Poradna duly
Jana Čurdová
Tak jsem ted divala na net, tak se ma zacit pit mezi 34.-36.tt, takze mam jeste cas ![]()
Ahojky,
já právě dodělala špagety,tak se tady s váma nadlábnu.
Zuločku streptokoka mám taky ale prý je to dost běžné,takže si z toho už nic nedělám.Vím to už od 16tt,teď mi na něj bude dělat testy znova ale vzhledem k tomu,že mi na něj žádné antibiotika nedal tak pochybuju,že by se jen tak zbalil a odešel.
Já bych taky celkem ráda rodila kolem toho 38tt.To je asi úplně ideální.
Jinak jsem včera mluvila s kámoškou a ta dost hanila porodnici do které jsem se chystala.Ona tam nerodila,protože jí odradila návštěva,když se tam s manželem byli podívat.
Sestry nepříjemné,nic jí nechtěli ukázat a když tam pak jela na ozvy tak to byla ještě horší. Nakonec rodila ve staré porodnici v tom samém městě a super.Jak lékaři,tak sestry,všechno jí ukázali … Takže mám dilema a nevím jak ho vyřeším.
Jé teď jsem si vytáhla ze schánky nové číslo FamilyStar a je tam přiložen vzorek Persilu sensitive, tak můžu vyprat jednu mimi pračku - počasí je na to ideální. Škoda, že tam nešoupli celou krabici
, takhle musim počkat až mi ji manža dotáhne z krámu. Tak já si jdu počíst, Jířa už nějakou knížku studuje, tož se k němu přidám.
Taky jsem si uvařila (po dlouhé době
) - mám bramborovou kaši s rybou. Akorát to donesení do pokoje bylo pracné ![]()
Zulok , to je dobře, že se ještě neotvíráš a streptokoka ti vyléčí ![]()
Ryntyntyn , manža taky přes léto dělal víc, ono je to lepší když je dýl světlo, teď když jezdí dom za tmy, tak to dost dobře nejde
. To je ale dost dobrý, že postavíte nový domek „jen“ za 1.5 mil., my jsme si teda brali hypotéku jen na část ceny domu, ne na opravy - něco přes půl mil. Ale i se všema opravama nás to asi bude stát víc než 1.5 mil.
. Mysleli jsme, že nový dům by nás vyšel mnohem víc.
Já jsem ten maliník ještě nesehnala, tak jsem zvědavá, kdy ho začnu pít a jestli vůbec
. Manža byl včera v lékárně, ale řekli mu, že maliník nemají. Ale mám nějaký těhu čaj, kde maliník je, tak budu pít alspoň ten.
A holky, jestli už máte ten líh - jakou má dobu použitelnosti? A ta borová voda? Nechtěla jsem to ještě kupovat, protože jsem myslela, že líh rychle vyprchá ![]()
Já jsem začala pít maliník od začátku 34 TT + ty semínka…a uvidíme jak to zabere
Pak ještě zkusím čajíček proti přenášení od Ernat ![]()
Haňul: Jé, tak to dneska máme stejný obídek
Už jem na ně měla delší čas chuť, tak jsem se dneska do nich pustila ![]()
Já jsem taky měla dilema do které porodnice jít rodit…nakonec to vyhrála liberecká, tak uvidíme, jak budeme s ní spokojeni…slyšela jsem na ni pozitiva i negativa, ale to si myslím je na každou porodnici. Záleží jakou chytneš směnu, jestli mají fofr a tak…hlavní pro mě je, že mají moderně zařízený porodní pokoje, šestinedělí je taky dobře zařízený a mají neonatologickou JIP na vysoký úrovni (kdyby nedej bože…)
Zebruš: Původně jsme chtěli taky koupit domek a pak ho opravit…nakonec se švára nabídl, že nám ho navrhne (je totiž architekt), takže tak…a to jsme ještě část z hypotéky dali na zaplacení pozemku (brala jsem si dřív na něj překlenovací úvěr ze stavebka)… Už se těším až budeme mít postavíno
![]()
Líh nevím (ten si vezmu z práce + i sterilní čtverečky na pupík) a borová voda má asi jenom měsíc?? Tu jsem si ještě nekupovala…
Evelín: Mno levná…je tu u nás na městečku jediná
Moc jsem toho právě nekupovala, jen potřebné…ale překvapilo mě, že velký Bepanthen je docela drahý (jsem myslela, že je to levnější mastička…)
Ryntyn můžeš mi prosím tě napsat pro srovnání ceny z kamenné lékárny, jestli si to ještě pamatuješ. (třeba toho bepanthenu a maliniku) Já jen tak pro zajímavost, jak moc se mi vyplatí ta internetová (když k tomu ještě připočtu nějaké poštovné).
Je to tak pro mě pohodlnější i když máme lékárnu kousek od baráku, ale beztak bych tam pořídila tak polovinu a z té druhé 50% zapomněla!
![]()
Jinak já si určitě pořídim jen ten malý, protože ani ten jsem s Jířou nespotřebovala celý - tak abyste zbytečně nevyhazovali korunky potřebné třeba na něco jiného.
Teda holkyyyyyyyyyyyy!!!
Ja se zblaznim fakt
spadl mi pc a s nim cela historie, nemohla jsem Vas najiiiiiit!
Proste duben 08 jsem nevidela nikde, uz cela zoufala jsem to vypnula, pak mi to nedalo a hledala a videla to hned
super!!! ![]()
Jinak jsem po, nezhorsilo se to, ale ani nezlepsilo. Takze pokracujeme v krasojizde lezeni … dalsi ko za 14 dni, to uz me cekaji natacky a UZ. Jinak vsechno jine je Ok, vysledky atd.
Mala v brisku radi
denne musim mit krupic. kasi, to je taky sila.
Vsechny Vas moc moc zdravim a posilam
na briska!
Seznam je super, vse mam nachystane, dokoupene, i pro malou. Snad.
Kraaaaaaaaaaaasny zbytek dne!!!
Lucy, tak velký Bepanthen mě vyšel na 264 korunek a maliník na 25 … taky jsem přemýšlela, že bych si to objednala přes net, ale dneska jsem šla okolo a zrovna tam byla kamarádka-lékárnice, takže jsem zaskočila i na pokec ![]()
Já si zase říkám, že když nevypotřebuju velký Bepanthen na bradavky tak Adámkova prdelka to bude jistit (tedy kdyby ji měl jo opruzenou)
Adik, zrovna jsem se ti chystala odeslat ten mail a naštěstí ti PC naskočil ![]()
Tak to je super, že jste na kontrole dopadly se Sanelkou dobře! Jen tak dáááál ![]()
Náš maličký musí mít každý den něco sladkého
Dopol je to dobrý, ale po obědě přijde krizovka
Tak dneska to byl puding ![]()
ryntyn dekujii!!! Ja uz byla zoufala to bylo jedine co jsem objevila a jedinou Tebe si pamatuji
![]()
Adiko no ještě že ses nám našla
a hlavně, že tě pustili dom! Tak pěkně odpočívej.
Týnko tak ty ceny jsou skoro stejné, ale já toho budu objednávat docela dost a pravděpodobně se dostanu nad 1000,– a tam se pak poštovné neúčtuje, takže super.
Ryntyntynka, ani ja by som nechcela prenasat. No, ale este chvilu chcem vydrzat v kope. A streptooka budu vyhanat tesne pred porodom, no teraz ako spoznat, ze to na mna ide. Sestra to skoro nestihla, aach jaaaj.
A hadam si nechcela malinkemu odopriet puding , pekne papkajte.
Mahulko, to musi byt nadhera, slnecny podkrovny byt. Mimisku sa bude moooc pacit.
Evelinko, dr. Mi brala stery a este aj krv na daco ine, neviem co. A drzim palce s malinikom.
Hanulko, uspesne rozhodnutie kam rodit prajem, pozri tu na emimcu, su tu diskusie o porodniciach a aj na modrom koniku. A skus kuknut, ake ma kto skusennosti.
Lucy, super, ze ti prisla vzorka, parada.
Zebrusko, lieh vydrzi dlho, ale borova voda tusim len mesiac, to mam ztadeto od vaaas..
Adiko, super, ze si tuto diskusiu nakoniec nasla, by tu bolo bez teba smutno. Gratulujeem ku kontrole. Ono sa ti krcok nezlepsi a pokial sa nezhorsil, paraaadaaaa, pekne lezkanie.
Tak jsem Vam vlozila par fotecek, aby jste omrkly muj bruch
neni moc videt, ale jine nemam. Musim jeste nafotit, tohle fotil Romo pri prochajdach …
krasnou dobrou noc a myslim na Vas pri zitrejsich ko! A+S
Ahoj všichni,
teď jsem vás dočetla - nemáme totiž internet doma, takže koukám občas jen v práci, když zrovna není moc šrumec… ![]()
Adiko - krásné fotečky, moc Ti to na nich sluší.
Já mám teď taky pořád chuť na sladké - hlavně na čokoládu a koblížky - musím se trochu krotit, nebo za chvíli nebudu chodit ale kutálet se ![]()
Dnes jdu na KO - měli by mi dělat UTZ, tak se těším a doufám, že bude všechno v pořádku.
Mějte se moc hezky vy i mimíšci ![]()