Poradna duly
Jana Čurdová
No tak to je srandaaaa
Ja asi vim
nebo myslim si, ze vim ![]()
sedeli jste skoro pod oknem? Nebo u dveri? Naproti nam?
Tak to je super naaahoda
Ja Ti taky nevim s tim klistyrem, zeptam se jeste v rizikovce. Da se koupit gel bez predpisu?
No malej to ma moc hezky nachystane ![]()
Ja musim jeste vlitnout do DM. Ja bydlim na Severu
Odkud jsi se pristehovala??? Nemas icq?
Jejda Wenee tak ty sis také poležela v nemocnici?! No hlavně ať už je vše ok, však tobě už do konce chybí opravdu málo! Tak jen zůstaň, taky bys nám tu chyběla a první mimčo bude určitě obrovská událost - tak třeba to vyjde na tebe. Budeš teď pod drobnohledem!
![]()
Co se týče porodu, ač mám jeden za sebou, tak porodní plán taky neplánuji. Nejsem ten typ co by trval na svých požadavcích, tak se spíš nechám opět vést personálem - oni ví co a jak a poprvé mě dobře povzbuzovali a radili. Klystýru jsem se dost bála, (pro mě jsou utrpením i čípky) takže jsem taky uvažovala o Yalu, nakonec jsem si ho nestihla ani koupit a klystýr jsem přežila v pohodě (kolikrát když mám teď nějakou zácpu, tak bych si ho s chutí zopákla), člověk má spíš takový psychický blok.
Teď jsem jukla do galerky, teda Nelko ty jsi nachystaná! Moc krásný! No já už jsem alespoň vyprala jednu várku, ještě to ale tak na čtyři pračky vidim. Teď se mi do toho ale nabouralo to každodenní praní povlečení po nočních blijádách! Snad to brzy skončí, nebo se k těm mimi věcím nedostanu.
Wenee vítám tě zpátky! ![]()
Holky klystýr vůbec neřešte,žádná hrůza to není,já byla ráda,že už jsem k porodu a bylo mi to jedno.Akorát ty kontrakce,když jsem seděla na wc byly bezva,hekala jsem tam ještě s jednou paní
Porodní plán taky nechystám.
My tady dost bojujem s tou skříní,kam co dát,musím s Jířou ven,pořád spousta práce…taky se bojím,,abych všechno stihla..
Nám o tom yalu říkali v porodnici na přednášce, ale asi ho kupovat nebudu a nechám si udělat klystýr. Prý tam k němu nenutí, jen kdo chce, ale já myslím, že to těch zácpách v těhu to bude docela dobrá změna
. Asi se budu stydět, ale snad jsou tam na to zvyklí
![]()
Moc pěkný fotky Nelo
. Taky máte nádhernou barvu pokoje - moc pěkný odstín modré
Adika: seděli sme naproti vám..tybrdo ja se tam tak stydela jit, ze budem nejmladsi
, ale kdyz sem videla nektery dalsi pary, tak se mi docela ulevilo
jakej gel,ten yal myslis??..ja nevim,rikala ze ne..ja ho dostala od znamy..bydlim tu odmalička, jen sem ted prez rok bydlela na kladne, meli sme tam jit s pritelem do pronajmu, ale nakonec to nevyšlo, tak sme skončili zpatky tady u mamy, takze tu sme trochu jak sardinky,no mame tu volnej jeden pokoj, ale co, nakou chvili to vydrzime.. icq: 482676971
LucyH: diky
jinak taky ještě peru, už nevim kam to mam cpát.. ![]()
Neli máš to moc pěkně přichystaný
A taky jsi pěkná hubenda,kromě toho malýho bříška ![]()
Wenee: Vítám tě zpátky
My jsme taky tady na tebe mysleli
(i na Nelču
) A říkali jsi, jestli jste v pořádku! Hlavně že už jste doma a pěkně to vydržet do termínu
Navíc určitě nebudeš sama březňátková ![]()
Nelčo : Takže opět jste se vrátili do rodného hnízda
Takže tu nejsme s Adik samy ze severu, super
Já jsem taky bydlela na Špičáku, ale to už je dobrých 22 let
![]()
Ze sardinek si nic nedělej, my taky bydlíme u našich (doufám, že jen do konce roku…)
Wenee: Číslo mám zapsaný a na oplátku ti pošlu já svoje…kdyby tedy náhodou
Aby jsi už měla s námi spojední ![]()
O YALu jsem taky přemýšlela…my ho na oddělení používáme běžně (kalsický klystýr na JIP-ce neděláme
), ale je pravda - jak jste tady mluvili- že není tak „dokonalý“ jak klasika ![]()
U nás je v porodnici taky dobrovolný, ale asi si ho radši nechám dát…stud-nestud…ta ostuda, kdyby nám to ujelo při tlašení na dr.
![]()
Neli: Máte to pěkně připravený
Jéééé, a vy taky budete mít Adámka? Tak to tady budou dva
(tedy doufám
)
Taky jsem vložila nějaké fotečky do galerky ![]()
Holky , a taky si dovolím vložit fotku svých dvou zlatíček
Už se tááák těším až budu fotit ve třech
![]()

Wenee, to je dobre, ze jeste nerodite
Ale vypada to, ze budes mezi prvnimi, kdyz ti tak posunuli termin!
Neli, jak jsi to delal se skolou, kdyz jsi musela lezet? Mas individualni plan? Hlavne, ze jste ok. Kdyz uz je ta skytavka po ctvrte za den, tak uz to takova zabava neni, ale zase si rikam, ze je fajn, ze se ozyva, tak je snad vse v poradku ![]()
Jinak v porodnici nam rikali, ze klasicky klystyr je pro rodicku asi lepsi, ze ji udela dobre i ta tepla voda oproti yalu, ktery pusobi asi pomaleji.
Ryntyntyn, hlavne pejsek si to krasne uziva ![]()
Ted jsem dosla od kamaradky. Konecne me nafotila v zaveru tehotenstvi, pak dosel i manzel, tak budeme mit i nejake spolecne fotky ![]()
Ryntyntyn máš teda fešáky
a panděro taky pěkný…to máme možná podobný ![]()
Tak Jiřule už má pokojík,není to ještě úplně vončo,ale dneska už bude spát ve svojí postýlce.No a my v obýváku na zemi ![]()
Ryntyntyn máš teda fešáky
a panděro taky pěkný…to máme možná podobný ![]()
Tak Jiřule už má pokojík,není to ještě úplně vončo,ale dneska už bude spát ve svojí postýlce.No a my v obýváku na zemi ![]()