Poradna duly
Jana Čurdová
Ryntyntyn já jsem krokodýly dokoukala,ale teď se mi chce hrozně spát,tak tady bojuju ![]()
JInak cestování mhd s kočárem nesnáším,taky jsem vždycky vymejšlela,aby to šlo nízkým busem nebo metrem,nebo jsem radši nikam nejela ![]()
Haňul: Oni to mají trošku „složitější“, jelikož dělá neutralizéra v zinkovně a na celou směnu (to jest 12 hodin) je tam sám…pracuje na pracovišti, kde různě míchá kyseliny a směsi, tak aby dobře jela celá linka, kde se zinkuje něco do aut…nikdo jiný totiž tomu nerozumí ani mistr
Ale říkal, že se domluví různě s chlapama, aby ho třeba přijeli vystřídat či co…
A taky říkal, že v nejhorším z práce zdrhne, nechce si nechat ujít porod ![]()
Adél: V Libereci naštěstí není MHD tak komplikovaná, tedy není komplikovaná pro moje trasy
A naštěstí jezdí hodně nízkopodlažních busí a už i tramvaj! ![]()
Ryntyntyn no máte to jednodušší,my zas máme to metro,i když stejně nejsou všude výtahy.Zítra jedem k mámě,tak to je naposled,co se Jiřule sveze v kočárku,pak už jedině na skejtu s mimčem ![]()
My jsme zjistili,že nejjednodušší by bylo,kdyby to na mě přišlo v noci,zavolali bychom tchýni,už má raději pohotovost,a přijela by hlídat spícího Jířu a pak už by se to nějak udělalo…no ale to je jen přání ![]()
Tuhle byla na mrtvici,protože jí v noci omylem někdo volal,tak myslela,že už jsme to my ![]()
Napadlo mě Tynko,že to asi bude takhle nějak…a že asi dělá práci,kde nemá zástup.No tak prostě musíš začít rodit až bude doma nebo o víkendu
Snad to vyjde a bude s Tebou.Pokud já bych měla chlapa někde pryč a nestíhal,tak se mnou jde mamka.Sama tam nejdu…Ale asi by stejně čekala na choďbě,protože k císařům se asi nepouští.Uvidíme…
Je mi všelijak.Pořád mě zlobí ten průjem…Už aby bylo úterý a já šla na ko.Beru si s sebou i tašku…
Holky, pořád přemýšlím jestli mi něco v tašce do porodky nechybí
…myslíte,že je to vše nebo jsem na něco zapomněla…
Tak jsem si pospala jeste hodinu a pul ![]()
Ryntyntyn, taky jsem vcera a dneska resili, kdy by bylo nejidealnejsi zacit rodit
A vikend by byl asi nejlepsi
Vy to s tema smenama mate ale asi horsi, kdyz je tam sam a musi hledat nahradu! No, snad to nejak zvladnem!
MDH s kocarkem se take desim. Nastesti bydlim v centru, takze ji az tak moc resit nemusim, ale treba k nasim tramvaji proste jet musim a nizkopodlazni jezdi tak jednou za hodinu. Jsme myslela, ze je na tom Brno lip ![]()
Hanule, myslim, ze mam nabaleno asi tak nejak podobne jako ty nebo aspon to amm v palnu mit to tak nabaleno
Ja mam jeste pro maleho i pro me bepanthen (jedina kosmetika pro prcka) a beru si ponozky (i teple), abych nemrzla…jinak nevim ![]()
Haňul snad ty ponožky,ty mám taky,a nevidím tam kojo podprdu + vložky.A ty věci na malého ti pak může někdo přinést,ty nemusíš mít s sebou,i tak je toho dost. ![]()
Děkuju… ![]()
Kojo podprdu musím ještě koupit.Zatím mám zbalenou jen sportovní a lambádu a vložky do podprdy jdu hned do tašky hodit.
A bepanten musím v úterý koupit … na ten jsem zapomněla.
Ponožky zbalené mám…
Tak snad je to vše ![]()
No vešlo se mi to do jedné tašky ale je velká.Ale foťák a tak jste říkali zvlášť … tak to dám do batohu a Marťovi na záda. Aby jsme to pak někde nelovili …
Tak já mám uklizenou koupelnu.Docela jsem si mákla - včera jsme jeli nečekaně k našim,tak až dnes…jsem ráda,že to je hotovo.Zítra se vrhnu na kuchyň.Chci vytřít linku…vyprat záclony,okna…ale s tím mi přijede pomoc mamka.
Sice bych asi měla ležet ale mi tady máme hroznej čurbes, jak se maká nahoře,tak to udělat musím…
Jdu něco sníst … papa
PS: Zdá se mi to nebo tady chybí Zebruška???? …Zuloček a Wenee už by mohli být pomalu doma?? ![]()
Ahoj ![]()
Byli jsme ráno v Brně na nákupu a teď snad budem pokračovat s voliérou.
Od rána mě občas ostře píchá v podbřišku, tak jsem docela panikařila a volala jsem do porodnice. Sestra byla dost protivná a že prý nechápe, jakou bolest myslím, ale přepojila mě na doktora a on mě docela uklidnil. Prý je to ke konci těhu normální, ale jestli mě to uklidní, tak mám přijet. Ale teď to přešlo, tak asi nepojedu. Asi jsou to poslíčci. A taky se mě „zase“ udělal divnej důlek okolo pupíku
, tak jsem se ho ptala a prý je to taky normální. Že se asi malej nějak přetočil. Připadala jsem si docela hloupě se ptát na důlek, ale vypadá to fakt divně - přesný kruhový důlek okolo pupíku, jak to Beník udělal, to nechápu
.
Ryntyntyn , snad vám to vyjde a budeš rodit, když bude manža doma ![]()
Haňule , ještě nerodíme, alspoň zatím
. Ještě mám s sebou do porodnice toaletní papír.
Tynko ještě,že doktor byl v pohodě.Píchání v podbřišku je nepříjemný.Mě to teda moc nezlobí a když tak jen na straně.Ale teď už dloho ne…A ten důlek u pupíku jsem měla tuhle taky.Hned jsem si na Tebe vzpomněla…
Hezkou velikonoční neděli,
včera jsem už nějak nestíhala - asi jsem si toho umanula moc, takže v jedenáct už jsem padala na hubu a vejce jdu malovat teď. Z oslavy jsme už utekli, páč Jířa měl protivku, takže teď krásně hajá a já můžu v klídku tvořit. A až se vzbudí, budem se věnovat jeho kreativitě.
Tak tu jsou ty slíbené obrázky (dárečky udělaly radost, zvláště, když se profláklo, že je to moje dílo
)
http://sweb.cz/…eee/pic4.jpg
Haňul: Píchání a důlek má Zebruš ![]()
Jinak já mám zbaleno do porodky obdobně jako ty. Mám tam i normální i teplý ponožky (kdyby náhodou
), vložky do podprdy jsem si přikoupila, tak snad mě nic nepřekvapí, ale musím si ji pro sichr ještě překontrolovat...... kdyby náhodou ![]()
Jo! Akorát to mám zbaleneý zvlášť! Říkali nám to tak v porodce…takže v tašce mám fakt to nejnutnějíš, hlavně spíš na porodní sál a pak mi Radko donese tašku, kde mám právě vložky, plínky, ubrousky a tak
Dostaneme totiž takový startovací balíka tam jsou plínky pro mimčo a taky vložky pro mne ![]()
Zebruš: Už jsem taky volala dvakrát na porodní ambulanci, jednou kvůli špinění a podruhý jak jsem měla ty horečky a nechtěli mi klesat…myslím si, že je jistější několikrát zavolat kvůli pitominám, než něco „zanedbat“ a pak si to vyčítat do konce života…
Taky jsem chtěla jít ven, ale u nás sněží jak na Vánoce
![]()
Lucy týjo ty jsi teda šikovná!
My byli teď třičtvrtě hoďky venku,no začlo sněžit,pršet..tak jsme se provětrali,Jířa se proběhl s balonem,dvakrát se pěkně vymáznul a úplně nám to stačilo ![]()
Lucy , je to nádherný, klidně by ses tím mohla i živit !!! ![]()
Ryntyntyn , jsem ráda, že jsem zavolala, ten doktor byl moc příjemnej a uklidnil mě. Poslední dobou mám celkově jiný pocity, asi se to už chystá na porod
. Mám i víc výtok (do žluta
), snad je to v pohodě a není to voda
. To bych musela pořád jezdit do porodnice s vložkou, aby to otestovali ![]()
Nám tu prší, ale na voliéře už máme střechu, takže jsme mohli dělat i tak
. Snad bude zítra líp, abysme mohli pokračovat. Na ten beton je ale pořád moc zima, prý by to přes noc popraskalo ![]()
Haňule , to jsem byla já s tím pícháním a důlkem
. To píchání bylo docela nepříjemný, ale dalo se to vydržet. Horší je ten strach, když nevím co se děje ![]()
Zítra k nám přijde na návštěvu můj taťka, původně mě chtěl vymrskat, ale prý že nakonec ne
. Dnes je u strýce a udí maso, tak nám kousek doveze, já na to moc nejsem, ale manža bude mít radost ![]()
Jinak jsme dnes koupili malou dětskou lampičku na zeď - s pejskem
. Snad bude dobrá na noční kojení, mělo by to být jen slabé světlo ![]()
Pěkný večer, ![]()
my jsme dnes měli návštěvní den, tak jsem se sem dřív nedostala. Dopoledne přijela tchýně, kolem 15 hod. jsme ji vezli domů a pak dojela švagrová. Říkala, že se jí včera zdálo, že už jsem jela do porodnice.
Ráno u nás bylo moc pěkně, sluníčko a celkem teplo, ale odpoledne se zatáhlo, ochladilo a prší.
Marťa teď barvila s babčou vajíčka pro koledníky na zítra. Ještě jsem je neviděla, dělá s tím tajnosti, prý je to překvápko.
Oslava včera super, domů jsme přišli kolem 23 hod. ![]()
Přeji všem pěkné a pohodové velikonoce.