Duben 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9217
5.3.08 19:58

Zebrusko , prala som na 40-ke3, daktore tak mali odporucane, tak aby som to oblecko neznicila uz pri prani. A prala som vsetko dokopy, ale je pravda, ze nemam ziadnr divoke farby, jedny modre dupky so prala v rukach.
A pijem veeeelaaaaa.

Evelinko , tak to si mala teda „mile” prebudenie

Mahulkooo , gratulujeeem ku kontrole.

Hanulko , rychle uzdravenie prajem. A kamaratke gratulujeeeeeeeem.

My uz mame pozicany zo spankoveho centra monitor dychu, tak sa vytesujeeeeeeeeeem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
5.3.08 21:11

Mahul my už si to s manželem kolikrát říkali,jakou máme kliku,že nám to šlo jak po másle.Vím,že jeho kamarád s fotbalu se ženou mají problémy a já měla kolegyni v práci,byla tak o dva tři roky starší než já a několikrát zkoušeli um.oplodnění..Vím,že už do toho i vrazili dost peněz a nic…no hrozný. :( Já si to vůbec nedovedu představit,byla jsem na nervy hned na začátku,když jsme začli zkoušet a hned se to nepovedlo,ale skoro hned jo :D

Zulok my si monitor nepořizujem,ale půjčení je dobrý nápad :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
5.3.08 21:16

Holky dneska tu nebyla Ryntyntyna… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
5.3.08 21:29

Adel , k zubaři bysme taky měli zajít, ale odkládám to jak můžu, jsme posera :oops: :roll:

Mahul , taky jsem ráda, že to šlo přirozeně. Ne všichni mají to štěstí :( . Nám se to povedlo po několika měsících, byla jsem z toho už docela nervózní, bála jsem se, že to nepůjde. Ale šlo to hned, jak jsme se přestěhovali do našeho. Tak to bylo asi stresem, že bydlíme u našich nebo něco :lol:

Zulok , super, že máte monitor :lol: Budete ten monitor nějak testovat, jestli všechno funguje tak jak má? Já ho mám doma, ale nevím, jak bych ho otestovala, jde to vůbec? 8O

Taky jsem si říkala, kde je Ryntyntyna. Třeba jí jen nejde internet nebo je někde pryč… :nevim: Snad je v pohodě !

Jdu spát, ať mám energii na zítřejší úklid a přestavby… :lol: Dobrou noc :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
5.3.08 21:54

Tak mi to nedalo,Týnka má jen rozbitý počítač a zítra by tu měla být :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
967
6.3.08 08:21

Ahoj Holky,
koukám, že už se všichni vidíme v porodnici. Jen doufám, že mě na Obilném trhu vezmou. No, když už jsem se tam léčila na asistovaneé reprodukci, pak mi tam dělali revizi…, tuhle jsem měla pocit, že mě pořád pokládají za svoji klientku. Tak snad mě vezmou třeba na přistýlku. Dělám si docela starosti. Jinak bych šla do Bohunic, tam se narodil i Tomášek, to by mi snad tak nevadilo, ale stále nějak trochu počítám s tím, že budu mít zase vyvolávaný porod a císaře, i když se snažím malého přemlouvat, že to zvládneme normálněl. A Obilňák je prý na císaře super. (Ale je fakt, že si před více jak 4 lety nastěžuji ani na Bohunice, mám zdravé dítko, jizva se krásně zahojila…)
co víc si přát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
6.3.08 08:54

Ahoj Moni ,

máš pravdu,já už to beru,že to může přijít každou chvíli a ne až za měsíc.
No,někde nakonec porodíš a bude to v pořádku,hlavně miminka aby byla zdravá :wink:

Já jsem po včerejšku zas hotová,dopol jsem žehlila,pak jsme šli nakoupit,odpol zas žehlení,dělala jsem večeři…
Dneska budem dopol doma a odpol přijde máma,tak asi pojedem z manželem do DM koupit Jiřulovi pleny,už skoro nemá.Musím sebrat prádlo,zapnout pračku,oloupat brambory k obědu,chci si umýt vlasy,zas něco přihodím do tašky do porodnice…nejradši bych ležela a četla si :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
6.3.08 09:16

Dobre ranko,

tak dnes to u nas vypada na docela pekny den, tak uvidime…

Zulok, super, ze mate monitor. My si teda neporizovali, ale premyslela jsem nad nim…

K zubari jsme objednana na pristi tyden, si rikam, ze pak uz se k nemu jen tak nedostanu :D

Moni, ja bych chtela rodit u Milosrdnych, tak uvidime, jak dopadnem…

Adel, na me uz to taky nejak prichazi, ze si tu moznost porodu uvedomuju cim dal vic, navic se zacaly zdat i sny o porodech… Vcera jsme zjistila, ze mi natikaji kotniky, skoro jsme je nemohla najit :?

Mahule, taky slavite? My parime zitra, tatka a segra maji narozeniny v jeden den… Tak se krasne napapkej :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
6.3.08 09:30

Dobré dopoledne,

tak moje chřipka zdárně pokračuje :cry: a ještě k tomu se mi přidalo docela husté tvrdnutí bříška. Příští týden v úterý jdu na kontrolu,tak jsem zvědavá co mi poví.Snad díky těm bacilům neporodím dřív.

Mějte se moc hezky a já za vámi zase přijdu.

PS:Ať se vám všechny bacily vyhýbají.

papa Hanka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
6.3.08 09:43

Dobré ráno holky,

Haňul tak pěkně lež,ať ta chřipka brzy odfrčí!

Evelín tady je sice pěkně,ale zima,když jsme vstávali,tak bylo skoro mínus 5.. :roll:
Dr.mi zaškrtla v průkazce ještě ekg,ale tam už se nedostanu,stačí ten zubař :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
907
6.3.08 10:56

Ahojky,pekný deň :D

Mahulka-gratulujem ku KO,super,že je všetko o.k.
Madrac sme už kúpili,je to zdravotný,výplň kokos a má aj letnú a zimnú stranu.

Haňulka-jaj tá chrípka,stále musí niektorú z nás otravovať :( ,tak prajem rýchle uzdravenie.

Začínam byť zúfala z toho,že sme ešte stále nevybrali meno,začínam pochybovať,či sme normálni :oops: :nevim: .Veď Drobec môže prísť na svet každým dňom 8O .Neviete o nejakých stránkach,kde sú nejaké pekné zaujímavé mená?

Ahojky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
6.3.08 11:05

Adelko, Evelino, plasan a monitor so chcela,ale ani sestra ho nemala… to ja len paranoidna tehulka.

Zebruska, s tym zubarom chapem, aj ja sa bojiiim. Monitor testoval manzel s tou pani tam. Polozili na to ruky a potom dali prec a za 20 sekund to zacalo pipat.

Moni, drzim palce s porodnicou.

Hanulko, do perinky az po uska, drzkaj sa.

Wenee, prinajhorsom meno vymyslite, ked na vas drobec vykukne, urcite najdete krasne meno,neboj.

A my mame za sebou 1. kontrolu v nemocnici. Hlavicka nalieha, CS 6, tak som zvedavaaaaaa. V stredu uzv a stvrtok zas kontrola, tak uz teraz sa tesim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
6.3.08 11:10

Ahojky holcicky, opet zdravim po delsi dobe, snazim se opravdu co nejvice lezet :) ctu si Vas, ale nestiham odepisovat. V ut ko, tak jsem zvedava co mi reknou, posledni Cs4 atd, mam strach. NEchci do nemocnice. Bricho mam neskutecne dole a vecer uz chodim jak kacena, nastesti lehnu a spim, ale zaaaha a stridani boku, to je des!
Taky zacinam srotovat nad tim co bude, porod, mimi ale to je asi normal co? :)
Posilam Vam pusinku na briska a drzim vsem palecky, at jste zdrave a vse je ok!!! Uz se to bliziiiiii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
521
6.3.08 12:01

Ahojte holky,
jsem moc rada, ze nam otehotneni vyslo, i kdyz jsme se snazit ani nezacali, prvne jsem toho litovala, kvuli praci a tak, ale ted jsem moc rada, nezazila jsem zadny stresy, jenom jsme si jednou nedali bacha a baby bude mezi nami :lol: :lol:

Matraci bych rada taky objednala kokosovou, ocekavam potencialniho alergika a cetla jsem, ze molitan by mohl drazdit. penizky, ktere jsme usetrili za postylku-renovujeme tu po nas, tak zainvestuju do matrace, snad nebude moc tvrda.

Koupila jsem rodicum k narozkam domaci pekarnu, neskutecne usili, ktere jsem musela vyvinout, abych ji vubec sehnala-stala se pry hitem poslednich mesicu a vyrobce nestaci vyrabet a dodavatel dodavat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
6.3.08 12:26

Wenee když se mrkneš na diskuze na miminu o výběru jména,tak určitě nějaké tipy i odkazy najdeš :wink:

Mahul já bych potřebovala koupit dárek pro manžela k narozkám,bude mu 31.Ale je to klasika,on si teď koupil vytouženou televizi,znáš to ,vot téchnika,takže těžko s něčím konkurovat… :roll:

Adi ještě vydrž! :wink:

Zuločku taky ještě vydrž,nebo se začnu bát :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí