Duben 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1197
28.2.08 08:14

Tak včerejší kontrola dopadla dobře, mimišek je hlavou dolů, tak aby mu to vydrželo… :) Akorát jsem teda měla co dělat, abych to vydržela a nenechala si říct, jestli je to klučík nebo holčička - ale když už jsme to vydrželi tak dlouho, tak ty poslední dva měsíce to snad taky vydržím… :wink:

Haňul - my vaničku máme, dostali jsme ji od segry, ale asi bych si ji koupila i kdyby jsme ji nedostali - máme docela hlubokou vanu a ne zrovna obrovskou koupelnu, takže bych měla asi strach tam manipulovat s úplně mrňavým mimčem.....myslím, že budu mít co dělat i v malé vaničce… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
28.2.08 08:33

Januso gratuluju k úspěšné kontrole :srdce:

Ryntyntyn přežij zubaře,mě to čeká za týden 8O

Tak Jiřula má stále teplotu a pro změnu průjem,jsem z toho hotová,nějak to špatně snáším…achjo. :cry:
Měl být celý den u tchýně,dělaj konečně tu skříň,ale ani z toho nemám radost.Tak odpol tchýně aspoň přijede a dojdu si nakoupit,abych se tu za celý den nezbláznila.Manžel má odpolední… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
28.2.08 08:44

Dobré ráno holky,

byla jsem pro pečivo a venku je náááádherně. Snad to vydrží a bude krásný den. Jinak jsem neodolala a koupila jsem si zákusek. Ale už bych s tím sladkým měla brzdit. Strašně se teď cpu. A mám pocit, že bříško mi roste přes noc. Dnes mi zase přijde větší než včera :oops:

Adiko náááádherný fotky. Tvůj manžel je šikula a Ty jsi krásná mamina. Moc Ti to sluší.

My půjdem zítra na prochajdu,tak chci taky ještě nějaké fotky zpáchat.papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
28.2.08 08:47

Adélko malého je mi líto. Chudinka zase na něj sedl nějaký neřád.

A z toho, že mám manža odpolední si nic nedělej. Můj odjel do práce teď a vrátí se večír. A tak už je to celý týden. Ale už jsem si asi zvykla a dnes jdu odpol.ke kamarádce,tak snad mi to uteče. Moc se na ní těším. Je po třetím IVF(doufám,že to píšu zprávně-umělem oplodnění). Tak snad to konečně vyjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
28.2.08 08:47

Tak mě sice manža přijel, myslela jsem si, že si trochu oddychnu, ale prý na něj taky něco leze. Takže to vypadá, že tu budu mít lazary dva :(

Jinak Jířovi v noci taky vyskočila teplota a navíc se mi kousnul a odmítá teploměr, brufen sirup i kulíška. No snad ho nějak ukecám (nejhorší je, že teď nemůže žádné dobroty - na ty by se nechal ukecat raz dva :lol: )

Už mě Jurajda vyhání, že chce pustit nějakou svojí hru, tak ho na chvíli pustim, alespoň si dám tajnou snídani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
28.2.08 09:05

Dbre ranko!

Lucy, Adel, to je blbe, ze vas ty nemoci porad klati. Preju, at jsou kluci brzo fit!

Hanule, vanicka je mezi poslednima vecma, ktrea nam chybi a to uz je vybirame docela dlouho. Ale poridit si ji chceme…

Adi, super fotky :wink: Ja uz se s kamaradkou domlouvam asi 2 mesice na foceni a porad nejsme schopne najit termin. Navic ted uz je pro me dojizdeni docela nepohodlne a nez by ona vsechny veci natahala k nam, tak to je tak na tyden stehovani…

Januso, dobra KO vzdycky potesi, ze? :D My uz jsme taky hlavou dolu tak at to tem prckum vydrzi!

Ryntyntyn, preju, at te navsteva u zubare neboli! Taky bych s emela objednat :roll:

Dneska uz je mi snad dobre, zkusim i neco pojist…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
28.2.08 09:07

Holky mě od včerejšího odpoledne bolí hlava,v noci jsem si vzala půlku paralenu,ale pořád to cejtím,nemáte nějakej babskej recept kromě mokrýho hadru na čelo? :D NO ale celkem se to dá vydržet..

Lucy Jiřula na mě vyžmundral aspoň hořkou čokoládu,no jestli má ten průjem k zubům,tak to snad nevadí.. :roll:

Haňul já si právě říkám,že už si nikdy nezamlsám tak jako teď,tak¨si taky klidně dopřej zákusek :wink: Kamarádce držím palce,musí to být těžké..

Ahoj Evelín ,ať se v pohodě nadlábneš :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
28.2.08 09:24

Lucy a Adél, ať se vám drobečkové co nejdřív uzdraví :wink:

Adél : Bohužel žádný babský recept neznám…Atˇ se stavba skříně podaří bez újmy nervů :wink:
Nám by dneska měli přijet dát nové vstupní dveře a do zádveří dát plastová okna (naši s tím začínají postupně, pač je to investice jako sviňa…)

Haňul: U nás je taky kráásně, byla jsem odvést mamku do práce, tak máme taky doma čerstvé pečivo :) Jinak teorii ke sladkému mám jako Adél :D Před těhu jsem držela skoro třičtvrtě roku dietku a po těhu s ní taky hodlám začít ( i když né takovou jako předtím), takže těhu je úplně ideální období :D :D

Evelín : Přeji příjemné nadlábnutí :wink:

Holky, jak jsem včera byla na tom zápisu v porodnici, tak jsem si říkala, jaké to asi bude, až tam přijedeme na ostro :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
28.2.08 09:30

Ryntyntyn bude to každopádně zážitek :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
28.2.08 09:36

Adél mě pomáhá silnější černý čaj a hodně moc pít. Hlava často bolí proto,že se málo pije.

Já mám spíš strach abych malýho tím sladkým nevykrmila na 5kg!!!!
Holky já už jsem asi jediná komu se mimouš neotočil a trůní si hezky zadečkem dolů. Já to říkám pořád … paličatej po tatínkovi.

Ryntyntynko až to bude na ostro … tak to bude mazec!!!! :pankac:

Včera jsem vyžehlila 20plenek a koš našich věcí a pak jsem hodinu přemýšlela jestli už rodím nebo co. Bolesti po 20ti minutách … Nakonec to horká sprcha uklidnila.Noc jsme měli klidnou i jsem se docela vyspala.

Tak já jdu ještě s Maxíkem ven a pak se vrhnu na oběd. Dnes jen bramborový guláš s uzeninou.papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
28.2.08 09:41

No mě to žehlení čeká,koš je plnej a to jsem na mimouše ještě ani nezačla prát.. :roll:

K obědu si dám co bylo k večeři a Jířa asi nic,průběžně se cpe suchým rohlíkem,no aspoň něco.. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
28.2.08 09:46

Dobré ráno :D

Jsem po včerejším dnu v Brně úplně zničená. Bylo to dost namáhavý s těma berlema. Ale KO v pohodě, ale nevyšetřovala mě, když viděla tu nohu, prý jestli je všechno v pořádku, tak až příště. Takže jdu za další 2 týdny a to už bude má poslední návštěva na gyndě. Pak už jen porodnice. Jinak mám 12kg nahoře a vše ostatní je ok.

A jak jsem předtím říkala, že nemám strie, tak změna. Včera mě manža a ségra oznámili, že mám pár strií na spodu břicha - tam si nevidím, tak jsem o tom nevěděla 8O . Tak jsem se tomu taky nevyhla :? .

Konečně jsem viděla mého nového synovce - je super roztomilej. Ale je vidět, že to není sranda mít doma 3 letého neposedu + mimčo. Ten ségřin starší se na sebe snaží víc upozornit, přece jen je to změna a už nemá rodiče jen pro sebe, tak se mu to asi moc nelíbí.

Manža teď volal, že dnes přijde hodně pozdě, že po školení musí jet do práce, že je tam nějaký velký problém a musí to vyřešit. Takže asi přijde až v noci. Ach jo :roll: :(

Jinak ode dneška jsem na mateřské :dance:

Adiko , fotky jsou moc pěkný :lol:

Moni , snad nebudete nemocní, držím pěsti, aby to bylo jen to zahlenění

Lucy , ať jste brzo bez virózy, to je nepříjemný. Já jím Activie jogurty každý den a nic moc mě nepomáhají… :roll:

Haňule , já mám koupací kyblík a až se tam nevejde, tak budu koupat ve velké vaně, koupila jsem takový to kovovo-plátěný lehátko. Plínky máme Pampers, ale koupil nám je taťka v Macru v nějaké akci, ale kolik stály to nevím.

Holky, gratuluju k dobrým KO :dance:

Adel , snad bude Jířovi brzo líp

Jo, a včera mě ségra dala nějaký věci, který nevyužila - vložky, prsní vložky, oblečky co už jsou jim malé a taky 2 kojící podprdy. Zatím mě sedí, tak pokud mě prsa nějak extrémě nevyrostou, tak už si jiné kupovat nebudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
28.2.08 09:48

Jo a ségra mě taky dala Maliník - 2 sáčky, je sice sypanej a ne v pytlíkách, ale super, že už ho nemusím shánět :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
28.2.08 09:59

Ahoj Zebruš,
já myslím,že ten maliník je jenom sypanej..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
28.2.08 10:00

Zebrus, to je dobre, ze te nemusla celou vysetrit! Uz mas tu ortezu? Malinik mam taky koupeny sypany, nakupovala jsem ho v bylinach. A strie uz radsi neresim. Na brichu zatim asi nic, ale zadek a prsa to peke schytaly, tak cekam, kdy se prida jeste ten pupek :evil: To mas dobry, takhle dedit po segre, u nas kdyztak bude asi segra dedit po me :D

Materskou uz mam vypsanou, mohla jsem jit pristi tyden, ale domluvily jsme se s doktorkou az o tyden pozdeji (podle pozdejsiho terminu porodu), jsem si rikala, ze aspon budu moct chodit jako studentka dyl do knihovny 8)

Adel, ja mysim, ze horka cokolada je prave na strevni potize, takze by mu to melo vlastne pomoct! :wink:

Tak se zatim loucim, jdu do knihovny, ale asi tam stejne dlouho nevydrzim, pac malymu se to minule moc nelibilo. To bude studijni typ po me :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí