Duben 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1808
14.3.08 09:29

Tak mě se teda po práci taky nestýská, ale je to spíš kvůli lidem - práce jako taková mi nevadila. Jen si teď nějak nedokážu představit, že k těm všem povinnostem budu ještě trávit většinu dne v práci 8O.
No a sehnat vůbec něco po mateřské to bude taky oříšek, fuj vůbec se na to netěšim. Před Jířou jsem si říkala, že těch 6 let na mateřské nemůžu vydržet a ona už je půlka pryč, letí to jak blázen a já zatím vůbec nemám chuť se někam vracet. (Jen ty penízky, kdyby se dali doma vytisknout! :lol: :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
14.3.08 09:30

Amazonko jsi dobrá,já bych se do toho vůbec nepouštěla,já tak tu bábovku :wink:

Ahoj Ernatko :wink: Jo jsem zapomněla včera říct manželovi,aby mi to lněné semínko koupil..tak dneska!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
14.3.08 09:30

Jo holky,nemáte nějaký tip na jídlo o víkendu?Vůbec nic mě nenapadá,jako obvykle :lol:

Lucy taky se netěšim a vůbec nevím,co jako budu shánět :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
14.3.08 09:33

Amazonko taky mě napadlo, jestli to bylo celé pod vodou - to se mi ještě nestalo, ale představa teda hrozná. Taky vařím raději v papiňáku. Jinak mě jednou tahle vymaloval kuchyň právě papiňák, ale mojí vinou. Dělala jsem gulášek a dala tam moc vody - to byla panečku fontána!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
14.3.08 09:37

Adél já jsem si včera koupila ty jahodový knedle - protože jsem na ně pořád musela myslet a zrovna v Tescu je měli. Jenže ty sblajznu dneska sama, chlapy by mi takovou ňamku asi moc nepochválili. O víkendu si s Jůřou uděláme něco k br. kaši (asi nějaké filátko, dobré jsou filety pangasius, protože nemají kosti) No a jinak budu doufat, že nás pozve na oběd nějaká babička :oops: :lol:
Takže rada nic moc :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
14.3.08 09:39

Dobré ráno :lol:

Manža dnes zůstal doma, tak tu nejsem sama :lol: , ale i tak musí pracovat, ale snad budeme dělat i něco na baráčku :)

Lucy , super, že jste našli pozemek. Ať vám jde to vyřizování co nejlíp a co nejrychleji :wink:
Ten sen je srandovní, mě se taky pořád zdá o porodu, jednou se mi zdálo, že jsem porodila a to mimčo už mělo tak pár měsíců, to je pak docela šok, když se vzbudím 8O :lol:
Ten pán v bance to byl asi inteligent :lol: , asi si to spletl se slonama, ti jsou těhotní skoro 2 roky :roll: http://www.clicksmilies.com/…iley-041.gif

Janus , gratuluju ke kontrole :D Taky mě je docela smutno po lidech v práci, skříňku mě vyklízel manža, protože jsem zrovna měla nohu v sádře :roll: . Ale píšem si s kolegyní z práce emaily, tak mám trochu přehled, co se tam děje :lol:

Ryntyntyn , mě se při slově papiňák zježí vlasy hrůzou. Je to pro mě dost strašidelná věc :lol: . Dostali jsme ho od taťky a prý že se v něm nedá nic připálit, haha. Manža hned připálil maso, protože tam nedal dost vody a zapoměl na to, to bylo smradu :roll: . A mě už se to taky párkrát povedlo :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
14.3.08 09:44

Preji vsem krasny den!

Lucy, to by byl ale hezky porod, takovy by mi nevadil :D Jinak drzim palce, at vyjde pozemek i hypoteka a pak taky pevne nervy do zarizovani!

Zulok, diky za recept, uvidime, jestli se nekdy premluvim k tomu ho zrealizovat :D

Ryntyntyn, a dala by recept i na ten medovnik? By me zajimalo, jak se to dela v Gruzii :D

Januso, Ernat, gratuluju k nastupu na materskou :) Doufam, ze i mne se nekdy postesti vyridit si to… :roll:

Manzel vcera postavil postylku a vypada zatim dobre, casem uvidime, jak nam dlouho vydrzi s prckem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
14.3.08 09:45

Lucy já radši papiňák nepoužívám :lol:

Zebro to je dobrý s těma slonama :lol: Musím říct,že já jsem ten papiňák ani nevyzkoušela,když jsme ho dostali.. :oops: Guláš radši dělám klasicky..2 hodiny :wink:

Ahoj Evelín

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
14.3.08 09:46

Adél: Taky ti asi moc neporadím… dneska dělám rizotko, zítra nevím a pozítří taky netuším co bude :lol: :lol: Ale asi jeden den udělám br. kašičku s holanďákama a omáčku jsem měli předevčírem, tak netuším…asi nějakou minutku?? Je to těžký vymýšlet pořád něco k jídlu, abych uspokojila jejich chuťové buňky :roll:
Třeba v pondělí se mí jídlo povedlo-nepovedlo a manža mi to připomínal ještě v úterý večer :evil:
Zebruš: Taky mám muže doma :D Jenže zrovna je ve spánkovém stavu :evil: Dohání směnový deficit či co…ale co, pracovat na pokojíku stejnak nemůžeme, jelikož hned vedle a na chodbě dělají ti řemeslníci, takže až vyčudnou, tak se vrhnem na malování :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
14.3.08 09:48

Evelín: Až budu mít chvilku, tak ho sem vložím :wink: On medovník původně pochází z Gruzie a je to fakt mňamka! Ale dost sladká (tedy podle mě)…a super, že postýlka je v pořádku :wink:

Já používám papiňák poměrně hodně :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
14.3.08 09:49

Ryntyntyn ,jde o to,uspokojit spíš svoje chuťové buňky! :lol:
Manžel právě navrhoval ten gulášek,ale já bych spíš nějakou minutku,no ale zas aby to bylo na oba dny.. :roll:
To jsi tedy odvážná,s tím papénovým hrncem :lol: Už jsem přemýšlela,že ho snad někomu věnuju,aby se tu neválel,ale co kdyby náhodou :lol:

Já dneska nedělám nic,zalila jsem kytky a kopu si s Jiřulkou a to mi úplně stačí! :wink: JInak si většinou hraje sám,pořád ho odbývám,že musím pracovat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
14.3.08 09:49

Já jediný, co peču je asi štrůdl, na tom se snad ani nedá nic pokazit :oops: :lol:
Ten tmavý medovník jsme jednou koupili a nějak moc mě nechutnal, ale manža ho zvládl celej :lol:

Lucy , taky kupuju filety Pangasius, chuťově mě nepřijdou nic moc, ale nesnáším kosti, takže v tomto je to super :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
14.3.08 09:50

Jeee, ja zacina 35.tt, uz muzu pit malinik :D

Jinak s jidlem to asi o vikendu nebudu moc resit. Ted jsem se domluvila s kamaradkou, ze v nedeli jdem k nim na obed, takze uz vymyslet jen neco na sobotu - prinejhorsim (nebo prinejlesim?) to vyresi objednana pizza…
Kamaradka je taky tehotna a ve stredu se dozvedeli, ze to bude holka (uz maji jednoho kluka), tak temata k hovoru jsou jasna :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
14.3.08 09:53

Evelín tak to si s kamarádkou pokecáte :wink:
My máme file od Nowaco,je drahé,ale taky bez kostí.

Zebro no vidíš,mě zas nejde ten štrůdl :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
14.3.08 09:55

Já dnes vařím kuřecí řízky se zeleninou a asi brambory. To mělo být včera, ale nějak se mi nechtělo a manža prý stejně neměl hlad, tak jsem nevařila :lol: .
A brzo budu muset udělat zase sekanou, dělala jsem ji nedávno a měla úspěch, tak to musím zopakovat - našla jsem si recept na netu, dělá se to s hořčicí a ta se taky pak natře nahoru a je to moc dobrý :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí