Poradna duly
Jana Čurdová
Tak mě se teda po práci taky nestýská, ale je to spíš kvůli lidem - práce jako taková mi nevadila. Jen si teď nějak nedokážu představit, že k těm všem povinnostem budu ještě trávit většinu dne v práci
.
No a sehnat vůbec něco po mateřské to bude taky oříšek, fuj vůbec se na to netěšim. Před Jířou jsem si říkala, že těch 6 let na mateřské nemůžu vydržet a ona už je půlka pryč, letí to jak blázen a já zatím vůbec nemám chuť se někam vracet. (Jen ty penízky, kdyby se dali doma vytisknout!
)
Amazonko jsi dobrá,já bych se do toho vůbec nepouštěla,já tak tu bábovku ![]()
Ahoj Ernatko
Jo jsem zapomněla včera říct manželovi,aby mi to lněné semínko koupil..tak dneska!
Jo holky,nemáte nějaký tip na jídlo o víkendu?Vůbec nic mě nenapadá,jako obvykle ![]()
Lucy taky se netěšim a vůbec nevím,co jako budu shánět ![]()
Amazonko taky mě napadlo, jestli to bylo celé pod vodou - to se mi ještě nestalo, ale představa teda hrozná. Taky vařím raději v papiňáku. Jinak mě jednou tahle vymaloval kuchyň právě papiňák, ale mojí vinou. Dělala jsem gulášek a dala tam moc vody - to byla panečku fontána!
Adél já jsem si včera koupila ty jahodový knedle - protože jsem na ně pořád musela myslet a zrovna v Tescu je měli. Jenže ty sblajznu dneska sama, chlapy by mi takovou ňamku asi moc nepochválili. O víkendu si s Jůřou uděláme něco k br. kaši (asi nějaké filátko, dobré jsou filety pangasius, protože nemají kosti) No a jinak budu doufat, že nás pozve na oběd nějaká babička
![]()
Takže rada nic moc ![]()
Dobré ráno ![]()
Manža dnes zůstal doma, tak tu nejsem sama
, ale i tak musí pracovat, ale snad budeme dělat i něco na baráčku ![]()
Lucy , super, že jste našli pozemek. Ať vám jde to vyřizování co nejlíp a co nejrychleji ![]()
Ten sen je srandovní, mě se taky pořád zdá o porodu, jednou se mi zdálo, že jsem porodila a to mimčo už mělo tak pár měsíců, to je pak docela šok, když se vzbudím
![]()
Ten pán v bance to byl asi inteligent
, asi si to spletl se slonama, ti jsou těhotní skoro 2 roky
http://www.clicksmilies.com/…iley-041.gif
Janus , gratuluju ke kontrole
Taky mě je docela smutno po lidech v práci, skříňku mě vyklízel manža, protože jsem zrovna měla nohu v sádře
. Ale píšem si s kolegyní z práce emaily, tak mám trochu přehled, co se tam děje ![]()
Ryntyntyn , mě se při slově papiňák zježí vlasy hrůzou. Je to pro mě dost strašidelná věc
. Dostali jsme ho od taťky a prý že se v něm nedá nic připálit, haha. Manža hned připálil maso, protože tam nedal dost vody a zapoměl na to, to bylo smradu
. A mě už se to taky párkrát povedlo ![]()
Preji vsem krasny den!
Lucy, to by byl ale hezky porod, takovy by mi nevadil
Jinak drzim palce, at vyjde pozemek i hypoteka a pak taky pevne nervy do zarizovani!
Zulok, diky za recept, uvidime, jestli se nekdy premluvim k tomu ho zrealizovat ![]()
Ryntyntyn, a dala by recept i na ten medovnik? By me zajimalo, jak se to dela v Gruzii ![]()
Januso, Ernat, gratuluju k nastupu na materskou
Doufam, ze i mne se nekdy postesti vyridit si to… ![]()
Manzel vcera postavil postylku a vypada zatim dobre, casem uvidime, jak nam dlouho vydrzi s prckem ![]()
Lucy já radši papiňák nepoužívám ![]()
Zebro to je dobrý s těma slonama
Musím říct,že já jsem ten papiňák ani nevyzkoušela,když jsme ho dostali..
Guláš radši dělám klasicky..2 hodiny ![]()
Ahoj Evelín
Adél: Taky ti asi moc neporadím… dneska dělám rizotko, zítra nevím a pozítří taky netuším co bude
Ale asi jeden den udělám br. kašičku s holanďákama a omáčku jsem měli předevčírem, tak netuším…asi nějakou minutku?? Je to těžký vymýšlet pořád něco k jídlu, abych uspokojila jejich chuťové buňky ![]()
Třeba v pondělí se mí jídlo povedlo-nepovedlo a manža mi to připomínal ještě v úterý večer ![]()
Zebruš: Taky mám muže doma
Jenže zrovna je ve spánkovém stavu
Dohání směnový deficit či co…ale co, pracovat na pokojíku stejnak nemůžeme, jelikož hned vedle a na chodbě dělají ti řemeslníci, takže až vyčudnou, tak se vrhnem na malování
![]()
Evelín: Až budu mít chvilku, tak ho sem vložím
On medovník původně pochází z Gruzie a je to fakt mňamka! Ale dost sladká (tedy podle mě)…a super, že postýlka je v pořádku ![]()
Já používám papiňák poměrně hodně ![]()
Ryntyntyn ,jde o to,uspokojit spíš svoje chuťové buňky! ![]()
Manžel právě navrhoval ten gulášek,ale já bych spíš nějakou minutku,no ale zas aby to bylo na oba dny.. ![]()
To jsi tedy odvážná,s tím papénovým hrncem
Už jsem přemýšlela,že ho snad někomu věnuju,aby se tu neválel,ale co kdyby náhodou ![]()
Já dneska nedělám nic,zalila jsem kytky a kopu si s Jiřulkou a to mi úplně stačí!
JInak si většinou hraje sám,pořád ho odbývám,že musím pracovat ![]()
Já jediný, co peču je asi štrůdl, na tom se snad ani nedá nic pokazit
![]()
Ten tmavý medovník jsme jednou koupili a nějak moc mě nechutnal, ale manža ho zvládl celej ![]()
Lucy , taky kupuju filety Pangasius, chuťově mě nepřijdou nic moc, ale nesnáším kosti, takže v tomto je to super ![]()
Jeee, ja zacina 35.tt, uz muzu pit malinik ![]()
Jinak s jidlem to asi o vikendu nebudu moc resit. Ted jsem se domluvila s kamaradkou, ze v nedeli jdem k nim na obed, takze uz vymyslet jen neco na sobotu - prinejhorsim (nebo prinejlesim?) to vyresi objednana pizza…
Kamaradka je taky tehotna a ve stredu se dozvedeli, ze to bude holka (uz maji jednoho kluka), tak temata k hovoru jsou jasna ![]()
Evelín tak to si s kamarádkou pokecáte ![]()
My máme file od Nowaco,je drahé,ale taky bez kostí.
Zebro no vidíš,mě zas nejde ten štrůdl ![]()
Já dnes vařím kuřecí řízky se zeleninou a asi brambory. To mělo být včera, ale nějak se mi nechtělo a manža prý stejně neměl hlad, tak jsem nevařila
.
A brzo budu muset udělat zase sekanou, dělala jsem ji nedávno a měla úspěch, tak to musím zopakovat - našla jsem si recept na netu, dělá se to s hořčicí a ta se taky pak natře nahoru a je to moc dobrý ![]()