Duben 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2766
7.3.08 12:38

Ahoj holky,vy jste teda kecky,jste to tady zas pěkně rozjely :lol:
My jsme zpátky od zubaře,všichni tři ok,Jiřulka má krásné zoubky a rostou mu pětky dole..

Já nosila rovnátka,vyndavací,docela dlouho,až jsem se pak na to už vybodla,to už jsem šla na učňák a už mě to nebavilo.Trhali mi asi 3 nové zuby,tak snad Jířa bude mít zuby spíš po manželovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
7.3.08 13:11

Adél: Super že jsou zoubky u všech v pořádku! Manžel by si měl taky zajít k zubákovi…už u něho nebyl přes rok…ale dokud se tam sám neobjedná, tak ho tam nedostanu :? Ale co … je to jeho chrup. Už se těší, až si jednou nechá udělat porcelánový a nebude se muset o ně starat :lol: :lol:

V tomto bude dělat parádu Adámek :D Až půjdeme z porodnice 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
7.3.08 13:23

Zebruš a Ryntyntyn ,moc pěkný hadříky :wink:

Každopádně mimča budou vyfešákovaný,s náma už to bude horší…Ale už se těším,až nebudu mít to obří břicho :D Taky pojedu v těhu kalhotách,mám manžestráky a pak půjčený džíny,ty nenosím,protože jsou spíš tříčtvrteční.Ale kdyby bylo hezky,tak bych je zkusila k botaskám..teď nosím takový zimní kožený boty.

Vůbec nevím co budem odpol podnikat,uvidíme jestli Jířa usne,šel teprve spát,tak to bychom toho pak už moc nestihli.Manžel je na čtvrtou objednaný na masáž,co jsem mu zaplatila jako vánoční dárek :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
7.3.08 13:31

Jak tady mluvíte o sekaných, tak jste mě na ni navnadili - mňam. Ale mám doma jen hovězí mletý maso a jen z toho mě to moc nechutná. Tak asi udělám vepřový maso na houbách, to doma mám :lol:

Ryntyntyn , oblečky moc pěkný :D

Adel , já bych taky tááák šla na masáž… :roll: :cry:

Teď jsem k postýlce nachystala povlečení a peřinky, aby to měl manža jednodušší, až to bude chystat než přijdem domů z porodnice :lol:
A rozdělila jsem si nakonec věci k porodu a na pak a udělala jsem si seznam všech těch kabelí, aby manža věděl, co pobrat. Jestli budu mít takový bolesti jako v noci - nebo i horší 8O , tak budu ráda, že se dohrabu do auta 8O :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
907
7.3.08 13:47

Ahoj :D

Zebruška a Ryntyntynka,Vaše bábätka budú sladké v takých pekných vecičkách. :potlesk:

Haňule-mne zrovna jedna sestrička vysvetlovala,že nezáleži na váhe narodeného dieťatka,ale na tom,či má dostatočne vyvinuté plúca.podľa toho sa vraj rozoznávajú donosené a nedonosené detičky.

Lenča-gratulujem ku KO.

Zebruška-tiež mám už dva dni bolesti,ako pri menzese,ale nie v kuse,bolí ma to s prestávkami,a najviac v noci.Aj drobec je nejaký aktívnejší,stále sa mrvý,hádže,kope,neviem,čo sa mu nepozdáva.Asi už chce ísť naozaj von.Tak stresujem,že pôrod každú chvíľu začne.

Inak,u nás je dnes krásne,dúfam,že sa to už nepokazí a bude to len lepšie,keď začneme s miminkami chodiť na vychádzky,aby krásne svietilo slniečko.

Za hodinku príde Drahý z práce,tak mu idem pripraviť obedík.Dnes to bude jednoduché.Vysmážaný syr+hranolky+zeleninka.Mňam,už dávno sme nemali syrček.

Tak pekný predweekendový deň a večer,papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
7.3.08 14:18

Zebruš: Taky máš připravený krááásný oblečky pro Beníka :wink:
U nás to bude s věcma jednodušší…tašku poberu při odjezdu a pak nám taťka (už aby byl 8) ) přinese igelitku a nakonec věcičky s autosedajdou :lol:

Wenee: Nechte si chutnat! :wink:

Adél: My asi půjdeme s pejskovou na procházku a pak budu muset probudit manžela do práce…to zas bude fuška! :roll: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
7.3.08 14:23

Ryntyntyn u nás už je taky jasno,Jiřulka neusnul,tak půjdem z achvíli na hřiště,dokud je pěkně,manžel si skočí na tu masáž a pak půjdem nakoupit jídlo na víkend.Až se vrátíme,tak musím ještě žehlit..
My měli k obědu sekanou s hranolkama,taky byla jen z hovězího a kuřecího,ale dalo se.Na víkend si uděláme kuřecí špízy :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
7.3.08 16:07

Ahojky kuchtičky,

tak mi měli dnes obídek v Tescu, alespoň jsem to měla bez práce.
Jinak kontrola celkem v pohodě, akorát se mi prťous přetočil na prdelku, tak jsem zvědavá jak to nakonec půjde. Doktor mi poradil, že pokud ucítím, že je zrovna hodně aktivní, tak mám zkusit lézt po čtyřech - prý se tak prověsí děloha a mimčo tam má místo na kotrmelec. Už vidim manžu s Jířou jak se mi budou smát, až tady polezu jak blázen! :lol:
CS máme 3, tak to je myslím v normálu. No podle všech naměřených hodnot se nám termín posunul z 4.5. na 23.4., ale klidně to můžu nosit do termínu, jen mám pak počítat zase se 4-kilovým drobečkem. Teď máme 2230 g.

Tak si hezky užijte víkend, já doufám, že k nám dorazí taky trochu toho sluníčka o kterém píšete a budu si moct za:,–(it konečně kytičky na balkon.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
7.3.08 17:37

Tak se nám peče večeře a dnes už mám padla - radši, aby to nedopadlo jako včera 8O :lol: . Chtěla jsem ještě umýt poličky a nachystat pár věcí pro malýho, ale to až zítra.

Wenee , mě to břicho poslední dobou pobolívá skoro každý den, večer, když si lehnu, ale jen trošku jako při menzesu. Asi už se malej pomalinku chystá :lol: . Ale ta bolest v noci byla horší, snad už ji mít nebudu, jen až pak před porodem :roll: :lol:

Lucy , gratuluju ke kontrole a neboj, on se určo zase otočí zpátky.

A když tak čtu ty vaše váhy, tak Beník neměl zase o tolik víc - ve 32tt asi 2,4 kg. Tak třeba nebudeme obříci :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
7.3.08 18:00

Lucy , to úplně nejlepší oběd! Někde si ho koupit a mít to bez práce :wink:
Super že kontorola dopadlo dobře…gratuluji :-) A neboj, Tomášek se určitě ještě přetočí :)

Zebruš , tak tak…nic nepřehánět :wink:

Nakonec jsem byla s pejskem na prochajdě, ale jsem úplně kantare! Hodinku jsem se procházeli po našich kopečkách a pak jsem musela ještě udělat úklid na zahrádce…už tam bylo moc biologického odpadu :oops: :lol: Takže to vypadá, že dneska zachrápu jako včera už po deváté 8O :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
7.3.08 18:01

Ahoj holky,

tak drahý mi odjel do práce,pejska si vzali naši a já se mám jen potit a nic nedělat. No jenže mě je tady smutno :cry:

Cítím se fakt mizerně.Takhle už mi dloooouuuuho nebylo.Ale snad už to bude lepší.
Jinak jsem odpoledne ležela,najednou mi příšerně ztvrdlo celá břicho a zase to hodně bolelo. Od té doby nic. To jsou určitě ty poslíčci…uplně jsem cítila celou dělohu.
Jinak si myslím,že se mi malý pořád neotočil a dneska asi hraje fotbal…ještě se od rána nezastavil.
Jinak jsem se měřila přes břicho a … 97cm

Jo holky dnes tady nebyla Zulok???? Snad je s ní vše o.k.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
7.3.08 18:05

Hani , se ti ani nedivím, že je ti smutno…mě taky odjel manželík do práce a pejsek chrápe na gauči :lol: :lol:
A to mě ještě stihnul lehce nakrknout…ale za chvilku to bude fič :wink:
A kontrakce a poslíčci ovlivní celou dělohu, takže to určitě bylo ončo (dle porodní asistentky), takže když mě to bolelo jako při MS, tak to asi nakonec nebyly ti poslíčci…

Zuloček chodí většinou v podvečer, tak uvidíme… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
7.3.08 18:57

Haňule , tak odpočívej, ať se brzo uzdravíš. Mě by ale taky bylo smutno, nejsem ráda sama, i ty hafiny jsou super, když jsem tu přes den sama a manža je v práci. Nějak se s něma cítím bezpečněji :lol:

Ryntyntyn , mě napadlo, není ta bolest jako při menzesu způsobená pomalým otevíráním? Docela by to dávalo smysl, že jsem to měla horší po námaze - třeba malý tlačil na spodek víc a víc jsem se otevírala. Ale to je jen má teorie, možná je to blbost :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
7.3.08 19:16

Zebruš: Tak o tom jsem ještě neslyšela :wink: Myslím si, že tím to nebude, ale lékař ti to řekne stoprocentě :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
7.3.08 19:18

Jestli si ve středu vzpomenu, tak se na kontrole zeptám, ať příště vím, co se se mnou děje :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí