Poradna duly
Jana Čurdová
Holky v půl šestý jsme se vrátili a provozuju ležing.Měla jsem křeče v podbřišku,nevím,co to bylo.Teď jsem už jen unavená a bolí mě nohy..klasika.Takže z žehlení nebude nic,k večeři asi chleba s něčim ![]()
Haňul ať je ti brzy líp
Zebruš zítra je taky den!
Lucy gratuluju ke KO ![]()
Manžel obstaral Jiříčka,trošku brblal,že si neodpočine a až bude mimi tak už vůbec
Když ho sprchoval,tak jsem slyšela,jak Jiřulka říká,že půjde s tátou spinkat,nepude s maminkou
Vždycky jsem uspávala já,včera byli spolu a dneska už mě to dítě nechce ![]()
Mě taky bolí v noci břicho (nebo hlavně spodek) jako při MS. Ale ty bolesti (poslíčci-jestli to teda byli oni) to bylo úplně něco jiného. Včera mi ztvrdla jen levá polovina břicha,dnes celé břicho.Ta bolest je intenzivní a jak už jsem psala cítila jsem opravdu celou dělohu.Ale zase ta bolest nebyla tak velká abych jí musela rozdýchávat.To ne.
Ale zajímavé je,že to vždycky přichází,když jsem v klidu a hlavně v noci ale oni i kontrakce a porody začínají většinou v noci.
Dala jsem si chleba se šunkou a pochutnala jsem si.Je mi zase trochu líp.Snažím se tu mojí bolavou hlavu nahřívat,tak to trochu pomohlo ale pořád mi nejde smrkat. Mám to všechno v dutinách.
Holky mrkla jsem teď do března a jedna holčina tam má CS6 a doktor jí řekl,že by do neděle mohla porodit. Zuloček měl včera taky CS6????Mám z toho docela husinu. No nic no,prostě to jednou přijít musí. Už brzy budem rodit…ale připravená se teda teď nějak necítím. Docela to na mě padá. Martin dostane jen týden dovolené a pak to bude vše na mě…Bojim,bojim.
Haňul padá to na tebe,protože ti není dobře,uvidíš,že se to zlepší.S miminkem si určitě poradíš,však nikdo nebude mít manžela doma pořád ![]()
Zebruš: To bude nejlepší
Mě taky ty bolesti v podbřišku jako při MS vystrašíly…jako že už poslíčci?? Vidíš, nakonec jsem se na kurzu dozvěděla něco jiného…
![]()
Jsem nějak otrávená…nic se mi nechce a spinat bych šla, ale zase budu ráno brzy vzhůru ![]()
Jdu zkusit vyšívat, alespoň něco užitečného ![]()
Haňul: To zvládnem, uvidíš!!!
Navíc nám nic jiného nezbyde
![]()
Ani nevím, jestli si u nás bude brát doma manža dovču, až se vrátíme dom z porodky! My ji spíš budeme potřebovat na stavbu baráčku ![]()
Adél: Jen pěkně odpočívej a na žehlení se vyprdni, zítra je taky den! ![]()
Na Zuločka nemám číslo…jinak bych jí napsala zprávičku, jestli je O.K. a jsou ještě s Matuškom 2v1…
Zebruska , super, ze ste prichystali bytiik… A oddychuuuuuuuuuuuuuuuj.
Pekne oblecko pre mimiska.
Lenca , gratulujem ku kontrole, a pekne lezkaj.
Ryntyntynko , stari rodicia su na rozmaznavanie, pokial sa nejak nepletu do vychovy , tak fajn, no, som zvedava na nasich.
Ryntyntynka, kraaaaaasne oblecko.
Hanulko , nech vam domcek pekne spravia. A dakujem, som tu, len dlho citam. A stym CS si ma sokla, ale jedna z diskusie, kam este chodim, mala cs 10 a 5 dni to tak vydrzala.
Adelko , super, ze ste zvladli zubara. Sikulkovia.
v , gratulujem ku kontrole , mimisek je pekne velky a dufam, ze sa pretocii, pekneee lezenie prajem.
Babulky, dakujem, ze si robite starosti, chodim vecer, lebo nechcem sediet pri PC, takto lezim pri notebooku, ale manza chodi az vecer a tak pisem az vecer. Urco dam vediet, ked sa daco stane, manzel vie, kam napisat, takto usetrite na sms… a mozem poprosit daktorej tel.cislo keby daco napiisem. Ale este sa nechystaaam, chichi.
Ozaj, pytala som sa dr.na opuchanie prstov, ze je to vpohode, pokial clovek nema vysoky krvny tlak a bielkovinu v ciku. Uz neviem, komu tu tiez prstiky opuchali.
A ja tiez netusim, ako to bude s obliekanim v dubnu, to je taky zvlastny premenlivy cas. A domov z porodky urco v tehotenskym , nechcem zaziot depku , ze sa nevpracem do normalnych gati a bruch tam isto nenapcham.
A nezohnala som kojopodrpdu, nemali velkost moju, ach jaaj, prinajhorsom budem mat tuto co teraz, ale nie je kojo. ale mam len tuto jednu peknu, co nosim, ked dakam idem a na doma taku starinu. dufam, ze nezacnem rodit, ked sa bude prave susit, v tej starine by som nemohla ist. ![]()
Ozaj, ale Jenka tu dlho nebola, kde sa nas zlatusik zatuulal???
Ahoj Zuločku ! To jsme rádi, že je u vás všechno v pořádku
Pošlu ti SZ svoje číslo, ju? Mají ho i holky, kdyby náhodou ![]()
S notebookem to máš dobře vymyšlený a kojo-podprda se dá sehnat i potom
Nám doporučovali v kurzu i takovu tu lambádu…jako sportovní podprsenku, tu teďka nosím já na doma…je strašně fajn. Naštěstí mám dvě a pak jednu lepší „do společnosti“
![]()
Jenka tu nebyla od konce ledna
Taky doufám, že je u nich všechno v pořádku!! Měla potíže s pupečníkem…myslím, že Lucy jí i ostatním co tu dlouho nebyly psala SZ…
Zulok tak to jsme si oddychly ![]()
Já mám dvě kojo podrprdy po Jiřulovi,takové obyč,spíš moc nemám teď co nosit.V prvním těhu jsem si koupila dvě takové bavlněné pohodlné,ale teď jsou mi velké přes hrudník,a to mi je máma zmenšovala.Tak to nějak pytlíkuju…
Ryntyntynko, dakujem za cislo, keby daco, uuurcite dam vediet, dakedy sa mozno nedostanem k notebooku, tak to nic este neznamena, uurcite ti dam vediet, ja len, aby si si zbytocne neminula korunkiy za sms ![]()
Aj ja dufam, ze Jenka su vporiadku.
Nejak to musim vymysliet s podprdou.
aaale ,dako bude, hlavne, nech je mimisek vporiadku. Prinajhorsom v nemocke s toutov vydrzim a co bude doma, tak to je to najmenej a dovtedy zozeniem ![]()
Já jsem dostala dvě starší kojo podprdy od sestry, ale až se mě nalijou prsa, tak mě už asi nebudou a nevím, jestli se ještě dostanu do města, abych si nějakou koupila ![]()
Zulok , mě občas prsty natečou, tak jsem ráda, že to není nic vážnýho
Teď mě alspoň nepadá snubní prstýnek, dřív mě padal, tak jsem ho nenosila ![]()
Babulky, tu je este daco o tom 37tt a ci je babatko uz donosenee
Tak a je to tu. V 37. tyzdni mnoho porodnikov povazuje babatko za dozrete. Je to este takzvana „seda zona“ ale v 99% babatko porodene v tomto tyzdni nema ziadne problemy. Preto porod uz nie predcasny a tehotenstvo sa povazuje za donosene.
tu si mozete kuknut aj konkretne pre vas tyzden, na lavo sa volia tyzdne