Duben 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
330
13.3.08 14:21

Ten od Fishera stoji 1200,–
ja taky zvazuju, ale cekam az co dostene, stejne mimi maly to nevnima, takze 2 mesice bude cas. Pak se uvidi. Ja zase chtela medvidka pu, ale to je jeste drazsi! Hruuuza :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
13.3.08 14:23

Haňule , dívala jsem se na ten tvůj kolotoč a je moc pěknej :lol:

Já mám tento
http://i36.photobucket.com/…/muzkol2.jpg

Chtěla jsem s džunglí, ale neměli ho, tak poslali tento. Ale hlavně, že je barevnej :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
13.3.08 14:39

Zebro ten je moc pěknej. :wink:

Haňul mě to teda přijde hrozně drahé 8O Ale když ho babička koupí :wink: My máme taky,po Jířovi,stál myslím do tisícovky..Ale je fakt,že na to je ještě čas..

Evelín buchtičky s krémem,hmmm. :-)

Adi já bych teda řekla,že spíš teď jím o trochu míň,ale ne o moc :lol: :wink:

Tak jsem si trochu poležela,zapla pračku a jdu žehlit :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
13.3.08 15:16

Zebruš ten je krásnej.Co je to za značku?

Mě se to zdá taky drahý,naši už toho malýmu nakoupili strašně moc a kromě toho nám zaplatili kočárek.Kdyby za to ten kolotoč stál tak bych ho objednala ale nevím o nikom,kdo ho má,tak se ani nemám s kým poradit.Nechci ho za každou cenu.
Pro moje rodiče je to první vnouče a teď jsou na tom celkem dobře i finančně,takže si to užívají ale mě už je to někdy hloupé.
Ale je fakt, že mě a bráchovi koupili taky vždycky všechno. Hlavně můj taťka by koupil vše co vidí.Miluje děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
13.3.08 15:38

Ahojte holky :)
I kdyz na materskou nastupuji od uterka, ale uz si to zacinam uzivat. Manzel je na tyden v USA, tak mame klid. Zbynda me se stokrat zepta, kde je tata, a i vnoci, proto ze v posledni dobe se zblaznil a zacal spat s nami. Zas pripada me klidnejsi a ja take.
Mozna opozdene, reknu svuj nazor o zavinovackach, me se vic osvedcili ty co jsou na zavazovani, mam jednu na suchy zip, ale ta se mi porad rozpadala.
Kosmetiky jsem mela nakoupene dost, ale pak jsem prisla na to (na to jsou a i vyzkumy), ze je nejlepsi mimi koupat jen ve vode a mazat olejem z lekarny. Doted Zbyndu vetsinou koupeme jenom ve vode.
O promyvani oci si vubec nic nepamatuji 8O , je to mozny? Opravdu vsem miminkam se promyvaji oci necim specialnim? Ja si pamatuji jen tu vodu. Jsem znervoznila, proto ze jsem si rikala, jak uz to umim s mimi.
Kolotoc mame od tolo, stal kolem tisicovky, za vic uz me prijde moc drahy.
Zulok, drzim palce. Ja jsem si myslela, ze s CS9 clovek uz rodi? 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
907
13.3.08 15:48

Ahoj

Tak aj unás sa už pokazilo počasie,je tu fujavica,dážď,sneh,krúpy,no fuuj.

Lenča-super,že konečne došla tá súpravička do postieľky,viem si predstaviť tú radosť.

Zulok-na Slovensku Bepanten mastičku nekúpiš,vraj sa už tu nevyrába,ale dobrá je aj od Weledy na bradavky a je dobre natierač asi od 37 týžňa-3 krát týždenne,vraj bradavky potom nemajú taký zaberák.

Ernatka-tiež nemám v knižke zapísaný CS.

Haňule-ja ešte kolotoč nad postieľku nemám,ale chystáme sa kúpiť,keď bude mať Drobec nejaké dva mesiace.No tiež si neviem vybrať ktorý.A je pravda,že sú aj dosť drahé.

Zebrička-ten Tvoj kolotoč je sladký.Tá kvetinka je super.

No holky od dnes mám novú „prácu“-zapojili nám nový satelit a sú tam super zahraničné stanice,veľa prírodopisných,filmových,hudobných a dokonca i detských.Je tam český dabing,takže super,keďže češtinu zvládam bez problémov.Už sa vidím,ako tam presedím najmenej pol dňa.
No vlastne už asi len pár dní,lebo keď príde mimi,tak asi čas už mať nebudem.

Tak zatím papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
13.3.08 16:00

Ahoj Wenee a born :wink:

Tak jsem skoro dožehlila,jen pár hadříků,ale stačilo :roll: Ještě pověsím prádlo a vyrobím omajdu na zítra a končím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
13.3.08 16:25

Ahoojte :D

Jeejda, tak bepanthen už nekúpim, no teeeda, tak skusim to druhe, dakujem., :wink: :D

Wenee, taku prácu som robila ja doteraz, neviem si vynachvalit, len je to uz po case otrava, pekne si uzi telku, lebo zachvilu sa stane minulostou. :D

Evelinka nech sa ti podri vybavit tu matersku. Drziiim pacle.

Ahooj Born , zdraviim, dlho si tu nebola. :D

Ja sa tiez obavam tej navstevy pediatricky u nas, budeme musiet vyblizkat byt. No, to by sa zislo este pred pôrodom, nech nemá ocinko doma fukoty. :?

Jeejda, a ja som inak riadna http://www.free-animations.co.uk/…s/cow_17.gif , rozmyslam, v com vezmem mimiska domov, ze dupky… zavinovacka , fusak… ale ako ho nasukam do autosedacky, na tom som uz nemyslela :roll: ved to ma ten bezpecnostny pas medzi nohami. :roll: ako to poriesite, date overalik, alebo co??? aby bolo dost vrstiev :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
13.3.08 16:35

Este som zabudla pochvalit kolotociiiky, krasnunkeeeeee, jeden som videla taky paradny, ze husenica, list… podobny, ako ten tvoj Zebruska, ak to tusim nie je on.
No nadhera, skoda , ze tolko stoja. My sme uz investovali do takej dečky hrazdičky, tak sme si povedali, že kupime kolotočík v nejakom u nás obchodíku, je to lacnejšie a daju sa najsť pekne kusky. Len to budeme musiet s drobcekom obehat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
13.3.08 16:53

Šla jsem asi na 5 minut na zahradu (jen poměřit skleník) a stihla jsem zmoknout, začaly padat kroupy a začalo foukat 8O . Tak jsem se vrátila mokrá jak slepice. To by člověk nevěřil, co se dá za tak krátkou chvilku na zahradě prožít :lol: 8O

Haňule , ten kolotoč je Chipolino a stojí okolo 700Kč. Mají myslím víc druhů, ale když jsem to objednávala, tak měli jen tento.

Ahoj Born :lol:

Wenee , mi bysme měli brzo mít O2 televizi, prý je tam plno programů - zvířata, děti, a tak. Už se nemůžu dočkat :lol:

Adel , já jsem teď chtěla dělat večeři, ale nějak moc jsem se naobědvala a nemůžu se hýbat :roll: . Tak snad později… :lol:

Zulok , já mám takový fleesový fusak a je v něm díra na pásy do autosedačky. Je sice trochu větší, ale asi do něj malýho dám. Jinak asi jen body, overal a pokud bude zima, tak na něj dám i deku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
13.3.08 16:57

Ahojda :-)

Tak se mi dneska konečně podařilo „přesvědčít“ Ráďu a pustili jsme se do pokojíku…sotva stačil potapetovat (byla to docela fuška a to on je na práce moc šikovný), tak ho zavolal kámoš a opět odfrčel :? :? Má se potom pro mě zastavit, jelikož jsem nechtěla jet rovnou s ním, ale pochybuji, že se mi bude chtít, když ráno budu vstávat opět před sedmou…

Já mám kolotoč nad postýlku od Cannpol Babies, je hrací a v akci mě vyšel na pětikilo, tak doufám, že poslouží :lol:
Zebruš , ty máááš mooc pěkný :wink:
Haňul, když ho prarodiče koupí, tak proč ne-e :wink: Mě dali naši finanční dar a ten tak stačil na kočárek a pár drobností :D

Born, ahoj :-)

Zuločku: Gratuluju ke kontrole :-) A tvoje CS už je na pováženou :lol: , když maximum je deset :wink: :wink:
Maličkému cestou z porodky obleču dvě vrstvy a pokud bude už v dubnu pěkně, tak dám jen fleesku na autosedačku, ale spíš to vidím na fusak. Mám ten od emitexu 3v1, takže se dá přidělat i na autosedačku…doufám, že ta mi do té doby přijde :lol: :lol: Jelikož ta paní, co mi ji má zaslat, má zdravotní problémy a je v nemocnici, ale koncem týdne by ji měli propustit, tak snad! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
13.3.08 17:03

Zulok no jo,to mě vůbec nenapadlo,já mám připravenou zavinovačku a deku.. 8O Tak asi teplý overal,ale jestli nebude taková zima,tak nevím :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
521
13.3.08 18:05

Ahojte,
chvilku tu nejsem a vy se tu tak rozepíšete… :lol:
Byla jsem s kamarádkou na obědě a zákusku :) , pak se stavila u známých ve firmě, kde jsme se zakecali,ale stihla jsem ještě konečně koupit kojopodprdu.

Co se týká kosmetika-méně znamená více-zvlášť u malého drobka…když se pak osype, těžko se dohledává po čem-kosmetice, pracím prášku, po tom co snědla mamina,…takže já mám nachystaný pouze olejíček a indulonu a doufám, že vystačíme.

Zulok a Wenee, držím palečky. Hlavně odpočívejte a užijte si ty poslední dny klidu :lol:

No, měla bych jít připravit večeři- dneska fazolový guláš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
13.3.08 18:52

Zebruš, moc krásný kolotoč.
Já ani žádný zatím nemám, uvidím, mareček na něj moc nebyl, spíš si hrál s hrazdičkou, ale to je asi stejný. Ta původní už je rozbitá, ale jsem dohodnutá v práci, že mi jako na rozloučenou nějakou koupí, tak jsem zvědavá 8O

Jinak s cestováním z porodnice - marečka jsme vezli v takové té přenosné tašce-fusaku co se dává do kočárku, v tom měl ještě fusak a klasickou zavinovačku - byla tehdy v prosinci děsná zima. Teď už tuhle tašku nemám, tak máme nachystanou autosedačku s fleese zavinovačkou anebo když bude zima, tak jsem ke kočárku dostala zimní Emitex fusak 3v1. To uvidím podle počasí. A do toho jen body a dupajdy, čepičku, ponožečky …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
13.3.08 19:42

Ahojky pisatelky,

já jsem dnes totálně vyřízená takže tak tak zvládám číst, ale něco vám napíšu ať nemám černý puntík! :lol:

Už delší dobu sháníme nějaký kousek země, kde bychom si mohli postavit domeček - ceny hrozně vzrostly, takže je to docela problém. Nicméně včera se mi ozval pán, že rozprodává ovocný :,-( a jestli bychom měli zájem. No bodeť, že měli, jenže zrovna teď obíhat veškeré instituce bude teda záhul! Takže jsem se do toho dnes pustila plus ještě jsem se musela zapsat k porodu, ale všechno je zvládnuto, jen já už se sotva vleču.
Děsím se však toho co nás ještě všechno čeká, kdybych alespoň toho mužskýho měla po ruce, takhle bude většina na mě.

No nějak se mi kroutí prsty, asi půjdu raději do hajan, než tu žuchnu hlavou na klávesnici, tak zítra pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí