Duben 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9217
11.3.08 16:22

Lucy , dakujem za radu ohladom obliekania.

Wenee , aj ja mám len 3 sieťkované nohavičky, tiež mi povedali, že to stačí, beriem ešte nejaké normálne.
A teeeeda, že každú chvííílku, tak sa náám drž a polyhuj, lebo tuším tu bude niekto čoskoro behať okolo mimíííska.

Evelínko , ty si teda šikulka, že máš zúbky vporiadku.

Ryntyntynka , gratulujeeeem k úspešnej kontrole. No, ono si už v peknom týždni, keby sa drobček narodil nič by sa nestralo, takže je asi bezpredmetne vyšetrovať, na kolko sa ti skratil krčok… Ale zas človek je zvedavý na to, čo sa v ňom deje.No do nemocnice na kontroly by si už aj mohla začať chodiť, ja som bola minule a to som bola 35+5. Ale neviem, ako je to u vas.

Katynka , dúfam, že to nič nebude, asi to bude dačo s tým tvrdnutím, že si už mala na monitore asi dáky ten kopček. Keby to bolo niečo extra závažné, určite si ťa tam nechajú. Ďakujem za radu ohladom obliekanie.

Januska , supeeer, že postielku ste už vyriešili. A držím palce na kontrolu. A neboj, telo si povie, že čo potrebuje, ak máš chuť na sladké, sladkosť denne nezaškodí.

Ahooj Evičko , nech sa váám pekne daríí.

LEnčo , to je super, že ti robí vždy uzv, sa pokukáš na drobčeka.

HAňulko , gratulujeeeeeeem ku kontrole a k nastupu na matersklu a to , že je riťkou dole, všetko pekne zvlôádnete. Ale musí to byť sranda pocit vedieť, kedy presne porodíš.

MAhulko , na zajtra držííímj palceee.

A ja tiež neberiem dudlíík do pôrodnice, keby dačo, manžel by mi ho priniesol.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
11.3.08 16:52

Lenčo objednala jsem si materiál na TwistArt (je to vlastně hedvábný papír srolovaný do provázků a vyrábějí se z toho pěkné kytičky). Jířa má za úkol do školky vyrobit s rodiči nějakou kytičku, tak jsem si říkala, že tohle je docela fajná metoda. Navíc jsem si objednala nějaká polystyrenová vajíčka, peříčka a jiné blbinky a budeme vytvářet dekorace na větvičky. Nějak musím toho našeho draka zabavit. A navíc babičky jsou pak celé blažené, když jim Jurášek něco vyrobí!

Jinak teda Wenee mě úplně naskočila husina, když si představím, že už bychom se tu mohli radovat z prvního miminka! Tak držim palečky, ať je vše ok a ať nám to tu pěkně a pozitivně odstartuješ!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
11.3.08 16:54

Wenee: Jééé, to je dobře, že ti šla dr. zařídit :wink: Budeš mít trošku kliku při porodu, když máš důvěru ve svého porodníka :wink: A jak píšou holky, vypadá to tady na velikonoční miminko :D Ale určitě vydržíš do přištího týdne, kamarádka byla až dva týdny před porodem maličké otevřená na 2 cm, tak to čekali doma od 36 TT a malá je v 38 TT :wink: 8)

Zuločku: Pěkně jsi si vyměnila obrázky v metříku! :wink: :wink:
A máš pravdu s tím vnitřním klidem, byla bych určitě klidnější, kdybych věděla co a jak … jak to se mnou vypadá co se týče té přípravy :D Ale člověk věří, že je to v poho :lol:

Evelín: Kéž kdyby :D :wink: Jsem taky zvědavá, jestli se mi vyplatí to každodenně pít 8)

Lucy , maliník není chuťově úplně nejhorší, musím ho pít ještě teplý… já bych ho tak nelemtala, ale co kdyby náhodou fakt pomáhal :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
11.3.08 17:10

Haňul: Gratuluji k dobré KO :-) Maličký se ti může ještě do porodu otočit! Ale stejně je to zajímavý vědět, kdy asi tak porodíš 8O :D :wink: :wink:
A ještě drží přitele naštvanost??

My jsem se dneska taky chytli po telefonu…mno, drobnější neshody už trvají nějakou dobu a dneska to vyvrcholilo :roll: Vypadá to, že je to O.K., ale jsem zvědavá, jestli to bude mít ještě nějakou dobhru, až příjde Radko z práce…
Už aby člověk neměl takový nápor hormonů, to si to pak všechno bere o to víc k srdíčku, tedy alespoň takto to funguje u mne…stejnak si říkám, že za tu moji náladovost a výbušnost v těhu by měl dostat ten můj mužský odměnu :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
11.3.08 18:13

Ahoooooooooj holcicky!!!
Tak se Vam hlasim po uspesne ko :) Vse dobre, tlak, krev, moc,
probehl Uz, mala ma 2800g, spocitali mi celkovou na 35+6.
Natacky jsme obsolvovala rano a odpoledne jsem musela znova, neco se nezdalo. Mrskala se :) odpoledne uz naprosto v poradku …
U nas na porodnici jsou natacky hned vedle salu a ted odpoledne tam jedna rodila, fakt jsem byla hotova, kdyz jsem ji tam slysela!!! Aua auu auuu
Bojim bojim :)
Jinak jsem 1,5 az 2 cm. Ale pry je to ok, rodit muzu ted uz kdykoliv.
Tak nevim :)
Jinak mam 14kg nahore.
Mivam casto krece, bolest … asi se to uz pripravuje vse. No ja jsem zvedavaa :) chci beraanka, musim vydrzet :)
Posilam Vam pusinku na briska a drzte se holcickyyyy!! FINISUJEME :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
11.3.08 18:50

Ryntyntynka, dakujem za pochvalu :D
Dufam, ze malinik teda zaberie, ked ho toplko pijes :wink: Keby bol aspon nejaký mňamky .

Adikaaaa, gratulujeeem, teda vy ste už pekne velkííííí. :potlesk: A tuším sa nám to tu s miminkami čochvíla rozbehne. Wenee a teraz aj ty. Drž sa babulka :wink:

A kuk sem, je tam popisaný 1 deň miminka :wink:

http://www.super.cz/…-ditete.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
11.3.08 18:58

Adiko, to jsou super zpravy! Vidis, tak jste to s malou vydrzely a uz se pomalu muze zacit rodit! :D

Zulocku, diky za odkaz, moc se mi libil. Az prijde manzel, tak mu to dam precist :D

Tak a ja se jdu divat na zpravy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
11.3.08 19:04

Tynko doktor mi řekl,že se malý se může otočit i pár dní před porodem ale u toho našeho to prý nehrozí.Sedí takhle už dlouho a prostě si tu polohu prý vybral a už se ani nehne.Má na to asi i málo místa.Prostě je tam nějak zajímavě.Každopádně jemu se sedí dobře a to je důležité :lol:
Ale já pořád beru v úvahu i variantu,že se otočí… :wink: Třeba jen čeká na pravou chvíli.
Tak a já vás jdu konečně dočíst.Ani nevím jak jste dopadli na kontrolách.papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
11.3.08 19:46

Ahoj holky,

tak jsem vás dočetla a gratuluju k úspěšným KO :srdce:

Moje byla taky uspěšná,vše ok.Dokonce k ní jdu ještě za týden,to už budu 38+0,a do porodky až po velikonocích,což je dobře,čeká se tam někdy i 2-3 hodiny! 8O A tou dobou už tu bude minimálně jedno mimi! :lol:

Ryntyntyn ty se teda prolejváš tím maliníkem :D Mě celkem chutná,ale flákám to.Ještě piju sypaný pro těhulky,co jsem dostala k vánocům :wink:

Haňulko nějak to dopadne a hlavně,že je miminku dobře :wink:

Adi ještě chvilku :wink:

Wenee taky ještě chvilku.. :wink:

Zulok dudlík mám do porodky s sebou,posledně to spíš podporovali

S tím oblékáním je to těžké,ale jak holky psaly,oblékat jako cibulku,oblékat jako sebe + vrstvu navíc,což je deka nebo fusak a sahat na hrudníček.Taky mám problém obléct i Jiřulku,natož mimi.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
11.3.08 20:09

Adél: Gratuluji k úspěšné KO :-)

Adik: Tobě taky gratuluji k dobré KO :-) Další adeptka na první „dubnové“ miminko :wink: :wink:

Mě docela i chutná maliníček, ale každý dne ho nevypiju litr :lol: :lol: Alespoň s ním dodržuji pitný režim :wink:

Tak já se jdu odvalit k manžovi a vidím to na brzký spánek :D Přeci jenom to ranní vstávání v půl šestý je znát 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
11.3.08 20:27

Katy , určitě budete v pořádku, asi jim tam jen něco nesedělo. To oblíkání miminek jako cibulky zní super :lol:

Janus , super, že vám postýlku vyměnili :)

Haňule , hlavně, že je malej v pořádku a třeba si to rozmyslí a otočí se. Gratuluju k začátku mateřské :)

Wenee , třeba ještě chvilku vydržíte, ale i kdyby ne, tak už je to teď v pohodě :lol:

Adiko , to už jste krásně velcí, super :lol:

Jak jste mluvili o tom, jak to měli naše mamky - mě mamka říkala, že když rodila ona, tak zase skoro vůbec nekontrolovali placentu a tetě tam asi kus nechali a pak musela na výškrab, tak mamka se prý hned po porodu ptala, jestli vyšla placenta celá a sestry jí sprdly, že co ji to zajímá. Asi to nebyla sranda, jsem ráda, že to teď všechno kontrolují :roll: :? .

Já teda piju maliník jednou denně a nepravidelně, někdy zapomenu :oops: . A asi ani nedokončím jeden sáček. A přijde mě, že za sucha moc krásně voní :D . A magnézko už taky neberu a břicho mě netvrdne :lol: . Jen k těm semínkům jsem se ještě nedostala a už asi ani nedostanu :oops: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
11.3.08 21:06

Tak jsem dočetla… :wink:

Zuločku ten čáp je úžasnej.Přesně si pamatuju,jak jsem viděla tho prvního poprvé,když jsi k nám přišla.Ale tenhle je lepší…je to úleva vidět jak všechno dobře dopadlo.Teď už jen rodit :lol: :lol: :wink:

Weene ještě týden jo? Teda mám z toho taky husí kůži. To už je fakt finiš.Hezky odpočívej ať do pondělka vydržíš a pak to tady rozjeď.Těšíme se na první miminko. Jo ale Ty jsi psala,že chceš beránka…tak to teda vydž do 21.03. a pak huráááá na to… :lol:

Adiku super,že je vše jak má být a Sanelka se narodí v termínu.Skvělý jak se to srovnalo.

Tynko mě můj Dr. prohlížel za celé těhu jen jednou!!!!Když mi dělal stěry na streptokoka. Prý prohlídka není potřeba,protože on na UTZ vidí jak jsem otevřená,čípek atd.Je ale fakt,že on má UTZ lepší než mají u nás v porodnici. Tak nevim…
Jinak přítel už mluví.Začal sám od sebe.Psala jsem mu hned když jsem vyšla z ordinace a když jsem přijela domů tak byl jak sluníčko.Ale i tak je to ve mě a budu to brzy řešit.

Teď se ale musím dát dohromady.Zase mě strašně bolí ty dutiny.Zítra budu celý den ležet a ani se nehnu.Už mě to fakt nebaví.Nalila jsem teď do sebe horkej čaj.Jdu to ještě napařit a spát…Dobrou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
12.3.08 07:22

Ahoj holky, tak včera jsem vám napsala a pak přišel manžel domů a jávytuhla v obýváku. Kdyžse Radimek vyspal, tak jsem se jen přesunula do ložnice a vylezla jsem až když šel Radimek v půl osmý do pelechu. Dneska mám volat dr, tak uvidím co mi poví, páč jsem spala když volal a manželovi řekl ať mě nebudí, takže to asi není tak hrozný, jak se sestřička tvářila :wink:

Já jsem u svého dr byla teď naposled a už budu chodit do porodnice a oni, když takhle maminka odchází udělají monitor (no musela jsem si ho zaplatit 300,–, což jsem nevěděla, asi ještě chtěli na mě něco trhnout, když už knim nebudu chodit. :? )

Musím zavolat do porodky a objednat se, ale budu tam muset chodit s Radimkem a to bude teda dílo, vůbec nevím jak to budu řešit až půjdu do ordinace, nechce se mi ho nechávat v obrovský čekárně samotnýho, no ještě uvidíme.

Ještě musím do práce s papírem na mateřskou a pak na sociálku donést vyplněný papír z práce, jsem zvědavá nakolik mi spočítá baba ve mzdovce tu mateřskou :roll:

Dneska vyřídím vše po telefonu, co půjde a budu odpočívat, není mi nic moc, ale mimi je OK, to je nejdůležitější. Holt namě vyšly bolavé kyčle atd, to se nedá nic dělat, vydžím a poporodu se dám zase do kupy :wink: :D

Raději si připravím tašku do porodnice, kdyby náááhodou, ale myslím že to nehrozí ještě pár týdnů.

Holky já už jednoho beránka doma mám a manžel je býk, tak jsem zvědavá co to bude tentokrát, měl by to být býk, ale uvidíme. (i když se říká, že bůh nepotrestá maminku beránkem nikdy dvakrát, ael já jsem taková ta výjimka co potvrzuje pravidlo a hlavně zatím jsem na Radimkovi neshledala žádný problém, tak nevím co mysleli tím potrestáním 8O ) Tvrdohlavci jsou oba hrozní, ale dá se to zvládnout :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
12.3.08 07:39

Dobrééé ránko, i ked u nas prší :roll: http://www.free-animations.co.uk/…ather_87.gif

Takže je čas akurát na oddychovanie :wink: Katynka a aj ty šup leňošiť :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
12.3.08 08:17

Dobré ránko, :D
u nás taky leje jak z konve, opravdu tak čas na lenošení. Ani se mi dnes do ničeho nechce.

Zuločku, moc pěkné obrázky u Tvých příspěvků.

Katy, taky mám doma už jednoho berana, teď by to měl být druhý, navíc já jsem býk a manžel kozoroh. Takže všichni rohatí, to je teda někdy domluva. :roll: :twisted: Je teda fakt, že Marťa je kolikrát šíleně tvrdohlavá a strašně mi připomíná bráchu (návyky, nápady apod.), když byl malý (ten je mimochodem taky beran). U nás se těch beranů v rodině sešlo spousta, ještě babička a mamka. Takže příští měsíc jedna oslava za druhou, jsem zvědavá, do kterého data se trefí to naše mimi. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí