Duben 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15883
25.2.08 17:52

Haňul : Vidíš, mě to samý taky říkala včera mamka… :wink:
Takže jsem si to už taky napsala na lístek + to co jsem našla na internetový stránce nemocnice…jo, a ve středu půjdu na zápis do porodky, tak jsem zvědavá :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
25.2.08 18:48

Vsechny Vas moc moc zdravim, zitra drzte palecky at si me tam nenechaji :)
posilam :-* na briiiska

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
25.2.08 19:01

Adiko, preju, at je KO ok a muzete byt s malou v poradku :)

Koukam, ze ve stredu tu bude mrtvo, kdyz budeme vsechny na kontrole :D
A ty kontroly ma teda asi kazda trochu jinak, asi zalezi na doktorovi, tak uvidem ve stredu, kdy si me doktorka pozve…

Ryntyntyn, dnes jsem taky zehlila a uz jsem docela nemohla. Ty pidi vecicky daji taky pekne zabrat a to se mi jeste nejake susi na susaku…

A s tou taskou by se asi maminky mely poslechnout :wink: Ja to zatim porad jen stradam, ale vylozene tasku nabalenou nemam, ale jak tak koukam na brezen, tak mozna bude vhodne mit ji nachystanou uz ted :D

A pedikuru bych si taky nechala libit, jeste jsem na ni nikdy nebyla, ale uz o ni docela dlouho uvazuju, tak toho mozna pred porodem jeste vyuziju :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
25.2.08 19:08

Adiko , ať ti to zítra dopadne dobře, držíme pěsti :wink:

Já jsem se rozhodla si koupit na ten kotník ortézu a sádru si sundat. Ortéza by to taky měla zpevnit a navíc si ji můžu na koupání sundat a taky je lehčí než sádra.
Myslíte, že musím na kontrolu nebo si ji prostě můžu sundat doma? Manža mě pořád říká, že tam nemusím a že mi ji sundá sám. Ale já mám strach, nemůžu mít třeba průšvih, když se tam už neukážu? 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
25.2.08 19:22

Adik: Pěstičky budeme držet určitě! Ať vám dopadne KO na jedničku a ať se vrátíte dom…tedy ještě na pár týdnů :) :wink:

Evelín: Taky mi připadá, že ty maličký kousky dají o dost víc zabrat než to naše oblečení 8O :D doufám, že až se to bude žehlit postupně, tak už to nebude tolik úmorný :lol: :wink:

Zebruš : Ortéza není špatný nápad…podle mě by ti ji dr. měl navrhnout sám od sebe jako druhou možnost (tedy pokud ta možnost tu je…) Ale určitě bych si ji nesundavala doma sama ( nebo manža ) a na kontrolu bych určitě šla, jestli ta šlacha přirostla dobře a tak…ale záleží na vás :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
25.2.08 19:37

Lucy, dakedy sa jednoducho ludia pochytia, I ked sa velmi lubia, urcite to bude rychlo vporiadku.

Zebrusko, ono ked mas zapelesene potkany, ci mysi, ono je to rovnaka pohroma a tie by ti spapali andulackov, tak radsej nie.
A ja uz sa tiez desne nudim, lustim malovane krizovky a ine hovadinky. Aach jaaj, vonku tak krasne, esteze idem zajtra na kontrolu, aspon sa prevetram.
Dufam, ze ten den, co pojdes na kontrolu, pekne zvladnete a bude na navsteve vyborne.
A sandru by som si doma nedavala dole, i ked je tvoj milucky urcite velky sikulko.

Jeejda, na zbalenioe priboru som uplne zabudla. Aj na hrncek. Ja uz mam tasku skoro zbalenu, par veci este chyba.

A ja tiez nemozem spat, ach jaaj. A tesim sa, ze je teplucko, dufam, ze ua nepride zima. Za chvilu sa nevpracem do kabatu.

Evelinko, k dr. Chodim raz za 2 tyzdne, ale ja som ako rizikovka, ale uz by si mala zacat chodit aj ty tak. A ja zacnem teraz chodit asi uz raz tyzdenne.

Ryntyntynka, drzim palce na kontrolu.
Vela uspechu so zehlwnim, ja zehlim, zehlim, a stale je tam kopa.

Mahulko, aj ja som kukala o utosedackach. No, uvidim, ako budem zapasit s jej nastavenim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
25.2.08 20:33

Tak manža mě přemluvil a sádra už je dole :oops: . Je to divnej pocit, je to nateklý a modrý, ale nebolí to a můžu s tím trochu hýbat. Zkusím si koupit nějakou dobrou ortézu. Když na to nebudu šlapat a budu to ledovat, a trochu rozhýbávat, tak to snad bude dobrý :? Pak by v tom snad neměl být takový rozdíl, jestli sádru mám nebo ne - doufám :oops:
Ale bojím, bojím :oops: . Vždycky jsem doktory poslouchala na slovo a manža zlobí a mění mé zá:,–(y :lol: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
25.2.08 20:57

Zebrusko, ale davaj si na nozulku pozoor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
25.2.08 21:07

Zebrus, ja ti chtela napsat, ze bych s tim taky pockala na doktory, ale jak vidim, tak uz je asi pozde :twisted: Ja taky radsi doktory posloucham, ale radsi k nim taky moc nechodim :D

Zulok, tak to chapu, ze kdyz jsi na rizikovym, tak te vic hlidaji, to je jen dobre :) Ale jak tak koukam, tak tobe uz se to krasne krati! Kdy mas termin?

Ryntyntyn, tak doufam, ze toho pak naraz tolik nebude, ze ditko bude obleceni znecistovat postupne :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
25.2.08 21:14

Evelinko, zevraj 6.4., ale potom, ze sa dr, sekol, lebo zabudol, ze je aj 29.2. , ale druhy termin mi dali na 3.4. tak neviem. :?

Evelinko, ono sa nam urcite drobcek pokaka dakredy az za usi a potom po prebaleni… a tak mam tusaka, ze pracka bude frcat nonstop, nehovoriac o zehleni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
25.2.08 21:48

Zulok, tak to jsi jedna z prvnich adeptek, ktere by mohly rodit uz v breznu :D

No jo, mimcu nevysvetlis, ze to obleceni je zrovna vyprane, ze by zrovna nemuselo zvracet :D

Tak ja se loucim, preju krasnou dobrou noc :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
25.2.08 23:27

Ahojky, tak Vás zdravím po víkendu a ani nestačím číst.

V pátek jsme si užili mořský svět. Sice jsem si myslela, že je to tam větší, ale nakonec to stačilo i tak. Dokonce jsme tam objevili i jedno akvárko se sladkovodníma rybičkama - až na pár výjimek stejné jako jsme pořídili domů, jenže oni je tam mají nějaký přerostlý (anebo my ještě malý - máme je jen 14 dnů, takže asi dorostou 8O). Mareček když objevil tu jejich interaktivní desku s plašením rybiček, tak ho i žraloci tolik nelákali, jako to plašení :lol:
Nazpátek jsme se stavili v Ikee a nakoupili ještě nějaké věcičky na dozařizování domečku a dárek k narozkám. Na ty dětský věci už nějak nedošlo, bylo už docela pozdě :?

Zebro, taky už se těším na léto a na bazén, ale obávám se, že na to budem muset zapomenout. Nebo aspoň nepotápět prsa - prý to není dobré pro kojení :?

Lucy, s tím kočárkem si nic nedělej. U nás to bylo podobný. Tchýně když viděla kočárek, tak prohlásila, že je děsně mrňavý, stejně jako ten předchozí kočárek. A to byl prosím Danny sport, který měl na délku 95 cm - snad největší co se vyráběl. Tohle jde opravdu vyřešit jen jedním způsobem. Ať si koupí kočárek jaký chtějí a v něm si vnouče vozí. :twisted:

Haňule, manžílkovi vyřiď, že od 36 tt. je pravidelný sex ordinovaný lékaři. Když se k děloze nedostanou spermie, tak do tebe pak u porodu můžou začít cpát medikamenty, které obsahují ty samé látky jako spermie, a které slouží k vyvolání a usnadnění porodu.
U nás je to tedy spíš naopak, manžel by chtěl snad pořád, ale já jak mám pořád problémy s výtoky a jak už jsem nemotorná, tak se mi do toho moc nechce …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
26.2.08 06:49

Ahoj holky, teda vy jste toho napsaly :wink:
Včera večer jsem se dostala k PC a teď jsem vás dolouskala. :lol:

Zebrus, teda sádra dole to je odvaha, ale oni umějí být ti manžílci někdy děsně přesvědčivý nojo 8)

Tak holky už i já jsem se vrhla na pidioblečky a čeká mě žehlení. Nakonec jsem koupila persil sensitiv a lenor aviváž (tu bílou s tím miminkem), nic mi nějak nevoní jen tohle. Můj favorit z aviváží je modrý lenor :potlesk: , ale na mimi použiju tohle. Normálně používám merkur a ten modrý lenor.

Vaše zážitky s myšma mě docela po bavily i když vím, že to není zas takové legrace, ale vzpomněla jsem si, jak manžel na podzim na chatě ve sklípku jednu potvoru chytal a nakonec jí také utloukl už nevím čím. Pěkně se u toho zapotil, ale ta představa ve mě vyvolala úsměv :lol: :lol: :lol: , protože můj manžel zrovna neoplývá nějakou záááávratnou trpělivostí, takže ho vidím, jak je rudej vzteky :twisted: :twisted: , ale dokud by jí nechytil, tak by z toho sklípku nevylezl, to vím. :roll: :roll:
Už se nám to kvapem blíží, včera tady byla tchýně :roll: , Já jsem byla s Radimkem v solné jeskyni a vracíme se kolem 11 a tak ona pro jistotu dorazila v 11 a 2 minuty :evil: . Tak jsem si vyslechla kolik zbytečností máme a chceme kupovat, že to je blbost atd. Snažila jsem se jí přesvědčit že bychom potřebovali nějak upravit ložnici, aby se tam mimi vešlo a ona hned přestěhovala (teoretick - naštěstí) manžu do obýváku na nějaké rolovací křeslo či co. Prostě křeslo se rozloží a je to celé jen molitan na zemi (pro vlastního syna, který má vyhřezlé plotýnky na míchu :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: , tak nevím jestli je normální, ale spíš jí jde jen o to aby se s ničím tady nechýbalo když je to její byt a nábytek po babičce) Pěkně mě :-( :-( a chtěla jsem jí něco říct jako v tom smyslu :-) a tak jsem si to aspoŇ myslela.

Tak, vylila jsem si srdíčko, nezlobte se, ale fat už jsem nemohla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
26.2.08 07:47

Dobré ránko :-)

Zebruš : Jseš odvaha :wink: Hlavně nožku nezatěžuj a tu ortézu si kup co nejdřív. Pravda je, že ti naše druhé polovičky umějí být pěkně přesvědčivý 8)

Zuločku: Taky mám pocit, že pračka pojede nonstop, ale nějak si to snad radši nechci přimustit :D Jůůj, ty máš už první termín v březnu? :wink:

Ernat: Díky za receptíky..jo, chtěla jsem se zeptat: Když si udělám ten odvar ze semínek…to ho asi musím vypít i s těma semínkama, že? Nemůžu si ho přecedit ? Maliník jsem už začla bumbat, ale zatím jen půl litru, takže si musím zvýšit dávku 8O :D
Jé a s tím sexíkem potěším manžela, jelikož u nás máme podobný problém jako vy :lol:

Katy : Z tchýňě si nic nedělej…ony dokážou být takový…stejnak si byteček předěláte podle svého a kecat si do toho nenecháte :wink: Chápu tě, že potřebuješ předělat kvůli mimču ložnici (to samý máme my s pokojem) a to budeme kvůli malému ještě malovat a pokládat nový koberec :D A kompletně předělávat koupelnu a tak… :lol: To mi připomíná, že ti dělníci co měli přijít dneska, opět nepřijdou :evil: Že možná ve čtvrtek nebo až v pondělí…a to už bude březen! :evil: Se z toho taky picnu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
26.2.08 08:42

Hojky holky,

Adiko držíme pěstičky ať se můžeš ještě chvilku válet doma! :lol:

Zuločku tobě už se to teda pěkně krátí, já jsem pořád v klidu, ale jakmile to tady některá z vás odstartuje, tak začnu pěkně plašit. Dneska jsem ale koukala do internetové lékárny a tak všechny potřebné maličkosti objednám tam. Už mám pořádný seznam - mají tam všechno od vložek po maliník a i jiné blbosti pro které bych musela extra do krámu.

Ryntyn vy si s těma dělníkama teda užíváte, mě už by kleplo!

Katy tvůj poslední smajlík mě pěkně rozesmál - dost výstižný! Poslední dobou bych si klidně tohohle panďuláka nalepila na čelo, neirituje mě pouze tchýně!

Holky já vás úplně vidim, jak se u těch miniaturních oblečků nadřete, protože si dáváte záležet na každém záhybu. Mě se zatím pod želičku dostali sotva 3 bodýčka a nějaké dupajdy, ale žehlila jsem je dýl jak manželovo triko a že je to sakra rozdíl ve velikosti :lol: Jo hold pro mimčo to musí být tip top!! :wink:

No tak já jdu něco hodit do pračky, ať mám alespoň pocit, že pracuju :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital