Duben 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
521
18.3.08 13:17

To jsou noviny :D

Wenee a Zulok, moc gratuluju, ať jste doma, co nejdřív a plně si sebe užíváte :lol: :lol: .

Mě včera bylo taky tak všelijak, tak už jsem přemýšlela, jestli se do té porodnice nemám rozjet taky :roll: , nakonec jsem vydržela, spánek nic moc - tento týden je to všelijaké a zatím jsme pořád v balení 2v1. :wink:
Ale pro jistotu jsem hned ráno zkontrolovala tašku, jestli vše sedí a teď netrpělivě očekávám zítřek -kontrola na porodním sále 8) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
18.3.08 13:25

Tak jsem umyla nádobí a trochu pouklízela a popijím si kafíčko (zdravotní s troškou normálního :lol: )

Mě ty dvě miminka úplně rozhodili a trochu panikařím 8O , ale moc se těším…

Adel , super zprávy :D

Ryntyntyn , neboj, nebudeš přenášet. S tím množstvím maliníku co piješ !!! :lol:
Já jsem naštěstí měla maso a omáčku od večeře, tak jsem si k tomu jen uvařila rýži :)

Born , gratuluju k mateřské :)

Evelín , jo piju. Já to necedím, jen to opatrně naliju z kastrólku do hrnku - ty semínka zůstanou na dně. Ale semínka nejím, jen ten sliz :lol: (on by to asi sliz být neměl, ale já to vždycky nějak zapomenu vypnout a vařím to dýl :oops: )
Ale piju to poctivě 2× denně, tak snad to bude mít nějaký efekt :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
18.3.08 13:33

Tak jsem si to semínko teď uvařila taky, ale přilila jsem si do toho trochu limonády. Neměla jsem odvahu pít to jen tak samotný. :roll: Ale čaj z maliníku ten mi teda chutná.

Dnes jsem se v noci nějak často budila, že ještě nemáme rozhodnutý to jméno, tak s tím budeme muset co nejdříve něco udělat, ať mám klidné spaní. Největší sranda je, že pořád řešíme jen to klučičí, ale kdyby to náhodou byla holčička, to by byla sranda. Ale snad se pan doktor neplete a bude to kluk. :D

Tak a do města nemusím, šla babča, tak mi pečivo koupí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
18.3.08 13:40

Zebrus, diky, uz to jdu zkusit… Moje mamka je srandovni, porad se pta co vsechno uz piju a jim, aby ten porod byl rychlejsi. Ona totiz vsechny tri porody mela docela dlouhe a jeste ji personal zdrzoval nejakymi leky, takze je hrozne zvedava, jestli ja to diky prirodnim urychlovacum budu mit kratsi :D

Lenco, tak at se dobre rozhodnete :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
18.3.08 13:42

Lenčo , já jsem si do toho semínka dřív dávala džus, ale už ne. Přijde mi to, jako obilí, což mě chutná :)

Jméno určitě vymyslíte :D .
My máme vymyšlená obě jména, ale snad to bude kluk, protože u holčičky bysme potřebovali další dokumenty kvůli přijmení. Do oddacího listu nám totiž napsali, že dcera by měla příponu -ová, což já nemám a nechceme, aby byla v rodině jediná. Takže bysme museli žádat o přijmení v mužské podobě :roll: :? Kluk by nám to ulehčil :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
18.3.08 13:43

Jo a paní ve zdravé výživě mi poradila, že to lněné semínko je lepší bio. Taky bylo samozřejmě dražší, ale je v něm spousta škaredých semínek a nějakého smetí a nepořádku, tak jsem to z toho lovila, hrůza. :roll:

A teď jsem si vzpomněla, že kolegyně z práce má dnes termín, tak jsem zvědavá, jak dopadne, moc na ni myslím. Během půl roku jsme v práci otěhotněly 3, po této kolegyni mám termín já a ještě jedna má termín v červnu. To z nás měla pan šéf asi radost. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
18.3.08 13:44

Evelín , moje mamka zase měla oba porody bez problému, rychlé. Ségra měla prvního syna ve 36tt (protože umývala okna :roll: ), ale taky měla oba porody v pohodě. Tak snad je to v rodině :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
18.3.08 13:47

Lenčo , ono je všechno lepší bio, ale je to drahý :?
Já jsem ve zdravé výživě viděla 2 druhy lněných semínek - ještě existuje zlaté. Ale stálo dvakrát tolik jak to hnědé, tak jsem ho nekoupila. Ale zajímalo by mě, v čem je jiné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
18.3.08 13:54

Zebrus, tak jestli mate lehke porody v rodine, tak to s tim lnenym seminkem nestihnes ani do porodnice :D

Ja si koupila bio, pac u nas v bille jiny nemeli, tak si rikam, ze treba budu i zdravejsi :wink:

Jsme si to zredila s cajem od snidane a docela to slo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
18.3.08 13:58

Já mám právě to zlaté bio, tak nevím, v čem je jiné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
18.3.08 14:02

Ad maminčiny porody : Ségru mamka přenášela, já jsem v termínu a bráška taky-u bráchy mamka poslíčkovala a když šla na KO na gyndu, takj jí dr. poslal rovnou do porodky, že už rodí :lol: A taky jedině u bráchy mamče prdla samovolně plodovka a že jí prý bylo :lol: :wink:
Takže jsem zvědavá, jak to bude u mě :D

Ad lněné semínko: Taky jsem ho kupovala ve zdravé výživě, včera mi zrovna došlo, takže ho musím hned zítra v Liberci koupit 8)
Já si ho dělám do pomerančového džusu! Obdivuju ty co si ho děláte jen do vody :-( :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
521
18.3.08 14:34

tak mě tak trochu chytá strach, dotedka všs v pohodě, žádný problémy, ani jednou jsem nezvracela, otěhotněla jsem hned, no prostě absolutně bez problémů, ještě v pátém měsíci letecky na dovolené a teď.....začínám mít tak trošku strach, jak to všechno skončí. Nějaké potíže se začínaj objevovat - už nespím celou noc :D , bolesti v podbříšku a kříži se taky začínaj hlásit a za chvilku tu možná bude porod :roll: :wink:
No snad to všechny nějak přestojíme…když to všechny dosud zvládly…

Chystám se do města, pro jistotu si vezmu auto, ať se pak nekroutím na zastávce MHD :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
18.3.08 14:50

Tak jsem si dala s Jiřulkou chrupku :wink:
Holky já jsem teda to lněné semínko zavrhla,to se nedá :roll:

Dr.říkala,že až to na mě přijde,že nemám moc otálet,přeci jen je to druhý porod a po poměrně krátké době :wink: Tak manžel je z toho na mrtvici,že si budu muset zavolat sanitku,protože nemáme auto,a tak…no uvidíme..

Jinak Jiřulku nevzali ve školce,tak to s náma bude muset vydržet doma :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
18.3.08 15:20

Ahoj holky, tady to jen vře :D

Popíjím maliník, nějak ho zanedbávám, tak musím přitvrdit páč to lněné semínko není nic pro mne :-(

Adel: my také jsme momentálně bez auta, včera ho odvezl manžel do servisu, přestaly fungovat budíky a vůbec nevíme čím to, spínací skříňka to není, to už volali, tak čekaj na vyjádření přímo z výroby.

No a to můj první porod trval dvě a půl hodiny celkem i s kontrakcema, tak nevím jak to bude teď. Ani nevím co bych dělala s Radimkem, když je manžel v práci a já bych si zavolala sanitku, jestli by ho vzali se mnou 8O
Nikdo totiž nemůže dorazit knám domů džív jak za hodinu a to ještě při dobré vůli, páč jsou všichni v práci a Radimka nemám kam strčit. :roll: :roll:

Doufám, že to bude zase v noci, nebo až bude Radim ve školce, to by bylo nejlepší. Tak uvidíme.
Do školky nastupuje příští týden v úterý, tak jsem zvědavá :wink:

Holky, jak jste řešily přechod z malé postýlky do velké postele. My jsme Radimkovi už zprovoznili velkou postel, ale nechce do ní za žádnou cenu. Teď jsem to zkoušela na odpolko spaní a i když jsem mu tam nandala ty jeho miláčky a tak, stejně řval a chtěl ať si lehnu k němu, což opravdu nemůžu vzhledem k těm kyčlím a vůbec nechci zavádět nějaké takovéhle metody. Je zvyklý, že ho položíme do pelechu, rozlučka a jdeme. :wink:
Tak kdybyste něco věděli, jak to řešit, jsem vděčná za jakýkoliv nápad. Nechci ho stresovat, ale už se oprvdu blíží chvíle, kdy ho „vykopne“ miminko, tak nechci aby to bral nějak osobně. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
18.3.08 15:26

Katy to ti neporadím,Jířa je zvyklej,že u něj ležíme,než usne.Sice spí ve svém pokoji a ve své postýlce,ale momentálně se budí třeba 4× za noc,musíme tam k němu,počkat,až usne a tak stále dokola.Doufáme,že se to nějak srovná :wink:

Porod když počítám,od půl jedné se kontrakce rozjely a v půl osmé se Jířa narodil.Ale byl to vyvolaný porod,tak to je trošku jiné..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí