Duben 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1808
20.3.08 14:37

Ahojky ve spolek!

Adiko drž se a kdyby se Sanelce přeci jen chtělo ven, tak ať je to rychlé a bez problémů!

Já měla dnes k obědu školkovou koprovku, mamka jí nemusí, tak mi zavolala ať naklušu - takže jsem byla ráda, stejně bych asi ani nic moc nevařila, když jsem sama.

Jinak úřadování zatím celkem dobrý, ty největší strašáky máme ještě před sebou a oddychnu si, až budu vědět, že nám schválili úvěr a že se stihnou převést korunky do 18.4., což je splatnost kupní smlouvy. Je to takový marathon, ale zas kdybychom se do toho teď nepustili, tak nevim nevim do budoucna při těch rostoucích cenách za nemovitosti.

No já jsem se do toho ještě teď zbláznila a našla si na internetu „pletení z papíru“ - miluju proutěné nebo ratanové koše a tohle je taková laciná napodobenina a když se to umí, tak to vypadá fakt skvěle. Takže tu trochu blbnu zavalena hromadou novin, jsem zvědavá, co z toho vznikne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
20.3.08 14:43

No jo, jen s timy pohybami, jestli je to opravdu moc, to neni dobre, uz s tim mam zkusenost. Takze na to pozor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
20.3.08 14:45

No holcicky, ja jsem zvedavaaa, fakt to je jiny, zvlastni. Termin nam nakonec posunuli na 2.4. ale to uz jsem tu psala, prvni teda mam 2.4 a druhej 10.4. No uvidime. I mi dost tvrdne bruch. Uvidim jaka bude noc, kdyz tak zitra skocim do nemocnice, kdyz to bude jako dnes. Snad ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
20.3.08 14:54

Adiko drž se!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
20.3.08 15:17

Adiko , kdyby Ti opravdu nebylo dobře, radši si zajeď do nemocnice. A pokud se porod opravdu blíží, tak přeji hodně štěstíčka a ať je to rychlé a bezbolestné.

Adel, taky se bojím, jestli poznám, že už je to tu.

Lucy , na to pletení z papíru jsem taky koukala. Vypadá to zajímavě. Nedávno to bylo myslím i v loskutákovi. Ať vám to vyjde s pozemkem a hlavně, ať všechno dobře dopadne s úvěrem.

Holky, já jsem sice až na konci tabulky, ale člověk nikdy neví, můžu některou poprosit o tel. číslo, které bych případně poslala zprávu, kdyby něco. Díky moc. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
20.3.08 16:05

Tak jsem zpět z porodnice - nenechali si mě tam :lol: . Všechno je v pořádku, prý na tom papíře viděla pár kontrakcí, ale to je asi normální.
Vyšetří mě prý až příště, když jsem byla včera na gyndě.
Ptala se na všechno možný - hlavně na věci, který jsem nevěděla :roll: - jako úrazy, kdy začal menzes, atd. Takový věci si nepamatuju :oops: . Taky jsem dostala formulář na jména :lol:
Vůbec nikdo tam nebyl, jen my, žádný fronty :lol: :lol: :lol:
Byla to sranda, manža tam se mnou seděl a poslouchal, jak Beníkovi bije srdíčko a usmíval se :D . A jak se Beník začal hýbat, tak ta mašina začala chrčet 8O
Dohromady jsem tam byla asi půl hodiny :)

Konečně jsem uvařila ty Boloňské špagety, včera jsme je nahradili McDonaldem :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
20.3.08 16:27

Ahojky, gratuluju k úspěšným kontrolám :wink:
já du na KO zítra, tak se těším, až malýho zas uvidim :lol: a konečně nastupuju na materskou, teda snad..doufam že nebude žádnej problém, kvuli škole..nu..
Jinak me se udelaly „dole“ :oops: hrozný žíly, asi v 5.mesici, dotedka se to zlepsilo a nezhorsovalo, a vcera sem najednou koukala, a hrozne mi zase vylezly :roll: , tak se bojim abych nakonec nemusela na cisaře jak už jednou řikala dr. :cry: ..bojim,bojim..no, uvidim co mi poví zítra..

Adiko, držim palečky..

Ryntyn, díky za číslo :)

papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
20.3.08 16:30

Zebro , tyjo ja bych si dala hrozně KFC twistra..jenze tady v lipe neni ani MC Donalds, tak mi to od ty doby co sem preztehovaná hrozně chybí..mňam :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
20.3.08 16:32

Adik: Kdyby se ti něco nezdálo, tak si tam fakt radši zajeď :wink: Taky bych jela, kdyby se mi něco nezdálo… :wink:
Vidíš, myslím, že jsi o tom termínu psala :D
Kdyby se Sanelce přeci zachtělo ven, tak ať je to rychlé a co nejmíň bezbolestivé :D

Lucy: To zní zajímavě s tím papírem! Taky mám ráda ratanové věci a proutěné košíčky! Mohla by jsi mi, prosím, dát odkaz? Díky :wink:

Leni: Pošlu ti SZ s telefoním číslem, ju? :)

Zebruš: Tak vidíš, že si tě tam nenechali :lol:

My jsme byli s pejskem venku, ale vydržela jsem to jen půl hodinky :oops:
Za prvý je u nás docela kosa a pěkně to fičí :? Z okna to vypadalo o dost lepšeji!
Za druhý mě začal bolet kříž a podbřišek…což tedy není žádná novinka :roll: Takže jsem to vzdala :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
20.3.08 16:36

Taky ulítávám v těhu na McDonalds! Hmmmm, dala bych si :-) U nás doma musí být v tom kompromis, jelikož Radko ho moc nemusí a tak střídáme s KFC (taky tam má rád toho twistra!)

Neli: Není zač! :D Ať ti dopadne zítřejší KO dobře! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
20.3.08 16:39

Dneska jen stiham docitat, jinak jse porad v posteli a pokud nespim, tak mam zaplej notas s „Prateli“…

Zebrus, tak to ti zavidim, ze jsi tam nemusela cekat a je fajn, ze to probehlo v poradku :)

Adiko, preju zdra a silu a pokud uz se male chce na svet! Pokud ne, tak at ti muze byt lepe…

Ahoj Neli :D Gratuluju k materske! Ja uz ji mam ve skole snad taky vyrizenou. Teda vim , ze mam prerusene studium a materska snad casem dorazi na ucet :D

Jste mi udelaly chute s tim mekacem, ze bych si nechala donest od manzela veceri :twisted: Na obed jsem mela silu si udelat jen namazany rohliky, tak neco poradnejsi ho by to chtelo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
20.3.08 16:40

Ted si jdu posmaknout na lnenym seminku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
20.3.08 16:46

Ryntyntyn , my jsme se do toho CA nakonec stavili a mám to letní body a 2 body č.50, kde jde rozepnout celý předek.
Těch plínek č.1 mám jen jedno balení, prý je jen o pár centimetrů menší než č.2, tak jsem ho raději moc nekupovala.

Adiko , snad ti bude líp !!!

Born , co se může dít, když mimčo hodně kope? 8O

Lucy , ať vám jde vše hladce s hypotékou. Já jsem té banky na konci měla plný zuby, pořád jsme tam lítali s nějakýma papírama… :roll:

Nelo , já bych byla raději, kdyby nikde v okolí McDonald ani KFC nebyli, to by se nám lépe odolávalo. Takto, když jedem z Brna, tak je jich po cestě hned několik :roll:

Já mám taky ráda ratanové věci, ale štve mě, jak se na to chytá prach. Mám vysněnou zimní zahradu s ratanovým nábytkem a kytkama… :lol: Tak snad jednou…

Jo, a u McDonalds mají teď úžasný jahodový taštičky :-) , jsou ještě lepší než ty meruňkový a jablkový :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
20.3.08 16:49

Týnko, děkuji za zprávičku.

Evelína , taky jsem dnes ještě semínko neměla, tak jdu na to.

A něco dobrýho z McDonaldu nebo KFC bych si taky dala, ale mám smůlu. Nejblíž je až Zlín, ale tam se nepoženu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
20.3.08 17:07

Leni: Taky máme nejbližší KFC i „mekáč“ 30 kilásků a když jsem občas na to dostala večer chuť, tak Radko naštěstí odolával, jelikož já bych se tam i rozjela :lol: :lol:
Nemáš zač :wink:

Zebruš: Newborn mám zatím jen minibaleníčko z DM-ka a to mi tak akorát vystačí do porodky, pak budu to jedno větší balení Pampers a ještě Huggies :)

Evelín: Jen pěkně odpočívej :wink: Ono už to poflakování se nám pěkně krátí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí