Poradna duly
Jana Čurdová
Jinak u nás v noci sněžilo a sněžilo, takže nemáme jenom poprašek
Hm…ať žijou severní Čechy a hory pod kterýma bydlíme ![]()
U nás taky začíná den sluníčkem, takže plně doufám, že to co v noci napadlo pěkně rozpustí a já už chci taky jarooooooo!!!
Katy , musíme si na to sluníčko počkat, určitě už brzy bude
![]()
Adél, tak to jste dneska s Jiřulkou spali dýl než já
Ať ti to na kontrole dobře dopadne!
,
Já jsem dnes vzhůru už od půl druhý
S přestávkama na spánek jsem se převalovala až do šesti, potom už jsem musela asi po čtvrté na WC a při té příležitosti jsem se i nasnídala ![]()
A pak hupky dupky s plným náckem do pelíšku a ještě jsem zabrala na dvě hoďky!
Ale určitě v tom půjdu během dne pokračovat, jelikož jsem úplně kantáre..
pane bozeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, to je raaaaaaaaaaaaaaaaano, ja tu sedim a brecim jak zelvaaa. ZE uz je to tady!!!
Ja jdu ted na ko, doufam, ze si me tam nenechaji, jezisi ja jsem ted tak rozhozenaaaa, fakt!
Nevite kdy mely holky presne terminy?? Ja se v tom ztracim!
Pusinkuuu vsem a kdyz nenapisu, tak je to jasny
![]()
Ryntyn: Muzu poslat cislo?? ![]()
Ahoj holky,
omlouvám se, že sem lezu. Patřím do Březen 2008 a tak jsme si říkaly, jestli nás nepředbíháte jako my jsme předbíhaly holky z února 2008.
Koukám, že máte už asi 2 miminka. Tak gratulujeme ![]()
My jsme už jen 4 bez mimča. Tak až to dokončíme … dáme vědět. ![]()
Všem maminkám,miminkům a čekatelkám hodně zdraví a štěstí. Držte se !!!
Adik: Zařízeno!! Číslo jsem ti poslala zpátky SZ
A kdyby něco, tak napiš!
![]()
Zulok ho měla myslím za 18 dnů a Wenee tento čtvrtek
![]()
Petas: Díky
Už se taky těšíme, až nám předáte štafetu
![]()
Ahoj holky!
Tak vás po očku sleduju a koukám, že to do dubna některé nemohly vydržet.
Přeju vám všem pohodové porody, hodná a zdravá mimča a spolupracující tatínky!
Mischni (původně taky duben 2008)
Adi seznam datumů porodů je na str.169 ![]()
Mischni přeju hodně štěstí!! ![]()
Adik: Ještě jednou: Držím pěstičky i tobě na KO!!! Bude to dobré
![]()
Holky: Mám vás pozdravovat od Wenee!! Neměla žádné bolesti, byla jen v poradně a že už je to pěkně rozběhnuté!v 16.30 šli do porodnice a ve 21.25 byla Sofia na světě! ![]()
A že se máme držet! ![]()
Tak jsem koukala na ten seznámek…další na řadě je Mahul a pak Adél, Zebruš a já s Adik to máme v jeden den, tak jsem zvědavá
![]()
No nic, jdu se odvalit něco dělat…Aris je dneska otravná, jelikož se jí rozjelo pořádné měnění chrupu, tak jí jdu něčím zaměstnat ![]()
Holky meju nádobí,sbírám prádlo,za chvíli přijde máma hlídat…co kdybych se nevrátila?!? ![]()
Jsem z toho úplně na nervy ![]()
Huráááá, hurááááá, huráááááá. Dočítám tady a úplně se mi derou slzičky do očí.
Wenee a Zuločku , velikánská gratulace k miminkům, hlavně hodně zdravíčka, štěstíčka, mlíčka, děťátka ať nezlobí, držte se maminky. ![]()
Adel a Adik , dobře pořiďte na kontrole. ![]()
Ahojte ![]()
Velka gratulace Wenne a Zulok!!! To jeskvely, ze jsou v poradku maminky a miminka.
Ja zas mam starosti, jsem 34+0, vcera me uz potreti odesel kus hlenove zatky, rodit jeste urcite nechci. Cetla jsem nekdy od holek, ze muze odchazet i mesic pred porodem, snad je to tak, zvlast kdyz postupne. Manzel je v USA do ctvrtka, tak jsem z toho jeste vic nervozni. Neodchazi vam holky taky nekomu hlenova zatka takhle?
Ahoj holčinky, tak to by takhle teda nešlo! Podívejte se laskavě do kalendáře a co tam vidíte? Vidíte snad duben? Já teda ne! Tak se šupem uklidněte a zatněte zuby a ne že některá z vás ještě vyndá nějaký mimčo
Co potom my chudinky z června? Místo nás budou rodit červencový a kam se vmáčkneme my, když květnový nám květen nedaj prý ani náhodou?
Nebojte, dělám si legraci
A hroooozně moc gratuluju oběma maminkám od vás. Doufám, že to šlo snadno a že i vy další už budete brzy mít svoje ňufátka u sebe a stejně tak my všechny co nás to čeká až za trochu delší dobu ![]()