Duben 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1119
22.2.08 08:51

Ahoj holky, dneska jedem ke tchánovcům pro Radimka, už se na něj mooooc těším. Přijedem až v neděli, takže tímto vám všem přeji hezký víkend. :lol:
Zebro ať ti dobře dopadne ta kontrola kotníku. KDyž tak hezky odpočíváš, tak to bude určitě OK :D Jo a ty zvířátka jsou fakt bomba, ale já jsem absolutní antitalent, jsem ráda, že mám metříky :oops:
Zuločku, my jsme s manžou oslavili 10 let na začátku února. Ani mi nepřišlo, že jsme tak dlouho spolu :wink: Mimi bude v pohodě, když máte požehnaný bříško, tak to máte jištěný ze všech stran :wink: :wink:

Holky, tak já jdu připravit ještě pár věcí a poronám to tady aby to tu vypadalo jako u lidí :oops: .
Tak se mějte a odpočívejte, já jsem úplně nemožná něco dělat, všechno mě bolí a tak jedině dopoledne jsem schopná udělat nějakou práci.
Pa a hezý víkend

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
22.2.08 08:55

Zuločku 10 let, to už je pořádný kus život, tak to gratuluju! Hezký zvyk, že vám přišel požehnat farář, brali jste se v kostele?
Nás čeká příští rok zlatá svatba babičky a dědečka, tak to bude asi velký, už se těšim - svatby mám hrozně ráda. Kdyby to nestálo tolik peněz, tak si tu naší s manžílkem klidně za pár let zopakuji, dokonce nám to nabízeli ve svatebním salónu. Jenže se dvěma dítkama, budem investovat raději do něčeho užitečnějšího. Třeba do chaloupky na kuří nožce! :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
22.2.08 08:58

Dobre ranko,

Ryntyntyn, diky za cislo, ted kdyz budes posilat nejake sprostarny, tak ti to muzu oplatit :twisted:

Jo, jen k tem perinkam z Ikea: bacha na rozmery! Mam pocit, ze v Ikea maji deku uplne jinych rozmeru nez jinde v obchodech, takze se pak povleceni musi kupovat jen tam (ale prosteradlo mame od nich a to je v pohode)

Zulok, hezky, ze uz mate pozehnane i brisko :D A gratuluju k vyroci!!!

Katy, vsak nic nedelej! Ja uz toho taky moc pres den neudelam, ale dnes se asi vrhnu na prani pidivecicek…

Lucy, a jakeho mate favorita?

My jdeme dnes pro kocarek, uz mame zaplacenou zalohu, takze uz nam ho neprodaji :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
22.2.08 09:03

Ahoj holky,

Ryntyntyn dík za info :wink: Tu peřinu atd.nebudem kupovat v Ikee,tak to ti neřeknu,kolik to tam stojí. :?

Zulok 10 let,to je krása.My budem manželé třetí rok a šestý spolu :oops:

Katy pěkný víkend :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1197
22.2.08 09:04

Ryntyntynko - posílám taky můj mobil na SZ (i když já s koncem dubna mám ještě trochu času… :wink: )…strašně to letí, včera mi došlo, že už jenom dva měsíce :)

Mějte se všechny moc hezky a hezký víkend.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
22.2.08 09:21

Evelín máme tuten:
http://sweb.cz/…/ABCmini.jpg

ABC design 3 TEC nebo 4 TEC

Poprvé jsme měli polské ARO a do toho už bych nikdy nešla:

http://sweb.cz/….eee/ARO.jpg

Teď jsme pro změnu s manžou zakoukaní do takových těch modernějších designů a tenhle kočár nám vyhovuje i co do rozměrů, váhy a praktičnosti, jen jsem ho ještě neviděla na živo, tak doufám, že nebudu zklamaná. Trochu mě utěšuje, že manža už ho v Praze omrknul a líbil se mu, tak uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
22.2.08 09:46

Ahojky,
recepty na čajíky pošlu po víkendu, teď v práci je u sebe nemám a víkend asi bude náročnější, máme tam naplánované nějaké návštěvy a nákupy.

Včera jsem byla na KO a na UZV a jsem z toho víc než zklamaná. Objednaná na kontrolu jsem byla na 12, dorazila o čtvrt hodiny dřív a doktorka už prázdnou čekárnu a že čeká jen na mě. Prohlídla mě jen tak ve spěchu a prý odpoledne řekne více UZV. Než jsem se ustrojila, tak už byla v zimní bundě a na odchodu. Ani jsem si pořádně nestačila postěžovat, že mě už zase trápí kvasinky. Na půl druhý jsem tam šla znovu k panu dr. na UZV. Ten jen koukal do monitoru, ani mi ho nenatočil, takže jsem malou vůbec neviděla a furt jenom hmmm. Na můj dotaz, že bych chtěla vědět jak je velká a kolik váží mi jen řekl, že odpovídá zhruba tomu 31 tt, takže to tipuje tak na 1200 g. A že ještě není hlavičkou natočená, ale že to určitě ještě stihne se otočit. Byla jsem po těch včerejších kontrolách tak otrávená, že uvažuju, že tam zajdu „mimo pořadí“ příští týden a zkusím doktorku ukecat na nový ultrazvuk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
22.2.08 09:48

Lucy, nemá ten ABC kočárek poněkud malý košík? I když je otázka, jestli ho budeš používat… Ale jinak se mi taky moc líbí, i tahle modrá barva.
Zulok, krásně si užijte výročí. My budem v červenci slavit 10 let, co jsme se přestěhovali do našeho domečku. Uff, ten čas letí.

Dneska musím brzy vyzvednout Máru ze školky a pojedem do Prahy se podívat na Mořský svět. Pořídili jsme domů akvárium, tak je téma akvária a rybičky u nás hodně aktuální 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
22.2.08 09:58

Lucy to je tedy super vozidlo a moc pěkný :lol: Ty Aro se mi vůbec nelíběj,ale řekla bych,že je docela hodně lidi mají…

Ernat občas se ta KO nepovede :? .Užijte si Mořský svět :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
22.2.08 10:28

Ahojky všichni :lol:

Ernatko mě taky doktor v 31tt malého neukázal.Prý už je moc veliký,jen ho poměřil a zapsal do průkazky. Teď už ty utz nebudou nic moc. Už nás čekají jen nudný monitory.

Holky taky je vám dnes tak mizerně?Asi vysoký tlak,či co? Já nemůžu vůbec dýchat,nevydržim stát-hned funim jak lokomotiva,bolí mě ramena a hlava… Fuj mě je mizerně.

Musím dovařit :cry:

A vy mi napište co vaříte nebo budete vařit o víkendu ať mám inspiraci na zítra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
22.2.08 10:52

Haňulko, když mě příjde, že vůbec nic neměřil a do průkazky jen napsal, že dítě odpovídá 31 tt.
A zrovna u tohohle doktora se trošku bojím, protože u kamarádky před pěti rokama nepoznal, že placenta nedostatečně zásobuje mimi a pak se jí v normálním termínu narodilo ani ne dvoukilové dítě, se kterým pak byla ještě měsíc v nemocnici a teď je z něj všechno možné dis… :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
22.2.08 11:02

Ernatko, neboj, jestli dosud bylo všechno OK, tak je to určitě i teď. Zkus pro svůj klid zajít za svou dr a poprosit ještě jednou o utz. Klidně jí řekni, že máš prostě strach. Měla by to pochopit a buď ti řekne, že je dle dosavadních výsledků vše OK a nepotřebuje opakovat utz a nebo tě na něj objedná. Ale myslím si, že bude vše OK, kdyby něco, tak už by se to projevilo dříve. :wink:

Někdy nemaj dr holt své dny :( , taky jsem to zažila, ale sestřička mi řekla, že by se jakékoliv nejasnosti projevily dřív a další kontrola byla v pohodě. (to jsem ještě dr tak naoko kňourala jak jsem nespala a přemýšlela jastli je vše OK a on to napravil a ještě se omluvil,že nebyl ve své kůži)
Ale určitě si nedovolí nic zanedbat :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
22.2.08 11:33

Ernat je pravda, že košík je podle toho obrázku maličký, ale prodávají k tomu i nějaké batohy, které se připnou pod korbičku. Má to jedna mamča, co vodí starší dceru s naším Jířou do školky a vypadá to, že se tam už něco vleze. A věci na mimčo budou v tašce na madlo. Tak mi to zas až tak nevadí.

Užijte si mořský svět, Jířovi se tam hrozně líbilo i když cena je trochu vyšší, ale zas co bychom pro ty naše poklady neobětovali!
S tím ultrazvukem je to smutné, někdy si doktoři neuvědomují jak je to pro nás důležité a jen odvedou svou rutinní práci. Tak snad ale nic nezanedbá a hold už to budem muset nějaký ten týden vydržet.

Haňul já mám dnes v plánu pečené kuře, ale vzhledem k tomu, že je ještě v mrazáku, tak to vidim spíš na večeři - jsem nějaká děsně líná! Ještěže to naše dítko dostane obídek ve školce a mimouška jsem zatím nacpala sušenkama :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
22.2.08 11:55

Evelín , nebooooooj, až bud někdy nějakou dobrou mít, tak ti určitě pošlu :lol: :lol: :lol:

Erantko, kdyby bylo něco v nepořádku, tak by to dr. určitě nepřehlédl (i když u tvojí kamarádky se to stalo, ale je to taky pět let a UTZ tenkrát nebyly ještě tak „vyvinuté“ :wink: ) Pro jistotu si zajdi ke svojí dr. a řekní jí to pěkně na rovinu…mě se taky dr. někdy snaží UTZ „odbýt“, ale já se jí pořád vyptávám, takže jí nedám šanci :wink:
A užijte si mořský svět! Už se těším, až budu podnikat s Adámkem podobný výlety :D

Lucy, ten kočárek - ARO - má i moje švagrová, jsem zvědavá, jak se jí s ním budu drandit…kupovali ho přímo v Polsku (ale nad Slovenskem), vyšel je na naše v přepočtu s autosedajdou na 5 tis. a manža se toho hned chytil :? Samozřejmě mu to neprošlo, naštěstí :wink:
Mě zas překvapil košík tím, že má docela malou nosnost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
22.2.08 11:59

Haňul, já jsem dneska výjmečně v pohodě…dobře funguju od rána, to bude asi tím, že máme doma manžela :lol:
Já dneska vařím gulášovku a tvarohové kuličky s jahodama a šlehačkou (mňamka!), zítra nevím…podle toho co mě napadne?, a pozítří to vidím na minutku: Hranolky s panenkou v hořčičné omáčce (jo, to máme taky rádi)…včera jsem dělala bramborovou kaši s holanďákama… :wink:

Jdu kuchtit, ještě chci udělat dva plech štrůdlu 8O Snad si na sebe neušiju bič :lol:

Já jsem se vrátila s psíkem od veterináře a už jsem v poho, naštěstí, tak jsem zvědavá, jestli se jí to vrátí nebo ne-e, doufám, že tedy NE…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí