Duben 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
907
15.3.08 10:43

Ahoj,prajem krásny weekendový deň.

U nás je tiež krásne slnečno,škoda,že manželík je v práci,inak by som ho prehovorila na vychádzku.

Dnes poobede ideme na oslavu,ocinov brat má 50,tak snáď si aspoň pomaškrtím.

V noci som mala zase šoky,že mi začína pôrod,som ja ale stresák.Všetko sa zase ukludnilo,takže pohoda.

Inak neviem ako Vám,ale mne je posledné dva týždne vždy v noci strašne zle od žalúdka,mám desnú kyselinu a mám pocit,že rána sa ani nedožijem.
Dúfam,že keď porodím,že sa to zlepší.

Ahojky,papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
15.3.08 11:02

Wenee mám kamarádku,která týden před porodem zvracela a mohla jíst jen piškoty 8O Tak doufám,že nám se to vyhne.. :wink:

Holky já pořád řeším,v čem pojede mimi z porodnice…Fusak mám hodně teplý,to mi přijde zbytečné a pak ještě jeden obyč,ale ten nemůžem najít..
Tak koukám na ty fusaky přímo do autosedačky,ten se dá použít i normálně do kočárku?Nebo tu zavinovačku do autosedačky…
Nějak si s tím nevím rady… :oops:
A ten normální fusak jde dát do autosedačky???? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
15.3.08 11:27

Tak to u nas nakonec dopadlo tak, ze jsem o pul osme jeste sla do postele a probudila se o ctvrt na jedenact :oops: Ale aspon jsem hezky vyspana :D

Adel, ja akorat vim, ze fusak od emitexu se da pouzit i do autosedacky, pac tam muzes prostrihnout diry, ale o jinych fusacich nevim. Ja osobne moc nepomylsim na to, ze by jel mimis ve fusaku, to jen pokud by bylo fakt echt hnusne…

Wenee, ja myslim, ze ty soky budes mit nez porodis :D Uzij si oslavu a pekne se nadlabni :wink:

Ryntnyntyn, tak mate zase pracovni den, jo? Alespon si uzij nevareni :D

Zulok, tak to manzel musel mit radost :lol:

U nas v Brne taky slunecno, snad stihneme jit ven, pac ve tri uz manzel musi byt na zkousce, protoze je vecer velikonocni koncert, tak se musi jeste pripravit…no, ted se zrovna kouka na Toy story, tak uvidime, kdy pujdem :twisted:

tak zatim pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
15.3.08 11:38

Wenee, Adel, pěkně si užijte odpoledne oslavy :P

Evelína, Tobě přeju dobrou chuť k obědu, to je fajn, když se nemusí vařit :wink:

Ryntyntyn, to jste teda měli štěstí s peněženkou a ať vám to dnes odsýpá a daří se při práci :D

Zuločku, teda chudák manžel :)

Já fusak do autosedačky nemám, ale když bude moc zima přikryju mimi dekou a mám na autosedačku takový potah (něco jako se dává nahoru na kočárek), a ten bych ještě kdyžtak dala na tu deku a mimi bude schované po ruky a bude čouhat jenom hlava :wink:

Já jsem douklízela, ještě pověsím pračku a musím se jít vrhnout na ty špagety, aby mi rodinka neumřela hlady :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
15.3.08 12:07

Jo tak to jste mě uklidnily holky..mám kdyžtak teplou kombinézu+deku,tak snad nebude mrznout :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
15.3.08 13:13

Ryntyntynka, ty si dnes nejaká aktívna

Weneee, pekne si uži 50-ku a naplň bruško, možno bude v noci lepšie. Mne dr. Povedal, že ono väčšina problémov po pôrodne vymizne, tak podla mňa, ako ti drobček tlačí na žalúdok a všetko, tak to preto. Mňa desne zas páli záha.

Adelka, mne fusak ušila sestra a ten sa, škoda, nedá dať do autosedačky, lebo neviem, akoby som mu dala ten pás medzi nôžky, musím to ešte prmyslieť, ako naše bubuliatko vezmeme
domov.
Adelko, to by malo stačiť, tá kombinéza…, problém je, že my máme tú kombinézku trošku väčšiu a asi v nej bude ešte plantať, asi budem musieť kupiť overáli. Alebo neviem, čo…

Evelinka, tak to má byť, pekne si si pospinkala, supeeer. A dúfam, že stihneš prechádzku.

Lenčo, s tou autosedačkou a poťaho na to to máš super vymyslené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
907
15.3.08 14:07

Ahoj Adelka32

Mne zrovna včera mamina kúpila takú vecičku do autosedačky.Neviem to však pomenovať,pretože to nie je ani overal,ani fusak,ani deka.
Vlastne to vyzerá ako overal,ale cez bruško sa to prekladá,že to vyzerá trochu,ako preložená deka,má to odelené nožičky a aj kapucňu.Je to z flísu.Tak som Ti asi moc neporadila,lebo teda podľa toho môjho opisu,by som to ani sama nepochopila.
Proste choď do obchodu a pýtaj si niečo do autosedačky,určite Ti budú vedieť poradiť.

papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
15.3.08 15:06

Krááásné odpoledne!

Evelín : Užij si procházku, já se dnes pohužel ven nedostanu, ale pejskovi to vynahradím zítra :wink:

Wenee: Dobře si napapkej bruško! :wink: Oslavy já taky můžu a hlavně ty chlebíčky :lol: Řekla bych, že máš přímo ten autozavinovačku, podle mě je to dobrá věc, ale myslím si, že nám bude stačit buď ten teplý nebo dám víc vrstev a potom dečku :wink: :wink: Když je těžký říct, jak bude v dubnu, že? :roll: :D

Tak já jdu pokračovat do pokojíku :wink: Už máme položený koberec a nastěhováno, ale řeknu, to stěhování nábytku co kam přijde a tak byla fuška :lol: Manžel si šel už lehnout a za dvě hodinky ho budu budit na noční :cry: My zas bude večer smutno :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
15.3.08 15:34

Tak prochazku jsme stihli a obed byl taky dobrej :D Ted pecu strudl a chystam se vyzehlit par veci na mimisa…

Ryntynytyn, tak to manzel dnes bude napracovanej az dost, kdyz ted stehujete a jeste jde do prace! Si naplanujte nejake spolecne rande, at si trochu odpocinete :)

Wenee, taky si myslim, ze to bude ta autozavinovacka :D

Adel nestras, ze mi jeste pred porodem bude blbe!

Kamaradka vcera mela termin porodu, ale tomu jejich mimisovi s evubec nechce ven a navic cely monitor prospal. Pokud neporodi do ctvrtka, tak se bude vyvvolavat, tak doufam, ze to stihnou bez nej :roll: Prenaset by se mi teda vuuubec nechtelo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
15.3.08 17:40

tu sú zavinovačky do autosedačky taká by sa nám asi hodila

http://www.malvik.cz/…o-auta-zimni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
15.3.08 17:47

Nebo když se vyjede tady nahoru stránky, tak nad reklamou na Rossmanna, 4.tý odkaz zleva jsou taky nějaké zavinovačky do autosedačky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
15.3.08 17:48

Ahoj holčiny,

smrkám,kýchám ale ťuk,ťuk,ťuk … je mi dobře :dance:

Jinak já budu autozavinovačku objednávat.Pořád jsem váhala ale my budeme asi hodně cestovat,takže autosedačka bude využitá a autozavinka taky.
Koupím od Emitex-je to letní verze fusaku s ušima a vlasně to vypadá tak jak popisuje myslím Weene(zapomněla jsem kdo psal,že mu jí koupila maminka) a pak je ještě krásná rychlozavinovačka Babynomade ale ta je o 500,– dražší. Ale je fakt,že je moc hezká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
15.3.08 19:04

Ahoj ahoj ahoj!

Tak jsem zůstala zcela sama, Jířa si usmyslel, že bude spát dnes s dědou a manžu mám v práci. Ale ani mi to nevadí, zapnu žehličku a rozjedu to ve velkém.

Jinak s tetinkou to dopadlo tak, že jsem se totálně naštvala, a v tom vzteku jsem napsala mamině, že se tu nestrhám - a pokud mě chce tetka navštívit, ať mi to laskavě oznámí dopředu, protože s malým dítětem a v osmém měsíci mít byt připravený na takové přepadovky prostě nejde. Mamča to nakonec nějak okecala a šli jsme my k ní, takže paráda. Tetička sice párkrát prohodila, že je to hrozný, že u nás ještě nebyla, ale já jsem na to mlčela, tak to vzdala. Na její obhajobu musím říct, že nám po čtyřech letech manželství dovezla svatební dar a Juráškovi triko, které ale schováme rovnou pro brášku, neboť Jířa už se do něj nevleze. Ale snaha se cení, že! :lol:

Počasí bylo dnes úžasné, musím si prohlédnout držtičku, kolik bronzu jsem nachytala :lol:, jen kdyby to tak už zůstalo, ale tuším, že hlásili zas nějaké ochlazení - fuj! :-(

Tak se mějte krásně a pěkně víkendujte pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
15.3.08 19:31

Lucy tak super,že jste to s tetkou pěkně vyřešili :wink:

Zulok to je přesně ono.Mě se to moc líbí,ale zatím bychom to moc nevyužili,protože nemáme auto a manžel nechce teď nic kupovat..Ta olivová je kráááásnááá :wink:

Jinak jsme se vrátili od ségry z oslavy,manžel dostal zásobu fernetu na zapíjení miminka a penízky :wink: Ségra mě ještě ostříhala,tak další stříhaní už snad bude bez břicha! :wink: Trošku mě otrávilo,že na velikonoce jedem k mámě na oběd,ale manžel je do dvou v práci,tak oběd bude bez něj a cestu tam budem muset absolvovat sami :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
15.3.08 20:08

HAnulko, super, že ti je lepšie, tak nech je to už úúplne preč. :wink:

Lucy, super, že ste to s tou návštevou nakoniec tak vyriešili, fakt by to bolo na teba moc.

Adelka, mne sa tie zavinovačky páčia aj autíčko ešte chodí, ale zas mám overálik, síce do pôrodnice ešte nebude, lebo je väčší, ale miminka tak rýchlo rastú, že behom mesiaca ho budeme používať, tak nebudem kupovať tú autosedačkovú zavinovačku, no len musím poriešiť, ako z pôrodnice. :? Ešte môžem požičať od sestry relatívne malý ružový overálik, ale budú na mňa kukať divne, že chlapčeka v ružovom :oops: ach, no neviem, asi vezmem MAtuška domov korbičke a doň ho dáme v zavinovačke a normálnom fusačíku. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí