Duben 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
171
21.3.08 07:55

Dobré ránko, :D

tak my dnes máme v plánu zajít se podívat na velikonoční trhy. Mají být u nás na náměstí, tak jsem zvědavá, jestli to nebude samý vietnamec a stánky s oblečením apod. :cry: :?: Ještě musím sehnat nějaký dárek pro známého, protože jsme zítra pozvaní na oslavu.

Beránka bych taky ráda upekla, ale nemám na něho formu, takže nic. Máme slíbenou dvojitou roládu od tchýně, mňam, tak to budu mít bez práce, ale stejně něco rychlého ještě upeču. :wink:

My velikonoce slavíme, Marťa si chce nabarvit vajíčka, tak jsem zvědavá, kolik na ni přijde koledníků. Obvykle na velikonoční pondělí přiijdou naši známí s dětma, tak posedíme a probereme, co nového. :)

Gratulace všem k dobrým kontrolám. :D

Lucy, to Tvoje tvoření vypadá moc pěkně. Čím jsi to natírala? Já jsem zatím zkoušela jen pedig, ale tohle mě taky láká. Už mám nastřádáno pár starých telefonních seznamů, tak jen se do toho pustit. :wink:

Co dnes vaříte dobrého? Já mám chuť na palačinky, ale nechce se mi stát půl dne u plotny. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
21.3.08 08:10

Katy ať je ti líp a pěkně ta vajíčka obarvěte :wink:

Lenčo já budu dělat vepř.kotletu na žampionech s rýží

Uvařím pár vajec a dám na ně nálepky,Jiřulkovi jsou zatím nějaké velikonoce ukradené,tak příští rok :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
21.3.08 08:10

Katy , snad už ti bude brzo líp :?
Mě už dva dny divně bolí kyčle, ale jinak než předtím - bolí mě i jakoby stydká kost - jestli je to možný 8O . a je to dost nepříjemný, mám pocit, že jestli to nepřejde, tak se u porodu rozpadnu… :roll:

Leni , já mám chuť na kuřecí řízky, ale nechce se mi s nimi obalovat, tak ještě uvidím :? Taky mám chuť na bramborový salát, ale to by mě asi nadmulo :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
21.3.08 08:16

Dobré ráno,

tak noc jsem přežila.Zaspala jsem to ale ráno to tu bylo na novo.Už mi není špatně ale ty MS bolesti přetrvávají a mám nepravidelný slaboučký křeče úplně dole v podbřišku.Když chodím nebo sedím je to dobrý,jakmile si lehnu tak je to tady znovu.

Holky já musím vydržet do 31.března - to budu podle MS 37tt. Docela mám nahnáno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
21.3.08 08:28

Haňulko, ještě chvilku vydrž 2 v 1. Jsem koukala do té tabulky, že máme termín den po sobě.

Tak přemýšlím, že možná Wenee a Zuloček už budou na velikonoce i doma s miminkama, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
21.3.08 08:44

Zebřičko, tak to je právě ta spona co tě bolí. Ke konci těhu v oblasti pánve měknou chrupavky a tak různě se to tam všechno připravuje aby se pánev celá roztáhla až bude procházet hlavička. Neboj nerozpadne se ti nic při porodu, ale v poradně to řekni, je lepší když to ohlídaj. Nic to není, jen mám zkušenost takovou, že jsem řekla že mě to bolí, ale nijak jsem si extra nestěžovala a nakonec se mi spona (stydká kost) rozjela. Můj gyndr zjistil rok po porodu, že mám mezeru asi 2,5cm velkou, tak jsem brala léky (vápník atd) a naštěstí se mi to vrátilo zpět. Jinak kdybych to hlásila hned po porodu (myslela jsem si blbá, že to mám v papírech napsáno), tak by mi dali jakýsi pás kolem kyčlí a ono se to bez problémů zatáhne. Ale tohle se většinou stává po IFV, páč ty hromady hormonů způsobí, že tělo reaguje více než normálně.
Takže neboj nic to není, jen to raději řekni. Můj dr to např poznal i pohmatem, nebo na ultrazvuku je to taky vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
21.3.08 08:54

Haňule , možná by to uklidnila vana, mě na tu bolest pomohla hned a nebo termofor. A když to nepřejde, tak bych asi zavolala do porodnice a zeptala se, jen pro jistotu. Ale snad tě to přejde a vydržíte do toho 31.března :wink:

Katy , moc díky za upozornění. Určitě se na to příští týden zeptám. Bolí mě to takto víc až posledních pár dní, ale jen když vstávám z postele nebo se otáčím :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
21.3.08 09:42

Holky, myslíte, že ta zátka může mít i nažloutlou barvu nebo je to zánět? :oops: :roll: :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
21.3.08 09:43

Dobre ranko holcicky,
tak jsem jeste cela :) dneska se citim skvele. Tak snad je zazehnano. Ale to bylo vcera taky tak a najednou buch :) :wink:
Jak se Vam spi? Ja teda nastesti lehnu a spim, ale to curani a probouzeni. Stridate taky jen boky? To je hnus. NEj je mezi nohy narvat velky polstar. :wink:
Dneska doma chystam oslavu, mensi. Romo ma zitra narozky. Dvojcatko ma ale v nemocnici po operaci a tak se nic velkeho dit nebude. Jsem rada, ze uz mame znameni beran :) my jsme si ho prali :) Kraasny den, jedu na nakup a odpoledne se tesim az si Vas vsechny hezky doctu!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
21.3.08 09:48

Holky sprchu už jsem měla.Zdá se,že se to trochu uklidnilo ale pořád cítím chvílema bolesti.Malej kope jako jindy,tak zatím nebudu plašit.V úterý jdu na kontrolu,tak snad do té doby vydržíme a něco se dozvíme.papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
21.3.08 10:04

Lenčo , já myslím, že zátka jo. Mě řekli na gyndě, že pokud to nepálí nebo nesvědí, tak je to v pohodě. Tak snad zánět nemáš.
To je hrozný, bylo by to pro nás jednodušší, kdyby to všichni měli stejný, abysme se nemuseli nervovat :? :roll:

Adiko , já taky nesnáším to noční přetáčení zleva doprava :roll: , vždycky mám pocit, že mám na sobě barel s vodou :lol: a k tomu ta bolest kyčlí…Ale je sranda, že vždycky usnu na levým boku a vzbudím se na pravým 8O - každou noc 8O
Super, že jste ještě 2v1 :wink: a hezky si užijte oslavu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
21.3.08 10:11

Holky, znáte tuto písničku? Je to sice anglicky, ale jestli chcete brečet, tak se podívejte na to video. Mě se ta písnička hrozně líbí, ale bulím u toho jako želva, je to smutný…http://www.33smiley.com/…tions/14.gif

http://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
21.3.08 10:29

Holky jestli mámte někdo UPS,tak si zapněte 13program.Je tam national Geografic těhotenství.Ultrazvuky atd..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
21.3.08 10:44

Dobre ranko,

tak dnes jsem spala v ramci moznosti moc dobre. Manzel spal v jinym pokoji a ja sla jen 2× na zachod a ryma me taky nebudila a s probudila jsem se o pul desate, takze parada :D Akorat viroza se mi stehuje z nosu do krku a naopak, doufam, ze to pres Velikonoce vylezim a ani me nemrzi, ze jsem doma, pac pocasi je teda porad nic moc…

Koukam, ze tady odchazi zatky a chystaji se porody. Ono se v techto tydnech neni co divit, ze :wink:

Zebrus, ty uz bys klidne podle tydnu rodit mohla, tak si s tema volierama pohnete :D

Hanule, preju ti, at jeste chvili vydrzis!

Dnes sla kamaradka na vyvolani porodu, tak jsem napjata, kdy dojde sms, ze uz je melaj na svete :D

Velikonoce slavime jako nejvetsi krestansky svatek. Takze Velky patek a pak nedele jsou pro nas dost dulezite. Manzel si vzal na dnesek dovolenou, tak jsme doma oba. Ale vecer pujde do kostela, ja bohuzel ne :?

Zebrus pisnicku si pustim, az tu bude vice klidu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
21.3.08 10:49

Tak sem zpátky z kontroly..teda počasí je fakt děs,už aby bylo teploučko a sluníčko..
No jinak mam CS 6, doufam že ještě ty dva tydny vydržim! Dr.mi řekla že by byl dobrej epidurál,kvuli těm žílám, ja ho nak nechtěla - docela se toho bojim, jak je to do páteře :roll: ..no, a jestli se to ještě zhorší tak císař :cry: ..no uvidíme, určo bych šla aspoň na ten „do půl těla“..¨
Zebra: písnička je moc hezká..
Já si teda taky ničeho jako zátky nevšimla..taky mam trochu výtok celé těhu..tak nefim,no..
Musim si jit lehnout, malej se tlačí furt ňák dolu..tak zatim papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital