Duben 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1039
22.2.08 12:25

Ryntyntynko a jak děláš ty jahodové kuličky.Hmmmm taky bych si dala.Mňammmm.Asi taky zítra upeču kuře. To je celkem bez práce :wink: papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
22.2.08 12:38

Lucy, to je teda moderna :D Ja jsem asi konzerva, ale pokud se vam libi, tak proc ne, hlavne abyste byli spokojeni 8)

Ernat, tady to odbyvani taky nemam rada, ale hlavne, ze je vse v poradku… Ja uz jsem na tom monituru v 28.tt taky nic moc nevidela a ted necekam, ze by to bylo lepsi. Ale pokud si nejsi jista doktorem, tak asi zkus zajit znovu za svoji doktorkou…

Hanule, mne se mo varit nechce, ale na nedeli to vidim na kureci maso s Uncle Bens. Takova rychla jidla mam nejradeji. Ale Ryntyntyn tady dela pekne chute..

Rynytyntyn, to je fajn, ze uz je pejsek ok!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
22.2.08 12:44

Holky, která ještě chcete koupit zimní fusak o Emitex 3v1 tak mrkněte na www.mimiaukce.cz - draží je tam Mirka C.z babymaxu (Babymax je internetovej obchod ve kterém ráda nakupuji a myslím že Mirka C. je majitelka). Několikrát jsem s ní jednala a super. Jinak za ty fusaky zatím chce 231,–/361,– a 251,– jsou tam ve třech barvách a hlavně jsou NOVÉ!!!! Jen tak pro zajímavost,já za něj dala 1.050,– :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
22.2.08 15:18

Ryntyntyn ty teda pěkně vyváříš 8O

Haňul zítra taky pečem kuře,bude i na neděli :wink:

Manžel koupil novou televizi,prej teda za dobroo cenu,já tomu nerozumim,ale snad mu to máma schválila,páč jsme úplně bez peněz a půjčuje nám…je fakt,že ta co máme je hrozně velká a prej jí prodá kámošovi…no nevim. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
22.2.08 15:29

Ahoj, můj den taky není nic moc :(

Mám sádru na další 3 týdny. Jsem z toho dost vedle, měla jsem tolik plánů, co všechno udělám, než se malej narodí a teď tu budu tři týdny ležet a koukat :( . Ta sestra na chirurgii byla neskutečně protivná - když jsem se o berlích dobelhala do ordinace a sedla jsem si, tak po mě rovnou chtěla ten poplatek 30Kč a když jsem řekla, že to má u sebe manžel (myslela jsem, že jim to dám po ošetření), tak ona si sedla a řekla mě ať pro ty peníze jdu a nadávala, že už jsem dnes druhý člověk, co sebou nemá peníze - koza jedna :evil: . Tak jsem zase vstala a belhala se na chodbu pro blbých 30Kč. Myslela bych, že na těhotnou o berlích budou brát alspoň trochu ohled. Tak se mě začalo chtít brečet a už jsem raději mlčela. A když mě řekli, že mám nataženou šlachu a musím mít nechodící sádru na 3 týdny, tak už jsem byla úplně na složení. Chodící sádru mě dát nechtěli, že prý by léčení trvalo tak o 2 týdny dýl. V autě už jsem to nevydržela a brečela celou cestu až dom. Nevím, jak to vydržím nemoct nic dělat. Ve středu jdu na gyndu, tak to bude sranda. Volala jsem tam jestli se mám přeobjednat, ale prý to nějak zvládnem. Akorát manža má příští týden 3denní školení, tak je to komplikovaný. Tak mě musí zavézt do Brna, jít na školení a pak mě zase vézt dom. Ach jo… :?

Tak jsem si postěžovala a třeba mě bude líp, i když moc tomu nevěřím…Ale alspoň máte co číst :lol:

Lucy - kdybys nechtěla a ani nikdo jiný, tak já se klidně hlásím jako druhý dobrovolník. Snad bych to zvládla, stejně teď nemám co dělat :lol:
Pěkný kočárek. A to Aro má pěknou barvu, já jsem teď na béžovou. Ten můj kočár měli v béžové ale v kombinaci s maskáčovou a to se mi nelíbilo.

Zulok - moc gratuluju k 10. výročí ""http://www.mysmiley.net/imgs/smile/party/party0039.gif:http://www.mysmiley.net/…arty0039.gif

Ryntyntyn - když klikneš na smajlíka který se ti líbí, tak se ti ukáže sám a pod ním budou ty url kódy, tak to jen okopíruješ a vložíš rovnou sem. Myslím, že jsem použila ten první kód. A u těch zvířátek jak říká Lucy. Já to uložím do pc a pak si to dám do alba na photobucket.com (tam mě to ukáže url kódy).
Já mám taky polštářek a deku z Ikea, ale už nevím kolik to stálo (myslím, že to bylo docela levný), ale mělo to jiný rozměry než povlečení, co jsem koupila v Chiccu (zn. Gluck), tak je asi lepší koupit to povlečení taky v Ikea, jak říká Evelín. Ale není to až tak jiný, dá se to použít.
Ty tvoje recepty zní moc dobře, nechceš k nám přijet a ty 3 týdny mě vařit? Mňam… :lol: :lol: :lol:
Dobře, že už je hafina v pořádku, snad se to nevrátí.

Ernatko - to je blbý, když tohle doktoři dělají. Mohli by se alspoň přetvařovat že mají zájem. Snad ti to příště vyjde líp. Mě na KO ve 32tt nenapsala do průkazky nic. Jen mě to všechno řekla, tak jí musím připomenout, ať to tam zapíše.
Jé na mořský svět bych taky šla. Manža by chtěl mořské akvárko, ale je to docela drahý se všema těma přístrojema na slanou vodu, ale jednou ho koupíme.

Haňule - já jsem ten fusak taky koupila za mnohem víc, ach jo :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
22.2.08 15:45

Zebrus, tak to me mrzi, ze to tak nakonec dopadlo a musis byt bez pohybu :? Zase ale muzes bezstrestne vysedavat na emiminu :wink: A boli te ta noha? A co se tyce pristupu nekterych lidi, tak je to nekdy fakt humus. Mne staci jet nekdy MHD…, ale ve zdravotnictvi by mohli byt prece jen trochu vstricnejsi :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
22.2.08 15:58

Zebruš tak to mě mrzí,že máš ještě sádru a na dlouho!Se ti nedivím,že jsi brečela,když na tebe ještě byli hnusný!
Na druhou stranu buď ráda,že nemusíš nic dělat,ještě pak všechno určitě stihneš. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
22.2.08 16:14

Evelín - bolelo to jen když to promačkával, jinak ani ne.

Adel - já bych raději něco dělala. Je hrozný, že musím se vším otravovat manžu, když přijde unavenej z práce :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
22.2.08 16:16

Holky, máte něco jako ochranu matrace do kočárku? Já mám ochranu na matraci v postýlce, ale je i něco do kočárku nebo to není potřeba?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
22.2.08 16:18

Zebruš o tom nic nevím.Já nemám ani do té postýlky,nějak jsme se bez toho obešli..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
22.2.08 16:51

Tak to asi není potřeba, jen mě to napadlo, protože mám v kočárku oddělávací molitan a pochybuju, že jde prát. Ale dám pod malýho nějakou deku a to bude stačit :lol:
Možná to ani neexistuje, nenašla jsem to na netu.

Jinak jsem teď zabila první muchu, už to zase začíná. Sotva se trochu oteplí, už vylízají potvory :evil: . Už jsem se dívala po moskytiérách a musíme je nakoupit :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
22.2.08 19:15

Lucy, nech vyborne dopadne navsteva Ikei.
Svadbu sme mali v kostole a u nas vo farnosti pozehnavaju tehulky pred porodom. Ono sme manzelia dva roky, ale spolu sme 10, sranda, ked si na to spomeniem.
Jeeej, zlata svadba, naaadhera. A vy si mozete svadbu zopakovat za nie velky peniaztok, kolaciky- kazdy daco prinesie… ale ved uvidite. Ale ta chalupka je supeeeeeer napad.
Eeejha, peknyy kociiik. :D

Katynka, pekny vikendik prajem. :wink:

A to je super, vidim, ze ste tu viacere smilym tak dlho , jednoducho naadhera. :srdce:

Evelinko, jeej, uz mate kociiiiiiiiiik. :D

Ahooj Januska. :D

Ernatka, je mi luto, ze si sklamana z uzv. Ale keby bolo nieco v neporiadku, urcite by to zbadal. Ja som na uzv minule tiez nic nevidela, len manzel, potom sme boli v sukromnej nemocnici a to bol uz iny uzv. A dufam, ze sa Morsky svet pacil.

Hanulka, dufam, ze ti je uz lepsie. My mame rizoto. :-)

Ryntyntynka, super, ze je uz hafik vporiadku. :-)

Zebrusko, tak to ma mrzi, mohla brat na teba ohlad, ved to nie je sranda o barliach a s velkym bruskom. Drz sa babulka. A neboj, vsetko stihnete pre mimiska prichystat.
Ochranu na madrac mame, ono ho mame v takom igelite, ale do kocika este nie, nejak som na to zabudla. Dakujem za pripomenutie.

tu si mozete kuknut o miminku v danom tyzdni tehu http://tehotenstvo.academy.sk/index.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
23.2.08 07:08

Ahojky,
nějak nemůžu dospat, tak jsem si sedla k počítači.
Výlet jsme zvládli už včera, kočárek jsem si osahala a v Ikea jsme pořídili vše co jsme potřebovali i nějaké blbůstky navíc. :wink:
Jsem v celku spokojená, ujasnila jsem si pár věcí ohledně toho kočáru a konečně jsme se shodli, že půjdeme do 3-kolky, je s ní totiž bezvadná manipulace a do výtahu se krásně vleze. Oblézala jsem ji s metrem ze všech stran, tak snad jsem měřila dobře! :?
Jen mě trochu zklamala reakce mamči (sice jsem s tím nějak počítala, ale znáte to, když jste z něčeho nadšeni a někdo vám to začne hanit, tak to nepotěší). První byla, že korbička je příliš malá (vnitřní rozměr je 78 cm, což je více než u Quinny nebo X-landru, pokud se nepletu, takže proč by tak malé korby vyráběla většina výrobců, když se do toho děti nevejdou?) Musela jsem tedy znovu vysvětlovat, že poté se přechází na sportovní úpravu i tak se jí to nezdálo. Pravděpodobně žije v představě, že pokud je kočár určen do 3 let, tak se bude dítko vozit do 3 let na ležáka v boudě! :lol:
No a nakonec prohlásila, že si bude mimčo přendavat do toho starého! (jsem zvědavá, jak s ním chce jezdit, když je nepojízdný, ale to už je asi detail) A to je to nejmladší babička z rodiny, co teprve bude u těch důchodových?! 8O :lol:
Ale co, ať se s tím nějak poperou, stejně by remcaly na každý kočár.

Tak jsem si pěkně požalovala a teď půjdu lovit mrtvolky z akvárka, napadla nám je zákeřná choroba a hynou v hejnech, takže nic moc optimistického po ránu, musím je ale vyndat dřív než se vzbudí Jířa, asi by plakal.

Tedy krásný víkend, snad nás čeká to slibované teploučko a sluníčko! 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
23.2.08 08:13

Dobré ráno :lol:

Lucy - naše korbička je vevnitř 77cm a přijde mi docela velká. Viděla jsem mnohem menší, tak se nám tam snad mimča vejdou :)
A z babiček si nic nedělej, moje mamka s ségra mi do toho taky kecali - že ten kočárek nedrncá, atd. ale já jsem se nedala a koupila ho :lol:

Rybičky můžou dostat nemoc? To jsem vůbec nevěděla. Mě zase během posledních pár měsíců umřely 4 andulky, protože jim tam lezou myši a jejich moč a bobky jsou pro ptáky toxický :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
23.2.08 08:44

Dobre ranko!

Jdu vas jeste pozdravit, za chvili vyrazim na svatbu, tak se musim jit zvelebovat :D

A od vcerejska mame kocarek!!! Ted uz mam pocit, ze uz muze pomalu prijit i to mimco :D

A do vyberu mi az tak uplne nekecali, ale tak nejak jsme vedeli, ze treba budeme chtit ctyrkolku, z cehoz je stastna i mamka 8)

Holky, takovy uhyn zvirat 8O To je smutny! :cry: Ja jsem v detstvi taky mela rybicky, ale pak se mi nejak jeden druh premnozil a zacaly se pozirat a umirat a ja nebyla schopna ty mrtvy rybicky vyndat, takze vzdycky asistovala cela rodina :roll:

Zulok, 10 let to uz je nejaka doba 8) My budeme mit v lete 5 let a dva roky manzelstvi a porad si rikam, jak to hrozne utika :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí