Duben 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7374
21.2.08 17:21

Lucy, dik :D

Zebrus, tak to ja bych to mohla dat tak jedine manzelovi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
21.2.08 17:21

Nějak mě dnes chytly obrázky… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
21.2.08 17:25

Evelín - třeba mu to zachutná :lol: . Ono je to asi zdravý :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
21.2.08 18:21

Jéééé, takové důvěry :oops: :D 8) :wink: Ráda se této funkce zhostím :wink:

Tak už jsem taky doma, nakupování bylo celkem rychlé, naštěstí :D Jen jsem si chtěla koupit plínky hagies, ale zapomněla jsem slevový kupon, který byl v mamince, takže příště 8)

Do truhlíků na balkon nebudu dělat asi žádnou výzdobu, na doma to jistí jako každý rok: větvičky břízky s pověšenýma mini-vajíčkama (od prababi). Až budeme ve svým, tak bych ráda dávala vyšívaný ubrusy, ale nejdřív musím dodělat ty vánoční :lol:

Zebruš: To určitě :D A do porodu ji určitě mít už nebudeš :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
21.2.08 18:49

Zebruš kam chodíš na tu zoologickou? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
21.2.08 18:50

No tak fajn Týna souhlasí, tak ji můžem směle zahltit! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
21.2.08 18:53

Jo, jo, jde vidět, že Zebruš umí s počítačem :pankac: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
21.2.08 19:43

Když se v práci několik měsíců nudíte a máte k dispozici pc, to se pak naučíte cokoli :lol: :wink:

Lucy , myslíš ty zvířátkový obrázky? Našla jsem je na googlu. Tato stránka je dobrá (ale je to anglicky) - vlevo si vybereš zvířata :)
 http://www.free-animations.co.uk/…rican_1.html

A tady jsou smajlíci
http://www.mysmiley.net/

Tak Ryntyntyn , já ti pošlu na SZ můj mobil, co kdyby se náhodou Benda rozhodl nepočkat… :lol: :roll: (a ne abys mě tam posílala nějaké sprosťárny :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
21.2.08 19:56

Takze info posilame Ryntyntyn, jo? tak ja taky poslu SZ

Zebrus, snad Benik jeste par tydnu vydrzi :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
21.2.08 20:04

Evelín já doufám, ale člověk nikdy neví :lol:

Lucy a nechceš být ten druhý dobrovolník? Máš termín až začátkem května 8)

Jinak měla jsem mé výsněné kfc a jsem přež… k prasknutí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
21.2.08 21:09

Ahoj holčinky,

Zebruš zvířata super!
Lucy napiš mi do seznámku Vítka,díkes.Co tak koukám,tak jsem hnedle čtvrtá na řadě 8O
Ryntyntyn pošlu info :wink:

Jinak všechno je jinak,skříň bude až za týden,takže ještě musím vydržať… :cry:
Plavat nakoneec byl manžel,já jsem se jen dívala,což bylo super,ale nohy mi bolí stejně.
Taky mě začly chytat křeče a to beru magnézko!
Odpol jsem byla u praktického lékaře a cestou domu jsem si už taky koupila ty super sexy spodky do porodnice :D

Nějak nám nefunguje pračka,tak doufám,že oprava nebude stát majlant! :cry:

Zítra měl jet manžel pro naší novou postel do Ikea,ale stejně jí zrovinka nemají na skladě :x ,takže zajdem koupit matraci pro mimi,deku,polštář,povlečení i nové pro Jířu atd…no aspoň něco :roll:

Jéé velikonoční výzdoba,to mi nějak nedošlo… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
21.2.08 22:14

Tak Adélko i Víteček je tam.

Zebruš já si klidně tu šichtu vezmu, beztak se tu budu asi nudit, než se mi všechny vrátíte z porodnice, ale nevim nevim s těma sprosťárnama :lol: :lol: :lol:
Jen jsem chtěla dát možnost taky někomu jinému, aby se tu realizoval :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
21.2.08 23:11

Ryntyntynko, viem, ze neslo o dzusik, ono to cloveka jednoducho nahneva… Velmi dobre to poznam, dakedy sa viem vytocit ajajaaaj, az sa hanbim, ale co msa hnevaju…
Stastna to zena,ze tvoj mily nosi monterky.

Hanulka, to musela byt desna noc, uff.

Holky, pozor na lanove semienka, sice pomahaju na lahky porod… ale mna z nich tak nafuuklo a auuu. Ale kazdy mame ine telicko, dufam, ze vas nenafukne.

Ernatkooo, prosim, prosiiim, SZ.

Lucy, radsej tie holky nemaz, mozno musia lezkat a nemaju notebook. Kraaaaaaaaasny zoznamcok. Sikulkaaaaaaa.

A kde je Jenka a Boorn.

Zebruska, kraasnu hopsalku zebrusku mas. Ta basnicka je kraaasna. Tie p[apagaje su srandovnee. hihi

Adika, len pekne lezkaj, ono to nie je moc pohodlnee, ale casom si zvyknes.

Moni, super, ze kontrola dopadla dobre, dufam, ze ti bude lepsie.

A my dnes mame vyrocie 10 rokov, co sme s manzelikom spolu a bol u nas aj pan farar a pozehnal nam brusko, tak sa vytesujeeem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
22.2.08 08:33

Dobré páteční ránko! :wink:

SZ přišly odevšech 8) Rozeslala jsem vám já i svoje číslo, kdyby náhodou :lol: :wink:

Zebruš: :lol: :lol: :lol: Tak sprosťárničky, jo?? :lol: :lol: :lol:
Obrázky jsou pěkný, i ty smajlíci, ale ještě jeden dotázek pro neználka…jak jsi ho dostala sem?? 8O :wink:
Držíme pěstičky na dnešní KO! Tý kotníkový :wink:

Zuločku: To je krásný, 10 let :wink: My budeme s manžou začátkem července spolu 5 let a v záři rok manželé :)

Adél: Mohla by jsi mi potom napsat, na kolik vás vyšla v Ikee deka s polštářkem do postýlky? Taky ji ještě nemám a nevím, kde ji u nás tady koupit…nechce se mi kupovat ty z Globusu a tak …díky! A popřípadě i povlečeníčko s prostěradlem :wink: (to mi taky ještě chybí jedno, aby byly dvě :,-(y…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
22.2.08 08:45

Dobré ranko,

my se taky chystáme v neděli do Ikei a hlavně si chci konečně prohlédnout toho svého favorita ze světa kočárků. Tak doufám, že k výletu dojde, neboť se hoooozně těšim.

Ryntyn ty obrázky sem vložíš stejně jako fotku, tedy musí být umístěny někde na veřejném portálu, pak stačí kliknout na vlastnosti a zkopírovat buďto přímo do zprávy pomocí html kódu , nebo do podpisu v nastavení. Doufám, že je to srozumitelné. Občas když na mě brácha začne tou svou pc hatmatilkou, tak taky čučim jak puk 8O a přitom, všechno má svoji logiku, jen na to přijít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí