Duben 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2766
27.3.08 11:00

Wenee tak to je dobře,že je Sofinka hodná a určitě jí to vydrží :wink:
No 10-15 plen je opravdu hodně a pampersky jsou dobré,tak aspoň do 10ti byste se mohli vejít :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
27.3.08 11:12

Wenee je pravda, že my jsme z počátku taky měli velkou spotřebu plínek, ale to hlavně proto, že se každý mohl přetrhnout o přebalování (Jířa moc nekadil - tak to byla celkem hezká procedura :lol: ) Ale později už jsem ani moc v noci nepřebalovala, jen když jsem cítíla, že je plenka těžká a hrozilo pročůrání. Myslim, že si sama časem najdeš frekvenci, která bude vyhovovat jak tobě, tak i Sofince. Však ony ty děťátka taky nejsou z cukru :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
27.3.08 11:23

Ahojte, tak jsem zpět z KO..dostala jsem železo, že prej ho mám dost málo..jinak všechno až na ten výtok :oops: v pořádku..za týden jdu na první natáčky..

Teda já mam koupený ten yal, ale furt nevím..chtěla bych ho spíš než ten klystýr, že je prý šetrnější..ale ono má asi každý svý pro a proti..no, tak uvidim asi až to přijde.. ale oholit bych se chtěla taky doma, mam strach že by mě pořezali..to už se nabídl i přítel, že by mi s tim pomohl :oops: , ale bojim se na sebe nechat šáhnout.. :?

To jsem vám ještě zapoměla říct, minulý týden rodila moje známá, prý ležela, přišla jí zkontrolovat sestra, jak hodně je otevřená.. a že prý ještě málo, a najenou z ní malej vylítl.. ještě že tam ta sestra stála a chytla ho.. no Vojtík je vpořádku, ale tu svojí mamču pěkně pozlobil, dost jí roztrhal, má prý 40stehů 8O ..
To sem ještě neslyšela tohle..že by takhle rychle,no..

Zebruš: krásný metřík! :wink:

Jo a co se mi stalo dneska v noci :D ! Asi v jednu hodinu mě vzbudil přítel jak řiká „vstávej, vstávej..“ a já jak byla rozespalá tak sem mu neodpovídala, on do mě po chvíli začal strkat aby mě vzbudil, tak sem si sedla, podívala se na něj a on spal! ráno sem mu to řikala a on mi to neveril..je to hrozný, pořád mluví něco ze spaní a budí mě :roll: :)

Wenee: to se maličká budí jen dvakrát v noci?? tak to je pěkný..jee, já už se taak těším.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
27.3.08 11:40

ježiš ja sem blbá :oops: .. to mělo být pro Zulok, ne pro zebru, s tim metrikem :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
27.3.08 12:07

Wenee, tak to nedelate nic jineho nez prebalujete, ne? :D Uzivejte si spave miminko 8)

Neli, super, ze jsi v poradku v ramci moznosti :wink: Jsi me inspirovala, tak ze jsem si konecne zavolala do porodnice na objednani na monitor :D Se mi tam vubec nechce, ale co uz. Jsem objednana na danou hodinu, tak snad tam nebudu tvrdnout moc dlouho…

V pondeli jdu naposledy ke sve doktorce, a pak uz jen do porodnice… Se mi porad nechce uplne uverit tomu, ze uz fakt finisuju a za chvili budu mit prcka u sebe, a pritom uz bych i docela rada rodila…

Vsem, kdo obedvaji preji dobrou chut!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
27.3.08 12:15

Neli gratulace ke KO :srdce:

Evelín taky nemůžu pořád uvěřit,že to může každou chvíli přijít 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
27.3.08 12:51

Wenee: Maličká je zlatíčko, taky bych ctěla, aby byl Adámek taaak hodňoučký :wink: A kojení vám jde určitě dobře, že? Kamarádka má teďka měsíční holčičku a spotřebují denně kolem osmi plínek :wink: :)

Neli: Gratulace k KO :srdce: Tý jo a s tou tvojí známou fakt zajímavý a 40 stehů ji doopravdy nezávidím!

Evelín: Jo, jo, taky nemůžu tomu uvěřit :D A už jsem dospěla i do stádia, kdy se porodu nebojím a naopak se na něj těším! 8) A dle zákonů schválnosti budu přenášet :roll: :? Mno, uvidíme, jak si to maličký vybere :wink:

Já čekám na manžílka a pak budeme konečně obědvat, dneska jsem nějaká hladová :lol: Taky přeji všem dobrou chuť :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
521
27.3.08 13:16

Tak jsem tady, kontrola v pohode, pry jeste par dnu vydrzime, hrdlo otevreno na spicku prstu… :dance:
Potkala jsem tam maminu, ktera sla na kontrolni UZ, protoze mela stanoveny konec panevni a drobek se otocil! Tak byla moc rada. Ale jinak tam byly maminy, ktere mely termin az 14 po mne, tak jsem si tam pripadala skoro nepatricne :lol:
Narychlo jsem se jeste zastavila v praci a uhaneli jsme zas domu, aby manzel mohl do prace- uz me nechce nechat jezdit samotnou… :wink:

Evelin , taky jsme byli na filmu Venkovsky ucitel a moc se nam to libilo. Liska i Bydzovska moc dobri :potlesk:
Rada bych jeste zvladla dalsi cesky film- O rodicich a detech, no uvidime, jak budu zvladat :wink:

Wenee , je supr, ze to doma tak brilantne zvladate. :lol: A ze mala je taka hodnoucka, asi si kazda prejeme takove zlaticko. A snad i ty plinky se brzo ustali na nejakem lepsim skore. :roll:

Planujete nektera latkovky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
27.3.08 13:27

Kraaasne odpoledne holcicky, radeji se hlasim :) jsem cela a urcite jeste dlouho budu :) to je tak, kdyz clovek musi skoro mesic lezet a pak se nic nedeje :) ale ona si rekne cacorka az bude chtit :) :wink:
jen me neba to cekani KDY :)
Zavidim Vam Venkovskeho ucitele … taky bych sla hned, pry je to dobre…
my jdeme jeste zitra do kina, ale na amer. Ganster :) to zase bude :)
jsem zvedava na vik, zadne velke plany, kazdej se pta kdy uz a me uz to taky neba :)
ja jdu varit, dopoledne jsem zehlila, pak vysala, poklidila a ted premyslim co uvarim, ale vidim to na spenatek, br. knedl a masicko. Mam na to chut :)
Holcicky, krasny den!
Jsem rada, ze na vsech ko je vse ok … i ty planovane cisare, ja bych se toho vubec nebala a hlavne si nic nevycitala!!!
PUSUUUUUUUUUUU

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
27.3.08 13:33

Kraaasne odpoledne holcicky, radeji se hlasim :) jsem cela a urcite jeste dlouho budu :) to je tak, kdyz clovek musi skoro mesic lezet a pak se nic nedeje :) ale ona si rekne cacorka az bude chtit :) :wink:
jen me neba to cekani KDY :)
Zavidim Vam Venkovskeho ucitele … taky bych sla hned, pry je to dobre…
my jdeme jeste zitra do kina, ale na amer. Ganster :) to zase bude :)
jsem zvedava na vik, zadne velke plany, kazdej se pta kdy uz a me uz to taky neba :)
ja jdu varit, dopoledne jsem zehlila, pak vysala, poklidila a ted premyslim co uvarim, ale vidim to na spenatek, br. knedl a masicko. Mam na to chut :)
Holcicky, krasny den!
Jsem rada, ze na vsech ko je vse ok … i ty planovane cisare, ja bych se toho vubec nebala a hlavne si nic nevycitala!!!
PUSUUUUUUUUUUU

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
907
27.3.08 13:40

Ahoj

Nely a Mahule-gratulace k KO.

Nely-áno,Sofinka sa budí dva,najviac tri krát za noc.

Evelína-máš pravdu,stále prebalujeme,dokonca i keď Sofinka spí,pretože keď som pri nej a počujem,že sa pokakala,tak ju pomaličky preložím na prebalovák a nenápadne prebalím :lol: .Bojím sa ju nechať dlhšie neprebalenú,aby sa jej nepodráždila pokožka na zadočku.Váčšinou sa ani nezobudí,len si niečo mrnká,asi o tom aj vie,len sa jej nechcu otvárať očká.Lenivček malý :lol: .

Tynka-teraz je to už s kojením o.k.,no prvé tri dni Sofinka vôbec nepapala,vôbec nemala záujem ani trošku sať.Takže pila iba s flašky glukózu.
Už som bola zúfala,že kojiť ani nezačneme a zrazu na štvrtý deň sa chytila a odvtedy krásne papká.Tak som šťastná.

Neviem ktorá ste to tu už písali tých 40 stehov po pôrode,no to musí byť strašné,nechcem si to ani predstaviť.
Ja mám 4 stehy a nič príjemné.Strašne som sa zo začiatku bála chodiť na wc,že sa mi to roztrhne,čo sa vraj nemôže,ale aj tak som s tým mala problém.

Prajem Vám pekný deň,papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
27.3.08 14:18

S tim prenasenim nestraste :D Ja bych klidne rodila treba pristi vikend, ale manzel by to rad vedel uz tak ve stredu jetsli teda budu o vikendu rodit, pac ma o vikendu nejake hrani, tak at si to muze domluvit :lol:

Mahul,tak to jsi me potesila s tim filmem, cetli jsme na to i dobre recenze… A navic nemusim cist titulky :D Mozna si na ten druhy film zajdi co nejdriv, kdyz se tak hezky oteviras :D
Jo a latkovky planuju, doufam, ze nezustanu jen u planu, kdyz jich mam tolik nakoupenych :wink:

Adiko, tak si to tak hezky vylezela, ze mala si to uplne rozmyslela, jestli vyleze ven :D

Wenee, tak to jsi me pobavila, jak ji prevlikas i ve spanku a ji to vubec nevzrusuje :D Akorat me napadlo, jestli jsou maminy tak peclive, kdyz uz maji treba treti, ctvrte dite :D

Ryntyntyn, bych asi hladem omdlela, kdybych cekala s jidlem na manzela :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
27.3.08 14:46

My jsme se vratili se Zoo. Moc pekny.
Ted jsem davala Zbyndu do postele, zase s krikem ale spi do 5 minut. On rano spi do puldevate, v poledne usne po druhe hodine a vecer kolem deseti. Co bude s novym casem? Ja bych jeho rada v poledne nedavala spat, jenze je pak otravny.
Ja hodlam pouzivat latkovky, ale jeste nic koupeneho nemam, pockam. Kamaradka na zacatku davala obycejne plenky do plenkovych kalhotek. JInak Zbyndu taky na zacatku jsem hodne prebalovala, ale vnoci skoro vubec, abych jeho nebudila. Zbynda teda kadil i 12krat denne 8O jako novorozenec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
27.3.08 14:56

Mahul gratulace ke KO :srdce:
Venkovský učitel mě taky láká,ale vidím to až na DVD :wink:

Adi koukám,že jsi pěkně akční,vaříš uklízíš :D

Wenee super,že vám jde kojení v pohodě :)

Born ten nový čas mě taky děsí :roll:

To šití 40 stehů je teda hodně,já nevím kolik jsem měla stehů,ale dr.mě šil asi hodinu…takže dost :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
27.3.08 15:21

Adel, uz jsem taky mela myslenky, co bude az vyrostou. Prave asi z takovych myslenek se rodi neprijemene tchyni :) Ale materska laska je predevsim obetava, prave si myslim neobetavejsi. Kdyz premyslim o sobe, tak rodice moc miluji, ale chtela jsem od nich zrhnout conejdriv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí