Duben 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9217
23.2.08 09:37

Lucy, rodina a kocik byva casty problem :roll: a este ked sa dozvedia cenu. Hlavne, ze sa paci vam. Ved ty s nim hlavne budes behat po vonku, a aby si bola nespokojna s kocikom ty, tak to v ziadnom pripadde. :wink:
U nas siel pre kocik manzel s mojim ocinom a na podiv sa mu pacil a mal z neho i horucku, hned ho skusali vo vytahu, rozoberali a skladali ho. Paraada :lol: :lol:
Je mi luto rybiciek :cry: Dufam, ze sa ti podari ostatne uzdravit. Drz sa.

Zebrusko, aach jaaj, aj andulackovia. Mysky jedny nezbedne :( Mysky vedia preliezt aj cez pletivo, vies , ze by ste im dali na klietku take huste pletivo :(

Evelinko, juchuu, kocik doma :potlesk: a pekne si uzi svadbu.

Ked som bola mala, ocino mi doniesol krasne cierne rybky a oni boli masozrave a vsetky ostatne mi pojedli. :? Ale zas sme boli aj uspesni, chovali sme mysky a mali sme z toho celu chovnu stanicu, postupne 15 malych :D sme nevedeli, komu ich rozdavat. :D a aj anduliek sme mali 12 :lol: tie ked sme pustili v byte lietat, to teda bolo nahnat ich naspat do domceka :roll: a v noci si zo sna cibinkali :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
23.2.08 09:42

Ozaj, na Modrom koniku sa uz narodilo 1. dubnatko. 8O :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
23.2.08 09:59

Evelín - gratuluju ke kočárku a užij si to na svatbě :D

Zulok - dala jsem na spodek voliér plastovou zábranu, ale ty myši se tam stejně dostanou :( . Takže zkoušíme co můžem :roll:

Už dubňátko? 8O 8O 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
23.2.08 10:02

Tak, uz jsem krasna a vyrazim 8)

Uz se rodi dubnatka???? No holky, jsem zvedava kdo zacne u nas a kdy? :)

Tak zatim pa :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
23.2.08 10:38

Dobrá ránko,

už dubňátko? A viděli jste včera zprávy. tu malinkou holčičku.To byl drobeček ale snad bude v pořádku.

Nám včera přišla podložka Nanny :lol: a jako dárek jsme dostali ......
modrej dudlíček MAM :lol: :lol: :lol: :lol: Trefili se do barvy. Měla jsem z něj takovou radost :oops:

Já jdu chystat nějaké dobré papání na večír.Přítel měl včera narozeniny a dnes čekáme hosty.

PS: Holky jinak nevím jak je to u vás ale já dnes chtěla přítele zneužít a on mi řekl, ať na to zapomenu. Že se musíme chovat trošku zodpovědně a brát ohledy na miminko!! :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
23.2.08 10:45

Ahoj holky,

tak peču k obědu to kuřátko a žampiony a cuketu.
Včera jsme nakonec žádné věcičky nepořídili,odložilo se to na pondělí,tak ti Lucy závidím,že jste se uspokojili v Ikee. čekám na to pěkné počasí,abychom mohli odpol něco podniknout,zatím je tu pěkně zataženo!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
23.2.08 10:56

Zebruska, ono je to s myskami tazkeee. Su pidi, v:,–(e sa zmestia a neuveritelne vysoko skacu, si pamatam ako som ich nahanala po byte. A este k tomu si vedia mierne splostit lebku, tak sa nacpu skoro v:,–(e. :?

No, my mame este nejaky ten cas, s drobcami pockajme aspon tak do brezna :wink:

Hanulko, nevidela som to male drobciatko, ale hadam to zvladne, dnes su ti lekari taki sikulkovia.
Super, ze ste dostali aj darcek :D
No a milucky teda bol netaktny. Aj mna moj odrovnal, ked som sa ho spytala, ze ked mi bude hrozit prenasanie, ci sa trosku polubime. A razantne nie, ze sa bude bat, ze az potom. :oops: Hanulka, ale ak mas bezproblemove tehu, mozes zneuzivat mileho. No, len ako ho ukacat. :?
A aspon pekne oslavte. :wink:

Adelka, mnamky, super obedik, my budeme mat rizotko zo vcera :D
Tak nech vam tie nakupy vyjdu.

Ozaj holcinky, ako potom zbadame , ze treba do porodnice, ked mi bude v kratkych a pravidelnych intervaloch tvrdnut brusko? Dakde pisali o bolenio ako na ms, to sa mi stava, ale to ma byt asi tiez pravidelne a ma pritom tiez tvrdnut bruch? Ja vobec neviem :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
23.2.08 11:24

Zuločku já ho dneska opiju a znásilnim :wink: Né to né ale teď mám chuť a pak až bude malý venku,tak budu unavená a chuť nebude.

Ta holčička(myslím,že se jmenuje Evelýnka) se narodila ve 28tt a neměla ani 750g. Ale dýchá sama,papá maminčino mlíčko. Maminka je s ní každý den 3hodiny a domů půjde za 3měsíce. Doktor říkal,že bude v pořádku.

A to ještě ukázali holčičku co se narodila někde v cizině. Něměla ani 250g a oni jí zachránili.Je v pořádku. Jsou to kouzelníci a člověk před nima smeká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
23.2.08 11:26

…taky peču kuře :lol:
Udělala jsem marinádu z medu,sojovky a śušené citrónové kůry. Pěkně ho napajcovala a nakrájela k němu cibuli a jablka. Voní to úžasně. Snad to bude i tak chutnat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
23.2.08 11:37

Hanulka, ta malinka je teda sikulka, ze sama dycha. Pekne vsetko zvladnu a uzasne, ze vedia zachranit tak malinkate miminko. :D
Mnaamky, to kura vyzera byt vynykajuce :-) nema to byt preco zle, same chutne veci si tam dala :wink: urcite bude velmi chutit.
A uspesny lov na manzela :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
23.2.08 11:41

Haňule - super, že vám poslali modrý dudlík, nám ke kočárku poslali oranžový kočár pro panenky :oops: , ale třeba se ještě bude hodit :lol:
Jinak s tím „zneužíváním“ je to u nás asi podobné :oops: . Ze začátku jsem se bála já a teď , když občas něco navrhnu, tak na to klidně zase můžu zapomenout :lol: . Asi už na chlapi působíme trošku strašidelně - přece jenom jsme se docela změnily (břicho, prsa, a tak :lol: ). A já docela manžu chápu, protože si pořád stěžuju co mě kde bolí a jak jsem unavená, tak to asi nechce zhoršit :roll: :lol:

Adel - mňam, kuřátko…""http://planetsmilies.net/eat-drink-smiley-7854.gif:http://planetsmilies.net/…ley-7854.gif

Zulok - ony si taky umí sploštit lebku? 8O :roll: . Potvůrky jedny, ty jsou ale vybavený pro život :evil: . Já jsem měla kdysi myši ráda, ale to jsem s něma nemusela denně bojovat :(
Taky mám strach, jestli poznám, kdy jet do porodnice. Slyšela jsem, že když bude mít bolesti jako při menzesu a lehneme si do teplé vany, tak jestli to jsou poslíčci, tak by měli přestat a jestli porodní bolesti, tak se tou teplou vodou rozjedou víc.
Já mám zase strach, abych poznala, že mě teče voda - mám strach, že mě třeba poteče pomalu a ne všechna naráz a nepoznám to. Prý, když je hlavička moc nízko, tak je jako špunt a voda může téct pomalu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
23.2.08 11:51

Haňule - to tvé kuře zní taky moc dobře. Vy mě teda děláte chutě. Už abych byla schopná vařit… :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
23.2.08 11:54

Holky teď jsem říkala manželovi o té Evelínce,já to teda v těch zprávách neviděla,a on na to 90 krát 60 Kč…to se nedoplatí…hrůza

Taky se bojím,jak to bude s odjezdem do porodnice,hlavně co Jiřulka.. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
23.2.08 12:15

Zebrusko, no mysky su v tomto sikulky, my sme mali este aj dvoch potkanikov a ti kam v:,–(e sa vystverali, vyliezli hore po kovovej okruhlej tyci… 8O raz som ich skoro omylom do prace vzala, ako sa mi nenapadne suchli do tasky :roll: :lol: :lol: a pomaly si aj klietku vedeli otvorit, a dokonca som ich nacapala, ako sa pchaju do skrine a to sa natiahli na taky dlhy sliz a tak sa pchali. :lol: ale moje zlaticka. Ale to je ine, ako tie divoke, keby ublizovali andulkam.. tiez by som sa hnevala. no a mys, tym ze je mensia, tak sa nacpe skoro v:,–(e.

:lol: :lol: :lol: a prepac, ze sa smejem, ze vam poslali oranzovy kociarik :lol: :lol: :lol:

Jeejda a to s plodovou vodou sa tiez bojim :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
23.2.08 13:58

Holky,kde je Ryntyntynka? Od včera se neukázala.

My budeme muset někam umístit pejska až pofrčíme do porodky.
Odvezam ho nejspíš k mojim rodičům.Je tam zvyklej a mají ho tam všichni rádi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí