Duben 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2766
2.3.08 18:13

Lucy tak ať to rychle přejde,to je hrůza!

Zebruš taky bych si něco dala :wink:

Holky já měla po obědě po delší době veget,protože Jířa usnul,ale mě se usnout nepodařilo,tak jsem koukala na film a docela mě to naladilo.
Musím říct,že včera večer na mě padla hrozná chandra,že není nic přichystaný,pořád spousta práce,že bych chtěla trochu odpočívat a tak..Manžel byl na nějaké oslavě…no nakonec to vylepšil tím,že mi v 11 večer přivezl zmrzlinu z mekáče :D
Dneska jsem vyprala teprve první várku oblečků na mimi,musím to nějak probrat,mám dojem,že toho mám málo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
3.3.08 07:58

Dobré ránko :D

U nás začíná výjmečně sluníčkem ( i když jen prosvítá, ale ke štěstí to stačí :lol: )
Už přišli i řemeslníci a začínají na přestavbě…juchůůů

Lucy : Ať jseš brzy fit! Myslíme na tebe :wink:

Zebruš : Hm…na steaky moc nejsem, ale taky bych si nechala líbit udělaný obídek 8) Hlavně že se rodinná oslava podařila :wink:

Adél: Já zas miluju z mekáče shake :wink: Jahůdkový…mňamka! :D Máš hodnýho manžela, že na tebe myslel :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
967
3.3.08 08:04

Rynty, tak ať se práce povedou a jste spokojeni.
Ještě vás mám dočítat za víkend, teď musím jet na ZP a podat poukaz na ortopedické boty pro Tomáška. Odpoledne vrátit kostým do půjčovny, dát vyčistit fusak pro mimíska, je jako čuně.
Zatím se mějte krásně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
3.3.08 08:33

Dobré ráno,

Ryntyntyn tak ať ty přestavby frčí :wink:
Jojo manžel je móc hodnej :)
Jiřulka spal krásně celou noc ve svém,tak mám radost.Chystáme se podívat do obchůdku s dětskými věcmi,chci koupit podložku do postýlky.
Ještě musím vyžehlit tu první pračku věcí na mimi a už konečně budu v té komodě něco mít :oops:
Doufám,že Lucy je natom lépe… 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
3.3.08 09:47

Ahojte holky :)
Nejde nam uz asi dva mesice doma net, tak vas stiham v prace jenom precist, proto ze mam toho i v prace ted dost. Uz jsem na konci se svym projektem, ve stredu jeste mam tady velky seminar a pak uz jenom se tesim na oficialni nastup na materskou. A hrozne se tesim! Uz jsem tak unavena v posledni dobe, ze obcas se divim, jak to s tim brichem prezivam. Ale asi miminku se dari dobre podle kontrol.
Vas ctu pravidelne, ale nemela jsem ani chvilku klidu v prace v posledni dobe, abych neco napsala.
Adel, me Zbynda od dvou let spal ve sve postylce ve svem pokojicku a uplne bez problemu, ted ma vetsi a taky spal nejakou dobu dobre. Ale uz asi mesic se to zhorsuje a zhorsuje, rikam si, nakonec skoncime v nasi velke postele vsechny ctri az se narodi mimco. Uz jsem se na to vykaslela a prestavam to spani resit. Pry deti se museji vymazlit, to jsem cetla i u Matejecka. Kazde dite je jine a ma milion ruznych obdobi. Zbyndovi ted je pres dva a pul a chce chovat a mazlit vic nez kdy byl mimino.
Lucy, to je mi moc lito, ze takhle jste vsechny byli nemocne. Drz se a at je to v poradku. Kdoktorovi asi bych radsi sla, aby se podival, jestli se neotviras kvuli tim kontrakcim. 32-tydnu - to je jeste brzy.
Holky, jste ale sikulky, jak uz mate vyprano- vyzehleno, ja musim pockat, az budu na materske, to bych ted vubec nestihla.
Mam vybavicky dost, kamaradka me vratila moje a jeste pridala sve, tak mam zavaleny svuj pokoj.
Zulok, taky at jeste v brisku vydrite chvili, i kdyz ti se uz chce rodit, je dulezity i ted kazdy den, proto ze miminku dozrava nervovy system.
Zatim se mejte vsechny a i briska krasne, nevim, kdy se zase dostanu k psani, ale snad to bude uz lepsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
3.3.08 11:29

Ahoj holky :lol:

Tak vítr se už naštěstí trochu sklidnil :roll: a je tu i docela pěkně

Včera večer jsem se cítila divně - malej tlačil na spodek kdykoli jsem vstala, trochu mě pobolívalo břicho a začala jsem být dost nervózní, pak znervózněl i manža a ptal se, kde co je, aby to stihl všechno vzít, kdybysme jeli do porodky.
Naštěstí to ale přešlo a teď už je mě líp, ale raději budu ležet 8O . Sice jsem už trochu žehlila, ale už toho dnes moc dělat nebudu.
Nějak jsme si ale víc uvědomili, že už by to mohlo přijít kdykoli, manža si raději dal vyzvánění na mobilu víc nahlas :lol: Ségřin první syn se narodil v 36tt a byl v pořádku. To už by bylo příští týden 8O

Adel , já mám taky trochu nervy, že to tady není přichystaný. Věci pro malýho mám nachystaný, ale pokoj ještě není a ani zbytek domu. Musíme přestěhovat papouchy, psy a všechno přemístit a uklidit a nějak nestíháme :roll: :oops:
Manža je hodnej, že ti dovezl zmrzku, já mám teď v mrazáku zásoby vanilkových Ledňáčků a Míšů :lol:
Super, že Jiřík spal ve svém, určitě si brzo zvykne :)

Born , to tě obdivuju, že ještě zvládáš pracovat 8O , mě to stačilo do 7 měs. a to jsem toho v práci moc nedělala - ale to sedění a nemoct si lehnout a tak 8O :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
3.3.08 12:20

Ahoj Zebruš ,

tak na sebe dávej pozor!S tou přípravou na mimi už je to teď horší,když chvíli žehlím,hned mě všechno bolí…
Taky si právě říkám,že už to může být každou chvíli..tak už mám aspoň vyprané věci na odchod z porodnice a pár dalších věciček,kdyby náhodou 8O
Naštěstí byt už je skoro hotový..
Já mám v mrazáku Carte Dor zmrzku od Algidy,na zkoušku jahodovou :D ,chtěla jsem s vlašákama,ale nikde jí zrovna nemají,ta je móc dobrá :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
3.3.08 12:41

Ahoj holky, dneska jsem celé dopoledne strávila s Radimkem v Thomayerově nemocnici. Řešíme pindíka, nejde mu přetahovat a tak nás konečně poslali k dr. Furt, že je ještě brzo atd, když mě viděla dr s tím břichem, tak jsme šli okamžitě na řadu. A hlavně nemusíme zatím na operaci, kterou nám vyhrožovali a dostali jsme mastičku na 4 týdny a pak jdem na kontrolu. Doufám, že mu to povolí. No, ale aby toho nebylo málo, tak když ho dr prohlížela (za řevu jako když ho na nože bere :( ), tak se zarazila a, že se ještě koukne na pupík a nakonec mi sdělila, že má kýlu. Teda nevím, kde ji našla v pupíku, protože má pupík normální, ale ona je dr, tak tam asi něco je. No, to prý se budě řešit až v předškolním věku, takže budu v klidu a za měsíc se na to znovu zeptám.

Adel32 do jakého obchúdku se jdeš podívat ?? Sháním také podložku do postýlky, takovou tu nepropouštěcí, ale tu co je přes celou matraci. Nikde s enemůžu dopídit kolik stojí. Tady u nás na Chodově mi nabídli akorát „kus hadru“, který není ani přes celou postýlku a ani se nijak nepřipevňuje. :roll:

Několik dní mám pocit, že mi tvrdne břicho, ale na hoře máte s tím někdo zkušenosti?? Při prvním těhu se mi nic takového nedělo, tak nevím, je to dost nepříjemný.
 Katy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
3.3.08 13:05

Ahoj Katy,

já byla tady u nás,ale nic neměli,vypadalo to,že je rušej nebo co.Pak jsem se dívala ještě v jednom obchodě a tam měli jen takový ten igelit a to nechci.Ptala jsem se jestli se dělá ještě něco jiného a ona říkala ty jednorázové podložky co mají normálně v drogerii.To není špatnej nápad,ale určitě se dělá ještě něco jiného.Já jí chci i pro Jiřulku,zatím má na spaní ještě pleny,ale za chvíli budem končit,tak kdyby se počůral,aby si nezničil novou matrac :D
Tak snad to s tím pindíkem dobře dopadne!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
3.3.08 13:26

Adel, já právě vím, že se dělaj ty chrániče matrací speciálně nepropouštěcí, právě pro prcky, co končej s plínama. Já mám momentálně pod Radimka ty jednorázovky a pod tím „ten Igelit“ :oops: :( a je to děs běs. Jednorázovou podložku má ihned skpanou a igelit je do rána také všelijak pokroucený a zmačkaný. :cry: A to dávám všechno pod prostěradlo. Naštěstí se zatím Radim v noci nikdy nepočůral, ale co není může být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
521
3.3.08 13:43

Ahojte holky, to jsou novinky!
Pár dnů jsem byla u rodičů a trošku odpočívala…teď taky řeším, že nic nemáme přichystaného a finišujeme podle mého gusta nějak pomalu :) , ještě že mě doktorka ujistila, že ještě dlouho nic…ale tu tašku do porodnice bych už měla začít chystat!! Ať nejsem překvapená…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
521
3.3.08 14:11

Na podložky zkuste kuknout třeba sem:
http://www.babyrenka.cz/…podlozky.htm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
3.3.08 14:32

Zebruš: Pokud malý takto tlačí na spodek, to raději doopravdy odpočívej :wink: Taky mi pořád nedochází, že už jsem v 35 TT a maličký už za tři týdny může být s námi. Manža mi dneska zrovna říkal, že už aby to bylo :lol:

Born: Taky obdiv, že ještě stíháš pracovat s bříškem…já bych si to při svém zaměstnání už vůbec neuměla představit…(jak s bříškem resuscituji :lol: ) A kdy nastupuješ na MD??

Adél: Jé, tak to je Jiřulka pašák, že už spinkal ve svojí postýlce :wink:
Katy: Ať vám to s pindíkem dobře dopadne!
Na chránič se zkus třeba podívat na www.detskyraj.cz, já si ho tam taky budu objednávat (v Praze mají taky kamennou prodejnu)

Jak jste psaly o zmrzlinových zásobách :lol: U nás doma musí být pořád zmrzka na mražáku. Ale dneska jsem si pochutnala na jahodovým shaku v mekáči … jsem si včera na něj udělala chuť a dneska byla příležitost…¨

Odpoledne frčím na předporodní kurz, takže jsem zvědavá a napjatá jak kšandy! :D :wink:

A asi to i vypadá, že konečně seženu tu autosedačku! Už dlouho tady vyhlížím na mimibazaru a tak…a pořád jsem nesehnala žádnou slušnou a ze „zoufalství“ jsem si podala na maminčině bazárku inzerát, že koupím X-car a včera se mi ozvala paní :dance: Tak uvidíme co z toho bude :wink:
Manža že jí ještě teďka nepotřebujeme, že stejnak nebudu jezdit s malým mimčem v autě…a já v čem asi to mimčo z porodnice povezeme?? A on: No přeci v tý korbičce :roll: Chjoooo … to určitě. To bych v životě neriskovala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
3.3.08 15:16

Teď jsem si uvařila oběd a rozchystala věci na večeři, ať je to pak rychlý než se manža vrátí :lol:

Adel , tu zmrzku s vlašskýma ořechama jsem taky měla, je moc dobrá, je v tom myslím i javorový sirup, že? Já zmrzky normálně až tak nemusím, jen některé. Ale teď je jím nějak víc :lol:

Katy , tak ať se vám ten pindík spraví i ta kýla. To jsem zvědavá, jak tyto věci poznám já, asi to budu muset pořád konzultovat s manžou, on se v tom přece jen vyzná :lol:
Já mám ochranu na matraci z babyexpertu, mají i kamennou prodejnu v Praze 9 - http://www.babyexpert.cz/…eni/ostatni/

Mají 2 velikosti a přichycují se pod matrací gumičkou, snad budou dobrý :) Nepřišli mi až tak drahý - ta na postel 60×120 stála 247Kč, koupila jsem raději dvě :lol:

S tím tvrdnutím - mě teď začalo tvrdnout břicho trochu víc, i nahoře někdy. Tak víc ležím a jím magnézko. Ale nevím, proč někdy tvrdne níž a jindy víš. Možná se jen části dělohy procvičují…

Ryntyntyn , užij si ten kurz a ať se ti podaří ta autosedajda :lol:

V poledne mi pošťačka přinesla 3 balíky oblečení, co poslala manžova babička. Pěkně nás zásobuje :lol: . Je to po někom z rodiny, jejich syn měl teď rok, tak mi posílájí vše, co už mu není. Teď poslala nějaký větší oblečení - tak od 6měs. do roku, tak super. Těch pidi věciček už mám totiž hodně a asi je ani neužiju :roll: .
A taky mě poslala „mé vytoužené“ manžovi fotky, když byl malej. Žádný jsem totiž neviděla a už dlouho jsem je chtěla :dance: . On byl tááááák roztomilej :lol: . Tak jsem se nad tím radostí skoro rozbrečela :lol: :oops:
Jo a uvařila jsem si poprvé maliník, tak jsem zvědavá, co to se mnou udělá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
967
3.3.08 15:55

Katy, pindíka jsme řešili a řešíme. Nám to nešlo naprosto vůbec, dokonce se mu při čurání trošku naplňoval předkožkový vak, takže se nafukoval pindík. Pak nám dal Triamcinol a 2 týdny lehce mazat a lehce stahovat dolů, ještě jsem zavolala o nějaký alternativní postup pomocí mazání a bylinek, takže mi byl doporučen měsíčkový olej (ten je na všechno), ten jsem také mazala a stahovala no a … ne že by to bylo zcela dobré, ale Dr. to samotného překvapilo, takže za 14 dnů na kontrole se mě zeptal, jestli chci, aby mu to strhnul zcela, což jem odmítla, že si s tím ještě bude doma hrát. Říkal, že mi už moc šancí nedává, ale že už to je jen trošku.
Na netu jsem četla nějaké články a ono to rozvolňování je individuální, klidně do 7let věku a tak podobně. Takže jsem to už nechala. Strhnout mu to nenechám, to by prasklo, a pak už by mu to praskalo celý život. Hygiena udržovat jde, tak to zatím nechám, stahuji to a doufám, že to ještě časem povolí.
Co doktor, to jiný názor, ale Tom to měl fakt hodně, bála jsem se, že mi ho obřežou, to bych snad ani nedovolila, vždyť by se pak celý život styděl......
Tak držím pěsti, čím mažete vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital