Duben 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9351
29.2.08 20:21

Ryntyntyn , zlatíčka pěkný :lol: , ta tvoje hafinka tak roztomile spinká :-) :D

Adel , super, že má Jiřík pokojík. A snad to spaní na zemi zvládnete, asi to nebude nic moc příjemnýho :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
29.2.08 20:29

Adel: hubená?? 8O no..ani si tak nepřipadam..mam už přez 14kg nahoře a přibrala sem uplně všude :roll: hlavně se mi udělaly hrozně strie…achjo..
Ryntyn: tak aspon nejsem sama..ani nevim jak dlouho tu budem my..no, uvidime.. nu, taky budeme mit adamka :) ..
Evelína: školu studuju od začatku unora dalkove..myslela sem to tak, ze se mi libi, jak reaguje na pohyby..škytavka mi docela štve, hlavně když jí má vnoci a já nemůžu spát :lol: ale co,no..=)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
29.2.08 21:00

Jsem si uvědomila, že tu ještě nemám žádné foto „s hlavou“ :lol: , tak jsem teď dala 2 fotky do galerky. Je asi příjemnější vidět, s kým si povídáte :lol: :lol: :lol: Žádné hezčí nemám, tak snad se nevyděsíte :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
29.2.08 22:29

Zohnala som pediatricku, ale taka super, co som chcela, tak mala plno.

Eeeejha, unor odrodeny, dnes Sa mi snivalo, za 5 z nas odrodilo a ja stale len poslickovala. Ja uz by som sla rodit, sa moc tesiiim. Porodny plan si nerobim, nic extra nechcem, tak neviem, co by som don dala. A porod do vody… u mna nepripada do uvahy.

Ahoooj Amazonko.

Lucynkpo, nech ste co najskor fit, musi to byt des.

Zebruska, super, ze je tam clanok, na ktory si tak cakala.

Wennee, super, ze mimisek v brusku este vydrzal, nech este v brusku nejaky ten cas vydrzii.

Nelinka, super, ze sa s vami mimisek hraaa, ja ked hladkam brusko, tak sa tak nacapi na brusko a necha sa hladkat, tulinko.

Ryntyntynka, milaaa fotka

Adelka, juchuu, izbicka hotova, drzim palce nech to vsetko pekne zvladnete

Ryntyntynka, Nelka, Zebruska, kraaaaaaaaasne bruskaaaaa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
1.3.08 08:23

Ahoj holky,

přeji pěkné sobotní ránko :D

Zebruš fotky pěkný :wink:

Tak se nám na té zemi spalo celkem pěkně…
Jiřulka spal do jedné,pak se vzbudil a nemohl usnout,ani když jsem si k němu lehla do postýlky.Takže ve tři šel spát k nám a konečně jsme všichni zabrali.S manželem jsme si šli lehnout asi v půl dvanácté…Jsme tedy trošku nevyspalí,ale jinak v pohodě.Uvidíme co bude dál,snad si časem zvykne :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
1.3.08 08:55

Ahojda při sobotě…u nás je pěkně podmračená (ale kde asi ne, že? :D ) a taky fičí vítr jak o život (a to se to má ještě zhoršit 8O ) A do konce i hřmí a bouří 8O Hm…tak dneska to nevypadá na procházku :roll: :(
Včera jsme nakonec byli venku, musela jsem se jíst provětrat, jelikož na mě padala odpolední deprese či co?? Pak už to naštěstí večer bylo lepší :wink:

Jinak ode dneška jsem na mateřské dovolené :dance:

Díky za pochvaly!!! :wink: Pejsek si to užívá a řekla bych, že někde až moc :lol: Když byla menší (nebo né tak dlouhá :D), tak chrápala Ráďovi na hrudníku 8)

Zulok : Super, že máš pediatričku! :wink:

Adél: Myslím si, že úspěch byl, že sám usnul v postýlce a určitě se to naučí :wink: Fajn, že to šlo spinkat na podlaze…tedy na matraci :)
Taky jsme šli chrápat až o půlnoci (pěkně až po Zelený míly)…,

Zebruš: Pěkný fotečky bříška :wink: Tvoje mamka musí být hrdá babča…hlavně když přibude dalši vnouček 8)

Nela: A dálkově studuješ školu na Kladně nebo jsi přešla do Lípy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
1.3.08 10:32

Ryntyntyn já chtěla jít dopol s Jířou ven,protože odpol přijde ségra s mámou a možná další členové rodiny omrknout změny v bytě a ven už se nedostanem.Ale akorát začla ta buřina!A manžel je někde na fotbale,tak snad jim tam nebouřilo nebo se schovali 8O

Včera mě dostala Lucy jak psala,že už začla prát a to je na řadě až po mě,tak jsem si teď aspoň něco přebrala a zítra už taky začnu! :roll: Během příštího týdne bych chtěla všechno připravit včetně tašky,no uvidíme :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
1.3.08 11:21

Adelka, neboj,nauci sa pekne sam spinkat, len to chce cas. :wink:

Ryntyntynko, super, ze depky su prec. u nas je tiez fuj cas, na chvilu vykuklo slniecko ale asi to dlho nevydrziii.

Aj my sme kukali Zelenu milu, uz som to raz videla, super, ale tak smutnyu film. Ale ta mys bola na ununkanie. http://www.mysmiley.net/…imal0058.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
1.3.08 12:57

Jůůj, tak my jsem už i po O :D Dneska jsem dělala hovězí gulášek s těstovinama (manža si to poručil 8) ), takže doufám, až se večer přivalí z práce, že si dá :wink:

U nás vysvitlo sluníčko, vítr stále fičí, ale i tak se půjdu vyvenčit :wink: (musím spálit poobědovou zmrzlinku)

Adél : Užij si návštěvu :wink: Já jsem ráda, že už mám vypráno, jelikož teďka máme pračku v opravě (byl uvolnění buben…) a příští týden až bude v provozu, budou konečně ty řemeslníci předělávat koupelnu, kde jí máme umístěnou…takže než bych se k tomu dostala, tak by byl skoro konec března…

Zuločku: Je to fakt pěkný film..už jsem ho viděla asi i po třetí a i jsem četla knížku. A včera se mi chtělo nakonci :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
907
1.3.08 14:24

Ahojky

Tak u nás bola teda pekná víchrica,ale už vykuklo slnko,snáď to vydrží.

A ďakujem za povzbudivé slová,dúfam,že Drobec fakt vydrží do termínu.

Ešte stále nemám prehlad,čo máte nové,musím prečítať ešte asi 9 strán,potom sa už hádam ako tak zorientujem.

dnes ideme presťahovavať nábytok v izbe,pretože pri terajšom rozložení nábytku sa nám tam nevojde postielka.Musíme niečo vymyslieť,aby sme to tam všetko natlačili.Tak držte palce.

Ryntyntynka,dík za tel.číslo.

Pekný weekend,papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
1.3.08 15:23

Ryntyntyn já teda na takové dojáky vůbec nemůžu koukat,co mám Jířu,tak jsou nejlepší komedie :D Ale kdysi jsem to taky viděla.

Jinak návštěva už je tu,aspoň nemusím nic dělat,bolej mě pořád nohy a jsem celkově čerstvá :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
1.3.08 15:30

Adél: tak to máš dobrý :D Já si zase dneska spíš práci hledám…chtěla jsem jít venku na tu procházku a zase tam lije :? A po dešti běhat se mi nechce…

Wenee : snad se v pokojíku dobře srovnáte! Mě to čeká příští týden :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
1.3.08 15:42

Tady teď právě vyjímečně neprší,byli jsme chvíli venku.Ale hrozně fičí :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
1.3.08 16:24

Ahojky,
u nás je taky počasí hnus, ale aspoň jsem si přešmudlala to největší okno v obýváku, sice jen vnitřek a nalepili jsme si tam s Jířou jarní obrázek, tak je to hned veselejší.

Jinak mi včera odpadl i manžel a má to ještě horší jak prcek, jsou jak vyždímaný hadry - hrůza! Holky já už ty zvratky vidim všude! :-(
Takže teď jenom čekám, kdy se k nim přidám. Dneska už na sobě taky cítím, že mám takový rozhozený žaludek, ale pořád se utěšuju tím, že je to třeba tou dietní stravou, kterou s nimi ze soucitu baštim. Jak na potvoru mi prďola nechce přes den usnout, abych se mohla nadlábnout a zjistit, jestli to je tím.
No doufám, že příště už vám budu moct napsat něco optimistického, ať tu nejsem za bubáka! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
1.3.08 16:36

Lucy tak to máš teda doma veselo!Tak ať tě to taky nezklátí :roll:

Manžel jde za chvíli pro změnu na nějakou oslavu,tak si zas bude dávat nějaké dobroty a já budu o chlebu se salámem :o
Jiřule je jak z divokejch vajec :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital