Duben 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1039
10.3.08 20:48

Nely já si koupila 5ks síťovaných od Hartmann a včera jsem ještě dostala dvoje od kamarádky.Ty jsou ale trochu jiné.Tak nevím ani jestli to upotřebuju.Možná pak ještě doma.
Holky a krvácí se tak moc i po císaři?Někde jsem četla,že z vás sestřičky tu krev vymačkávají(tlačí na břicho atd.)
Mě se malej 100pro neotočil.Holky já mam toho císaře jistýho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
10.3.08 21:05

Nelo , já mám těch síťovaných kalhotek myslím 5 a ještě mám ty jednorázový - nějaký jsem dostala od ségry, tak jich teď mám nějak moc. Ale v porodce budem tak max.5 dní - doufám. Já myslím, že ty síťovaný se dají prát, ale já je raději budu vyhazovat, asi nebudu mít na přepírání ani pomyšlení :lol:

Haňule , taky to byl můj sen, žít na vesnici a mít koně. Ale teď, když tu žijem, tak už vidím i ty zápory. Sice je tu čistý vzduch, máme super velikou zahradu, ale zase je to tu takový moc „osobní“. Všichni se na nás dívají, protože jsme noví a navíc manža je cizinec. Takže jsme pro ně asi exoti :lol: . Nejsem na to z města zvyklá, že se tu všichni znají a chtějí se kamarádit - i ti starší 8O Ale asi to časem bude lepší, je tu školka, tak se tam snad pak seznámím s někým v našem věku - snad :roll:
Kamoška měla císař a krvácela pak, ale nevím jestli míň. Je to možný. Ale nevzdávej to, mimčo se klidně může ještě otočit :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
10.3.08 21:16

Haňul: O tom vymačkávání jsem fakt nikdy neslyšela, těžko říct. A i kdyby se maličký otočil, tak ty máš úzkou pánev, že? Řešení problémů je vždy lepší řešit v klidu, promluvit si o tom a tak :wink:
A čerstvý jahůdky bych si taky dala :-) Kvůli tomu se těším na léto :lol:

Neli: Já mám myslím šest kalhotek do porodky, ještě jsem si vzpomněla, že si musím koupit ty jednorázový vložky do podprdy! A to jsem si myslela, že to mám kompletní…Počkej, Neli, my jim ukážeme, jak nám to po porodu půjde dolů…musí :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
10.3.08 21:20

tak kalhotek mam 6 sitovanych a taky pocitam s tim, ze je budu vyhazovat, prave proto jsem si je kupovala :D

jeee mne by se libilo, kdyby nekdo znamy mel kone a ja si mohla akorat tak zajezdit, pac celkove to musi byt dost fuska starat se o tak velke zvire - i financne :roll:

Hanule, davaji prckovi doktori jeste nejaky cas na prevraceni nebo ti proste uz planuji cisare? Ja si taky myslim, ze se muze otocit! Tak drzim palce :)

Adel, jsem taky nejaka vyrizena, ted jsem jeste hodinu zehlila, tak uz jsem fakt zrala na postel!

Tak vam preji krasnou dobrou a odpocinkvou noc :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
10.3.08 21:30

Taky frčím do hajan :-) Zítra mě čeká opět brzké ranní vstáváníčko :roll: Asi budu muset frčet už do Liberce někde okolo sedmé hodiny, takže vstávání už někde po šesté hodině :roll: Hm…když si to tak uvědomuji, tak asi pojedu až v půl osmý :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
10.3.08 21:47

Taky jdu spát. Dobrou noc… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
10.3.08 21:51

Tynko v papírech mám,že mám malou pánev ale můj dr.se k tomu zatím nevyjádřil.Minule už mi ale naznačil,že počkáme do příští kontroly jestli se otočí a pak to proberem…Tak uvidím co zítra.
Dneska má ale malej disko.Tohle ještě nikdy nedělal.Chvílema mám pocit,že mi vyskočí z břicha ven.

Tak my jdeme chrupat,jestli si teda Matýsek dá říct.Dobrou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
11.3.08 08:32

Dobré ránko :lol:

Dnes je hodně z vás na kontrolách, že? Tak ať vám dopadnou co nejlíp :D . Já jdu zítra a už se neskutečně těším, je to má poslední kontrola na gyndě a pak už příští týden porodnice - už to začíná být „vážný“ :lol: 8)

Manža bude zítra pracovat odpoledne z domu, abych nemusela být celý den v Brně, už bych to asi nezvládla :roll: . Ale ráno půjdu nakoupit pár věcí - kojící čaj, Weledu masážní olejíček, asi i líh a borovou vodu. A snad i kojo podprdu. Ségra mi říkala o nějakým dobrým a levným obchodě, tak ho zkusím najít. Asi si koupím jen jednu.
Už jsem ve městě nebyla ani nepamatuju - bude to skoro jako dovolená :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
11.3.08 08:43

Dobré ráno,
taky přeji úspěšné kontroly.

Holky já od 2hodin nespím.Rýma mi přesídlila do pravé poloviny obličeje.Bolí mě všechny horní zuby a ta kost pod okem.V noci už jsem z té bolesti začínala být hysterická a i když se za to stydím tak jsem vážně uvažovala,že si vezmu něco na bolest.Nakonec nevzala…
Teď je to malinko lepší,nemůžu ale otevřít pusu.Bolí to při každym pohybu…jdu to zase napařovat.

V jednu musím na kontrolu na gyn.,snad to do té doby ještě poleví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
11.3.08 09:08

Dobré ránko, :D

všem, co mají dnes a zítra kontroly přeji jen samé dobré zprávičky.

Haňulko, tebe ten bacil teda trápí. Zkus ho něčím bacit, ať máš pokoj. Já vím, to se mi to radí, :oops: , ale už Tě to trápí nějak dlouho.

Kalhotky do porodnice mám 4, kupovala jsem je v lékárně, ještě možná 1 nebo 2 dokoupím. A taky ještě musím vyvařit dudlíka do porodnice. Jak se to má dlouho vařit? :oops: Už si to vůbec nepamatuje, přece jen Marťa bude mít letos 11. Díky za radu. :lol: A kojící podprsenku taky nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
11.3.08 09:11

Ahojinky pupkandy,

tak jsem si zjišťovala nějaké podrobnosti k té naší zapeklité situaci okolo rodičáku, ale všude mi říkají něco jiného a jak se ten čas krátí, tak z toho začínám docela šílet. Teď jsem dostala od doktora žádanku na mateřskou (na kterou stejně nemám nárok) a každý úřad mě posílá jinam - nikdo to raději nechce, to je děs ta naše byrokracie!

Jináč spoďárů mám 10 kousků (5 ještě po prvním porodu - nějak mi bylo líto je vyhodit a teď se budou hodit - jen je vyvařím s plínama) Já jsem si teda kaťátka přepírala, byla jsme na pokoji sama a měla záchod se sprchou jen pro sebe - takže to nebyl problém. Byla to taková silnější menstruace, takže ty dvoje jsem denně určitě otočila. Ale uvidíte sami, težko takhle plánovat dopředu. S tím císařem by mě taky zajímalo jak to je potom. Naivně jsem si myslela, že se třeba vůbec nekrvácí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
11.3.08 09:13

Hani jinak mě doktor uklidňoval, že jeho známá už měla císaře naplánovaného na druhý den, ještě jí provedli veškerá vyšetření a když jí přivezli v den zákroku na sál, tak zjistili, že mimčo se přes noc otočilo a porodila normálně. Já jsem na sebe taky zvědavá, ale u mě by to možná šlo i prdýlkou, protože mám pánev širokou dost, u tebe je to asi trochu komplikovanější - ale nezoufej. Taky mě to ale trochu vyvedlo z míry, nějak jsem byla přesvědčená, že u mě císař nehrozí a navíc celou dobu byl Tomíno natočen ukázkově a teď ke konci nás začne takhle znervózňovat, no lhala bych, kdybych řekla že nejsem napjatá jak kšandy, lezu po čtyřech a prošahávám si břuch, jestli náhodou nepoznám, že je zas tak jak má. Do příští kontroly mi ty nervíky asi rupnou! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
11.3.08 09:25

Mám takovou tu gumovou „flašku“.Dá se do ní horká voda a vydrží třeba dvě hodiny hřát.Mám to na ksichtě od 2hodin,zdá se,že to pomohlo.Dost to polevilo…Fuj holky to byla bolest.Tu rýmu mám přesně týden.Začalo mi to minulé úterý.Snad už to bude dobrý.Nevim am jinam by mi ta rýma ještě mohla vlést.

My měli na dudlíku napsáno - „vyvařit 5 minut“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
11.3.08 09:30

Preji hezky den!

dnes teda noc nic moc, bricho tvrdlo, zda bolely a od tri jsem poradne nespala :? Asi se pripravujeme na nocni bdeni s mimisem… Hanul, ale uznavam, ze tys to mela horsi s tema bolestma! Kez by uz bylo lip!

Za chvili jdu k zubari, tak snad to bude jen ta kontrola a nic horsiho :roll:

Tak zatim pa a hezky piste, at je co cist 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
11.3.08 09:31

Lucy taky už jsem lezla po čtyrech podle Tvýho návodu ale myslím,že nic…No však dnes uvidím.Mám 5týdnů a 6dní do termínu,tak celkem čas.Může se ještě otočit.Já jen,že s variantou císaře počítám.Prostě jsem na to připravená a vím,že mě to nezaskočí jestli k ní dojde.Pořád si říkám,že lepší císař než komplikovaný porod prdelkou napřed.Já bych se toho asi bála a myslím,že by s tím ani doktor nesouhlasil.
Jen mě trochu trápí jedno…My zatím neplánujeme ani druhé dítko ale co není může být a kdybychom náhodou chtěli i třetí,tak by to byl asi problém.Kdybych měla teda i druhého císaře.No uvidíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí