Duben 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
907
14.3.08 17:40

Ahojky

Tuším sa tu rozbehli samé dobručké recepty,mňamky mňamky.

Strašne sa vytešujem,našla som super stránku z vecičkami pre deti.Hneď som drobčekovi objednala hračky,potom takého maznacieho medvedíka na uspávanie,ktorý hrá uspávanku a jemne svetielkuje a krásnučky kolotoč na postieľku.
Tak sa už neviem dočkať kedy to príde.
Inak tú je adresa na ten eshop : www.mojshop.sk
Je tam super tovar,krásnučke hračky.

Zatím papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
14.3.08 18:06

Lenčo teda ty taštičky,mňáááám :-)

Jinak já nosím brýle asi od 21 let,když jsem začla pracovat s počítačem.Tak uvidíme,co děti..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
14.3.08 20:51

Vy jste se teda rozepsali, od rána 4 strany 8O

Už jsem asi moc unavená na dočtení :roll: :?

Dnes jsem uklízela kuchyň a trochu koupelnu a zítra se snad vrhnem na tu voliéru :lol: .

Asi už půjdu spát, jsem nějaká zničená, tak dobrou noc :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
14.3.08 22:22
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
14.3.08 22:25

Krásná kočička :D

Dobrou noc :-) :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
15.3.08 06:53

Dobré ránko, u nás vypadá, že možná bude i jednou slunečný den :P Mno…aby jsem to sluníčko radši nepřechválila :lol:

Dnes jsem jak ranní ptáče dál doskáče :? Šla jsem spinkat až někdy v jednu (jelikož v tolik jsme přijeli od kamarádů…), pak manža zjistil, žč mu chybí pěněženka, takže frčel do baru, kde jsme byli posedět (naštěstí majetil-barman, mu ji schoval pod bar UFFFF) a ve finále jelikož v pokoji to smrdělo ještě barvou, tak jsem spala v tátově pracovně na stoletým gauči (skoro doslovně :lol: ), jsem zvědavá, jestli si to budu muset dneska ještě zopakovat :roll:

Jak jste se včera ještě bavili o brejličkách: Já jsem se narodila s vrozenou vadou (když mě mamka čekala, tak ve 4. měsíci měla dost ošklivou chřipajznu) a já jsem měla jako následek obrnu 7. očního svalstva…takže jsem šilhala už od týdne narození…tím pádem ty operacem, cvičení a tak dále…
Doufám, že to maličký nezdědí, jelikož mi očařka jednou řekla, že taky určité procento je! :? :roll:
Brýle u nás v rodině nosí snad každý, jen mamka je má na čtení :wink:

Leni , taštičky zní taky moc zajímavě :-)

Nevím, čím to je…ale teďka na konci těhu se snad cpu skoro pořád a normálně nepřibírám! TO je strašně fajn, tak doufám, že to vydrží! :lol: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
15.3.08 06:56

Dobre ranko,

dnes jsem nejak nemohla dospat, tak uz jsem vzhuru. A zrovna v sobotu :?

Vypada to, ze dnes asi snad ani varit nemusim, pac mi manzel navrhl, ze bychom mohli jit nekam na obed a k tomu jsem svolna kdykoliv :D

Tak vam preji hezke probuzeni a odpocinkovy den 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
15.3.08 08:13

Dobré sobotní ránko :D

My jsme vzhůru skoro od šesti :roll: Venku svítí sluníčko,ale je pěkná zima.Budu péct kuřátko se žampíkama a cuketou a cibulkou,odpol jdeme k ségře slavit manželovy narozky a neteře svátek :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
15.3.08 08:21

Pěkné sobotní ráno,

tak hlásím, že na Moravě taky slunečno a vypadá to na hezký den. Já dnes vstávala taky docela brzy a chytl mě nějaký uklízecí amok, tak jsem zvědavá, jak mi to dlouho vydrží. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
15.3.08 08:33

Pekný dník prajem http://www.free-animations.co.uk/…ther_105.gif u nás je tiež kráááásne. A tiež som dnes buntošila, nie a nie spať. :roll:

Lenčo, no ja ak v amoku nezačnem upratovať hneď, tak ma rýchlo prejde :lol:

Adelka, pekne oslááávte :D :D

Evelínka, jeeej, dnešok si pekne užite :D

Ryntyntynka, perfektný barman, že odložil peňaženku, to je úžasné vidieť niečo také :potlesk:
Dúfam, že bubuliatko nebude mať vrodenú chybu očičiek.
Inak, aj moja sestra mala vrodenú chybu očiek, a zistilo sa to až okolo 20-ky, keď trošku viac schudla, že ako zaťažovejšia situácia. Ono je to s tými vrodenými chorobami také čudné… Dakedy sa ani neprejavia, alebo prejavia neskoro.

A ja som dnes teda „zahviezdila“. Snívalo sami, že manžel mi robil zle, provokoval ma… a ja som ho akože tresla, ale ja som ho tresla zo spánku aj naozaj :oops: :( chudiatko moje zlatunké. :( až mi je to smiešne :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
15.3.08 09:22

Zulok krásné sluníčko :D Chudák manželík :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
15.3.08 10:23

Hlásím, že u nás stále slunečno :D :D Parááááda! Manžel se opět dal do dělání pokoje a dnes bude ještě k nastěhování nábytku zpět… :dance: Musí to miláček stihnout, jelikož jde dnes a zítra na noční.
A příští týden postýlka a dodělání koupelny a Adámek se může začít klubat :pankac: :lol: :lol:

Zuločku: Snad nepřišel manžel moc k úhoně :wink:

Adél: Tak ju nás se dnes budou dělat ty holanďáky s br. kaší a zítra příjde ségra se švárou na obídek, takže mamča ukuchtí chlupatý se zelým a hovězím :-) Musím si užít ne-vaření, jelikož má mamča volný víkend :lol:
A ještě se dobrovolně pustila do žloutkových řezů :-)
A zas ty chutě :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
15.3.08 10:23

Hlásím, že u nás stále slunečno :D :D Parááááda! Manžel se opět dal do dělání pokoje a dnes bude ještě k nastěhování nábytku zpět… :dance: Musí to miláček stihnout, jelikož jde dnes a zítra na noční.
A příští týden postýlka a dodělání koupelny a Adámek se může začít klubat :pankac: :lol: :lol:

Adél: Tak ju nás se dnes budou dělat ty holanďáky s br. kaší a zítra příjde ségra se švárou na obídek, takže mamča ukuchtí chlupatý se zelým a hovězím :-) Musím si užít ne-vaření, jelikož má mamča volný víkend :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
15.3.08 10:28

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
15.3.08 10:31

Hmmm ..... šikovnost moje! Hned třikrát! :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...