptáče dál doskáče
Šla jsem spinkat až někdy v jednu (jelikož v tolik jsme přijeli od kamarádů…), pak manža zjistil, žč mu chybí pěněženka, takže frčel do baru, kde jsme byli posedět (naštěstí majetil-barman, mu ji schoval pod bar UFFFF) a ve finále jelikož v pokoji to smrdělo ještě barvou, tak jsem spala v tátově pracovně na stoletým gauči (skoro doslovně
), jsem zvědavá, jestli si to budu muset dneska ještě zopakovat ![]()
Jak jste se včera ještě bavili o brejličkách: Já jsem se narodila s vrozenou vadou (když mě mamka čekala, tak ve 4. měsíci měla dost ošklivou chřipajznu) a já jsem měla jako následek obrnu 7. očního svalstva…takže jsem šilhala už od týdne narození…tím pádem ty operacem, cvičení a tak dále…
Doufám, že to maličký nezdědí, jelikož mi očařka jednou řekla, že taky určité procento je!
![]()
Brýle u nás v rodině nosí snad každý, jen mamka je má na čtení ![]()
Leni , taštičky zní taky moc zajímavě ![]()
Nevím, čím to je…ale teďka na konci těhu se snad cpu skoro pořád a normálně nepřibírám! TO je strašně fajn, tak doufám, že to vydrží!
![]()
Dobre ranko,
dnes jsem nejak nemohla dospat, tak uz jsem vzhuru. A zrovna v sobotu ![]()
Vypada to, ze dnes asi snad ani varit nemusim, pac mi manzel navrhl, ze bychom mohli jit nekam na obed a k tomu jsem svolna kdykoliv ![]()
Tak vam preji hezke probuzeni a odpocinkovy den ![]()
Dobré sobotní ránko ![]()
My jsme vzhůru skoro od šesti
Venku svítí sluníčko,ale je pěkná zima.Budu péct kuřátko se žampíkama a cuketou a cibulkou,odpol jdeme k ségře slavit manželovy narozky a neteře svátek ![]()
Pěkné sobotní ráno,
tak hlásím, že na Moravě taky slunečno a vypadá to na hezký den. Já dnes vstávala taky docela brzy a chytl mě nějaký uklízecí amok, tak jsem zvědavá, jak mi to dlouho vydrží. ![]()
Pekný dník prajem http://www.free-animations.co.uk/…ther_105.gif u nás je tiež kráááásne. A tiež som dnes buntošila, nie a nie spať. ![]()
Lenčo, no ja ak v amoku nezačnem upratovať hneď, tak ma rýchlo prejde ![]()
Adelka, pekne oslááávte
![]()
Evelínka, jeeej, dnešok si pekne užite ![]()
Ryntyntynka, perfektný barman, že odložil peňaženku, to je úžasné vidieť niečo také ![]()
Dúfam, že bubuliatko nebude mať vrodenú chybu očičiek.
Inak, aj moja sestra mala vrodenú chybu očiek, a zistilo sa to až okolo 20-ky, keď trošku viac schudla, že ako zaťažovejšia situácia. Ono je to s tými vrodenými chorobami také čudné… Dakedy sa ani neprejavia, alebo prejavia neskoro.
A ja som dnes teda „zahviezdila“. Snívalo sami, že manžel mi robil zle, provokoval ma… a ja som ho akože tresla, ale ja som ho tresla zo spánku aj naozaj
chudiatko moje zlatunké.
až mi je to smiešne
![]()
Hlásím, že u nás stále slunečno
Parááááda! Manžel se opět dal do dělání pokoje a dnes bude ještě k nastěhování nábytku zpět…
Musí to miláček stihnout, jelikož jde dnes a zítra na noční.
A příští týden postýlka a dodělání koupelny a Adámek se může začít klubat
![]()
Zuločku: Snad nepřišel manžel moc k úhoně ![]()
Adél: Tak ju nás se dnes budou dělat ty holanďáky s br. kaší a zítra příjde ségra se švárou na obídek, takže mamča ukuchtí chlupatý se zelým a hovězím
Musím si užít ne-vaření, jelikož má mamča volný víkend ![]()
A ještě se dobrovolně pustila do žloutkových řezů ![]()
A zas ty chutě
![]()
Parááááda! Manžel se opět dal do dělání pokoje a dnes bude ještě k nastěhování nábytku zpět…
![]()
Adél: Tak ju nás se dnes budou dělat ty holanďáky s br. kaší a zítra příjde ségra se švárou na obídek, takže mamča ukuchtí chlupatý se zelým a hovězím
A zas ty chutě
![]()
![]()
A zas ty chutě
![]()