Duben 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2766
12.3.08 08:36

Dobré ránko,

Zulok krásné obrázky :wink:

U nás neprší,ale fičí studený vítr.Dopol jsme doma,manžel má odpolední,tak budu žehlit a zapnu pračku.Včera jsme tu celý den nebyli,tak jsem nic neudělala.Babička Jiřulku pěkně unavila,byli na lanovce a odpol ještě jeli vláčkem,chválila ho jak je hodný.Tak my jsme si pak užili cestů domů,byl už unavený a protivný.V noci se 3× vzbudil,dvakrát u něj byl manžel a jednou já… :roll: No přežili jsme..

Já jsem rak,manžel ryba,Jiřulka váha a mimi by mělo být…jééé Beran?!? 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
12.3.08 08:39

Dobre ranko,

tak u nas necekane taky prsi a vubec se mi nechce ven :?

Katy, tak to vas brzo posilaji do porodnice 8O Odkud, ze jsi?

Jinak s tema znamenima mi prijde, ze ta povaha je v lidech samotnych a ne ve znamenich. Manzel je beran, ja vodnar a prijde mi, ze jsem casto tvrdohlavejsi. Moje mamka je blizenec a tvrdohlava je taky dost. Proste nejak nevidim, ze by znameni bylo klicem k rozpoznani povahy… Takze mne je asi jedno, jestli to bude byk nebo beran (ani nevim, kdy co zacina), tvrdohalvy to bude po me :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
12.3.08 08:43

Já dnes ven nevystrčím ani nos a čekám pošťáka. Doufám, že dnes dorazí s balíčkem, už se těším. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
12.3.08 08:44

Dobré ránko! U nás je zatím prosluněné :D I když je to otázka času :( V noci taky už pršelo…

Leni, tý jo, tak to jste doma skoro všichni rohatí :)

Katy , jen hezky odpočívej :wink:

U nás v rodině bude rohatí jen Adámek a manžel, ale i tak bude zážitek :wink: Vlastně ještě sestra čeká na konci května přírůstek do rodiny, ale to nevím, jestli to bude ještě býček :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
12.3.08 08:49

Teď jsem koukla na okno a nevím co se děje, ale začíná mi kvést vánoční kaktus. Kvetl někdy v listopadu a teď začíná znovu. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
12.3.08 08:52

Evelín: Tak to zas na mě a na mažela sedí jednotlivý charakteristiky povah znamení…taky ale nééé všechny, ono taky záleží v jaký máš v jednotlivým znemení ascendent…

Leni , tak to já ho budu muset dneska vystrčit :D A asi bych měla co nejdřív než přijde ten déšť. Musím totiž do města…na mandl dát prádlo, vyzvednout od švadleny, co si dala mamča spravit a taky do spořky, aby mi přišel balíček :wink: :wink:

Jééééé, jsem si všimla na metříku, že se mi miminko přešouplo už do posledního měsíce 8O :D :D Hm…to jsem si na začátku těhu říkala, kolik mám času než se k němu dostaneme a jejda, fakt FINIS 8O :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
12.3.08 09:01

Ryntyntynko, jo jo, je to tak, už opravdu jdeme pomalu všechny do finále. Na jednu stranu mě to trochu děsí (porod a čekání, kdy to přijde) :cry: , na druhou stranu se strašně na mimi těším. :P :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
12.3.08 09:07

Lenčo přesně jak říkáš… 8O Radši na ten porod moc nemyslím :roll:

Holky teď mi udělala blbá žehlička fleky na takovým krásným kabátku pro mimi,budu ho muset znovu vyprat :x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
12.3.08 09:09

Dobré ráno…
Holky je mi o dost líp než včera :dance: Mám teda pořád rýmu a kašel ale to už je pohoda.Hlavně,že ta hlava už přestala bolet.Ťuk,ťuk,ťuk…

Tynko a všichni kdo jste na tom stejně…blahopřeju k poslednímu políčku v metříku :-)

My budeme mít teda asi beránka i když já chtěla spíš býčka.Jinak já jsem býk a přítel ryba a teda nic proti ale Martin je mnohem paličaťejší a vzteklejší a urážlivější než já.Ale taky jsem bývala jiná.To spíš s věkem a zkušenostma přišlo to,že už se prostě neurážím a některé věci házím za hlavu.Hodně za to může to,že jsem byla nemocná a bála se,že umřu…všechno jsem v té chvíli přehodnotila a život dostal úplně jiný směr :lol:

Tak já jdu ještě čajíčkovat.papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
12.3.08 09:12

Holky budete někdo používat kosmetiku od HIPP?? Kamarádka mi říkala,že je super,tak o ní přemýšlím. Není ani tak strašně drahá a neobsahuje heřmánek,který vysušuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
12.3.08 09:16

Haňulko, já ji mám koupenou na odzkoušení. Koupila jsem celou :,-(u, je to v bílé kosmetické taštičce na zip a je tam: pleťové mléko, šampon, pěna do koupele, olejíček, krém na obličej a tělo, krém na opruzeniny. Uvidíme, jestli bude mimi vyhovovat. Kdyžtak to spotřebuje Marťa. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
12.3.08 09:22

Ahojky holčiny,

dneska mi ve školce jedna mamča sahala na bříško a už mi taky prorokovala, že musím každou chvíli porodit - já na to, že mám ještě měsíc a půl čas, tak se hrozně divila. Jenže když to tak sleduju, tak to stejně uteče jak nic.

U nás to bude taky rohatinec (dva kozorohy už doma mám a teď ještě býček) naštěstí já jsem vodnář a mám všechno na háku :lol: , takže ať se chlapi klidně poperou a já si zatim dám nožky hore a kafíčko! http://www.kolobok.us/…JC_whack.gif http://www.kolobok.us/…/Vala_05.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
12.3.08 09:30

Já s tou kosmetikou raději počkám, mimule jsme toho dostali hromadu od sudiček, tak abych to pak vůbec všechno spotřebovala (né že bych spoléhala na dary, ale spíš je mi pak líto to vyhazovat - takže uvidíme, co se sejde a podle toho dokoupíme). Mě už se teď každý ptá, co by nám měli koupit a já sama ani nevím, protože spousta věcí bude jasná až se mimčo narodí. Jiřík třeba vůbec nepotřeboval mazat a i doktor mi řekl, pokud neucítím, že má suchou kůži tak ať mu tu jeho přirozenou mastnost nenarušuju zbytečně krémy - kůže pak zleniví a můžete mazat pořád!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
12.3.08 09:44

Lucy, teď jsem si vzpomněla, že jsem byla před 14 dny u nás v obchodě a paní na pokladně mi říká: Já jsem si myslela, že už ani nepřijdete. Tak jsem se hrozně divila, jakto, a ona mi odpověděla, že si myslela, že už jsem v porodnici, že mám hrozně velký bříško. A když jsem jí říkala, že mám do půlky dubna čas, tak se hrozně divila.

Babča se mě taky ptala, co má koupit pro mimi za dárek. Tak jsem jí říkala ať počká po porodu, že se určitě najde spousta věcí, co bude potřeba a budou se hodit. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
12.3.08 10:02

Lucy s tím mazáním máš pravdu :wink: Já tu nic do zásoby nemám,krémy pro Jiřulku by se taky daly použít,ale na začátek koupím jen ten olejíček v lékárně a mimi se stejně nekoupe každý den!

Říkám si,že nám určitě spousta věcí chybí,ale uklidňuju se,že se pak všechno dá dokoupit,tak snad to nějak půjde… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí