Duben 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9351
4.3.08 15:19

Lucy , to s tou vodou mě doteď vůbec nedošlo, to se omlouvám :oops: . Ale po dlouhé době jsem se díky tobě zasmála, až mě skákalo břicho :lol: . Jen jsem si představila, jak mě praskne voda a já si jdu v klidu prát prádlo a ještě vám o tom píšu :lol: . Kéž bych to měla takto v klidu 8O
Super, že už je vám líp a ať ti dopadne dobře kontrola :)

Adel , oni by to mohli vypnout i na tak dlouho v kuse? 8O To by mě asi přeskočilo 8O . Tady to bylo tak 2,5 hod.
Ten tvůj metřík je fakt nějakej popletenej 8O :?

Vaniš jsem kdysi zkoušela a myslím, že fungoval. Teď bych ho potřebovala, protože manža si nakapal na světle modrou pracovní košili nějakou omáčku a nejde dolů :evil: . Tak ho asi budeme muset koupit.

Jsem teď umyla dvě okna v ložnici, nacpala se utopencama a čekám na manžu - už je na cestě domů :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
4.3.08 15:21

Jé utopence bych si taky dala!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
4.3.08 15:22

Manža na ně nedávno dostal chuť, tak je koupil, ale to si neuvědomil, že než si na ně vzpomene, tak už tam nebudou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
4.3.08 15:45

Hehe,taky je máme v lednici.Tak až si je manžel bude dávat,asi se přidám :lol:

Jdeme na chvíli s Jířou ven..tak zatím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
4.3.08 16:34

Lucy , super, že už je vám dobře! A pokud břišní orgány přežili zatěžkávací zkoušku chlebíčkama a dortíkem, tak už je vyhráno :wink: :)
Ať ti kontrola dopadne zítra na jedičku :wink: Mě ještě čeká píchání při porodu…tedy spíš napichování :lol: Flexilky kdyby bylo zapotřebí nám něco dát do žíly :D

Zebruš , hlavně že sis na utopencích pochutnala :D

Já jsem byla ve městě něco málo pokoupit, vyzvednout prádlo z mandlu a tak …teďka se musím jít vrhnout uklidit trochu pokoj, aby jsme tam mohli večer s manžou spinkat a nebáli se inhalovat všudypřítomný prach, který nadělali řemeslníci :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
4.3.08 17:01

Ryntyntyn - to asi napichujou při porodu normálně všechny, že? Už jsem myslela, že mě žádný napichování nečeká :roll:

Tak jsem teď uvařila večeři - kuře na paprice s houbama + knedlík, tak se s manžou cpeme :lol: a dnes už nic nedělám, budu se jen válet :lol: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
4.3.08 17:30

Pěkný podvečer všem :lol: :) :P
já jsem dnes totálně v mínusu. Ráno jsem vstala kolem půl šesté, posnídala jsem a pak jsem zalezla znovu do postele a spala jsem až do 10:30. Pak jsem něco pouklízela, pojedla a odpoledne jsem jela za dcerou k mojí mamce. Tam nás manžel vyzvedl. Teď jsem se najedla a dočítám vás tady, ale pěkně u toho zívám, takže za chvíli asi padnu za vlast. To je hrůza, jsem nějaká utahaná.

Šišaté bříško a různé boule taky mívám, je to docela srandovní. :P

Část věcí na mimčo mám opraných a vyžehlených, ještě mi chybí oprat pár drobností a věci do postýlky, ale čekám až mi dojde :,-(a, kterou jsem si objednala. Tak snad to bude brzy. :roll:

Tašku do porodnice mám zbalenou tak napůl.

Zítra jedem s Marťou dopoledne na kontrolu na rovnátka a odpoledne jdu k doktorovi na kontrolu já, pak potřebuju ještě na nákup. Takže celý den zabitý. :roll:

Zatím se mějte moc pěkně a bacily ať se všem vyhýbají. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
4.3.08 18:21

Ahoj,
tak jsme se venku nějak zdrželi a vrátili se před chvílí.

Lenčo ať ti dopadne kontrola!

Zebruš taky už dneska nebudu nic dělat,akorát obskakovat Jířu,manžel má odpolední…Tak to bude zapnout pohádku,uvařit čaj,něco k večeři,osprchovat atd.atp. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
4.3.08 18:34

Hezký večír…

Vyprovodila jsem chlapa do práce a jdu se natáhnout…Celý těhotenství nic a teď na poslední chvíli jsem spolkla nějakého bacila.Bolí mě v krku,hlava a nemůžu dýchat.Chjo… :cry:

Jinak vás mám dočtěné ale všechno jsem zapomněla :oops:
Ale jinak jsem moc ráda,že vás mám protože bez vás si to už ani neumím představit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
4.3.08 18:41

Haňul tak ať jsi brzy v pohodě!
Taky si to už bez emimina nedovedu představit!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
4.3.08 18:41

Hanulko, gratulujeem k zbalenej taske do porodky. Nech este drobcek v brusku chvilu pobudne a mily je zlaty. :D

Ernatko, s tymi chorobami je to des. Nech sa ti vyhnu. :?

Ryntyntynka, to je dobre, ze sa ti kurz pacil. A aj ja chcem rodit prirodzene, nie cez vyvolavacky… ale dakedy si nenavyberame.
Mnaaam hranolky so syrooom.

Moni v tehu je zena najkrajsia i skrz strie..... takze si velka fesanda.

Weneee , tusim sa to uz bliizi.Ale este vydrrrrz, pekne sa zastupluj. :wink:

Adelko , pre istotu zavolaj, za to nic nedas, no par korun za telefon. Juuuuj, teda 18. 3, ides, paraada. :D :D :D

Evelinko , gratulujemk dojednaniu pediatricky. :D

Zebrusko , ty mi tu robiis soky, ze uz ti tecie voda, ja ze plodovka. :lol: :lol: :lol: :lol: a vidim, ze nie som sama vystrasena :lol: :lol: :lol:

Lucy , supeer, ze ste uz vporiadku. :D :D :D

Lenka , nech zajtrajsok dopadne na 1. Mate toho na plane dost.

A aj mne sa na brusku robia vselijake vyudutiny a kopce… :lol: a sranda, dobrala som magnezko a aj bolenie podbruska prestalo a ani brusko mi viac netvrdne, hm, hm, hm :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
4.3.08 18:42

Hanulko, slanou vodou si vyplachni nostek aj pusinku a sup s cajikom do postielky, dufam, ze budes rychlo fit. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
4.3.08 18:56

Hani mě se manža taky smál, že sice sotva dojdu na záchod, ale na to abych si kecla k počítači a přečetla si vás sílu najdu. http://www.kolobok.us/…/mosking.gif

Když kdo jiný by nám lépe rozuměl, že?

Tak ať už se na to ty bacily vykašlou, takhle nás trápit, když už to samy se sebou nemáme jednoduchý.

Jurajda si dnes udělal náladu na nocleh u babičky (dost podivné, co jsem těhotná, tak tam nechtěl přespat ani za nic - jedině se mnou), ale jsem ráda, alespoň si v klidu sundám kožich před zítřejší kontrolou. Holky nezdá se vám, že nějak víc zarůstáte? Já už mám chlupatý snad i dlaně http://www.kolobok.us/…t/laugh1.gif a co si budem povídat to holení nic moc s tím panděrem! http://smajlici-1.ic.cz/…na/4/011.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
4.3.08 19:16

Lenčo , ať vám kontroly dopadnou dobře :lol:

Haňule , tak se brzo uzdrav, teď je bacilů všude plno :(

Zulok , když já jsem byla tak ráda, že tu vodu zapli, že mě vůbec nenapadlo, jak by to tady mohlo znít :oops: :lol:

Lucy , to holení teď fakt nic moc :roll: :lol: . Takto bez dívání je to vždycky docela napínavý… 8O :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
521
4.3.08 19:22

Byla jsem nakoupit, ted vse konecne uklidila, umyla nadobi a mohla bych chvilku setrvat vsede, uz mi dochazi baterka :idea:

Zitra jdu taky na kontrolu, s tím holením bych to taky měla ještě zvládnout, vůbec se mi nechce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí