Duben 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7374
6.3.08 16:55

Holky ja jsem taky moc rada, ze se nam mimco zadarilo, a ze zatim vsechny testy vysly v poradku. Mam pocit, ze je to ted fakt zazrak pocit a donosit zdrave dite, takze my muzeme byt vdecni. Ted jeste zvladnout dobre porod…Ale je fakt, ze pak to taky nebude jednoduche, neustaly strach o dite…

Ted jsem prisla z mesta. Byla jsem s mamkou na kafe a pak jsme vlezly do obchodu s detskym zbozim, tak mi pro mimisa koupila jeste nejake pidivecicky, takze mam za sebou uspesne odpoledne :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
6.3.08 16:56

A jinak taky mam spousty kamaradek co resi umele, nedovedu si to predstavit … ja osobne jsem vuubec necekala, ze otehotnime druhy mesic, takze taky prekvapeni … ale privezli jsme si ji z Recka :) takze jestli dovolena :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
6.3.08 16:58

jeee my jsme mimisa pocali taky o dovolene, jsme se zrovna vratili se sjizdeni Vltavy, tak jsme byli asi nejaci dobre odpocati a hlavne manzel se chladil pet dni ve studene rece :D 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
967
6.3.08 17:00

Adi a Zuločku, ještě vydržte, ještě je čas, ať tam miminkám ještě vyzraje nervová soustava. Docela mě děsíte. 6 jsem neměla s Tomáškem nikdy. (proto jsem také neporodila bez císaře)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
967
6.3.08 17:05

Holky, nedali byste mi prosím trošičku návod na masáž hráze a čím a jak masírovat? Zkusím to, třeba se v termínu rozrodím, tak ať to připravím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
6.3.08 17:33

Holky tak jsme byli s manželem v DM a nechali tam tisícovku.Pleny pro mimi a Jířu,vložky do podprsenky,od Weledy olejíček na bříško atd.Taky nějaký vložky pak na doma jsem tam popadla,ale nevím jak mi budou vyhovovat,protože normálně používám tampony.No uvidím a kdyžtak pošlu manžela…
Tak zítra už bych snad taky mohla dobalit tu tašku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
6.3.08 18:19

Já už mám taky objednáno, tak jsem zvědavá kdy to přijde.

Jinak naše mimčo je též dovolenkové, ale na dovolenou jsme pro změnu poslali Jířu s babičkou, abychom měli klídek. :lol:

Dneska mě známá pěkně nahlodala kvůli nadstandartu. Už jsem byla rozhodnutá, že to tentokrát kvůli penízkům oželím, ale zas prý když si spočítám spotřebu plínek, vložek aj. a taky jídlo je prý úplně o něčem jiném, tak to zas taková investice není. Tož vám nevim, asi uvidíme podle toho, jestli bude místo. Je fakt, že jsem měla veškerý komfort a hlavně tam se mnou pořád mohl někdo být od rána třeba do půlnoci.

Ještě k té tašce, nevím jak to chodí v jiných porodnicích, ale u nás to bylo tak, že mě sestřička odvedla do jakési šatničky, kde jsem nechala ve skřínce veškeré oblečení a tašku, vyfasovala erár košili, obula pantofle, čapla ručník a doklady - to jediné mě v tu chvíli napadlo a víc jsem se do skřínky nedostala. Manžu ke mně pustili až po třech hodinách a do té doby vůbec nevěděl co se se mnou děje. Takže bych si určitě připravila igelitku, kde bych měla věci určené pouze k porodu a hlavně telefon. Ono toho moc není, ale mezi kontrakcemi přemýšlet, co že bych to vlastně měla čapnout sebou - no myslím, že je lepší mít to připravené navrchu toho loďáku v nějaké taštičce, vzít a jít! http://www.kolobok.us/…Elffy_33.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
6.3.08 18:21

Moni tu je takový pěkný článek:

http://www.babyonline.cz/…z-hraze.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
6.3.08 18:28

Adika, este to nejaky cas ako kindervajicko vydrzte, vela sil prajem.

Mahulko, si sikulka, ze si zohnala pekarnicku. A madracik prinesie urcite vela peknych snickov. Na kokosovu pocut same chvaly.
Jeejda a aj unas zacinaju sviatky.. neviem, co vymysliet.

Katynka, ty si teda sikulka , ze si stihla tolko vyprat.

Ryntyntynka, ahoooooooooj. Nech prestavby zvladnete co najlepsie.

Lucy, s tym autom des a vesele pranie prajem,, tusim je dnes praci den.

Evelinko, mobil je super darcek.

Monika, ja mam navod na masaz headze, manzel to ma dakde v PC, najdem to a supnem sem, dobre ?

A s porodom neplaste, tyzden by som chcela este vydrzat pokope. Malinik… rozhodne pit nezacnem. Jeeejda este nemam kojopodprdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
6.3.08 18:45

Zuločku jí vím,že teď už může fakt rodit kdokoli z nás ale Ty už to máš fakt za pár :lol:
Ty jsi největší adeptka a za chvíli už budeš mít mimíska u sebe :lol: :lol:
Už máte doma vše přichystané? Postýlka už je postavená nebo to zvládne manžel až budeš v porodce.

Mě právě odjel miláček do práce,tak jsem sama a stýská se mi po něm.Jsem ráda,že ho mam.Neumím si představit být bez chlapa.On je teď zlatej a je velká opora.Pořád mi pusinkuje břicho :lol:
Až tady s náma bude Matějíček,tak se mu bude asi těžko odcházet do práce.
Jinak Ryntyntynko jede dnes do Liberce,tak jsem mu říkala až Tě potká ať Tě pozdravuje :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
6.3.08 18:49

Zulok už jenom týden? 8O :D

Katy k tomu sušení prádla,já jsem právě řešila,kam ho budem pak příští zimu,až budem čtyři,dávat.Přes léto máme balkon,tak to schne pěkně.Ale manžel se s tím nepáral a prej,že koupíme sušičku :wink:

Jo a naše mimi je těsně podovolenkové :wink:

Letos,pokud nekoupíme auto,nejspíš nikam nepojedeme… :(

Lucy ten nadstandart je opravdu drahý,tady asi 700-1000 kč..Ale manžel se mě ptal,že by to i zaplatil,tak jsem řekla,že ne.Když se nedostanu na stejný pokoj jako posledně,kde nás bylo pět mamin+děti,tak to snad přežiju…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
6.3.08 19:04

Adelko, Hanulko, nachystane mame, ale postielku este nie, nejak, ze mame este cas. A msnzelik to hadam zvladne i bezomna, i tak by ma k tomu neputil.
A Adelko, nie uz len tyzden, ja ze este tak tyzden vydrzat, nech mame ukonceny 37tt, to uz je mimisek donoseny. No, ja vobec netusim, kedy ten de n pride.
Vy sa tu skerite, aby ste ma este nepredbehli :wink: :lol: :lol: :lol:

Hanulko, to je super, ze mas mileho take zlaticko, aj ja som stastna, ze mam mojho zlatusika. Dakedy pocuvam, ako je kto v manzelstve nestastny… mame velke stastie :wink: :D , ze mame nasich miluckych. Nech ti cas bez neho tychlo ujde. :wink:

Adelko, my mame stojan na susenie pradla, da sa vselijak postavit a roztiahnut, ale je pravda, ze miesta v byte nie je nikdy dost :wink:

A pokial ide o dovolenku, auticko je potrebne a ze kvoli nemu nezostane na dovolenku, budete chodit na jednodnove vylety autickom :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
6.3.08 19:12

Zuločku no já,že jsem po tobě na řadě… :D

Postýlku taky zatím nemáme nachystanou,však by to manžel taky zvládnul :wink:

Holky vůbec si nedovedu představit,že bych byla třeba svobodná matka,to bach nezvládla..

S tím autem jsem to myslela tak,že bez něj se s dvěma dětma nikam moc nedostanem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
6.3.08 19:22

Jaaj, Adelka, prepaac, s tym autom, ja som teraz akosi nechapavaaa :oops: :lol:

holcinky, co tu rozmyslame nad temou slobodna matka :roll: aach des bes, hroza, si len pomysliet, musi to byt tazkee a smutnee, a len si tu pochmurne myslienky vnasame, akoby sme ich nemali dost. Napr. hora pradla na zehlenie.. myslime pozitivne :D (uz len 1 hora pradla na zehlenie ) :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
6.3.08 19:36

No to máš pravdu,já musím vyžehlit jen ten jeden věšák prádla zítra,ale tááák strašně mě bolí nohy :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí