Poradna duly
Jana Čurdová
Aha, tak v tom případě mám v průkazce napsáno hrdlo uzavřené.
A to je dobře, protože mám zas nějakou mykozu, tak to musím honem přeléčit.
Ernatka, vidíš, tak máš tam predsa zápis
supeer, joj, alôe ta mykoza jedna neposlušná nech rýchlo odíde ![]()
Zuločku, nestraš s tím předběhnutím, sice bych to o 1-2 týdny dřív brala, spíš se bojím přenášení.
Lenča píše:
Zuločku, nestraš s tím předběhnutím, sice bych to o 1-2 týdny dřív brala, spíš se bojím přenášení.
toho sa bojím aj ja, bola by som nervózna ako pes. ![]()
Idem sa uložiť pred telku, papaaa
Ernat co si vezmeš na tu mykozu?
Holky taky bych nerada přenášela,hlavně už teď si přijdu nemožná a kdybych třeba měla být nemožná ještě o týden nebo dva déle
,to by byl děs. ![]()
Zulok dobře děláš
Dám si obídek a taky se natáhnu..
Já bych ještě pár týdnů potřebovala, mám pořád pocit, že není nic nachystané
, ale přenášet bych taky nechtěla.
Holky, myslíte, že jak sem půjde doktor na první prohlídu, tak může mít nějaký problémy s tím, že to tu nemáme doopravované? Pokoj, kde bude mimi je dodělaný, i koupelna je skoro hotová, ale zbytek ne. Manža se snaží to dodělat, ale chodí do práce a nejde to tak rychle, jak jsme mysleli
. Asi jsem se už na to ptala, ale mám z toho strach, aby na nás třeba nemohl poslat nějakou kontrolu ![]()
Jdu si uvařit špenát s bramborovým knedlíkem a na večer rozmražuju kuřecí řízky
a budou asi se zeleninou a bramborem ![]()
Zebruš neboj nic, dr hlavně zajímá mimi. Když uvidí jak je čisťoučký a hlavně pokojíček a koupelna je OK, tak to vezme normálně. Nedělej si starosti. Oni už vědí na co se mají zaměřit a jestli nemáte staveniště místo bytu, tak je to v pohodě. (myslím jakože poházený cihly a beton a prach atd) ![]()
Adel , doktorka mi napsala opět boraxové globule - naposledy docela rychle pomohly a teď mi jich dala i do zásoby, kdyby se to mělo tendenci vracet, tak ať k ní pak nemusím s mimi běhat do ordinace.A zevně používám mastičku Canesten. Jinak zvýším dávku lactobacilů a dietka
(žádný plesnivý sýry, omezit sladké a všechno kyselinotvorné …) A žádný koupání, jen sprcha bez mýdla …
Zebro , přesně jak píše Katy. Doktorka bude koukat hlavně na mimi. U nás byla taky jen v obýváku, kde koukla na prcka a nic jiného nekontrolovala.
Ernat ty jsem posledně měla taky..
Holky u nás nakonec dr.ani nebyla,protože jsme se špatně domluvily a já nebyla doma..,tak jsme šli normálně do ordinace,máme to asi 10 minut cesty.Tentokrát to určitě neprošvihnem ![]()
Ahojky,
ještě jsem vás nestihla od rána dočíst,jen jsem si všimla, že ZULOČEK CS9 - tééééda,tady se asi něco chystá
![]()
Jinak já v průkajdě žádný CS nemám
Mám tam pouze výška fundu v cm 32 a poloha plodu-PPKP,PI. Ale mě se to stejně asi moc netýká.
Holky chtěla jsem se vás zeptat jestli máte některá kolotoč nad postýlku? Já přemýšlím o tom od Fisher Prince - magický kolotoč. Je teda dost drahý(cca 1700,–) ale dnes mi volala mamka ať ho objednám,že ho Matýskovi koupí. Ale pořád nevím,jo nebo ne…????
ahoooooooooojky holcicky!! Tak ja jsem celej den vcera litala, dneska od rana uklizela a ted se nadlabla a jdu se natahnout ![]()
Strasne ted jim
co vy? Kg jdou neskutecne nahoru, ale ted mam snad nej chute ![]()
Co si myslite o prvni navsteve dr doma? Me dr. rekla, ze kdyz se nebudu citit, ze prijde, ale jinak ze mam dorazik k ni. Mam ji 2 minuty.
Mozna by to bylo lepsi doma, rekla by co a jak, ale u nas je vse nachystane.
Holky ja jsem tak zvedava kdo bude prvni ![]()
strasne se tesim na Vase fotecky … ![]()
Venku je taaak hnusne, des.
Já jsem to napsala špatně - není od Fisher Prince ale od THE FIRST YEARS - magický kolotoč.
Ale ten od Fisher Prince s medvídky co dělá ty obrázky na stropě se mi taky moc líbí. Jen nevím jestli to není zbytečně moc drahý.
No snad to stihnem dodělat a nebudu z toho muset mít nervy. Já bych nejraději jela do ordinace, ale to by si zase mohl myslet, že ho tu nechci ![]()
Haňule , já mám kolotoč od Chipolino, s takovýma kytkama. Ten, co píšeš neznám, ale asi je dobrej za tu cenu ![]()
Ty naše dětský vysílačky zase dělají na stropě hvězdičky ![]()
Ahoj tehule,
dnes jsem zatim stihla jen tak zbezne docitat…
Jsem se dnes snazila vyridit si ve skole nastup na materskou (15.3.), ale nebylo mi prano.Mzdova ucetni ma dovolenou, tak to zkusim zitra, ale stejne na cely vyrizeni budu muset cekat do pondeli, pac na studijnim si musim pozadat o preruseni a v patek tam nikdo neni .
Zulok, ty uz tady rodis skoro v primem prenosu, CS9
![]()
Ja jsem zatim mela porad CS 0 a vse uzavrene, tak uvidime pristi tyden, jetsli jsme nejak postoupili. Prenaseni se taky desim. Kamaradka ma zitra termin a tomu jejich mimisovi se v brise vylozene libi, tak jsem zvedava, jestli a jak dlouho bude prenaset.
Zebrus, taky jsme premyslela nad tim, jestli bude doktorce vadit, ze tu mame bordel, ale asi ji zavedu jen do obyvaku, tam je nejvic uklizeno, pac tam moc nejsme ![]()
Hanule, ja jsem se tady po te znacce kolotocu taky divala, ale mne to prijde hrozne drahy, tak jsme si zatim zadnej neporidily, ale nasla jsem hraci od Cannpol Babies a na internetu je maji za 660 kc… Zalezi asi na tobe, jak moc se ti libi a jak moc chce babicka utracet ![]()
Vsem preji dobrou chut, jsem mela buchticky s kremem ![]()