Duben 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
171
18.3.08 15:46

Tak co já si vzpomínám na svůj porod, probudila jsem se kolem páté ráno, měla jsem bolesti, mamka zavolala sanitku, porod už se rozjížděl, ale voda mi nepraskla, tu mi tam pak píchli a Marťa se narodila před 11 dopoledne, takže to byl docela fofr. Manža byl v té době na montáži v Praze, mamča mu nechávala vzkaz, ale šéf mu to zapomněl vyřídit, takže ten se dozvěděl až druhý den, že je Marťa na světě. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
18.3.08 15:59

Lenčo tak to teda šéf nic moc :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
18.3.08 15:59

Evelín , doma bych teda rodit nechtěla, tak snad to stihnem 8O . Máme to do Ivančic asi 15-20 minut, a provoz na těch polňačkách nehrozí, tak snad tam dorazíme 2v1 :lol:

Ryntyntyn , už ti došlo semínko? 8O Já pochybuju, že bych potřebovala další sáček, a piješ ho taky 2× denně 1 hrnek?

Mahule , neboj, všechno bude v pohodě :lol: . Já jsem teda zvracela skoro do 5 měsíce, už jsem si myslela, že to nikdy nezkončí :roll:

Adel , já doufám, že si sanitku nebudu muset volat, to by tady ve vesnici bylo pozdvižení :roll: , všechny babky by se na mě přišli podívat… :oops: :lol:

Katy , Radimka by do sanitky určitě vzali, přece ti to nezakážou, když by zůstal doma sám. To by byli pěkní blbové :lol:

Lenčo , jak může šéf zapomenout vyřídit něco tak důležitýho… 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1905
18.3.08 16:06

ulok: obrovska gratulace k synkovi, a at vam dela jen radost!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
18.3.08 16:07

Nevím, jak na to šéf mohl zapomnět, to jsou celý chlapi. Bylo to před 11 rokama, to tehdy mobily nebyly, takže se fungovalo jen přes pevné linky. Mamča volala na číslo do firmy šéfovi tady u nás, ten to pak měl vyřídit do Prahy na stavbu, no a tak to dopadlo. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
18.3.08 16:23

Tak jsem si zapla počítač, že si vás v klidu dočtu, protože pořád lítám někde po úřadech a teď tady řvu jak želva!

Taková událost a já to propásnu!

Wenulko a Zuločku obrovská gratulace!!!!! http://www.kolobok.us/…ridia_23.gif

Sofince a Matuškovi mnoho zdravíčka a štěstíčka!

Už se hrozně těšim na fotky vašich broučků! Večer dodám seznámek, teď zas musím frčet pryč, ale je jasný, že na nic jiného dnes už myslet nebudu!
Jejda no to jsem z toho teda vedle :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
18.3.08 16:57

Lenco, tak to jsem rada, ze dnes uz si muzes zavolat na mobil! Ted uz jen, aby nekomu nedosla baterka!

Taky doufam, ze porod zacne v noci a nebo, ze manzel bude aspon doma. Z prace to ma mhd asi 20 minut, ale nemame taky auto, tak to asi pojedeme bud tou sanitkou nebo taxikem…

Ach jo, dnes jsem se rano probudila a mandle mam natekle a spousti se mi ryma :? Porad neco kloktam, ted jsem spala asi hodinu a pul a porad nic moc :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
18.3.08 17:03

Evelín tak ať je ti brzy líp!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
18.3.08 17:11

Evelín, uvař čajík s medem a citronem a zalez pod peřinu a drž se, ať je to lepší.

Já jsem teď spořádala celý sáček popcornu z mikrovlnky a zapíjím to maliníkem, to je kombinace. :oops: A ten náš mimísek mi dnes v břichu vyvádí psí kusy, snad tam nacvičuje nějakou sestavu nebo co? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
18.3.08 18:33

Evelín , snad ti bude brzo líp !!!

Lenčo , já už dnes podruhé jím párky - nic víc nezdravého jsem si vybrat nemohla :roll: , ale teď na ně mám pořád chuť :?
Popcorn jsem měla včera a ještě jsem dojedla manžův, co už nechtěl :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
18.3.08 19:21

Holky mě teda není nic moc,jak když na mě něco leze :( Snad to bude jen únava..Dobrá zpráva je,že manžel jede do Ikea pro tu naší postel.Tak když se zadaří,zítra už na ní budem spát! :D A nebudu muset v noci dělat dřepy,když vstávám k Jířovi :wink:

Jo u dr.jsem dostala kufřík pro maminky,ale moc se nevycajchnovali,samej reklamní leták :roll: ,byl tam akorát dudlík,vzorek plenka a vložka a staré časopisy :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
18.3.08 19:23

Holky mě teda není nic moc,jak když na mě něco leze :( Snad to bude jen únava..Dobrá zpráva je,že manžel jede do Ikea pro tu naší postel.Tak když se zadaří,zítra už na ní budem spát! :D A nebudu muset v noci dělat dřepy,když vstávám k Jířovi :wink:

Jo u dr.jsem dostala kufřík pro maminky,ale moc se nevycajchnovali,samej reklamní leták :roll: ,byl tam akorát dudlík,vzorek plenka a vložka a staré časopisy :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
18.3.08 19:37

Bulim tady jak želva…

Wenee a Zuločku obrovská gratulace k miminkům :lol: :lol: :lol: :lol: :dance: :dance: :-) :-)

Celý den net okupuje Martin,tak jsem se sem dostala až teď.

Dneska jsem zvládla zubaře,nákup v lékárně,koupili jsme letní fusak od Emitex,2 čepičky,capáčky. …a máme postavenou postýlku :dance:

Jinak je mi všelijak. Jsem strašně unavená,zlobí mě průjem a mám pocit,že mi Matýsek proleze pupkem ven … ale to si zase můžu být jistá,že půjde hlavinkou napřed :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
18.3.08 19:42

Holky jsem tady, byla jsem rano na ko a pak cele odpoledne s kamaradkou, mesto, kavarna a pak me nalozil Romo a jeli jsme jeste jednou na natacky, rano se jim to zase nezdalo. Ted jsem spatna z toho, ze ted odpoledne se tam rodilo a CL je to vse slyset, takze jsem cele natacky poslouchala porod a ted je mi ouvej …
Jinak u me vse ok, 2cm na prst a cekat :)
za tyden zvova, snad se dockam pristiho utery … po dnesnim dni chci aby to prislo co nejdele :) Kraasny vecer VSEM!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
18.3.08 20:09

Diky holky, snad uz mi zitra bude lip. Ty zmeny pocasi cloeku taky neudelaji moc dobre.

Zebrus, taky jsem dnes mela parky :D Zitra se akorat budu bat stoupnout u doktorky na vahu, nejak posledni dobou zeru a hlavne sladke mi chutna :oops:

Adiko, to je fajn, ze si te tam nenechali a vypada to, ze jeste chvili vydrzis :)

Adel, tak to si nedokazu predstavit spat bez postele, uz ted je to pro me des z ni vstavat :roll:

Hanule, tak to byl uspesny den :D Nas mimis mi skoro porad dela v brise psi kusy, jestli bude tak akcni i po porodu, tak to budeme mit fakt veselo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí