Poradna duly
Jana Čurdová
No, hadam to zatka este nebola. ![]()
Ryntyntynka , ani ja na seba nenapcham prstienok, no, mozno by som napchala , ale dole by nesiel.
Pekne si uzite naavstevu.
Adelko , v sede sa dobre zehli, len clovek musi byt daleko od dosky kvoli brusku. Skus to. A nech sa dariiii. A nezabudni oddychovat.
Hanulko , alebo si daj na vatovu tycinku trosku alpy a potri si usko. Auuu, chudiatko nase.
Zebrusko , pekne si vychutnaj papanicko. A stym plasenim a sialenim je to presne tak.
Nech sa zadari oprava strechy… A s tymi nohami a holenim by som mala zaviest tiez.
Pusinky, vseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeetko najlepsie k medzinarodnemu dnu zien
Tak jsem něco vyžehlila,ale nohy mě bolej i když sedím,tak je to fuk.
Evelín to jsi ještě v pyžamu?!? ![]()
Kuřecí špízy se pečou,v poledne musíme obědvat,aby mohl manžel na tes zápas a Jiřula brzo vstával,tak snad usne!
Odpol dožehlim a dobalim tašku do porodnice…a budu ležet a číst si ![]()
Zuločku : Jé…to bych úplně na MDŽ zapomněla
Mno…pokud to byla zátka nebo ne-e se ukáže časem
Ale snad ještě ne-e!
Adél : Hm…to máte dobrý obídek…u nás zbyla koprovka od včera a kdo ji nechce, tak si udělá hemenex
![]()
Evelín : Super že jste si užili s mimískem návštěvu. A vínko ![]()
Na MDZ bych taky zapomnela, i kdyz u nas se to moc neslavi… Spis se tesim na svuj prvni svatek matek ![]()
Adel, ja si to dnes nejak natahla, jsme se valeli v posteli a pak i snidali, si rikam, ze si ten klid musime jeste uzit ![]()
A kureci spizy zni lakave… A hlavne nezapomen odpoledne fakt nic nedelat ![]()
Ryntyntyn, to mas dobre, ze uz mas navareno…
Ja jsem vymyslela rizky v syrovem obalu a k tomu opekany brambor. Ted uz jen nekdo, kdo to udela ![]()
Jo jeste k tem kojo podprdam: ja zatim nosim ty sportovni podprsenky - lambady, vsechny ostatni podprdy me skrti a vadi a tak nevim, jestli si tu kojo mam vubec porizovat. Mozna uvidim az po porodu…
…v uchu mi louplo a něco vyteklo.Bolí pořád ale mnohem míň a už i slyšim. Nemůžu ale pořád smrkat,dýcham normálně ale cítim jak to tam mám a praská mi to tam.
Holky ucho mě takhle ještě nebolelo ani jako dítě jsem na to netrpěla. Chudinky děti,co to mají pořád a náš pes to měl taky a teď na to pořád musím myslet,jak trpěl.
Evelín : Nejlepší způsob vaření
![]()
Haňul: Nechci sýčkovat nebo tak něco, ale mám pocit, že na tuty ti ruplo v bubínku a to co ti vyteklo byl hnis…takže se pravděporobně jedná o zánět středouší, takže bych si pro sichr na tu pohotovost zajela ![]()
Jinak bolest je to strašná…bratránek když byl maličký (okolo jednoho roku), trpěl skoro pořád na záněty středouší, až se z té bolesti něco jako „zbláznil“…je vlastně mentálně retardovaný a musí žít v ústavu (teda nemusel by žít v ústavu, ale strejda by ho sám nezvládal a jeho matka je nepoužitelná.)
Tynko to je hrozný co se může stát. Já bych jela na pohotovost hned,už jsem tam volala jestli náhodou neslouží ušní a ne-slouží ortoped.
Na to kašlu,už vidím jak se tváří,když mě vidí s tim pupkem a bolavm uchem.Stejně bych se bála si něco vzít,když bych to nekonzultovala s gynekologem.
Na ORL bych musela až do Plzně(60kiláků) a to se mi teda fakt nechce ale pokud mi bude hůř tak tam pojedu.Teď je mi dobře,nemám ani teplotu a ucho mám citlivé ale nebolí.
Haňul: Taky bych se bála vzít něco
Pokud to už nebolí, tak to určitě bude fajn
![]()
Těhulky, držte se, frčím s našima do Prahy
![]()
Ahojky,tiež prajem všeko dobré k nášmu sviatku MDŽ ![]()
Haňule- moju tetu tiež často bolí ucho a vtedy zoberie noviny,skrúti do ruličky,jeden koniec dá do ucha a zapáli
.Znie to strašidelne,ale vraj to pomáha na 100%.Tak ak sa nebojíš(ja by som sa teda bála
),tak to vyskúšaj,len si daj pozor na vlasy.
A tie bolesti v podbrušku ma tiež chytajú,keď som klude navečer,alebo v noci,cez deň nie.Tiež mi to prišlo zaujímavé.
Tak nech uško rýchlo prestane bolieť.
Ozi,ešte ma napadlo,tiež ma bolelo ucho a zistilo sa,že to mi začal rásť zub múdrosti,tak mi ho museli vytrhnúť a bolo dobre.
Holky dnes mi sestra doniesla krásné dekoratívne rozprávkové postavičky nad postieľku
,sú nádherne,tak sa vytešujem,jak malé decko.
No,idem si vegetiť,všetko mám poupratované,takže pohodička.
Pekný weekend,papa ![]()
Ahojky ženštiny a vše nej k svátku! http://www.kolobok.us/…connie_5.gif
Haňulko nám zas cpala mamka do ucha stroužek česneku (prý vytahuje bolest) vatu a zavázat - je fakt, že i když nás občas jako děti ouška bolela, tak jsme nikdy nebyly píchat - takže třeba na tom něco bude.
U nás je pěkně zamračeno, tak se celá rodinka jen tak poflakujeme před televizí. Dopoledne jsem teda ještě ušila taťuldovi sněhurkovský kostým, protože jdou večer na maškarní. Teď už nemám ale na nic chuť, vidím to na pěkně proflákanou sobotu! ![]()
Ahoj holky,
tak manžel je na fotbale a Jiřulku má tchýně,právě vyvařuju dudlík,abych už měla komplet vše do porodnice sbalené.Jiřulka po obědě naštěstí usnul,tak jsem si taky dala hoďku,dokonce mě přestaly bolet nohy! ![]()
Lucy přeji příjemné poflakování ![]()
Wenee já teda všechno uklizené nemám,povaluje se tu nějaké nádobí,ale až vyžehlim těch pár věciček,tak chci už taky vegetit!
Něco nechám manželovi,až se vrátí ![]()
Adélko můžeš mi prosím Tě napsat jakou má váš Jiřulka velikost botičky. Vím,že je to u každého cvrčka trochu jiné ale aspoň orientačně.
Děkuju
Jinak holky děkuju za rady ohledně toho ucha.Zkusím ještě ten česnek.Chvíli jsem ležela ale zdá se mi,že když ležím tak je to horší.Asi mi tam nateče ta rýma a dělá mi tam zle. Jinak je to ale mnohem lepší než ráno. Jdu si uvařit čajík s medem a citrónem.
Haňulko ,
moc držím palce, ať už je to tímhle prasknutím za tebou- co vím, tak se uleví, když to vyteče, ale jsem naštěstí jen teoretik. V pondělí ale určitě naběhneš na kontrolu na ORL, viď? Máme tu teď návštěvu- máma je praktická dr., tak se zkusím zeptat, jakej by měl bejt správnej postup, když už to praskne a jestli je záhodno někam vyrážet hned.
A vy ostatní- s úklidem a přípravama to berte polehoučku, to jsou přece jen takový prkotinky, ne
Mějte se moc hezky, šetřete si miminka v bříškách a nechytejte už žádný nemoci, domluveno?
Zdraví e.
Tákže: záleží prý taky na tom, jestli máš teplotu a jak ti je (předpoklad je opravdu ten, že po prasknutí už je líp), no, ale prý by bylo lepší, aby to někdo zkouknul a raději zítra než v pondělí. A vy nemáte pohotovost při nějaký nemocnici či tak něco, že by tě tam odtud rovnou převeleli na ušní? No, zvaž to, jak se ti to bude pozdávat, každopádně česnek, jak psaly holky, nebo třeba vatička s tea tree olejem by neměly nic zkazit, ba naopak (ale tím stroužkem si provlíkni nit, ať pak zbytečně nebojuješ
)