Poradna duly
Jana Čurdová
Lucy , vydržet
Hlavně ať tě to taky nesklátí ![]()
Ještě to nemám odzkoušené v praxi, ale řekla bych, že pokud onemocní taťka, tak je to pomalu horší než dítko…
Adél , tak to já jsem taky
Moje odpolední svačinka…dneska nejsem pořád nějak dojedená či co a tělo si na moje chuťové buňky vymýšlí ![]()
Jinak u nás pořád leje, leje a pro změnu leje
Už chci mít krááásný léto ![]()
Ahoj tehule ![]()
Koukam, ze pocasi je asi vsude stejne! U nas i chvili svitilo slunce, ale rychle se zase prihnaly mraky a ted teda neni nic moc pocasi… Prochazku jsme stihli, ale zadny moc extra teplo nebylo
Na obed jsem delala smazak s hranolkama, manza ho miluje a ja ho jednou za cas taky muzu a ted se chystam na bramborovy knedliky s uzenym, abych zitra nemusela varit, ale zatim se mi moc nechce ![]()
Lucy, tak to uz mas doma docela lazaret! Tak at to netrva dlouho a nemusi to sklatit jeste tebe!
Uzijte si navstev ci klidu a s uklidem to neprehanejte ![]()
Ahojky
Lucy veľa šťastia,aby Ťa to obišlo a nech je to rýchlo za Vami.
Papa
Ahoj holky ![]()
Tady taky fučí a fučí a teď myslím i prší. Dnes jsme byli v Brně koupit skleník, který předěláme na voliéru pro papouchy. A když jsme se vrátili, tak jsme zjistili, že nám mezitím uletěl kus střechy
. A sousedka ten uletěný kus zachránila, prý už si ho nějací kluci odnášeli
. Snad nám přes noc neuletí něco dalšího ![]()
Jinak už chodím bez berlí a ani mě to dnes moc nenateklo ![]()
Zítra jdeme s rodinou na oběd, oslavit dědovi narozeniny, tak už se těším, jak se tam nacpu
. Je to nějaká dětská pohádková hospoda a prý tam moc dobře vaří ![]()
Lucy , snad to taky nechytneš - drž se !
Ahoj holky,
přeji pěkné nedělní ráno
a sice 2.března!!! ![]()
Jiřulka spal špatně,večer mi usínal u večeře,ale byl až do rána ve své postýlce.
Teď chtěl z lodžie vyndat boby a vozí v nich panenku po pokoji ![]()
Lucy jak je u vás?
Ahojky všichni,
včera nám nešel net.Dnes už je to dobrý,musím vás dočíst.Už se mi stýskalo.
Zatím pa.
Ahojda ![]()
U nás opět prší…nebo spíš řečeno stále
Chjo…doufám, že to přejde. Od zítra jsme chtěli jít dělat konečně na baráček a zase z toho nic nebude.
Dneska jsem spala skoro deset hodin
U mě neobvyklé ![]()
Zebruš : Tak hlavně, že sousedka střechu zachránila
Můžete ji alespoň zpátka přidělat…
Adél : Jiřík je pašák, že vydržel spinkat tak dlouho ve svý postýlce ![]()
Haňul: Nám včera taky zlobil net, stejně jako minulý týden…naštěstí se to rozjelo…aĺe u nás bude problém v nějaké rozdvojce či co? Moc tomu nerozumím ![]()
Ryntyntyn tady je teď zrovna pěkně,akorát fičí.Ven půjdem stejně až odpol,manžel je pro změnu v práci ![]()
To sis teda pospala,já tak s bídou sedm hodin,což je dobrý a ještě jsem asi 3 x vstávala k Jířovi ![]()
Adél: Taky jsem se divila, že chrápu tak dlouho…já už jsem chtěla vstávat dřív, ale nějak jsem nebyla k probuzení
Zítra už vychrapávat nebudu moct, jelikož přijdou ti dělníci a budou nám měnit vchod do pokoje
![]()
Holky jste zlatíčka, ale už se stalo. Začalo mi to v podvečer a lítala jsem celou noc. Měli jsme s manžou docela strach, protože ty stahy břicha při zvracení mi vyvolali kontrakce a prcek jako by se z toho snažil uniknout - tlačil mi hlavičkou děsně na spodek. Teď už si připadám jen jak vymačkaný citron, sotva se udržim na nohou a cokoliv co jde dovnitř, jde vzápětí ven.
Taťka to risknul a odjel do práce, ale bylo na něm vidět, že se taky sotva drží. Jířa už vypadá celkem dobře, ale pořád je jak průtokáč, takže jsme jen na rohlíkách. Teď mi to moje zvířátko usnulo, tak zkusim taky zabrat i když ležím celý den, ale spát mi nejde.
Já doufám, že jak to rychle přišlo, tak to taky rychle odejde protože takhle mizerně jsem se necítila teda sakra dlouho.
Zatím se mějte a ať se vám všechny bacily vyhýbají obloukem!!!
Ahoj ![]()
Tak na oslavě jsme se krásně přejedli - manža si dal půl kilový steak
. Akorát jsme seděli na dřevěných lavicích a bez opěradla, takže mě hned rozbolely záda, kyčle a vlastně skoro všechno
. Taky mě pak začalo píchat v podbřišku
. Tak jsem byla docela ráda, když jsem se v autě natáhla
Teď si ležím v posteli a hned je mě líp
Akorát když dýl chodím, tak mě malej dost tlačí na spodek, tak budu raději víc ležet ![]()
Ryntyntyn , deset hodin, to je výkon
. Já jsem dřív spávala normálně až tak do 10, 11 hod. ale už mi to nějak nejde. Je pravda, že jsem chodívala spát dost pozdě ![]()
Lucy , snad to bude brzo dobrý. A byli jste u doktora? Není to třeba nebezpečný pro mimi? Manžovi taky nebylo moc dobře, ale asi jen něco snědl, protože už vypadá v pohodě, bála jsem se, že to taky chytím ![]()