Duben 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1808
23.2.08 15:58

Tak mi tu všechno usnulo, chtěla jsem taky, ale nějak nemůžu zabrat.

Holky nebojte porodní bolístky určo poznáte! U mě voda rupla naráz ale až v porodnici a myslim, že si toho všimli i v patře pod námi! :lol: :lol: :lol:
Ale je fakt, že moje tetka mi říkala, že jí odtékala postupně, takže to se těžko radí. Každopádně si myslim, že ve většině případů praská až v nemocnici, nebo spíš jí musejí rupnout doktoři, takže na tu vodu bych se tolik neupínala. Je jasné, že jak praskne, tak pak už musí miminko ven - kdyby mi tedy praskla doma, asi bych si zavolala sanitku. Ale i tak to u mě ještě dvě hoďky trvalo, než Jířa vylezl! Spíš jde o to, že by ta mamča už pak měla být určitě pod kontrolou.

No a co se týče sexíku, tak o tom jsme včera debatovali do dvou do rána. Výsledek je pro mě takový matoucí, spíš mám pocit, že si manža hledá nesmyslné důvody aby nemusel. Řekl mi, že mě nechce do ničeho nutit, přitom já ale žádný odpor neprojevuji, spíš naopak. Takže vlastně oba chceme, ale nic se neděje, tak nevim. Myslela jsem, že mu to teda budu muset důrazněji dát najevo, ale to prý ho odrazuje. Když ho zase nechám, aby to bylo v jeho režii, tak mi řekne, že o to nestojim. Tož vyznejte se v tom! Jenže teď je právě taková poslední možnost. Já jsem po prvním porodu měla hrozně špatný pocit z toho jak jsem byla šešitá. Takže to trvalo hrozně dlouho než jsme to poprvé zkusili, ale byla jsem tak ztuhlá strachy, že to stejně stálo za nic (nemluvím o bolesti, jde spíš o pocit) No a s miminkem vedle sebe, taky nic moc - navíc my teď budeme v obležení, takže si to neumím vůbec představit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
23.2.08 16:03

Haňul Týnka má už čísla, tak by určitě dala vědět, kdyby se s ní něco dělo. Myslím, že si jenom užívá víkend a nebo zase gruntuje! :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
23.2.08 16:19

Zulok - mě to přijde taky docela legrační, že jako dárek posílají kočík pro panenky. Přitom jsem se dívala a stál by kolem 1000Kč - což je dost, tak by mohli alspoň posílat něco neutrálního. Ale asi je moc lidí nekupuje, tak je posílají zadarmo :roll: :lol:

Snad je Ryntyntyn v pořádku 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2589
23.2.08 20:01

Ahoj, holky!
Hlásím se po dlouhý době- byli jsme týden na chalupě a pak ještě týden nešel net, tak jsem teď přelouskala dvě stránky, bych byla trošku v obraze, ale víc asi nezvládnu… :)
Vypadá to, že jste všechny ok, tak to jsem ráda!
U nás pár novinek- nakonec půjdu na tu glykemickou křivku, neb jsem fakt dooost přibrala (5kg za 5 neděl 8O ) a pak jsem byla konečně na očním, a mudr. doporučila císařskej řez. Je mi to trochu líto, chtěla jsem si přecejen aspoň jednou zkusit normální porod :) - Ema byla koncem pánevním- ale asi je to dobře, hlavně že se miminko nějak vyloupne! No, a jestli teda nebudou v porodnici jiného mínění než na ten CŘ, tak budeme mít dubňátko (ty plánovaný císaře se dělají týden, dva předem- co vím).
Hezký zbytek víkendu všem! Zdraví e.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
24.2.08 10:57

Ahoj :)

Tady je nějak prázdno :( 8O

Evo - snad ti ta glykemická křivka dopadne dobře. I když já ani vlasně nevím, co to je :oops:
A s tím CŘ, třeba ti ho nakonec dělat nebudou. Ale i kdyby, hlavně, že bude mimi v pořádku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
24.2.08 13:42

Ahoj Evkaa, no skoda, ze to bude cisarsky, ale hlavne, ze budete s miminkom vporiadku. A drzim palce na glykemicku krivku.

U na je tak kraaaaaaaaaaaaaaaasne tepluucko :D :D :D :D mozno ze pojdeme s manzelom po dlhej dobe na prechadzku, este uvidime. :D

A vsetkym Matyaskom tuto zelam vseetko naj k meninaaaaaaaaam, nech sa zdravucki narodia.

http://www.free-animations.co.uk/…/bear_51.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
24.2.08 14:18

Zuločku náš Matýsek moc moc děkuje za blahopřání… :lol: Už jsem mu do bříška poslala dort a dostal hračku.
Já žehlim plenky. Až to dodělám, tak na vás zase juknu.

papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
24.2.08 14:53

Ahoj holky!!! :D Přeji krááásně slunou neděli…nebo tedy spíš nedělní odpoledne :lol: :lol:

Snažila jsem se vás dočist, ale jste kvalitní spisovatelky, takže si toho už moc nepamatuju :D

Tý jo 8O Už dubňátko, jo? Hmmmmm 8)

Jééé, to jste hodný, že jste měli o mě zájem :oops: :lol: :lol: :wink: Nám nešel od pátku net (Eurotel nám předělával rychlost) a jde to až od dnešní půlnoci :D
Víkend mám docela nabitý…výjmečně :) V pátek odpol jsme jeli ke kámošům a vrátili jsme se až včera odpoledne, taková delší návštěva :D Užili jsme si to…včera začal Ráďa těm kamarádům dávat novou nápravu na přední kola u auta a jelikož to nestihl, tak to musel jet ještě dneska dodělat, takže doufám že mu to nebude dlouho trvat a za chvilku už bude doma, jelikož mám slíbenou procházku :lol:

Haňul, Matýskovi nej k meninám :wink: A ty jahodové kuličky dělám dost jednodušše…z těsta uvařím kuličky, podávám k tomu rozmačkané oslazené jahody a šlehačku na vrch a je to mňamka! Mažel to nemusí, takže se vždycky nadlábnu i za něj :lol: :lol:

Zebruš , to je mi líto, že budeš mít sádru na nožce ještě tři týdny…už to musí otravovat a navíc přístup toho personálu, no fakt FUJ! Ale věř, že takový přístup nemá každý zdravotník :wink:
S andulkama je mi to líto…ty mrchy myši se taky dostanou všude :? My bydlíme v řadových domkách, které mají dřevěný základ, takže se myši taky dostanou skoro všude (nejvíc jich je na půdě a tam kde si udělali cestičky…to jest: Ve zdích, mezi podlahama…), nejhorší je to na podzim :?
Pro pobavení: Nedávno v poklidu snídám a začne tam běhat myš…, byla taková zmatená, pořád běhala sem - tam, zaběhla za linku, šla jsem nastavit pastičku a ta sklapla na prázdno…potom vařím a zase začně běhat po kuchyni, tak veznu svazek novin a umlátila jsem ji k smrti :oops: :lol: :lol:

Lucy, taky jsem neslyšela ještě, že rybičky umírají po hejnech, tak ať jim to nevydží dlouho :wink:
Super, že se ti kočárek líbí i v reálu! A na babičky nedej, stejně s budou jezdit s Tomáškem občas :wink: Mojí mamče se taky nelíbilo, že kočárek „nedrncá“ a že je malá korbička, ale nakonec se s tím nějak smířila (ono jí ani nic jiného nezbylo :wink: )

AD odvoz do porodky: taky netuším, jestli to poznám…jen z 10 procet prdne plodovka doma, takže to spíš bude o počínajících kontrakcích :roll: Ale například kamarádce se spoštěla plodovka postupně a „poznala“ to až druhý den, takže rychlý císař a maličký se narodil (naštěstí v pohodě ) na 34 TT ..... a známý (rodila teďka ve středu) prdla ráno v šest doma plodovka a malá byla v půl jedenácté na světě! Taky bych chtěla mít rychlý porod…jo, už jsem začla pít maliník (je docela dobrý a vypiju ho i neslazený) a zkouším chroustat ty semínka :lol: :lol:

AD sexík :) : naštěstí doma nemusím znásilňovat muže, ale taky mám při sexíku „komplexy“ ohledně postavy a tak… :roll: Hold se nám to tělo změnilo (s bříškem narostlo to i co nemělo). Manža si ze mě začal dělat legraci a začal mi říkat boubelko :evil: Já vím, že to říká, aby mě tím jenom popudil, což se mu tedy daří :evil: Už mám totiž víc než on…kilo. To mi připomíná…už jsem přibrala 14 kilo, no fuj :roll: Jsem zvědavá, kde se to do porodu zastaví…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
24.2.08 14:56

Evi: ať ti dopadne glykemická křivka dobře! :wink: Škoda, že budete muset rodit císařem…ale když se nedá nic dělat, uvidíš, co ti na to ještě řeknou v porodce :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
24.2.08 15:46

Taky přeju Matějům vše nej… ""http://www.mysmiley.net/imgs/smile/party/party0042.gif:http://www.mysmiley.net/…arty0042.gif

Ryntyntyn - já jsem zase našla pár myších miminek, byli ještě mladý a zmatený a nechali se lehce chytit do skleničky a nevěděla jsem co s něma, protože kdybych je pustila venku, tak se vrátí a zabít je nedokážu, tak jsem to nechala na manžovi. A s pár myšima mě pomohy hafuše - ta velká je zakousne a ta malá je sní :oops: :roll: . Zní to hrozně, ale nic jinýho nám nezbývá :oops: My je právě taky máme i v kuchyni, protože ji nemáme ještě úplně opravenou, tak se tam myši lehce dostanou. Snad už ne dlouho, protože s mimčem tady by to asi nebylo dobrý :( Máme i jed, ale mám strach ho použít kvůli psům, aby pak tu otrávenou myš nesnědli :(

Promiň Zuločku, ty máš myšky ráda :oops: . Já jsem měla taky, ale už moc ne :oops: :?

Ryntyntyn, s tou váhou si nic nedělej, má ségra přibrala s každým dítětem 20kg a jde to schodit. Taky ti to určitě půjde. Budeš pořád běhat kolem malýho a zase budeš jako proutek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
24.2.08 16:43

Hanulka, toje Matyaskovi vyborne, ked je v rusku aj s tortickou. :D :D

Ryntyntynka, tak ste mali pekne chvile s kamaratmi, super. A mnam, tie jahodove gulicky by som si dala.
A ty mas teda rychly postreh, ked si stihla umlatit mys.
8O 8O :D :D

Mne moj mily povedal, ze vsom ako fitlopta, v:,–(e je ma dost. :lol: :lol:
Ja som pribrala 18 kg :oops: :roll: lekar, ze to preto, ze som mala predtym v tele velmi malo tuku a telo si potrebovalo naskreckovat :? no, ale ono to vybeham, hlavne nech je drobciatko vporiadku. :wink:

Zebrusko, sice mam mysky rada, ale je ine tie co su divoke vonku. Tiez som nenavidela divoke potkany, ktore nam na zahrade zjedli male kuriatka. Ono s divokymi hlodavcami nie je sranda. A jed nepouzivajte, mysi ho mozu rozniest, aby ste si nahodou neublizili nim vy a potom miminko. Skus sa spytat veterinara, napr.je sprej, aby psy nehryzli veci,( postrieka sa to, co nechces, aby hryzli) mozno je aj taky sprej proti mysiam. Alebo dake bylinky, co sa zavesia nad diery mysii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
24.2.08 16:57

Zulok - s tím sprejem by to asi bylo těžký, ony jsou ty myši všude a ani nevíme, odkud se berou. Všechny díry jsme zakryli a myši jsou pořád tady :? . Ale máme všude pasti a pravidelně se plní, takže já myslím, že je jednou vybijeme. A až bude domek opravený, tak se sem nebudou mít kudy dostat.
Já jsem kdysi měla 2 myšky ze zverimexu, byly krásný - černobílej sameček a rezavá samička. Samičku jsem měla i trochu ochočenou. Ale potom mě utekli z akvária a asi měsíc běhali po domě a když jsme se pak chytili, tak jsem je musela vrátit do zverimexu, naši už je nechtěli ani vidět :oops: :lol: Docela se divím, že během toho měsíce, co volně běhali, neměli mláďata, měla jsem štěstí :roll: 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
967
24.2.08 18:06

Ahoj holky, moc vás zdravím.
A říkáte dubňátko? 8O
Ať se ty naše ratolesti narodí pěkně v termínu. Třeba den před termínem, to jo, ale dřív raději ne. Jakmile to jsou týdny, není to dobré. Dozrává nervová soustava..... a už to nestihne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
24.2.08 21:34

Když já jsem ji taky nechtěla přímo umlátit, ale Aris po ní začla jít, takže by jí taky spapala a to jsem nechtěla, takže to byla jediná možnost :oops: A to se jich docela bojím… mno, ono to tak těžký nebylo :oops: 8O Naštěstí nebyla mrštná jak obvykle bývají…

Zuločku, stihli jste s manžou tu procházku? Já jsem nakonec byla sama, jak jinak :? Manža se zakacel s kámošem…a pak že ženský jsou drby…kdeže chlapy jsou o dost horší :lol:

Zebruš , určo se jich zbavíte..my když jsme bydleli u jednoho pána v podnájmu (na vesnici), tak jich tam taky bylo hafo…jsem se pořád lekala! Jednou na mě vykoukla i z kredence a to jsem málem měla smrt 8O :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
24.2.08 23:08

Zebrusko, no mozno tie vase mysky mali mlade a teraz vam tam beha cely huf :wink: v kazdom pripade uspesny boj :wink:

Ryntyntynka, prechadzka bola :D Krasne bolo , ono to bola 1. precjhadzka po 21tt, odkedy musim lezat, tak padla skvele :wink: :D ale ked sme prisli tak zas sup nohy hore.
Aspon, ze ste sa presli ty a mimisek, :wink:
A s tou mysou si fakt bola friskaaaa :wink: co takto zajst k Zebruske na navstevu a pochytat tam tie neplechy. :wink:

Ahooj Monika :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital