Poradna duly
Jana Čurdová
Ernat: Gratuluji k dobré KO a k otočení mimnka! ![]()
Jůůůj, tak to je docela záludné, jestli borovu vodu ano či ne-e. Tak to vypadá, že si počkám co mi řeknou v porodnici a pediatrička ![]()
Ryntyntynko , ja som dnes tiež moc nenaspala, nejak som sa vkuse budila a nevedela zaspať. Nakoniec som vstávala o 5:15 a kukala telku, kým nešli do poradne.
A s tým upratovaním volnééé tempo.
Ernatko , juchuuu, tak je bubulka otočená, gratulujeeem.
![]()
Zebruško , na masáž hrádze môžeš použiť olivový olej, ten sa dokonca doporučuje. Kamarátka ho tiež používala. ![]()
Lenča , supeeeer, že prišiel už tolko očakávaný balík
KAtynka , jooj, také malinkaté dvojičky, dúfam, že sa im pekne darí.
Jeeej, ešteže ste tu pripomenuli tú borovu vodu, tu ešte nemám, stále som to odkladala kvôli trvanlivosti. minule o tom bolo v telke, a že je dobra ta vodička aj na bolestivé bradavky. Weneee a že na očká nie je dobráá, eeejha. Ja som čítala, že stačí prevarená vodička, ale že keď sú karpinky … že borová voda, tak teraz fakt neviem. ![]()
A na kontrole všetko vporiadku, CS 9, tak uvidííme.
Ryntyntynko, aj ja radšej počkám a zatial postačí vodička. No, tak som aj rada, že som s tou kúpou počkala…
A máte dačo na bradavky? Asi nás naše dietka dosť ožužlúúú
a že aby sa nezapálili…
Zulok, už jsou v pohodě, narodili se před pěti měsíci, takže už mají kolem 3kg.
Teda jsem na tebe zvědavá, už se těším až přijde zprávička od tebe, že je mimi už u tebe v náručí ![]()
Moc se těším na naše mimi ![]()
Holčinky,tak jsem se dokutálela zpátky,je to už fakt náročný ![]()
Ernatko gratuluju k otočení mimi ![]()
Zulok super,že ko v pořádku
,no Cs 9 je taky pěkné ![]()
Já mám na bradavky Bepanthen,je příjemný a miminku nevadí
Jak čtu o tom lněném semínku,asi zaúkoluju manžela,ať mi ho koupí cestou z práce ![]()
Právě jsem posvačila jablko,pár jahod a kousek hrozna,k obídku si dám jen brambory a zeleninu…k večeři to dorazím něčím zaručeně nezdravým ![]()
Tak jsem zpátky z oběda, dala jsem si filé na másle s kaší. Na závodku docela dobrota. A ještě jsem vzala k večeři buchtičky s krémem, tak to si s Márou večer smlsnem. Oběma babičkám, které se snažily mu zavděčit s buchtičkama řekl, že jedna je dělá moc velké, druhá moc malé a ani ten krém není ten správný, a že v mámině restauraci je dělaj mnohem lepší ![]()
Zulok, nám v porodnici doporučovali na bradavky trošku mlíčka odstříknout a tím pak promazat. Ale ze začátku než si prsa zvykla to fakt byla síla a ragády se stejně udělaly. Ale Bepanthen opravdu pomáhá a všechno je docela rychle zahojené.
Adelko, dakujem za ten bepanthen.
A ja už som stihla dnes aj obedovať
nejak ma hlad pochytil
óóó´, a veru si mala zdravú stravu. ![]()
KAtynka, ani ja sa už neviem dočkať, ale chvílku by možno ešte mohlo počkať, nech nejaký ten gramík priberie ![]()
Zuločku , gratuluju k dobré kontrole
CS 9? Juj, to už je hodně, že jo. Já už si s CS 2 připadám nějaká opožděná ![]()
Zebruško, tak sa cítiť určite nemusíš, kamarátky rodili aj s CS 2, rupla voda a hotovo…
ono to môže byť individuálne.
A počkaj, ja možno budem ešte prenášať
![]()
No s tím CS já nevím… Já mám tuhle kolonku i po dnešní KO stále prázdnou. Tak nevím co to má znamenat ![]()
Zuločku , to mě nestraš, já jsem se včera po kontrole radovala, že malej ještě chvilku počká - než to taky doopravujeme ![]()
Zuločku, tak jak to sleduju, tak jsi další adept na brzké miminko. To jsem zvědavá, kdo z vás dvou bude dřív rodit. Nebo že by obě zaráz? ![]()
Já měla minulý týden taky CS2.
Co já si vzpomínám, tak nám bradavky v porodnici natírali fialkou, ale to už je před 11 rokama.
Na oči zatím nic nekupuju, uvidím, co poradí v porodnici.
Ernatko , mě tam teda od začátku psali nulu a od 32tt tam mám 1 a teď 2, tak možná máš pořád ještě nulu a tak to tam nepíšou. Ale asi bych se na to zeptala ![]()
Ernat Mára se teda vyzná s těma buchtičkama ![]()
Taky nevím,jaké mám CS..ale aspoň se zbytečně nenervuju ![]()
Zebruško, len som ťa chcela ukludniť, keď si tu písala, že si nejaká opozndená
![]()
Lenča, nooo, len aby si nás ešte nepredbehla
![]()
Ernatko , dakomu to CS nepíšu, ale dajú tam, že kolko mm majú krčok…