Duben 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15883
10.3.08 14:09

Adél, Adik: ať zítřejší KO dopadne na jedničku! Já tam frčím taky :wink: A už se těším co je nového a tak!¨

Adik: Krásné oblečky :wink: Sanelka bude parádnice až půjde z porodky :)

Zuločku : užívej poslendí chvilky odpočinku, po porodu se nazastavíme :D
A máš kráááásné bříško :wink:
Jé a „závidím“ ti ultrazvuk :wink: Taky bych chtěla, aby mi ho dr. udělala, ale ona si asi „jenom“ poslechne srdíčko :)

Wenee: Nech si chutnat :wink: A se sladkým to máme stejné…teď si dopřeju (musím si to těhu alespoň po této stránce užít…po porodu si taky bubu muset dát postavu do pořádku :roll: :lol: )

Adél: I u nás je kráááásně teploučko! Už se těším až někdo příjde dom a vystřídá mě v „hlídání“ řemeslníků a já budu moct vyrazit ven…

Jéééé a taky se strašně moc těším na vyjížďky s kočárkem! Už aby to bylo…já vím, ještě musí chvilinku maličký pobýt v domečku, ale já už bych ho tak chtěla mít u sebe :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
10.3.08 14:11

Haňul: Taky často zavítám na mimibazar či mimiaukci a musím se držet!!! :lol: :lol: Ale výplata je už tento týden, takže je čas si trošku ponakupovat :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
907
10.3.08 14:29

Ahoj Zulok-ja som si všimla už dávnejšie,že si zo Slovenska a že tu nie som sama Slovenka.Ale tiež som už na to pozabudla,si mi to pripomenula,lebo keď čítam príspevky,vôbec nerozlišujem či čítam v slovenčine,či češtine,hoci niekedy hej,keď je tam nejaké slovíčko,napr:tchánovci.Ale myslím,že naša generácia ešte berie obidva jazyky za materinské,horšie to už bude s našimi deťmi,keďže sa nebudú tak často stretávať s češtinou.Tak im budeme musieť púšťať české rozprávky,aby boli v obraze.

A aby som nezabudla,všetkým držím palce,čo idete na KO,aby bolo všetko o.k.

Papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
10.3.08 14:34

Jsem raada, ze se Vam to L. Skoro vsechno mam z MMB :) jen ty saticky a cepicka a puncosky jsou z HM. A boticky mam od kamaradky z UK :)
MMB je moje zavislot :) tech balicku, jsem silena! Nesnasim se za to! Ale nejde s tim nic delat :)
Tak krasny den holcicky, ted uz finisujeme, tak at vsechny ko jsou v poradku!! Zitra dam vedet! PAAA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
10.3.08 14:40

Wenee a Zulok ,mě se ta slovenčina moc líbí :wink:

Ryntyntyn taky přeju úspěšnou kontrolu!
Zítra tady budu až později odpol,spíš navečer,Jířulku si bere máma k sobě,tak tam po té kontrole pojedu,počkám na manžela a pofrčíme společně dom.

Tak my jdem zas na hřiště,dokud svítí sluníčko,papa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
10.3.08 15:28

Adél: Já ještě pořád čekám, než se někdo dovalí dom… :( Abych je tady (řemeslníky…) nenechávala samotné. I když jsou to známí a ten co má tu firmu je tátův kamarád, tak člověk nikdy neví :wink:

Adik: Já se musím na MMB krotit :wink: Vyhrála jsem pár aukcí a raději už ani nenakukuji! Musím toho ještě tolik pokoupit, tak abych neprojela všechny finance tam :lol: :lol:

Zulok, Wenee: Mě ani nepřijde, že píšete slovensky, čtu to jako češtinu :D To bude asi tím, že ji mám doma :wink: Nebo spíš u kámošů…doma mezi sebou mluvíme česky, ale s kámošem mluví muž jedině slovensky…nebo spíš východňárštinou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
10.3.08 15:40

Juj, vy teda dneska píšete, nějak to nestíhám 8O

Dnes jsem utřela prach v pokoji, umyla zem a mám dost, tak teď musím chvilku odpočívat, aby mě zase večer nebylo blbě. Ale asi budu ještě pokračovat… :lol:

Adel , bábovka je taky dárek, ne? :lol:

Ryntyntyn , jo jo, papouši jsou moji, manža má počítač. A navzájem se těma svýma koníčkama rozčilujem - já nesnáším hlasitý hry a on zase hlasitý papouchy. Ale máme to vymyšlený - papouši půjdu na zahradu a počítač na chodbu. Já jsem nikdy dřív papoušky nechtěla, od mala miluju koně, ale pak jsem zachránila jednu andulku od kamošky (moc se o ni nestarala :roll: ) a tím to začalo. Papouši mě chytli a teď jich mám moooooc. Ale manža si asi nemá na co stěžovat, pořád je to levnější než kdybych chtěla koně :wink:

Haňule , to chování tchánovců je dost drsný. Já bych to asi nevydržela a nevídala se s něma. Přítel by tě měl bránit ! Kdybyste pak třeba neměli peníze, tak můžeš zkusit něco vydělat na mateřské, já myslím, že to jde. I když to asi nebude moc, tak alspoň něco.
A 12 koček? 8O Tý jo, a to jsem myslela, že já jsem šílená s tolika papouškama.
Přeju vám, ať to s přítelem vyřešíte, každý máme chyby, ale tchánovci by vám do vaší rodiny kecat neměli :( .

Janus , tak snad vám tu postýlku rychle vymění :?

Evelín , nám naštěstí chodí pošťačka kolem poledne, ráno bych jí asi neotvírala :lol: . A s tím sladkým to mám stejný, pořád se cpu. Ale já myslím, že to není naše vina - mimča se teď obalují tukem, tak ho potřebují víc :lol: :wink:

Adiko , super, že se cítíš líp, to už těch pár týdnů malá vydrží :) .

Lenčo , když jsem byla malá, tak jsme jednou v noci zjistili, že se mnou v posteli spí vosa, popíchala mě celý břicho a za chvilku jsem byla jako medvídek Pů - oteklá od hlavy až k patě :lol: . Teď mě to přijde legrační, ale dobře si vzpomínám, jak mě bylo :roll: . A moc nechápu, že mě mamka ani nevzala k doktorovi. Mě kdyby takto dítě oteklo, tak asi volám helikoptéru 8O . Otok mě slízal celý den, ale přežila jsem. Na vosy naštěstí alergická nejsem.

Tak jsem dostala chuť na jahodový knedlíky, jak o nich mluvíte a jdu si je uvařit - a to je vaše vina !!! :evil: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
10.3.08 15:43

Wenee a Zulok , mě teda trvá trošku dýl číst slovensky :oops: a to jsem jako malá jezdila na slovensko pořád (Malino Brdo, jestli se to tak teda píše :oops: ). No, už mě asi zlenivěl mozek, musím se učit :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
10.3.08 15:48

Jo a pěkný fotky holky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
10.3.08 15:55

Vas nestiham ani docitat :D

Jsem rada, ze nejsem jedina zavislacka na sladkem! :D Taky se to ted snazim omlouvat prckem, vsak taky asi pekne kyne! Si budu muset vymyslet, na co se budu vymlouvat po poporodu 8)

Holky, preju vam uspesne kontroly! Uz zaciname vazne finisovat! Tak to neprehanejte s uklidem, ale hezky odpocivejte!

Taky vam ted vsechno tak dlouho trva? Ja nez neco udelam, uz abych sla zase odpocivat! A mimis se mi pekne vyvaluje v brichu a je tezkej cim dal vic :? A taky uz se mi nespi uplne nejlip, se mi porad v hlave neco honi, mam divoke sny a pak jsem z toho cela unavena… Ale na mimisa se uz fakt tesim! :D Jo a taky jsem zacala strasit tatku, jestli je na porod psychicky pripraven - on si to porad predstavuje jakoze 2× zatlacim a je to :D

No nic, jdu povesit pradlo a dat na vyprani novou varku.

jo, jeste jsem se chtela zeptat: mate dopredu sepsanou vasi a rodinnou anamnezu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
10.3.08 15:58

Adiko, krasny oblecky a Zulocku, super brisko :D

Kamaradka ma termin jen par dni po me a nema fakt zadny bricho. Vubec nechapu, jak se ji tam ten mimis vedje. Pritom je vse v poradku, dite roste, ona pribira a u me si okoli mysli, ze za termin musim mit uz ted nekdy… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
10.3.08 16:17

Tak tu chuť teď řešim taky, jen nevím, co bych do těch knedlů nacpala - zásoby z mrazáku jsou fuč a kompoty nic moc.

Jinak Haňulko jsi teda v nezávidění hodné situaci, a pokud nemáš zastání u přítele, tak je to o to těžší. Hodit za hlavu se to moc nedá, zvláště pokud se vídáte takhle často. Ale určitě byste si o tom měli s přítelem otevřeně promluvit a dohodnout jasná pravidla - nemůže dělat že se ho to netýká! Můj manžel se z počátku taky vyhýbal konfliktům, ačkoliv se svojí mamkou nesouhlasil, nebo prostě spoustu věcí ani nepostřehl. Takže jsem po každé návštěvě rozebrala danou situaci, pěkně v klidu mu zopakovala některé fráze až jsem dosáhla toho, že si sám začal více všímat a naučil se i zakročit. Nyní je situace taková, že navštěvujeme zá:,–(ně my je - tudíž si můžeme určit délku návštěvy a pokud mamina „zlobí“, tak manža zavelí a jede se dom! Ale je fakt, že o dob, co jí začal napomínat manžel, tak už si tolik nedovolí, přeci jen má z něj větší respekt.
Ale jinak jak jsi psala s tím kotětem, tak naši tchánovci zase dostali úžasný nápad a před rokem a půl si pořídili křížence rotvajlera s dobrmanem - neskutečný hovado, který mají v bytě! Tchýně je v invalidním důchodu a chodí o holi, psa absolutně nezvládá a když nám ta bestie bezdůvodně vyjela po Jiřovi jen proto, že okolo ní prošel, tak nám řekla, že si musíme kluka hlídat, protože to by nepřežila, kdyby mu ten čokl něco udělal! Taky dobrý, ne? No někdy je to opravdu o nervy, tak Haňulko vydrž a bojuj! A přeji ti aby tvůj přítel brzy pochopil že ty a Matýsek jste na prvním místě!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
10.3.08 16:30

Adiko Sanelka bude teda princezna!

Zuločku pěkný pupíček, mě napadlo takové veselé přání na Velikonoce, chcem se vyfotit pěkně všichni tři s holými pupíky - dala jsme vám námět do galerky pro inspiraci - jen se na to premiérové focení trochu víc upravim - tohle bylo po cachtání ve vaně :lol:, takové momentální políbení múzy!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
10.3.08 16:39

Tak mám na talíři 6 (ale malých :lol: ) tvarohových knedlíků - 3 jahodový a 3 meruňkový a s Beníkem si pochutnáváme :potlesk: Doufám, že ve středu na KO nezboříme váhu :lol:

Evelín , po porodu se budeme vymlouvat na poporodní deprese a stres z nové situace :lol: . Jen jestli to nebudeme mít jako má sestra - malej se jí po čokoládě osipal a tak ji nemohla. A osipal se jí i z jiných věcí :roll:
Rodinnou anamnézu sepsanou nemám, ale chtěla bych si ji sepsat. Na kurzu v porodnici nám o tom říkali, ale já na to pořád zapomínám. Budu se do toho muset pustit :roll:

Lucy , to s tím psem je taky drsný 8O . Ale domluvený to máte s manžou dobře, že když je nejhůř, tak jedete dom :lol:

Jinak začínám trochu víc stresovat z bolestí při porodu, celé těhu jsem se nebála a teď už se asi trochu bojím :oops: . Mám strach, že to bude hrozná bolest a nebudu mít sílu tlačit 8O :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
10.3.08 16:44

Lucy , ta fotka je super. To by mě vůbec nenapadlo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie