Duben 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7374
25.3.08 14:50

Wenee, super vitejte zpatky! To vypada, ze porod jsi mela taky vcelku rychly! Tise zavidim :) Fotky krasne, miminko uzasne (a mame stejnou prebalovaci podlozku :wink: )! Preju, at zloutenka brzo odejde!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
25.3.08 14:51

Wenee a Sofinko vítejte doma! http://www.sirmi.ic.cz/smajl/141.gif

Sofinka je nádherná, tak přeji hodně moc zdravíčka a ať vám dělá jenom radost!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
521
25.3.08 15:07

Wenee, gratulace k tak nadherne holcicce, at se vam jenom dari a zloutenka vas co nejdriv pusti :wink:

Ted uz jsem na rade asi opravdu ja, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
25.3.08 15:16

tedaaaaaaaaaaaa ty mimineckaaaa!!! Naaadhera!!!
Moc moc gratuluji!!!
Ja jsem teda po ko a uspesne doma :) dr. tvrdi ze do tydne rodim, ze je vse pripravene, tak to jsem zvedavaaa, abych tu jeste v pulce dubna nesedela s bruchem :)
Jaaa uz chci doma taky takove mimineckoooooooooooo :wink:
dejte vedet jak dopadly ko! pusuu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
25.3.08 15:26

Wenee , je nádherná :srdce: Ať vás ta žloutenka brzo přejde, ale skoro všechny miminka co znám ji měli, tak se to asi docela normální.

Už se tááááák těším na Beníka :dance:

Já vás holky obdivuju, že nám hned píšete, já doufám, že toho budu taky schopná, ale jak se znám, tak budu ze všeho vyjuchaná a bude mě trval dýl než se rozkoukám :oops: . Ale snad vám taky zvládnu napsat a poslat fotky :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
25.3.08 15:37

Ja jsem zacala s vybavickou, rikam si, ze aspon neco, mam tady haldy veci, pujcenych a vravenych a rikam si, jestli to zvladnu roztridit. Ja na to nejsem dobra, jsem sileny bordelar, umim poradek sice udrovat, ale neumim si ho zaridit. :oops: Na Zbyndu jsem toho tehdy mela malo, ale ted, i kdyz jsem nic nekupovala, tak me to pripada, ze by stacilo na deset deti. Zas ale uvedomuji si, ze nemam moc teplejsich veci, jako kabatky nebo teple overlooky. Tak si neco malo nachystam a ostatni budu resit az po porodu. S mymi zkusenostmi nechci se unahlit.

Adiko, dej si nejake milovani, jeden-dva kopecky prochazky, litry maliniku a bude to :) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
25.3.08 16:19

Wenee: Vítejte doma!!! :-) Malá je úžasnáááá :dance: A ať se vás žloutenka dlouho nedrží!!! :wink: :wink:
Taky tiše závidím rychlý porod! Mimika se zatím žádná nenarodila, tedy krom tebe a Zuločka :wink:

Mahul: Hm… tak my budeme mít zítra stejný obídek, který máte dneska vy :D Pojedu do toho Liberce na KO, tak aby chlapi neumřeli hlady :lol: :lol: A opražit připravený řízek snad zvládnou 8)

Adik: Super že kontrola dopadla dobře!! :srdce: Však už máš termín na spadnutí :D :wink: Jé vy se s Mahul máte, že už to máte za pár :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
25.3.08 16:23

Zebruš: Tak to jseš dobrá, že rozmontováváš starou voliéru sama :wink:

Born: Taky si myslím, že toho mám asi dost a to už jsem byla od mamčiný kamarádky informovaná, že nám plete ještě výbavičku :D Ale ono asi kabátků a tak není nikdy dost :D Mamča mě varuje, že až začne si ublinkávat, že toho budu mít ještě málo :lol: :lol:
Fakt nám to v porodce říkali o těch pěti minutách…si neumím představit, že bych byla tak dlouho doma a pak sotva dojela do porodky 8O :D My to máme autem do Liberce půl hoďky plus ještě chvilka na zaparkování a snad nebude v Lbc někde kolona :lol: :lol:

Tak jdu manžovi zabalit svačinku do práce a asi ho půjdu s pejskem doprovodit k autu a rovnou si uděláme pidi procházku (po dnešním uklízecím maratonu se mi ani nechce na delší…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
25.3.08 16:57

Jsem se tak kochala Sofinkou, že jsem vám zapomněla napsat, že jsme zase hlavičkou dolu! :potlesk: To byla ta nejlepší zpráva, co mi doktor mohl sdělit a ten kopeček, co se mi nahoře pořád boulí je prý prdýlka. Takže to moje lezení po čtyřech asi zafungovalo - no jsem strašně ráda, tak doufám, že už je to definitivní. Jinak máme bez 70g 3 kila a podle stehení kosti termín 15.4., tak to jsem teda vážně zvědavá. Asi budu od 15. do 4.5. jak na trní.
No ale už mě to dokopalo vyprat tašku a naházet do ní věci. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
25.3.08 17:00

Ahoj holčinky,

toož jsem taky zpátky z ko,otevřená na 2 cm,hlavička naléhá,za týden zas.Strávila jsem tam skoro 5 hodin 8O ,nejdřív čekání na monitor a pak na kontrolu,po těch svátkách se jim to tam vyrojilo…

Adi gratuluju ke ko :wink:

Wenee krááááásná holčička,přeju vám oběma hodně štěstíčka a zdravíčka :-) :srdce: :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
25.3.08 17:15

Adi, Adel, Lucy, gratuluju ke KO! :srdce:

Lucy super, ze se je mimco otoceny tak jak, ma! Ted uz by tak mohlo zustat, ze :D

Adel, to cekani je docela drsne. Se mi do te porodnice ani nechce. Uz mam vystavenou zadanku a mela bych si tam zavolat, ale zatim to odkladam. Zitra je taky den, ze :twisted: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
25.3.08 17:18

Ahoj holky,taky jsem doma z ko …

U nás žádná změna.Chlapeček je hlavičkou hore…a za 14dní se prý určo ještě uvidíme,na porod to u nás nevypadá.Termín císaře nevím,zatím ještě čekáme a poslíčky sice mít můžu ale největší bolesti co mě trápí pan doktor tipuje na to jak mě Matýsek kope kolínkem úplně do spodku břicha.Prý se ty bolesti určitě podobají silným menstruačním…Takže mám jasno… :oops: A já už bych rodila… :oops:

Jsem trošku zklamaná,čekat dalších 14dní.Ještě,že mám vás a snad budete rodit a my ostatní budem netrpělivě čekat na přírůstky a bude nám to tady utíkat…

Jinak WENEE Sofinka je nádhernáááááá…Nemůžu se na ní vynadívat.Je to krásná holčička.Tiše Ti závidím,že už to máš za sebou a drobíčka u sebe ale ...... samozřejmě Ti to MOOOOOOC přeju.Užívej si toho štěstí… :srdce:

Jo a ještě jsem vám zapomněla napsat,že jsem Matýska dnes viděla.Krásně mu tlouklo srdíčko … Váhu ale nevím.
A jinak všem blahopřeju k úspěšným kontrolám. Takže už jsem tu zůstala opravdu jediná komu se ten prcek neotočil.Holky může to třeba něco znamenat?Udělala jsem něco špatně??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
25.3.08 17:24

Ahojky, :P

Adel, Adi , gratulace ke kontrole. :srdce:

Adi, tak že by do týdne další miminko? Super. :dance:

Lucy , super, že mimi se otočilo a hlavně ať už tak vydrží. :potlesk:

Mahul , ty jsi taky další adept na mimi, že?

Tééééda, vám všem posunuli termín a já tu budu trčet sama až do konce dubna. Pomoooooc, já nechci. Zítra jdu na kontrolu a asi i na monitor, tak uvidíme. :wink: Tady čekání ke konci je fakt nejhorší a strašně se to vleče.

Haňulko , neboj, já tady budu s Tebou taky čekat. Gratulace ke ko, škoda, že malý není otočený. Myslíš, že už se otočit nemůže?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
25.3.08 17:34

Haňulko nezoufej a hlavně si probůh nic nevyčítej. Tohle nemůžeš ovlivnit. Určitě bude vše v pořádku a vzhledem k tomu, že jsi drobek tak by tě možná nenechali ani tak rodit přirozeně. Já jsem se spíš bála toho, že to u mě budou přirozeně zkoušet - to už bych šla raději dobrovolně na císaře, než riskovat, že se něco nepovede. Řekla bych ti nemysli na to, ale sama vím, jak jsem se tím stále zabývala! Všechno bude na konec dobrý, uvidíš! Hlavně se tím nesmíš stresovat!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
25.3.08 17:38

Všem gratuluju k úspěšným kontrolám :wink:

Haňulko nezoufej,ještě je čas.No mě už se taky nechce čekat 14 dní… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...