Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj
Evelinka- ja keď som šla prať niečo viac farebnejšie,napr:tmavo modrú,červenu…,tak som to najskôr namočila do umyvadla nechala chvílu vo vode,potom ručne vyprala a keď som videla,že to farbu nepúšťa,tak som to hodila všetko spolu,dokonca aj s bielym do práčky a vyprala.Všetko je o.k.,nič zafarbené.
Zebrička- ja mám tiež desný smäd už asi tri týždne a tak len pijem,pijem a behám na wc.Za deň som schopná vypiť aj 3 litre a to sa obmedzujem,aby som to s tou vodou nepreháňala,keďže všetkého moc škodí.
Papa
Ahoj,
byli jsme s Jiřulkou nakoupit a trochu se provětrat,ale fičí tam nějakej vítr z hor,nebo co,hrozná zima! ![]()
Já piju normálně málo a teď to není lepší,v noci chodím naštěstí jen jednou ![]()
Katy tak to jsi mě uklidnila,s těma vložkama…
Na doma uvidím,vyberu nějaké asi v DM.Musím už dokoupit drogerii,abych mohla zabalit tu tašku..
Já jsem si taky říkala, že bych si mohla připravit tašku i když mám ještě čas. Ale přeci jenom, Radim se narodil dřív o 15 dní a já teď nějak cítím, že mi tvrdne břicho. To jsem před tím nezažila a někdy je to fakt síla, musím to rozdejchávat, takže nevím jestli se na mě nějak mimi nechystá. No, nakonec můžu být až jako poslední a budu přenášet, ale teď mám tda pocity ![]()
Já pro nás s manžou peru v Merkuru a jsme spokojený. ![]()
Wenee, ja myslim, ze pokud nepijes sladke stavy, tak vody bys mela vypit co potrebujes, pokud by to bylo nejak extremne velke mnozstvi, tak pak si mozna nechat vysetrit ledviny, ale kdyz potrebujes, tak pij! ![]()
Zebrus, tak to je dobre, ze ti nic nepustilo, ja to priste zkusim jeste trochu vic roztridit nebo zkusim ten persil.
Katy, to je prave to, ze ted to vazne nevime, kdo bude kdy rodit a jestli budeme prenaset. My muzeme byt tak akorat dobre pripravene
A ti zavidim, ze jsi rodila o neco driv, taky bych to brala nez pak byt kazdy den na trni, jestli uz ![]()
Bricho mi ted zacalo taky trochu vic tvrdnout, ale si rikam, ze je to proste tehotenstvim, ale neberu to jako znamku bliziciho porodu, pac minuly tyden jsem mela na kotrole vsechno uzavreny a CS zase 0 ![]()
Ahojky,
tak u nás pořád sněží - blééé a to už jsem si dnes chtěla koupit nějaké kytičky do truhlíků. Asi s tím ještě pár dní počkám.
Jinak mám za sebou poslední odběry a v pátek si jdu pro výsledky a na kontrolu.
Dneska mi taky mamča přivezla Persil sensitive, tak už můžu vesele prát, akorát to povlečení, nebesa, mantinely a deky nechám až na duben, ať se to zbytečně nezapráší.
S tím pitím vám zavidím, já na to neustále zapomínám a tak jsem ráda když se přiblížim alespoň ke dvoum litrům. Budu si muset rozvěsit všude nějaké cedule, nebo postavit skleničky s pitím. ![]()
Tak my máme kontrolu za sebou! Musím se pochlubit
, váha 2440g, CS 2. Vše v poho, odpovídáme svému týdnu.
Už bych měla šáhnout na ty věci do porodnice…snad dneska. ![]()
U nás v porodnici si mujsí maminy nosit plínky taky, látkovky jsou po celou dobu k dispozici a ostatní kosmetika na mimísa taky.
Chtěla bych se zeptat, jakou matraci jste kupovaly? Já se rozhoduju mezi kokosem a standardem,kde je molitanové jádro s kokosovou složkou..
Lucy, tak at jsou vysledky v poradku!
U nas je taky hrozna zima, jsem myslela, ze uz bude teplo a Emma to asi nejak odehnala ![]()
Dnes mam pocit, ze mimisovi je to bricho nejake male, porad se mi delaji boule na brise…
U nás je krásně slunečno, sice ve stínu fouká a je kosa,ale na sluníčku 16st. Právě jsem sebrala prádlo z balkonu, krásně voňavé, vyfoukané.
Ještě kdo to bude žehlit
, to se zase budu muset dlouho přemlouvat ![]()
Adel , díky za kytičku
.
Mám před sebou hodinu němčiny, úkol jsem nějak nezvládla připravit a to jsem měla minulý týden předsevzetí…ach jo.
Ahojky,
přišla jsem vás jen pozdravit. Je mi mizerně,mám pořádnou chřipajznu.Tak čajuju,zábaluju a potim.Snad mě to brzy pustí.
A jinak jsem právě dostala zprávu od nejlepší kamarádky, že se jim podařilo 3tí IVF a čekají dvojčátka.
Mám z toho velkou radost.Jsou teprve na začátku ale snad to bude dobrý.
Jdu se zase potit.
papa
Mahul , gratuluju ke kontrole
Já mám matraci kokosovo-pohankovou. Snad nebude moc tvrdá, mě se zdá v pohodě.
Haňule , brzo se uzdrav !!! Kamarádce taky gratuluju ![]()
Manža má teď do konce týdne volno, tak snad zvládnem připravit pokoj a taky pár oprav na domě
![]()
Zebro tak to je dobře,ž něco uděláte,aspoň budeš mít klid.
Manžel má v pátek dovču,jdeme hromadně k zubaři
Odpol možná pojedeme na zmrzlinový pohár
Ale víkend nic moc,v sobotu odpol má fotbal a v neděli bude do dvou v práci ![]()
Je tu dneska nějak ticho..
my taky ještě finišujeme pokoj - ještě je rozdělaná příčka, kam se bude dávat vestavěná skříň a ráda bych už měla i natřenou postýlku…
o víkendu s tím taky moc nepohnem, protože jedeme slavit narozeniny mých rodičů-bude to ve velkém, mají pozváno 30lidí
, taková moje druhá svatba-jenom se obmění lidičky.
Ani jsem si dostatečně ještě neuvědomila, jak je to supr, že otěhotnění bylo bez problémů-ani jsme se nesnažili
, pár lidem v okolí to jde horko těžko a už ztrácejí naději, nervy…vznikaj i trhlinky ve vztahu, nic moc. kamarádka mi včera říkala, že jsme tímhle svým spontánním počinem ušetřili dost penízků -min. na další dovolenou někde pěkně dlouho u moře
, tak jsem nad tím nikdy nepřemýšlela.