Duben 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2766
8.3.08 17:11

Haňulko jak je?Jiřulka má dost velkou nohu,teď nosí už vel.27.

Já mám pro dnešek vyžehleno,pokračování příště..Taška do porodnice sbalená!!!! :D
Jdu ležet a popíjet maliník :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
8.3.08 17:22

Evi děkuju a Adél děkuju :lol:

Ucho mě nebolí už ani na dotek,teplotu nemám,slyšim a je mi teď celkem dobře ale k doktoru vyrazím.
Nejbližší nemocnice je ta Plzeňská.Nikde jinde ORL pohotovost není a já bych stejně jela asi tam abych tam případné antibiotika atd.mohla konzultovat s gynekologem.
Ale teď je mi fakt líp,jen mám pořád tu pitomou rýmu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
8.3.08 18:05

Tak jsme konečně pěkně v teple. Celý den jsme stavěli rám skleníku, je to docela fuška 8O , bylo tu krásně teplo a svítilo sluníčko, ale pak se už ochladilo, tak jsem ráda, že jsem v teple :lol:
Zítra budem pokračovat :lol:

Haňule , mě teda často uši píchali, aby ten hnis vytekl. Vždycky to píchání hrozně bolelo. Ale možná je lepší, že ti to prasklo, třeba to už bude lepší :)

Wenee , a nejsou to takový ty ušní svíčky? Něco jsem o tom slyšela. To s těma novinama zní dost nebezpečně - noviny docela rychle hoří… 8O :lol:
Super, že máš dekorace nad postýlku, já mám kalendář s krásnýma obrázkama miminek, tak si chci koupit rámečky a pár jich zarámovat nad postýlku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
9.3.08 07:20

Přeji dobré nedělní ránko :)

Holky jsem trochu zničená,Jiřulka je vzhůru skoro od pěti.Ani mi nepřijde,že jsem lehce nevyspalá,ale spíš trošku zdeptaná. :( Manžel šel do práce,naštěstí kolem druhé přijde.Asi navrhnu,abychom se jeli někam rozptýlit,jinak nevím,jak to přežiju. :roll:

Haňulko jak je ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
9.3.08 08:12

Ahoj holky, pěknou neděli všem, :lol:
včera nám celý den stávkoval internet, strašně pomalu se to načítalo, tak jsem se k vám ani nedostala.
Dnes jsem vstávala kolem 6, :roll: manžel šel taky do práce, tak od té doby jsem na nohách, už se mi nechtělo jít ležet. Asi to pak doženu po obědě. :wink:

Já se dnes chystám udělat tvarohovou buchtu, mňam, už se na ni moc těším, tvaroh poslední dobou můžu, k obědu uvařím výpečky, knedlík a zelí. Co máte v plánu vy? :D

Haňulko, co dělá ucho? Už je to lepší?

Zuločku , ty se opatruj, ať ještě chvíli vydržíš 2 v 1.

LucyH , gratulace ke kontrole, hlavně ať se miminko otočí, tak jak má být.

Zatím se mějte, budu nakukovat. :wink: :lol: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
9.3.08 08:20

Dobré ránko,

ucho už nebolí vůbec.Bolí mě hlava(obličej)pod očima ale to je ta rýma.Naštěstí už smrkám a jde to ven.Zajdu si k nám na tu pohotovost,uvidím co mi poví.

Zatím papa :)

PS: Adél Jiřulka vstává brzo.Oni ale děti takhle hodně vstávají.Jsou to ranní ptáčata,jen nevím kde berou tu energii dovádět pak až do večera.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
9.3.08 08:45

Dobré ránko! U nás lehce podmračené, takže snad nebude pršet :roll: Dneska totiž musím umýt autíčko! Už je zase jak prasátko špinavý :roll: Už aby měl manžel to svoje, jelikož si neumím představit, jak v něm vozím Adámka :? (jako ve špinavém…)

Návštěva se včera vydařila :) Babče slavila 82. narozky :) A je ráda, že se konečně dočká pravnoučete :wink:
Dneska odpol ještě jedna :D Tím pádem dnes bude nějaklý light obídek :lol: Buď jenom zeleninová polívka mixovaná nebo brambor se špenátem a s hamburgerem :wink:

Haňul: Tak to je dobře, že frčím dneska na tu pohotovost! Budeme na tebe myslet…a hlavně že už bolest ouška ustoupila :wink:

Adél: A to Jiřulka pořád vstává takto brzy nebo je to výjmečný víkend? Jen pěkně navrhni odpolední rozptýlení :wink: Taky bych se šla nějam rozptýlit, jenže u nás není kam…

Zebruš: Takže dneska stěhujete papoušky? :wink:

Wenee: Jen pěkně odpočívej :wink: A super že už máš výzdobičku nad postýlku. Já musím nejdříve nějakou vymyslet :lol: Snad mě něco napadne až uvidím postýlku s přebalovákem v reálu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
9.3.08 08:49

Ahoj Ryntyntyn ,

normálně vstával tak před sedmou,ale teď jak je v novém,tak to má nějak rozhašené :roll: Ale dneska to teda přehnal! :D No aspoň je hodnej,zatím kouká na pohádky.
JInak tady je zamračeno jak včera,tak dopol budem doma.
To jako jedete na další návštěvu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
9.3.08 08:58

Adel: Určitě se mu to urovná…musí ! :D Na návštěvu spíš jdeme…strejda bydlí taky u nás ve městě…jo, jo, to zas bude sešlost 8) Dnes to je rodina od taťky (takže tam bude i druhá babča…). A večer by měla přijet k nám ségra než pofrčí z chalupy zpět do Prahy…ale to možná budem u kámošů :) Manžel si chce užít svobodného lítání než příjde maličký (alespoňto tak tvrdí!)
Suma-sumárum návštěvní víkend :D :D

Včera večer mě chytl nějaký jendorázový výtok či co…mno, něco maličkého ze mě „vyšlo“ jako hlenu? Ale jenom troška…a začlo to srašně svědit a manžel hned, jestli nechci už jet (jsem ho postrašila, že už by to mohla být hlenová zátka :wink: :lol: ) Naštěstí po sprše O.K. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
9.3.08 09:11

Ryntyntyn manžel teda vyráží pořád,a to jsem ho upozorňovala,že má doma malé dítě a těhotnou manželku :D Teď byl asi 2× pozvanej na nějaký narozky,ale je fakt,že chodí rozumně domu,protože druhý den jde většinou do práce..
Nestraš s hlenovou zátkou! 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
9.3.08 10:10

Ahojky,

tak jsem doma.Dopadla jsem podle očekávání. Dr.u nás na pohotovosti se mi kouknul do krku a do ucha.Prý tam zánět nemám,krk je červený ale bez čepů.Ta hlava by mohla být od dutin ale to by chtělo rentgen.Dal mi paralen a zítra na ORL.Kdyby bylo hůř,tak hned do Plzně.Ale je mi líp,takže si myslím,že to byla jen pořádná viróza.Snad to malýmu neublíží.Celý těhu nic a teď mě zkolí chřipka.
Tak já jdu potit a D Ě K U J U za podporu :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
9.3.08 13:23

Ahoj holky :lol:

Tak mě dnes letos poprvé štípla včela :roll: , jsem na ně trochu alergická, ale hlavně mám panickou hrůzu ze všeho bzučícího :roll: 8O , vletěla mi do výstřihu a jak jsem se ji snažila vytřepat, tam mě štípla do prsa :oops: . Ale asi neměla moc jedu, protože to ani neoteklo a je to v pohodě. Ale ta panika… :oops: :lol:
No alspoň mám zážitek :lol: :lol: :lol:
Celý víkend je tu krásně slunečno a teplo :D

Dneska dělám sekanou - jste mě na ni navnadily :lol:

Vám chodí všem manželé v neděli do práce? To je blbý :( a ještě tak brzo ráno…

Haňule , to je dobře, že už to nebolí, třeba už to bude lepší.

Ryntyntyn , užij si návštěvy. Mému dědovi bylo teď v únoru 81 a je pořád čupr, chodí pořád do práce (6 dní v týdnu 8O ) a jezdí si po dovolených. No, třeba tu energii zdědím a budu taky takto čupr :lol: .
Dnes papouchy ještě nestěhujem, ta voliéra bude ještě chvilku trvat. Musíme koupit nějakou dlažbu na podlahu a tak. Ale asi je během příštího týdne dám do menších klecí, aby je manža mohl kdyžtak přestěhovat sám - kdyby to na mě třeba přišlo. On se jich totiž trošku bojí, tak nechci, aby je musel chytat :? :lol:

S těma zátkama nestrašte, já se teď pořád sleduju, jestli mi něco neodchází 8O :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
9.3.08 13:41

Podle mě to ani hlenová zátka nebyla, fakt to byl jenom maličkatý „kousek“… :lol: :lol:

Zebruš: Ty víš, jak si spestřit neděli! :) Hlavně že ti to neoteklo… si představ, kdyby jsi měla jedno prso oteklý a druhý normál :) Vážně…je dobře že to neoteklo…já jsem taky alergická na včely, takže se jim vyhíbám jak čert kříži :wink:
A v zimě budete mít papoušky tak tam?

Haňul: Jen to pěkně vylež, na chřipku krom paralenu a teplého čaje s citronkem bohužel nic není…Ať si brzy fit!! :wink:

Adél: Tak to je něco podobného i u nás…je teda fakt, že je to jeho nejlepší kámoš - taky Slovák- a na Slovensku bydlí kousek od sebe…takže si rozumějí ve všem. A navíc by se prý zbláznil být pořád zavřený v jednom pokoji :roll: Mno…už aby byl Adámek a potom náš domeček! :) :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
9.3.08 14:22

Hanulko , dobre, ze je usku uz lepsie, dufam, ze toteda nic vazne nebude. Teda ale ze boli hlavicka, ach jaaaj. Sup do postielky,A nech sme tu uz vsetky zdravuckee.

Zebrusko , pozor na seba pri tom skleniku, a ako sa ma nozicka? A teda vy tam mate ale nemravne vcely, ze ti liezla do vystrihu. :roll:

Adelko , dufam, ze bude lepsie, pekne potom zajdite na prechadzku, u nas aspon kraaasne svieti slniecko.

Lenco pekne si po obede pohajkaj.

Wenee , super, ze mate vyzdobu, aj ja skusim dat par obrazov, ale to vrrtanie dier do steby, zas sa bojim, ze nam kus vypadne a v stene diera ako minule.

Ryntyntynka , nech sa dari s autickom. A zeby hlienova zatka? Inak citala som, ze ak odtecie, porod moze prist aj cochvila, ale aj za par tyzdnov.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
9.3.08 15:03

Zulok zdravím :wink:

Dali jsme si po obědě s Jiřulkou chrupku,tak je mi hned lépe.Počasí se trošku vylepšilo,tak se půjdem projít do lesa na hřiště.

Zebruš manžel chodí na víkend do práce jednou asi za pět týdnů,ale neděle chodí na brigády.
Drzá včela,tak dávej pozor!

Haňul tak už to snad bude lepší!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí