Duben 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9217
23.3.08 20:08

Ahoojte babulkyyy,
uz sme doma z porodnice, dnes sme prisli, tak len rychlo pisem a idem za MAtuskom a ocinkom, moooc vam dakujemeee za gratulacie a podporu, cmuuuuk, zaroven gratulujem Weneee a vsetkym, co mate bubuliacikov v naruciii a hlavne vela sily tym, co vas to len cakaaaa. Nech to boli hocijako, stojii to zato a ked sa vam bubatko prisaje na prsnicek, nic krajsie, drzkajte sa naaaaam a coskoro, ked nebudem taka vyplasena, napisem, momentalne chcem mat drobceka stale na ociach, tak papapaaaa a vela ssiiiiil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
23.3.08 20:47

Zuločku tak si to pěkně užívej s Matuškom :srdce: :huban:
No vidíš my tu plkáme,co s sebou do porodky a ty už máš mimi dávno doma :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
23.3.08 22:23

Zulocku, vitej doma :D

Az budes mit trochu casu, tak nam urcite napis, jaky byl porod! Hezky si to s Matuskom uzivejte!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
23.3.08 23:39

Zuločku a Matuško zdravíme doma, tak se pěkně užívejte a vychutnejte si ten kopec lásky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
24.3.08 07:27

Dobré velikonoční ráno těhulky,

u nás svítí sluníčko a je pěkná zima.V deset vyrážíme k mámě na velikonoční žranici :lol: Musím si dobře promyslet,co si nandám na talíř,abych nepraskla :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
24.3.08 08:15

Dobré ránko :D

U nás tedy slunečno není a navíc všude bílo, chjo :roll: :( Já už bych tááák chtěla to sluníčko a teplučko :D

Zuločku: Vítejte s Matuškom doma!!! :dance: :srdce:

Lucy: Fakt šikulka! Už jsem si přečetla návod a zkusím to :wink: Jsem zvědavá, co mi z toho vznikne :lol: A do hněda abych to měla, tak dáváš mořidlo??

Zebruš: S tím výtokem to máme stejný :roll: :wink: Zrovna si ho léčím…borax-glycerina a canesten mastičkou…ale musím to ve středu říct v porodně, jelikož to občas svědí :roll: :?
S tím betonem: Exituje určitá příměs do betonu a ten potom vydrží až do minus deseti stupnů…je tedy fakt, že to vyjde trošku dráž…nám by se to na základovou desku nevyplatilo, tudíž čekáme až bude pěkně…

Adél: Užijte si dlabanec :D Já asi budu dneska dělat čínu :wink:

Včera jsme byli u kámošů a oni mají kotel a už došlo uhlí a tak dělali s kluci dřevo a Radko byl šikulka a ufikl si kousek břiška :cry: Ale prý ho to nebolí…jsem se mu to snažila co nejlíp ošetřit, ale i tak to má podle mě na šití. Jenže do nemocinice na chíru se mu nechce (asi by to měl i na steh-dva…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
24.3.08 09:39

Ahooojte, kukulky, som tu len na skok. Matúško ešte spinká, aj manželík je ešte ochraplo. Tak som tu nachvilu.

Tak k porodu, o 17:30 mi zacali slabo boliace kontrakcie po ť min., tak, že skusim sprchu, tropchu presstalo a potom začalo po 8 mi., manželík, že to isto nič nebude, tak sme sa motali po byte do 20:30, ja som si este dochystavala veci a mily sa chechnil, ze to isto n ic nebude. Nakoniec som ho ukecala, ze si aspon vylet spravime, ale bala som sa trapsau, ze z toho nic nebude. Tak sme tam prisli a na mnitore boli kontrakcie pravidelne ale slabunke, ale bola som uz na 4 cm otvorena , tak ze sa ide rodit, dostala som cipok do zadku, a pisala vam sms, inak cipok nepomohol, doma som bola na wc, tak nebolo co… potom mi dali antibiotika do zily kvoli streptokokovi a ked mi dotiekli pichli mi vodu / to inak vobec neboli/. okolo polnoci uz to zacalo boliet, chudak manzelik mal odkrvenu ruku. a potom o 2:00 zavolali lekarku a Matusko bol na svete. Len som nevedela na zaciatku tlacit, nevedela som nevydychnut, ale zatlacit, tak mi mily zapchal usta rukou. :oops: Esteze bol mily so mnou. Joooj a tesiim sa, ze mame bubuliacika uz doma. Drzkam vam vsetkym palce. Ina do porodky som sii zobrala veci a ani ich nebolo tolko treba, ale kazda porodnica to ma inak. Ale stacil by mi maly ruksak.
cmuuuk vam vsetkyym

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
24.3.08 10:45

Pěkné velikonoční pondělí všem, :D

u nás sněžo-prší, před 9 hod. k nám už někdo zvonil, ale všichni jsme byli ještě v posteli, takže smůla.

Zuločku , vítej doma, pěkně si to, rodinko, užívejte a Matúškovi posílám velkou pusinku. Tak jsem to nějak tipovala, že by vás mohli na velikonoce pustit. Moc pěkně si porod zvládla, šikulka, to je fajn, že byl milý s tebou a byl ti oporou. Já mám strach z dýchání, jak mi to půjde nebo spíš nepůjde. :srdce:

Adel , pěkně si návštěvu užijte a dejte si do nosu. :P

Lucy , moc pěkný dárečky, jsi šikulka. :potlesk:

Týnko, Zebruš , výtok mě taky trápí. Musím to ve středu říct u dr., tak snad mi na to něco dá. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
24.3.08 14:08

Zuločku: To jsi měla celkem rychlý porod :wink: :D A je dobře, že tam byl milý s tebou, taky si myslím, že je velká opora ho tam mít :D
Krásně si užívejte Velikonoc s Matuškom :D

Leni: U nás taky už zvonili někde po osmé a to už jsem vzhůru byla, takže dostali děti sladkosti :wink:

Jinak my jsem nakonec byli s manželem na pohotovosti ohledně té jeho ručky, nezašili mu to a ošetřili úplně stejně jako já :lol: :wink: Takže dostal jen tetanovku do zadečku a vyplázil liberecké nemocnici 90 kaček :wink:
Jsem si ještě z něho dělala srandu, že kdyby to začlo i u mne, tak to budeme mít v jeden den :lol: Ale že by jsme museli ještě dom pro tašku a průkajdu…a on, že snad dneska ani ne-e :lol: :wink:
Tak já frčím vytřít a pak jedem ke kámošům :)
Večer se zastavím :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
24.3.08 19:36

Zuločku takže porod proběhl celkem v pohodě? :wink:

My se vrátili asi v půl šesté,manžel se postaral o Jířu a já jenom ležím,jsem nevyspalá a unavená,u mámy jsem sice jen seděla a jedla,ale i to a cesta tam a zpět mi stačilo. 8O Pěkně se mi skřípou sedací nervy,tak to je docela nepříjemné.
Holky zítra na Ko do porodnice,vůbec se mi tam nechce,mám tam být kolem desáté,ale předtím ještě na monitor,tak musím vyrazit už před devátou :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
24.3.08 20:03

Ahoj :lol:

Tak konečně sedím…celý den jsme byli venku.
Sice občas svítilo sluníčko, ale foukal dost studenej vítr, tak jsme docela promrzli :? . Odpoledne tu byl taťka, ale jen chvilku. A dovezl uzený maso, ale nic moc libový :?
Jinak jsme si už v pátek vypnuli zvonek, protože teď nějak nemám čas ani chuť barvit vajíčka, ani něco kupovat… :oops: Možná příští rok. Tak snad jsme někoho nenaštvali… :? :lol:

Lenčo , mě se pořád zdají sny, že rodím :roll: . Ale většinou mám ve snech holčičku, tak jsem zvědavá, jestli to něco znamená 8O

Zuločku , super, že jste doma. Určitě si to užíváš, taky už se na malýho moc těším :D .
A děkujeme za popis porodu. Pořád mám ale strach, že to nepoznám :roll: . Poslední dobou mě docela tvrdne břicho a občas i bolí a píchá, tak mě to mate :? . Ale opravdový kontrakce jsou asi mnohem silnější, že? Tak snad to taky zvládnem.

Ryntyntyn , snad nemám nějaký zánět, nemám pocit, že by to lechtalo. Ale asi se na to taky raději zeptám v poradně :? .
To o tom betonu jsem nevěděla. Teď jsem se ptala manži a prý to zná, ale neví, jak se to jmenuje česky. Zkusíme se na to zeptat a zjistit cenu.
S tím useklým bříškem to nejprve znělo, jako že si usekl kus břicha, tak jsem se úplně vyděsila 8O 8O 8O .

Adel , hodně štěstí na zítřejší kontrole :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
521
24.3.08 20:08

Ahojte holky!
Včera jsem si psala se známou z Rakouska-žádné mrskací zvyky nezná :roll: a já si myslela, že to není jenom náš česko-slovenský výmysl… :cry: Jak já to dřív nesnášela :evil: :evil:
U mě dneska nikdo nebyl, vždycky jsme byli totiž mimo domov, takže se ještě nikdo nenaučil chodit :lol:

Už jsem ani nedoufala, že vás tu najdu všechny, ale držíme se!
Zulok , gratuluju a taky tajně závidím, že už to máš za sebou. Kéž bych měla i já takový porod… :wink: A jak malý spí/nespí? Vyspíš se aspoň trošku?

Lucy, moc krásné dárečky, šikulka! U nás teď otevřeli nový obchod se všelijakými korálky a dalšími nezbytnostmi, dělají tam asi i nějaké kurzy, ale já nejsem asi tolik trpělivá :oops: :oops: :cry: , abych něco takového dělala.....

Adel , je vždycky supr, když někdo cizí navaří. Já se teď už asi nikam nedostanu. včera jsem tu měla celou svou rodinu, tak jsem vařila já a dneska jsme dojedli zbytky :) Ale kdybych měla rodinu někde poblíž, tak bych toho taky využila :lol: :lol: .

Zebruš , hlavně že máš klid na duši a nemusíš se strachovat. I když já taky pořád myslím na to, jestli poznám, že mi odchází voda-když to může být 1-2lžíce…ach jo, snad to nějak odhadnem.

Před chvilkou mě začlo bolet břicho, už je to lepší, ale připravila jsem se na to, že bych nad ránem mohla vyjet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
24.3.08 20:26

Zebruško, aj ja som sa býla, že to nespoznám, a tie prvé kontrakcie, veru, stále som váhala , či ísť, alebo nie, lebo to bolo slabunké, menej ma to bolelo, ako dakedy, ale boli pravidelné. Tie ozajstné, to už bola sila. jedna kontrakcia prišla a len čo odišla, duhá tu bola cupidup.
Matúško je zlatúšik, budí sa každé 2-3 hodinky a prebalím ho , napapá sa a zas hajinká. Ale ono sa to čochvíla zmení a bude z neho šidielko.
Držím vám palce, ono je už človek riadne nedočkavý, tak máte čo najlepší pôrod. cmuuk

a to je prá fotiek

Tak a tu je pár fotiek

tu je MAtúško úplne čerstvučký :D
http://emimino.cz/…rmal_kuk.jpg

hrdý ocko
http://emimino.cz/…D%20ocko.jpg

moji najmilší
http://emimino.cz/…il%B9%ED.jpg

náš malý obláčik
http://emimino.cz/…E1%E8ik1.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
24.3.08 20:35

Holčiny díky u mě to tvoření taky nebude na dlouho, vždycky se pro něco nadchnu, párkrát to vyzkoušim a pak mi to tu leží. Nejsem zrovna moc trpělivý člověk. Týnko barvila jsem mořidlem (je lepší si ho dát do rozprašovače - třeba od Clinu a nastříkat) a poté nalakovat.

Mahul ty už jsi teda taky na rozpadnutí! Tak ať je to šup šup a žádné zbytečné průtahy.

Zuločku zdá se, že to u tebe probíhalo celkem v pohodě, tak hlavně že už to máš za sebou, teď už to budou jen ty milé starosti!

Tak se držte bublinky a maminky, já jsem po dnešku nějaká vyšťavená (manža trochu přebral, takže ho jdu odkutálet do ložnice a pak nějak zahnat prťouse) papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
24.3.08 20:44

Zuločku nádherné fotečky, úplně se mi vybavil první porod a už se nemůžu dočkat toho druhého raráška! Tak se opatrujte rodinko!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí