Duben 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
171
14.3.08 11:37

Ahoj Evo, tak ať bacily brzo přemůžeš a hlavně se vyhnou malé a odpoledne dobré zprávy na kontrole. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
14.3.08 11:58

Evi, držíím palce na kontrole a dufam, že viroza na teba nevylezie.
JA sa idem dačoho napapať, lebo som už tuším z tejto diskusie vyhladla :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
14.3.08 12:02

Mahul: Hmmm, to zní lákavě :wink: Taky zkusím udělat a maso k tomu vepřový? Jo, a jakou dáváš přílohu??

Evi: ahoj! Bacily jsou nepříjemní, tak ať je brzy přemůžeš a maličká je nechytí!

Tak mám poklizeno, skoro i uvařeno 8) A až odfčí řemeslníci, tak se musím ještě vrhnout na spodní patro a manža ne ten pokoj :D
Jinak u nás je fakt hnus počasí, zima, venku mrholí :roll: Takže dneska ani snad nevystčím nos z domu, max. večer :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
14.3.08 12:08

Tak mě právě volala mamča, že se na mě chystá tetka. Je strašně zvědavá, jak si kdo žije a už několik let plánuje návštěvu s tím, že si nás všechny okoukne. No a dnes je prý den D a já tu mám jak po výbuchu atomovky. Navíc je poledne, takže abych pomalu vyrazila pro Jířu a s ním toho už moc neudělám. Mám z toho hlavu v luftě a začíná mě popadat panika! No nic nějak to dopadne - asi budu předstírat nějakou smrtelnou nemoc! :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
521
14.3.08 12:09

Zulok, přesně tak, miluju luštěniny a snažím se je dělat každý týden a užít si jich teď, dokud ještě můžu…

Ryntyntyn , nejsi nějak moc aktivní?? :lol:
Přesně tak, přidávám vepřové, včera jsem to dělala tak, že jsem si dala nejdřív do papiňáku maso s cibulkou-klasika guláš, po 15-20min stáhla a přidala namočené fazole a dalších cca 10min. Mňam, mňam- aspoň pro mě :D . I když potom je to někdy peprné :roll: 8) .

Evi , zažeň bacily, ať je líp!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
14.3.08 12:10

Ahojky,

jdu vás jen pozdravit a zase zalezu do pelechu. Dnes je mi zase trochu líp ale pořád to není ono.Bolí mě ty dutiny.Myslím si,že jsem měla zánět dutin nebo jsem to měla aspoň trochu chycený.Takový bolesti hlavy,zubů,uší … jsem v životě nezažila.Ale zaráží mě, že jsem vůbec neměla teplotu.Ani zvýšenou…a ta asi při zánětech je.
Každý dvě hodiny inhaluji Vincentku,kloktám a dnes jsem spala v šále a čepici.
No byla jsem sexy…Čepice,šála,pyžamo a Martinovo teplý ponožky… :oops:
Holky jestli mě to snad konečně přejde,tak já budu ten nejšťastnější člověk na světě. Už jsem z toho fakt unavená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
521
14.3.08 12:11

Ryntyntyn, zapomněla jsem na přílohu- buď už žádnou nebo pečivo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
521
14.3.08 12:16

Lucy, to zní strašně, dokážu si to dost dobře představit :wink: . Takovéhle chvilky se stávají právě, když se to nejmíň hodí…

Haňule, držím palečky, ať je trochu líp, ať se to s Tebou netáhne až do porodnice… :( , to by bylo nemilé. Zkoušíš nahřívat? Mě pomáhá ifralampa a nebo napařování nad lavorem s teplou vodou +heřmánek nebo nějaký aromaolejíček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
14.3.08 12:37

Mahul nahřívám…Právě každý 2hodiny nad lavorem s Vincentkou. To je jediné co mi v lékárně doporučila a co nemůže malýmu ublížit. Bylinky moc nedoporučila. Prý v těhotenství radši ani inhalovat tu vodu s heřmánkem neeee…
Je to bída holky,když vás něco chytne.Jediné co vám poradí je čaj,med,citrón,Vincentka…

Jinak malej kope jak fotbalista.Doufám,že je mu dobře.Pořád ho hladím.Už aby tady byl.

Dnes mi přišel z mimiaukce kompletík od Next - džíny a tričko, tak na 2měsíce a je to nádherný.Mnohem hezčí než na obrázku a i když nošený,tak podle cedulky snad 1×vyprané.Fakt úplně nové.Mám z toho radost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
907
14.3.08 13:08

Ahojky :D

Všimla som si,že od kedy sú už niektoré z nás na materskej,tak popíšeme hrozne veľa strán za jeden deň. :D :D :D

LucinkaH- držím palčeky pri vybavovačkách s pozemkom.
Ten sen bol super,keby sa to dalo naozaj,to by bola parádička. :lol:
A ten pán z banky,to je fakt dobré. :lol:

Januska- gratulujem k dobrej KO :potlesk:

Amazonka- ďakujem za povzbudenie,už to mám fakt za pár 8O

Zulok- tá marlenka vypadá super,musím vyskúšať.

Evi- rýchlo začni bojovať s bacilmi,aby moc nezosilneli.

Haňule- to je hrozné,že si ešte stále chorá,to je tá oslabená imunita v tehu,takže veľa síl a rýchle uzdravenie.

Lenča- -keď si spomínala to lístkové cesto,mám jeden rýchly a strašne dobrý koláčik.

Lístkové cesto rozvalkáš tak,aby si ho natiahla na celý plech,na cesto poukladáš polky sliviek(čerstvé,zavárané,mrazené-je to jedno),zmiešaš si pomleté orechy s práškovým cukrom a poriadne zasypeš cesto so slivkami.Sprav si zálievku a to šlahačková smotana+vajíčko,dobre rozmiešať a poliať celý povrch koláča.Potom už iba upiecť.
Je to rýchle a strašne mňamky-tento recept je zo Švajčiarska.

No,teraz som narobila chute aj sebe.

Tak zatím papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
14.3.08 13:12

Vsem Vam posilam pri patku na vikend pusinku na briska a drzte se!!!
KRAAASNY VIKEND !!! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
907
14.3.08 13:15

Ešte som sa zabudla pochváliť,že sme sa konečne dohodli na menách,huráá,huráá,veď už bolo na čase,že?

Takže chlapček bude Tomáško a ak dievčatko tak Sofia

Už sa tááák teším na toho Drobca.Dnes ma potvorka pekne vystrašil Drobec krpatý.Pár hodín sa ani nepoholo,čo sa už veľmi dlho nestalo.Už som začala panikáriť,dala som si čokoládu,potom pomaranč a nakoniec som mu poslala trochu kofeínu a nič.No a okolo 11hod mi dal taký kopanec a potom pár ďalších,že som si hneď vydýchla.Príšerka malá,nech ma už takto nestraší.

Tak papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
14.3.08 13:19

Haňul, teda ty bacily jsou fakt nezmaři, ale nevzdávej to, určitě se dají na ústup a bude líp.

Lucy, nesnáším nečekané návštěvy. V tomto případě se ze mně stává strašně nepříjemný člověk a asi to dávám i hodně najevo. To je jak zákon schválnosti, vždycky to přijde, když to člověk nejmíň očekává nebo má v plánu něco jiného. :evil: :evil:

Wenee, teeeda, to vypadá super, díky za recept. :P Akorát nevím, jestli najdu doma nějaké švestky, přepálené ve sklepě určitě jsou, :D ale kompot nevím, nevím. Přemýšlím, jestli by to šlo i s jiným ovocem? Ale dostala jsem na to šílenou chuť, tak uvidím, co vymyslím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
14.3.08 13:24

Adika, ahoj, taky Ti přeju krásný víkend a doufám, že bude slunečný. Měj se pěkně. :D :)

Wenee, docela vám závidím, že jste se dohodli na jménech. U nás stále nic. My to snad budeme řešit až cestou do porodnice nebo až tam. :twisted: :evil: A ten Tvůj malý drobek, ať Tě už nestraší. Taky jak chvíli necítím pohyby, tak jsem jak na trní a celá nesvá. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
14.3.08 13:56

Tak já to mám přesně jako ty Adél, jsem teď vzteklá jak pes. Něco jsem tu posbírala, pověsila prádlo a chystala se vytírat, jenže mi pěkně ztvrdlo břicho a navíc jsem zjistila, že mi teče pračka, takže ty další hromady co tu mám budu muset odložit než přijede manža a mrkne na to. No a pod koberec to prádlo nenarvu - stáhla jsem postele, neb Jířa měl v noci nehodu a nevím teď kam s tím. Tohle mi byl čert dlužen, kdyby to alespoň byla tetinka kterou ráda uvidim, ale tohle stvoření je spíše za trest.

Wenee jména krásná (Tomášek u nás taky zvítězil), já už jsem je musela včera nahlásit v porodnici, ale víceméně jsme měli už delší dobu jasno, ačkoliv jsou nakonec úplně jiná, než když jsme o těhu teprve jen mluvili. :lol:
Koláč super, asi taky vyzkouším, ale až budu mít volnější program. Jinak taky máme doma ovoce spíš přepálené nebo naložené v rumu :lol:

Haňul ty si teda užíváš :? už by tě to mohlo nechat na pokoji, teď máš především nabírat síly na finále a ne se vyčerpávat nějakými chorobami - tak ať už je lépe!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí