Duben 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1039
10.3.08 16:46

Ahojky,
tak jsem zpět z ORL :roll:
NO…pan doktor byl „sladkej“…nejdřív čučel do počítače a psal,co mám za potíže.Pak se na mě otočil,vyvalil oči a říká „No matko,co ten pupek!!“
No nic,zánět tam nemám.V uchu mám rýmu.Strašně dlouho hledal,co mi může dát a krom jedněch kojeneckých kapek nic nenašel. Nakonec jsme se dohodli,že budu ještě dva dny čajíčkovat a napařovat a pak se uvidí.
On osobně považuje všechny léky v těhotenství za největší zlo a byl by velmi nerad,kdyby mi musel něco dávat.Tak asi tak…

Přítel odjel k rodičům…Takže jestli tam udělá zle,tak čekám velmi nepříjemný telefon od tchýně.Je strašně naštvanej,nemluví se mnou ale já ho znam.Rozleželo se mu to v hlavince a ví,že mám pravdu.No uvidíme.Mám z toho ale blbej pocit.
Už se ale nedám,k nim už nejdu a pokud oni přijdou sem,tak já odcházím.Mám toho fakt plný zuby.Dokud si taťka nevybere,kdo je pro něj nejdůležitější a nebudu mít zastání…tak nehodlám ustoupit ani o krok.

Tak pa já jdu čajíčkovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
10.3.08 17:15

Haňule , to je dobře, že ti ten doktor nedal léky, je to lepší. A hlavně, že už to ucho nebolí a že nemáš zánět.

Ten plán s tchánovcema zní dobře, nedej se. Plně s tebou souhlasím a asi bych to tak taky udělala. Snad, až se malej narodí, tak si přítel uvědomí, že rodiče jste vy dva a ne babička s dědou a nenechá je do toho kecat, držím pěsti :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
10.3.08 17:27

Haňul tak snad už to ucho bude dobrý :wink:
To jsem zvědavá,s čím se přítel vrátí!A nedej se !

Zebruš koukám,že jsem tě navnadila :D Ale ty moje knedle byly koupený,ty máš určitě domácí!

Lucy to s tím psem je teda dobrý..že to vůbec vypustí z pusy,takovou volovinu 8O
Velikonoční přáníčko super :lol:

Evelín já bych teď měla ještě žehlit,to teda nevim… :roll:

Tak jsme byli na hřišti,a proti dopoledni jsem pěkně vymrzla,fičelo tam jako blázen.J9řa cestou domu prozradil manželovi,že jsem mu upekla bábovku a že jsme mu koupili pifko k těm narozkám,tak neměl chudák žádný překvápko :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
10.3.08 17:39

Adel , já mám taky kupovaný, ani je udělat neumím :oops: . Musela jsem si jít uvařit další 3, nějak mě zachutnali, budu brzo jako velryba :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
10.3.08 17:52

Já jsem si říkala,že mám dietu po té včerejší večeři,ale už jsem měla kousek čokolády a kousek bábovky… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
10.3.08 17:59

Evelín: S finišem máš pravdu! A už mi to nějak dochází čím dál tím víc… 8O :D
Anamnézu ještě nemám sepsanou a ani nám na kurzu neříkala, že by jsme to měli mít…
Taky se mi pere pračka :wink: A jelikož nám pouštějí „noční proud“ až takto navečer a pak v noci, tak pojede holka…
U nás ráno rozváží pošta balíky a pak v poledne chodí paní pošťačka :D

Zebruš: Náhodou máš pěkný koníček, ale kůň by byl asi lepší, viď? Taky jsem jako malá chtěla koníka a děda mě pokaždý utěšoval, že mi koupí „balkonovýho“ :lol: :lol: :lol: Samozřejmě neexistujícího :wink:
Hlavně že jste si s Beníkem pochutnali na knedlíčkách 8)
Neboj, se strachem nejsi sama. Podle mě to má každá prvorodička, jelikož neví, do čeho jde…bolest určitě bude, bez ní se to neobejde, ale to co nás čeká za odměnu na konci! :srdce:

Adél: U nás taky pěkně fičelo! Takže jsem s pejskovu vydržela na procházce jenom necelou hodinku…
Pěkně oslavujte s manželem :wink:

Lucy, s tím pejskem děs - běs!! Ještě že Juráška nehrzl…bála bych se chodit na návštěvu, když vím, jakého mají pejska…ale zase je to k babičce…ale když si důchodci pořídí takové aktivní štěňátko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
10.3.08 18:07

Haňul: On asi doktůrek ví, proč nedávat léky v těhu :wink: Hlavně že tam není zánět! Tak pěkně odpočívej v postýlce :)
Na tchánovce máš dobrý plán :wink: Řešila bych to asi dost podobně jako ty, hlavně vydržet a nedat se! Ono příteli dojde, kdo je pro něj důležitější :wink: :wink: :wink: A taky jsem zvědavá s čím se přítel vrátí :oops:

Adél : Hm…tak takové předvsevzetí si dávám dost často…a nějak to moc nevychází :? Vydržím to max. dva dny a pak si stejnak dám něco sladkého :oops: Ale po porodu budu muset se polepšít! Před těhu to šlo taky nejístl sladké, tak by v tom byl čert :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
10.3.08 18:10

Holky , tak jsem nakukovala do března :oops: a z 16-ti maminek už deset porodilo 8O Jůůůj :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
10.3.08 18:19

Ryntyntyn jojo,po porodu začne se sladkym tvrdej režim :lol:
Březňata to teda pěkně rozjely! 8O

Taky ještě zapnu pračku…Manžel se rozčiloval,že nechce vidět ten nedoplatek za vodu,když teď pořád pereme.Tak jsem mu dneska říkala,že lepší už to nebude a musí zvednout zálohu! :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
10.3.08 19:04

Vy jste se tu pekne rozjely s tema knedlikama :D Ja je mela minuly tyden, dokoce jsme je i delala, ale nejaak se mi rozvarily :?

Hanule, to je dobre, ze se ti doktor bal dat leky, lepsi nez kdyby to bylo naopak a nacpal te necim, co by mohlo nejak ublizit! Tak at jsi brzo fit!

Adel, s tou vodou jsme ted meli preplatek, ale myslim, ze jak se malej narodi, tak taky budeme doplacet. No jo, co uz. Bude nas vic, mimco je drahy, ale do ceho jinyho investovat, ze :wink:

Ryntyntyn, nam to na kurzu myslim taky nerikali, ale cetla jsme tu na emiminu, ze je lepsi to mit dopredu nachystany nez to pak ze sebe potit v kontrakcich :) Tak jsme dnes vyzpovidala mamku po telefonu :D

Lucy, takovyho psa s ditetem bych se teda bala nechat v jedne mistnosti. My kdyz jsme byli maly, tak jsme meli boxera, byl to dobrak, ale i tak ho
nasi nenechali nikdy s nama o samote.

Zebrus, no cokolada je pry alergen, coz me desi 8O

A Breznata teda jedou :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
10.3.08 19:15

…Takže víte s čím přijel? S bedýnkou čerstvých jahod… Holky to je asi podruhé co jsme od nich „jen tak“ něco dostali…Zavřeli mu tím pusu a je mi jasné,že jim nic neřekl.
Je to prostě složitý… Můj přítel si váží i maličkosti,kterou dostane a umí jí ocenit a mě je jasný,že prostě oni jsou teď ty dobrý a já ta špatná.
Nechám to zatím být a uvidím jak se to vyvrbí dál.Ale dobře mi z toho není.
Každopádně vím,že ho nechci ztratit.Mám ho ráda a náš vztah je až na tohle v pořádku. Myslim si,že bude i báječnej táta a to je pro mě strašně důležité.
Kdybych věděla,že pomůže zajet k nim a vyříkat si to s nima,tak to udělám ale z předchozích zkušeností vím,že by to překroutili a jednoho krásného dne použili proti mě.Takže to neudělám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
10.3.08 19:38

Ryntyntyn , no manža se už skoro nechal ukecat na poníka pro děti, když máme tu zahradu :lol: . Ale asi do toho nepůjdu, je to dost starostí a peněz a co kdybysme se třeba stěhovali pryč nebo něco… Raději ne :? Ale bylo to těžký rozhodování :roll:

Haňule , hm, já bych si tak dala jahody :lol: . Ale je blbý, že se něma nechal „uplatit“ :? . A nemůžeš si o tom s ním v klidu promluvit? Říct mu, co tě na nich mrzí a tak? Aby to nebral zle, ale zamyslel se nad tím.

Ty březňátka by měli trochu zpomalit, takto budeme muset začít taky brzo 8O
Nám na kurzu jen řekli, že se na to u porodu budou ptát, ale taky si myslím, že je lepší to mít napsaný, než pak v kontrakcích přemýšlet, jaký nemoci byli v rodině… 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
10.3.08 19:55

Jé taky bych si dala jahody :wink: Haňulko určitě se to nějak vyřeší,teď je nejdůležitější zdravé mimi a spokojená mamča !

Holky na mě padla nějaká chandra či co,asi je to únavou,páč jsme s Jířou po obědě nespali.Jsem nějak vyřízená…Za chvíli si jdem udělat dobrou véču,tak třeba to pomůže :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
10.3.08 20:41

Zdravím po delší době :)

Haňule: tyjo tak to je mi tě líto, já se s tchýní nevídám od doby co mě vyhodila se slovy že už k nim nevkročim(pohádala sem se s ní kvuli tomu, že mi řekla že jsem nezodpovědná - kvůli tomu, že sem nešla do školy - když mi bylo zle a mela sem horečky!!!).přítel je ale naštěstí na mojí straně a až se malej narodí tak tam ani nepujdu a nic..jestli chce přítel, tak at ho vezme a de tam..ale ja s ni zkončila..
jéjej, mimiaukce..taky tam chodim, je to hroozne návykový :lol: :roll: sedim u toho ted kazdej vecer :oops:

Ryntyn: taky už mam 15kg nahoře..je to vtipný, ale mě nedávno přítel taky řekl že jsem těhotná roztomilá :D 8O , ale za půl hodky je schopnej řict mi jak sem ,,tak trochu voplácaná,, a do mého pozadí se taky často naváží!! :?

Jinak anamnézu sepsanou taky nemam ani mi o tom nikdo nic nerikal.. taška do porodky je zabalená asi tak způlky..a dudle musim taky teprve vyvařit :oops:
jo a holky kolik sebou máte těch sítovaných kalhotek do porodnice??
zatim pa..=)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
10.3.08 20:42

Zebruško mám v plánu to s ním probrat ale až přijde ta pravá chvíle.Zatím je pořád naštvanej a taky nevím co se dělo u těch rodičů.

Poníka bych taky chtěla ale my bychom ho neměli kam dát.Je to ale super.Já bych někdy moc ráda žila na vesnici.Měla velkej dům plnej dětí,psa a koně.To byl vždycky můj sen ale částečně se splnil…Mám malý domek,malého pejska a čekáme malého Matýska :lol: :lol: a všechno je to strašně velké štěstí :lol: :lol:

Tak jsem zase čučela na mimiaukci a vybryla Matějovi džíny.No nic…zítra se je teda pokusím vyhrát ale už naposled…potřebujeme ještě dokoupit zbytek věcí a peníze dochází.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí