Duben 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15883
29.2.08 11:38

Lucy, tak to máte fajnového doktora!! Škoda, že takový není každý :D Doufám, že jsem si taky vybrala doktorku správně…kamarádka je u ní s prckem taky spokojená! Navíc dělá na genetice (tedy spíše v Gennetu :D ) Jen jí musím zavolat, aby nás vůbec vzala :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
29.2.08 11:49

Dobry lekar je vzdycky vyhra! Taky musim jeste zavolat, jestli nas doktorka vezme - mam ji taky na doporuceni - pry podporuje kojeni a s antibiotikama je opatrna… Jsem slysela, ze novorozence berou pediatri vsema deseti, pac za ne maji nejvic penez, tak uvidime! :D

Lucy, ja se prave desim tech nemoci a ze nebudu vedet, jak diteti pomoci, proto se asi ani necitim pripravena na porod a na to, az ten kolotoc zacne :(

Ryntyntyn, prezuvky taky musim jeste nejake vymyslet. V nemocnici nam rikaly, ze jsou dobre omyvatelne, akorat ja mam jen zabky, tak premyslim, jak to vyresim :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
29.2.08 11:51

Taky do vas ti prckove tak busi? Ja uz jsem z toho nekdy docela unavena. Ted uz mu je i jedno, jestli sedim, chodim, spim… A skytavku mame cim dal casteji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
29.2.08 12:33

Evelín kdyby jen bušil,to ba mi nevadilo,ale hrozně se roztahuje,a jak začnu něco dělat,tak se snaží vyskočit skrz břicho,což je dost nepříjemné a nepohodlné.A nejhorší je to večer,to už nevím,jak bych si sedla,uleví se mi až v posteli :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
29.2.08 12:39

Ryntyntyn , jednu ortézu mám vyhlídlou, ale nemůžu najít obchod v okolí, který by ji prodával. Raději bych si ji šla vyzkoušet, ale pokud ji nikde mít nebudou, tak ji objednám. Napsala jsem email výrobci, třeba mi poradí prodejnu v mém okolí :) . Jinak manža mi to včera zavázal a už to není tak oteklé. Tak možná je manža kouzelník :lol:

Porodní plán si dělat nebudu, nevím, co bych tam psala. Chtěla jsem rodit ve vaně, což u nás v porodce nedělají a víc nechám až jak se budu cítit přímo „v akci“ :lol: . Nikdy jsem nerodila, tak si říkám, že třeba budu chtít věci, které bych teď nechtěla - jako Epidurál, raději bych bez něj, ale kdybych si to tam napsala, tak mě ho pak nedají a třeba bych ho pak chtěla :?

Přezůvky jsem si koupila nové, protože za ty, co mám doma bych se taky styděla - manža se mě směje, že jsou to důchodcovské přezůvky :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
29.2.08 12:42

Malej se taky už dost roztahuje, vždycky se natáhne na všechny strany a já mám pocit, že se probourá ven :lol: . Někdy to i bolí. I když se všude píše, že to bolest není :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
29.2.08 12:54

Uz jim tam zacina byt asi tesno, jeste vydrzet par tydnu a pak na to budeme zase rady vzpominat, ze? :D Ale jsme rada, ze v tom nejsem sama :twisted:

Jinak porodni plan si taky nedelam! Jsem na tom asi jako Zebrus, taky nevim, co vlastne chci a co budu chtit u porodu - hlavni je pro me porodit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
29.2.08 13:05

Cipísek se taky umí pěkně protahovat, hlavně nožičkama pod žebra…v tom se docela zdokonalil :lol: :lol: Zebruš, nejsi jediná, kterou to občas „bolí“ …pod ty žebra bych fakt řekla, že je to taková ta tupá „bolest“
A když do toho začne boxovat :wink:

U nás jde rodit jenině na lehátku a určitě v té klasické poloze…ale třeba bych chtěl, kdyby vše porběhlo O.K., aby mi maličký dali po porodu na bříško :wink: 8) Ale uvidíme, předem určitě nic sepisovat nebudu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
29.2.08 13:22

Ryntyntyn, tak to my si v nemocnici muzeme vybrat, jak rodit - vak, stolicka, vana, porodni lehatko, ale to asi neni na sepisovani dopredu, beru to tak, ze si to vyberu az na miste. Copak ja vim, co mi vyhovuje :D A prikladani po porodu na bricho beru jako samozrejmost, aspon to tak v nemocnici prezentovali…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
29.2.08 13:29

Evelín: Jé, tak to máš dobrou porodnici :wink: Třeba i v té mojí přikládání miminka po porodu dělají automaticky nebo ty polohy…to se dozvím až v pondělí na tom kurzu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
29.2.08 13:36

Nám taky na té prohlídce porodnice řekli, že můžeme rodit na čemkoli, co tam mají - vaky, stolička, normální křeslo a tak. Ale zrovna tu porodní vanu tam nemají. V jednom z porodních boxů vana je, ale jen na 1. dobu porodní, ne na porod :(
A taky bych ho hned chtěla u sebe, pokud bude v pořádku. Ale doufám, že to udělají automaticky (říkali to na kurzu), i to přiložení k prsu do 30min., jinak se asi budu vztekat :lol: a nebo pověřím manžu, aby se vztekal za mě, když bych byla moc unavená :lol:

Právě jsem si ze schránky vyzvedla novou Betynku a je v ní DVD „První týdny s miminkem“ od Nivei, jak koupat, měnit pleny, masáže a tak :lol: . Tak jsem zvědavá, jaký to bude :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
907
29.2.08 13:41

Ahoj Holky :D

Konečne som späť :D ! Boli sme totiž v nemocnici :( .Prišlo to úplne nečakane.Bola som u svojho gynekologa,lebo mi v noci tvrdlo brucho dosť silno a tak ma poslal na vyšetrenie CTG a tam mi zistili,že mám kontrakcie.A veľmi sa čudovali,že necítim bolesti.Našťastie to zastavili,10dní sme si poležali a dúfám,že to už do termínu vydržíme.Termín mi zmenili na 21.marca.Ale i tak zostanem medzi Vami dubnovými.Už som si na Vás zvykla a dosť ste mi chýbali,často som v nemocke myslela,že čo asi máte nové.Tak si idem prečítať všetky príspevky,nech som v obraze,čo sa za tých 10 dní udialo.No kým to prečítam,tak to asi bude na niekoľko dní.

Dúfam,že ste všetky o.k. a že Drobčekovia poslúchajú.Všetkým posielam pusinky :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
29.2.08 13:46

Ahoj Wenee , dobře, že to zastavili a jste doma. Snad to do termínu vydržíte. Já myslím, že nás tu nakonec bude víc s Březňátkama :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
29.2.08 14:32

Teď se dívám do té nové Betynky a je tam článek o porodnici v Ivančicích - tam, kde chci rodit. Konečně, už jsem nečekala, že se do porodu dočkám :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
29.2.08 14:55

Ahojky, no dlouho jsem tu nebyla, stěhovali jsme se a já sem byla bez internetu, taky sem se začala otevírat, takže sem musela ležet, abych nemusela do nemocnice..ted uz je všechno zase ok.=)

Adika: seděla sem na druhým konci- dala sem foto do alba :wink: , jinak ja bydlim v lipe, na špičáku..

K Porodu- asik už sem taky připravená,všecko je nachystaný..ale doufám že ještě náký čas vydrží v bříšku, poslední dobou se dost bojim abych neporodila moc brzo, hrozně ho chci k sobě po porodu, a ne aby byl v inkubatoru, pac termin mam az na konci dubna :( tak z toho mam ted nejvetsi strach..nu snad vydrží

Evelína: Tak škytavku mame taky, málokdy je den bez ní..Hrozně se mi líbí jak reaguje na dotyky :D si s nim furt ,,hraju,, :lol:

Máte někdo koupený yal, nebo budete chtít normální klistýr?? já už mam ten yal davno koupenej, ale na tom kurzu povidala, že se po yalu prý tak nevyprázdníte..tak ted docela váhám..nak najednou nevim, co je lepší.. :?

wenee: Tak hlavně že to dopadlo dobře a ste zase doma vporadku :wink:

zatim pa=)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí