Duben 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2766
7.3.08 21:19

Zuločku super,tak jsem si to přečetla..
Mamča i manžel říkali,že mám to břicho pěkně dole,ale to je asi normální ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
7.3.08 21:26

Adelko, no, uz by sa patrilo mat brusko dole :wink: ono je to klesanie indi vindi, dakomu klesne mesiac pred porodom, dakomu 2 tydne a dakomu nestihnr klesnut, a mne sa ani hore nevytiahlo :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
7.3.08 22:27

Hm, :? dnes siel zo mna taky hlienik jemne nazltly, vcelku hojne ho bolo na toaletaku, nezapachal , nesvrbel, to asi nic nebude, ze? No a ono uz zrazu nic, som z toho jelen. :roll:
moze to mat suvis, ze vcera po vysetreni som mala stibinku krvi , take svetloruzove, ale potom to po par hodinach preslo. Lekar ma na to upozornil, ze sa nemam zlaknut. ale toto blede cudo neviem co bolo :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
7.3.08 22:50

Zulok a nemohla to být třeba hlenová zátka?Nic jiného mě nenapadá.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
8.3.08 08:29

Dobré ránko!

Zuločku: Pokud to bylo hlenovitého charakteru (jak píšeš :wink: ), tak to klíďo může být ta zátka…na kurzu říkali, že může být nažloutlá, „čirá“ či narůžovělá…(stejně takové můžou být i plodovky, jen s tou nažloutlou si nejsem jistá…). :wink:
A pokud by to byla zátka, tak nebude mít souvislost se včerejším vyšetřením… mě už se taky v těhu stalo, že jsem po vyšetření špinila, chudák mamka a manža byli tenkrát v pořádkným šoku!

Zebruš: Vidíš… a já už mám tak nateklé prstíky na ručkách…nohy resp. kotíky najdu :D Jo, a já mám zase opačný problém: Snubák ani ostatní prstýnky už nemůžu nosit…neusnadal bych je totiž dolů! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
8.3.08 08:33

Nevím jestli optimistická zprávička…ale hlenová zátka odchází 2-3 před porodem, ale známé odešla a rodila až za týden :wink:

Adél: U mě s bříškem nevím, nevím…někdo říká, že mi kleslo, mamce příjde pořád stejný a já to zvrchu nemůžu nějak posoudit :lol: :lol:

Dneska mě čeká návštěvní den…frčím s našíma (a asi i s pejskem) k babče na návštěvu…a sejde se tam skoro celá blízká rodina z mamčiný strany. Babička má narozeniny a navíc je chci ještě před porodem vidět 8) Nevím, kdy se tam dostanu s maličkým po porodu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
8.3.08 08:48

Ryntyntyn dobré ránko!
Tak si užij návštěvu u babičky! :wink:
Mě naštěstí nic neotéká,ale pořád mě hrozně bolej nohy.Nakonec budu muset fakt žehlit vsedě.. :roll:
Ze Zuločkem to teda fakt vypadá nahnutě 8O :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
8.3.08 09:15

Jinak Jiřule se vzbudil v 5.45 h… 8O Takže ve čtrt na sedm jsme už vstávali.Podařilo se mi konečně zalít chuděry kytky,vyprat pračku látkovek a osušek a žínek na mimi,teď to jdu pověsit.Jó oholila jsem si nohy a vrhnu se na to žehlení…uuuf :roll:
Odpol má manžel fotbal a Jiřulku si bere tchýně,tak asi budu trošinku odpočívat…uvidíme :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
8.3.08 09:42

Adél: Užij si odpolední siestičku 8) Už jich moc nebude :)
Já jsem si zase umyla vlásky (poslední dobou to není moje oblíbená činnost, ale když musíš, tak musíš :lol: ) a vyrazím do města. Musím dokoupit babče ještě jeden dáreček… rozmýšlím se nad autem nebo jestli to vezmu pěšo :lol:
Jůůůj, to mi připomíná, že zítra jdeme taky popřát strejdovi k narozeninám (brácha táty…). Hm…tak to bude zase jednou „žrací“ víkend a pak se nemá přibírat na váze, že? :roll: :lol: :lol: :lol:
Se Zuločkem máš pravdu… :wink:

Tak já frčím nebo se tam nedohrabu včas a zavřou mi :roll: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
8.3.08 09:52

Dobré ráno,

holky POMOC!! co na bolavé ucho????
Celou noc ho nahřívám ale je to čím dál horší.Mám ho zalehlé a bolí jak čert.Už to nemůžu vydržet a nejbližší ORL pohotovost je 60kiláků!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
8.3.08 10:03

ˇHaňulko kysličník!Nalejt do ucha :wink:

Jo Peroxid vodíku se to myslím jmenuje,v lékárně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
8.3.08 10:04

Dobré ráno :lol:

Tak jsme si s manžou zajeli do Alberta pro čerstvé pečivo - mám teď pořád chuť na jablečný nebo meruňový kapsy :lol: . Musím si to ještě užít, prý při kojení by čerstvý věci malýho nadýmaly :?

Já mám teda pocit, že mě břicho dole už rovnou narostlo, nikdy jsem ho neměla nahoře 8O , tak mě asi ani nemá kam klesnout.

Zuločku , třeba to bylo jen z té kontroly. U nás na gyndě bývala jen jedna doktorka a teď tam jsou dvě a já vždycky chytnu tu novou a od ní mě vyšetření víc bolí a špiním po něm (u té doktorky předtím jsem celé těhu nešpinila :? ). Určitě to bude v pohodě. Ale je hrozný, že nemáme zkušenosti a nevíme přesně co se s náma děje. Já teď šílím ze všeho, co mě nepřijde normální - jakákoli bolest a tak :oops: :roll:

Ale alspoň víme, že teď už jsou mimča dost velká, i kdyby se narodila už teď :D

Ryntyntyn , užij si návštěvní den :lol: . Nám zítra přijde manžův kamarád a pomůže nám se střechou, kterou nám odvál vítr :roll: . A taky snad postavit ten skleník, ať už můžem přestěhovat papouchy, musí na to být totiž dva lidi, ale možná to zkusíme dnes, třeba to zvládnem.
Musím zítra něco dobrýho uvařit, ať můžem pozvat toho kamoše na oběd :lol:

Adel , taky jsem si před pár dny oholila konečně nohy - po dlouhé době :roll: , chci to teď tak nějak udržovat, ať se mě v porodce neleknou :lol:

Já jsem včera dožehlila oblečení, co poslala babička a už to mám všechno. A dnes chci ještě umýt poličku, postýlku a přebalovák a naskládat tam mimi věci :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
8.3.08 10:06

Haňul , já jsem to mívala pořád, když jsem byla malá a mamka mě do ucha dávala nahřátý lískový ořech zabalený ve vatě. Zní to divně, ale prohřeje to ucho a tolik to nebolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
8.3.08 10:59

Uf, tak uz jsem z města doma…s hafinou fakt zážitek! Ta by štěkotem před krámem zbortila celý Jablonný!

Haňul: Já znám jenom to nahřívání! Nám zase dělala babička, že přiložila na ucho vatu (poměrně dost) a pak dala na hlavu šátek…dělala nám to pokoždé při zánětu středního ucha a tak… Nefoukalo tam a bolest byla o dost menší… :wink:

Zebruš : Jé, tak to budete mít aktivní víkend! Se máte…taky bych ráda, kdbyby se ten můj do něčeho pustil…už jsem z toho skoro „nic nedělání“ celá nervozní…ale je fakt, že na pozemku se ještě nedá dělat (by jsme se v té promočené hlíně propadli až po pas :roll: …) a na pokoji to taky ještě nejde… :roll: :wink:
Tak ať se vám daří!!¨

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
8.3.08 11:01

Preji krasnou sobotu!

Vy jste toho zase vcera jeste stihly nakecat 8O :D

A koukam, ze uz muzeme zacit byt v pohotovosti, ze Zulocku? :wink:

My jsme vcera vecer mely oslavu tatkovych a sestrinych narozenin. A moc jsme si s mimcem pochutnali :D I vino jsme si dali a mimis ani neprotestoval :D Akorat jsme jsme tatkovi dali nekolik druhu zahranicniho syra, tak nam jsme meli krasne provoneny salonek 8)

Hanul, ty si to teda pekne uzovas ten zacer tehotenstvi, na ucho zadyn rady nemam, ale preju ti, at jsi brzo ok.

Zebrus, taky jsme mela cerstvy pecivo, dva pletence (ty ja miluju) :)

Adel, tak to brzke vstavani ti ale vubec nezavidim, tak to dospi treba v to odpoledne :wink:

Ryntyntyn, uzij si navstevy a narozeniny :D

A ja se jdu asi konecne prevlict z pyzama a mozna se zamyslim i nad obedem 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí