Duben 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
521
6.3.08 12:52

Adel , to mi připomíná, že celá rodina má narozky v dubnu, měla bych začít přemýšlet nad dárkama, po porodu určitě nikde běhat nebudu…
Manžel by chtěl malou věž do naší nové ložnice, i když teď jak koukal na tu pekárnu, tak začal uvažovat i o ní - tak že bych ho překvapila?? Ale co pak já, budu péct a připravovat pochutiny a sama se budu muset zdržet červstvého pečiva kvůli kojení a nadýmání :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
6.3.08 13:08

Ahoj holky, dneska jsem vás jen četla. Neměla jsem vůbec čas na nic jiného, páč jsem prala a myla friťák :cry: :roll:

Ale už mi schnou 4 pračky 8O a Blivajz z friťáku je už taky pryč, vždycky si říkám že ho budu čistit častěji, ale nějak mi to nevychází :nevim:
My v něm moc neděláme, takže ho dám vždycky nahoru a jak na něj nevidím… :oops:
Ale teď až budu v porodnici, tak si určitě manža bude dělat s Radimkem hranolky atd. :roll:

Dneska si Radim poručil rybu, tak jsme k ní udělala bramborovou kaši. Snad to není pro nikoho z vás vražedná kombnace, ale my jí můžem ke všemu.

Včera jsem na vás mysela, odpoledne asi od půl druhý až skoro do sedmi hodin večer 8O 8O mi tvrdlo břicho a bylo mi pěkně blbě. To jsem nikdy nezažila v provním ttěhu.
Takže je mi teď jasný, že budu rodit jako poslední :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
6.3.08 13:37

Ahoj spolutěhulky!!! :wink:

Od včerejška nám nešel PC, bohužel se porouchal :? Ale už je zapojený a já si jdu dohnat svůj počítačový absťáček :lol: :lol:
Jste úžasný :-) :pankac: Jdu si to hned přečíst :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
6.3.08 13:39

Ahojky,

tak jsem si ráno pěkně zanadávala - nenastartovalo mi auto a to mám zítra kontrolu na gyndě, zas budu muset otravovat mamču. Nakonec jsme ale s mami vyrazili na nákupy a pořídila jsem Jířovi pár pěkných triček (v pondělí se budou ve školce fotit, tak ať je fešák! :lol: ) Koupila bych i něco mimču, jenže před mamkou nemůžu kupovat modré věcičky, neb by bylo všechno rázem venku.

Jinak je dnes nádherně, tak jdu pračkovat, ať se zbavim co nejvíce věcí, než mi zas manža přiveze jeho týdenní sbírku smrádku!

Haňulko ať jsi co nejdřív zase fit a můžeš si užívat sluníčkahttp://www.kolobok.us/…ectacled.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
6.3.08 13:42

Mahul já jsem o tom dárku teď přemýšlela,ale nic jsem nevymyslela. :D Chtělo by to nějakou drobnost do bytu,tuhle jsem mu koupila takovou africkou masku na zeď,ta se mu líbila…tak něco takového.A nemůžu kupovat nic drahého,protože nemáme vůbec peníze,vše co teď kupujem je vlastně na dluh…Ty narozky má už v pondělí a nikam se taky moc nedostanu..

Katy a kde to všechno sušíš?Já mám jen ten malý věšák,tak můžu vyprat každý den jen jednu pračku…
Friťák máme,ale nepoužíváme ho vůbec.Hranolky máme občas a děláme je v troubě.My měli k obědu sekanou s bramborovou kaší :wink: Taky jí máme rádi.Taky někdy dělám file,ale posledně pak bylo z Jíři hrozně cítit,táhlo mu z pusy a šlo to z něj všema pórama,normálně jak se mu zpotila hlava,tak byla čepice cejtit rybou :lol:
Jířa ted usnul,tak jsem byla ráda,že můžu ležet,pěkně mě bolelo břicho..Jsem fakt zvědavá,kdy to přijde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
6.3.08 13:43

Ryntyntynko zdravím! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
6.3.08 14:03

Adel, manžel mi přidělal na okno sušák, tak kam dosáhnu, tam to pověsím, pak do koupelny (ale musím na chvilku zapnout topení :( , no a ještě máme rozkládací sušák a ten putuje po bytě tam, kde zrovna nepotřebujem chodit. Nejdříve je v obýváku, když ho nakloním, tak kolem něj projdem, pak ho dám do předsíně a nakonec do ložnice na manželskou postel, ale to až se Radim probudí, tak sundá plku dolů, páč na to dosáhne pohodlně z postýlky a on tak rád pomáhá :roll:
No a zbytek pověsím na ramínka a rozvěsím to po bytě, naštěstí to rychle schne v tom panelákovém ovzduší :lol:

Ryba tady taky pěkně „voní“ :wink: , ale nevšimla jsem si, že by z Radimka byla cítit, když se spotí. (jo byla, ale to byla makrela a ruce nám smrděly ještě pěkně dlouho i když jsme je myli voňavým mýdlem) :nevim:

Jdu se taky natáhnout, ale mě to moc nepomáhá, páč máme blbej gauč a je strašně měkkej a prosezenej, takže je to kolikrát ještě horší než přeed tím, v ložnici je Radim, tak ho nechci rušit. No prostě hůůů buli buli buli :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
6.3.08 14:08

Hanule, pekne lez a odpocivej! Snad to brzy vylezis a mimis to vydrzi!

Wenee a mate alespon nejake tipy ne jmena? Jetsli je aspon z ceho vybirat nebo jste uplne bezradni?

Zulok, vsak aposn budes mit s monitorem klidnjesi spani :wink: A jinak to u tebe zacina vypadat uplne nadejne 8O Ze bys byla prvni????

Adiko, v kolikatem jsi tydnu? Do nemocnice by se mi taky nechtelo, tak drzim palce, at nemusis!!!!

Jeee, Ryntyntyn :D

Tak to tady vypada, ze se bude na jare slavit a jeste k tomu rodit :D Manzel ma narozeniny ted v breznu a asi to u nej vypada na novy mobil, ale prekvapeni to nebude…

Adel, hranolky taky delame v troube :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
6.3.08 14:16

Taaaak jsem se vás snažila dočíst (a že těch stránek bylo :) ), ale bohužel sei toho moc nepamatuju :oops:
Jak psala Haňul, jsem ráda, že vás mám :wink: :wink:

Jinak řemeslníci pokračují dál v přestavbách a už se to pomalu začíná rýsovat, takže se těším, že příští týden vlítneme s manžou na ten náš pokoj, už se totiž nemůžu dočkat, až to bude všechno hotové!!!

Já jsem dnes přes bojové podmínky (máme totiž vypnutou vodu v baráku a mám natočenou jen ve vaně) uvařila plněné bramborové knedlíky se zelím…mňamka! 8)

A už taky nám přivezli opravenou pračku, zatím je sice provizorně v horní koupelně, ale i tak zaplaťpánbůh za to :wink: Člověk když to má denně neocení takové vymoženosti :lol: Takže už pereme jak o život :D

Ju, hlásím: Plně zabalená taška do porodnice čeká na správný okamžik! :D

Katy: Škoda, že kurz nevyšel podle představ! Ale podle mě v každé porodnici se dá natrafit na optimisitcky naladěný personál či ne-e… Snad ji nebudeš mít při porodu! :wink:
Já bych chtěla mít u porodu zrovna tu z kurzu 8)

Haňul: brzy se uzdrav, chřipajzna je fuj nemoc, tak ať je brzy za tebou :wink:
Manžel jse sladký. Ze začátku jsme si s manžou psali zprávičky, ale teďka to už spíš řešíme jen voláním :wink: Máme mezi sebou levný volání, takže když je v práci a nudí se, tak si povídáme :wink: Včera večer byl taky sladký, bavili jsem se totiž o porodu (dodával mi síly přes dráty :wink: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
6.3.08 14:19

Ahojky,je mi líp…tak,že by to snad bacily vzdaly…Ťuk,ťuk,…

Co se týká peněz za IVF je to celkem síla.Sice všude říkají,že první tři hradí pojišťovna ale kámoška to počítala a i tak je to vyšlo na 50tisíc.Léky,neustálé cestování po doktorech…
Nám se povedlo otěhotnět hned druhý měsíc po vysazení antikoncepce. Jsem za to neskutečně vděčná a šťastná,protože ty nervy bych asi nezvládala.

Wenee se jménem si nedělej starosti.To přijde.Kamarádka rodila te´d v úterý.Měli vybranou Emu a nakonec se malá jmenuje Terezka.Když jí viděli,tak si to rozmysleli… :wink:

Jinak holky já jdu k zubaři 18.03. - bojím se,že jestli mi začne vrtat,tak tam porodím. Chodím teď každé 2měsíce-hodně se mi kazí zuby a nechtěla jsem o ně přijít.

Zuločku CS6?? To už je skoro na porod nebo ne? No tak ty jsi asi nejžhavější kandidátka rozjet duben. Ale ještě aspoň 2týdny vydrž,jo? :wink: I když jsem včera četla,že ukončením 34tt má miminko dovyvnuté plíce a už jen nabírá tuk a sílu. Takže už se tak nebojím.

Adiko neboj…hezky lež a ještě chvíli vydrž.

Mahulko jakou značku pekárny jste koupili?

Holky mě vám bylo v noci tak mizerně. Pokaždý když jsem se otočila na záda,tak mi ztvrdlo břicho ale jinak než jindy. Dost to bolelo a cítila jsem,že mi tvrdlo třeba jen půlka břicha. Trvalo to i pár minut než to polevilo. Pak to po horké sprše přestalo ale břicho mám jako kamen pořád. Naštěstí malej dnes dost kope,tak neplaším. Včera zase pro změnu pořád spinkal,tak jsem byla nervní. On ten náš chlapeček stejně ale kope jen tak zlehka. Mamka mi říkala,že když jí kopal brácha tak to hodně bolelo.To já teda neznám. Náš malej se jen tak převaluje a cítím jak mi jezdí po vnitřní straně břicha.Občas teda i kopne ale nebolí to. Možná je to tím,že je pořád hlavičkou nahoře a nekope mě pod žebra.

Jinak od příštího týdne už taky začnu pít maliník a v úterý uvidím,pokud mi dr.poví,že se otočil,tak začnu masírovat hráz.

Jo a taky mě začala pálit žáha. Jen malinko a většinou když se napiju Coly nebo Kofoly(nemůžu si aspň skleničku denně odpustit).

Jo a ještě jsem vám chtěla říct,že jak mi bylo v noci mizerně,tak jsem pořád přemýšlela,že nemáme objednané povlečení a deky do postýlky.Že ještě nemůžu rodit.Ráno jsem to šla hned objednat a víte jaká je dodací lhůta… 25pracovních dnů!!!! :oops: Holky máme to s odřeným nosem.A to jsem to chtěla nechat na duben.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
6.3.08 14:21

U nás na jaře (březen-duben-květen) má narozky jenom babička, která je stejně moc neslaví…za to přibude dubňátko a májovátko :lol:

Přeju všem, co budou vybírat dárky, šťastnou ruku při výběru :wink:

Hranolky taky už děláme jen v troubě, friťák máme zabalený na půdě…i když je fakt, že z friťáku jsou hranolky daleko lepší :-)

Wenee: Zkus si zadat do vyhledávače výběr jména nebo tak nějak…je toho hodně :wink: Taky většinou bude u jména i význam toho jména :wink:

Jééé to je hodin, musím frčet pro mamču do práce…ještě musíme koupit zákusky, jelikož má taťka a Radko svátek (a přitom se jmenují oba úplně jinak :wink: )
Příjemné siestování 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
6.3.08 14:35

Haňul to je dobře,že ke ti líp!Hlavně se prosím tě nenervuj,já taky ještě zdaleka vše nemám,ani sbalenou tašku jako Týnka :wink:

Jinak kámoškám se nedávno narodily holčičky,Bětuška měla přes 4 kila a Františka 2,30 kilo :D

Taky jsem si říkala,jestli CS 6 už není skoro na spadnutí!?! 8O

Ryntyntyn to je dobře,že už se to v domečku rýsuje!
Hoď do placu recept na ty knedle! :wink:
Tý jo sbalená taška,já tak napůl… :oops:
Jinak s manželem jsme hrozný,voláme si minimálně 2× denně,nebo i častěji,a to chodí odpol normálně domu z práce… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
6.3.08 15:04

Holky vy mě teda stresujete s těma taškama, já nemám ty věci ani nakoupený, natož sbalený. Ale jdu si skáknout do své virtuální lékárny a už to objednám, ať se můžu taky vytahovat :lol:

To moje dítě je nějaký vyměněný, už si zase umanul, že chce jít spát k babče. By mě teda zajímalo na co ho tam nalákala! :lol: :lol: Ale když vidim jakou z toho má mamina radost, že jí vzalo její jediný vnouče po třech letech na milost, tak jsem ráda. Alespoň můžu dělat takové činnosti co by se s Jurajdou nedaly. Teď jsem například pře:,–(ila nějaké kytky a ještě si přešmudlám alespoň dvě okna. A pak se budu asi válet a válet :lol:

Jé když jsem dneska šla kolem květinářství a viděla ty jarní kytičky, tak mám úplně jarní náladu a musela jsem si alespoň koupit barevné mašličky na pomlázky, v týdnu mi přijde nějaký materiálek na vajíčka, tak budeme s Juráškem tvořit - to se hrozně těšim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
6.3.08 16:38

Zapomněla jsem pogratulovat úspěšným KO :-)

Zuločku, CS 6?? Hmmm…jseš horká adeptka :wink: Ale ještě chvilinku ať Matuško počká :wink:

Haňul , to je dobře, že už je ti líp a bacily jsou na ústupu :wink:

Adél , my si taky dokážeme volat často :D Když má noční nebo denní…jinak ho spíš vždycky voláním naháním na jídlo a tak :lol: :lol:
Knedle jsou jednoduchý (ale ta práce s tím :D ) Bramborový těsto (já si dělám z brambor, my ty pytlíky moc nevedeme…), naplním nastrouhaným juniorem, vařím cca 12 minut a k tomu kyselý zelí a na zalití knedlíku opraženou cibulku se sádlem :wink:

Tašku bych ještě něměla zabalenou, ale tady se o ní pořád hovořilo, tak mě to taky chytlo :oops: :D

Jak jste se bavily o IVF: Kolegyně se snažila o IVF několik let! Nakonec zjistili, že má špatný vajíčka…i s darovanýma vajíčkama už nešlo udržet emryo… :cry: Peněz je to stálo strašně, ale víc spíš jde o nervy při každém zklamání…takže jsem strašně ráda, že se nám to s Radkom podařilo hned na první pokus!! (a to i v našem okolí to trvalo skoro všem dýl…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
6.3.08 16:54

CS 6 ? ? ? :o Drzim moc moc palecky!
Ja Vam tak holky zavidim, ze fungujete …
ja pristi tyden zacnu taky, to budu 35+6 tak snad uz to pomalinku pujde,
porad premyslim co vse do tasky, snad mam vse. Akorat nevim jestli si mam rozdelit tasku na sal a nebo dohromady. Tak na sal toho moc nepotrebuji, ale ty doklady, prezuvky, luj a piti …
no uvidime … ja uz mam vse nachystane, nakoupene, jen par malickosti ..
uz jsem ji pripravila i oblecky z porodnice :) ma nekolik variant :) ba neee … 2 :) podle pocasi :) snad vyjdou saticky :) zkusim Vam to nafotit …
pusinkuuuu na briskaa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital