Poradna duly
Jana Čurdová
Holky ja jsem taky moc rada, ze se nam mimco zadarilo, a ze zatim vsechny testy vysly v poradku. Mam pocit, ze je to ted fakt zazrak pocit a donosit zdrave dite, takze my muzeme byt vdecni. Ted jeste zvladnout dobre porod…Ale je fakt, ze pak to taky nebude jednoduche, neustaly strach o dite…
Ted jsem prisla z mesta. Byla jsem s mamkou na kafe a pak jsme vlezly do obchodu s detskym zbozim, tak mi pro mimisa koupila jeste nejake pidivecicky, takze mam za sebou uspesne odpoledne ![]()
A jinak taky mam spousty kamaradek co resi umele, nedovedu si to predstavit … ja osobne jsem vuubec necekala, ze otehotnime druhy mesic, takze taky prekvapeni … ale privezli jsme si ji z Recka
takze jestli dovolena ![]()
jeee my jsme mimisa pocali taky o dovolene, jsme se zrovna vratili se sjizdeni Vltavy, tak jsme byli asi nejaci dobre odpocati a hlavne manzel se chladil pet dni ve studene rece
![]()
Adi a Zuločku, ještě vydržte, ještě je čas, ať tam miminkám ještě vyzraje nervová soustava. Docela mě děsíte. 6 jsem neměla s Tomáškem nikdy. (proto jsem také neporodila bez císaře)
Holky, nedali byste mi prosím trošičku návod na masáž hráze a čím a jak masírovat? Zkusím to, třeba se v termínu rozrodím, tak ať to připravím.
Holky tak jsme byli s manželem v DM a nechali tam tisícovku.Pleny pro mimi a Jířu,vložky do podprsenky,od Weledy olejíček na bříško atd.Taky nějaký vložky pak na doma jsem tam popadla,ale nevím jak mi budou vyhovovat,protože normálně používám tampony.No uvidím a kdyžtak pošlu manžela…
Tak zítra už bych snad taky mohla dobalit tu tašku…
Já už mám taky objednáno, tak jsem zvědavá kdy to přijde.
Jinak naše mimčo je též dovolenkové, ale na dovolenou jsme pro změnu poslali Jířu s babičkou, abychom měli klídek. ![]()
Dneska mě známá pěkně nahlodala kvůli nadstandartu. Už jsem byla rozhodnutá, že to tentokrát kvůli penízkům oželím, ale zas prý když si spočítám spotřebu plínek, vložek aj. a taky jídlo je prý úplně o něčem jiném, tak to zas taková investice není. Tož vám nevim, asi uvidíme podle toho, jestli bude místo. Je fakt, že jsem měla veškerý komfort a hlavně tam se mnou pořád mohl někdo být od rána třeba do půlnoci.
Ještě k té tašce, nevím jak to chodí v jiných porodnicích, ale u nás to bylo tak, že mě sestřička odvedla do jakési šatničky, kde jsem nechala ve skřínce veškeré oblečení a tašku, vyfasovala erár košili, obula pantofle, čapla ručník a doklady - to jediné mě v tu chvíli napadlo a víc jsem se do skřínky nedostala. Manžu ke mně pustili až po třech hodinách a do té doby vůbec nevěděl co se se mnou děje. Takže bych si určitě připravila igelitku, kde bych měla věci určené pouze k porodu a hlavně telefon. Ono toho moc není, ale mezi kontrakcemi přemýšlet, co že bych to vlastně měla čapnout sebou - no myslím, že je lepší mít to připravené navrchu toho loďáku v nějaké taštičce, vzít a jít! http://www.kolobok.us/…Elffy_33.gif
Adika, este to nejaky cas ako kindervajicko vydrzte, vela sil prajem.
Mahulko, si sikulka, ze si zohnala pekarnicku. A madracik prinesie urcite vela peknych snickov. Na kokosovu pocut same chvaly.
Jeejda a aj unas zacinaju sviatky.. neviem, co vymysliet.
Katynka, ty si teda sikulka , ze si stihla tolko vyprat.
Ryntyntynka, ahoooooooooj. Nech prestavby zvladnete co najlepsie.
Lucy, s tym autom des a vesele pranie prajem,, tusim je dnes praci den.
Evelinko, mobil je super darcek.
Monika, ja mam navod na masaz headze, manzel to ma dakde v PC, najdem to a supnem sem, dobre ?
A s porodom neplaste, tyzden by som chcela este vydrzat pokope. Malinik… rozhodne pit nezacnem. Jeeejda este nemam kojopodprdu.
Zuločku jí vím,že teď už může fakt rodit kdokoli z nás ale Ty už to máš fakt za pár ![]()
Ty jsi největší adeptka a za chvíli už budeš mít mimíska u sebe
![]()
Už máte doma vše přichystané? Postýlka už je postavená nebo to zvládne manžel až budeš v porodce.
Mě právě odjel miláček do práce,tak jsem sama a stýská se mi po něm.Jsem ráda,že ho mam.Neumím si představit být bez chlapa.On je teď zlatej a je velká opora.Pořád mi pusinkuje břicho ![]()
Až tady s náma bude Matějíček,tak se mu bude asi těžko odcházet do práce.
Jinak Ryntyntynko jede dnes do Liberce,tak jsem mu říkala až Tě potká ať Tě pozdravuje ![]()
Zulok už jenom týden?
![]()
Katy k tomu sušení prádla,já jsem právě řešila,kam ho budem pak příští zimu,až budem čtyři,dávat.Přes léto máme balkon,tak to schne pěkně.Ale manžel se s tím nepáral a prej,že koupíme sušičku ![]()
Jo a naše mimi je těsně podovolenkové ![]()
Letos,pokud nekoupíme auto,nejspíš nikam nepojedeme… ![]()
Lucy ten nadstandart je opravdu drahý,tady asi 700-1000 kč..Ale manžel se mě ptal,že by to i zaplatil,tak jsem řekla,že ne.Když se nedostanu na stejný pokoj jako posledně,kde nás bylo pět mamin+děti,tak to snad přežiju…
Adelko, Hanulko, nachystane mame, ale postielku este nie, nejak, ze mame este cas. A msnzelik to hadam zvladne i bezomna, i tak by ma k tomu neputil.
A Adelko, nie uz len tyzden, ja ze este tak tyzden vydrzat, nech mame ukonceny 37tt, to uz je mimisek donoseny. No, ja vobec netusim, kedy ten de n pride.
Vy sa tu skerite, aby ste ma este nepredbehli
![]()
Hanulko, to je super, ze mas mileho take zlaticko, aj ja som stastna, ze mam mojho zlatusika. Dakedy pocuvam, ako je kto v manzelstve nestastny… mame velke stastie
, ze mame nasich miluckych. Nech ti cas bez neho tychlo ujde. ![]()
Adelko, my mame stojan na susenie pradla, da sa vselijak postavit a roztiahnut, ale je pravda, ze miesta v byte nie je nikdy dost ![]()
A pokial ide o dovolenku, auticko je potrebne a ze kvoli nemu nezostane na dovolenku, budete chodit na jednodnove vylety autickom ![]()
Zuločku no já,že jsem po tobě na řadě… ![]()
Postýlku taky zatím nemáme nachystanou,však by to manžel taky zvládnul ![]()
Holky vůbec si nedovedu představit,že bych byla třeba svobodná matka,to bach nezvládla..
S tím autem jsem to myslela tak,že bez něj se s dvěma dětma nikam moc nedostanem…
Jaaj, Adelka, prepaac, s tym autom, ja som teraz akosi nechapavaaa
![]()
holcinky, co tu rozmyslame nad temou slobodna matka
aach des bes, hroza, si len pomysliet, musi to byt tazkee a smutnee, a len si tu pochmurne myslienky vnasame, akoby sme ich nemali dost. Napr. hora pradla na zehlenie.. myslime pozitivne
(uz len 1 hora pradla na zehlenie )
![]()
No to máš pravdu,já musím vyžehlit jen ten jeden věšák prádla zítra,ale tááák strašně mě bolí nohy ![]()