Poradna duly
Jana Čurdová
Adik: To máš pěkně nabitý den! Hlavně si ho užij!
Pedikuru bych si taky dala říct, ale u nás je dlouhá objednací doba…takže nic, ale musím se objednat na kosmetiku-na obočí…musím si ho nechávat dobarvovat
![]()
Mě včera chytaly večer nějaký podezřelý křeče do podbřišku, ale pravidelný to nebylo ![]()
Náhodou…nejlepší by byl pro mě už právě ten výlet do porodky
![]()
Leni: Tak ať ti dopadne monitor na jedničku!! ![]()
Manžel má celý víkend pracovní, dvanáctky…hm, takže pokud bude nějaká zábava, tak si ji musím udělat sama! Ale už mám naštěstí k dispozici svoje autíčko (manželm má KONEČNĚ svoje pojízdný…), tudíž bych si mohla udělat i výlet do Liberce za kámoškou ![]()
Já jsem si dala zákaz rodit tento víkend (mno, ne že by to ve finále nějak pomohlo..), ale zrovna jsem debatovala po telefonu s Raďou a on si myslím, že do pěti dnů porodím, ha ha…tak to máme do úterní půlnoci a v:,–(ili jsme se
![]()
Lucy , vidíš, jsem ani netušila, že je učitelský den
Nebo jestli ano, tak jenom někde v pozadí šedý kůry mozkový ![]()
Na mě zas dneska čeká uklízení
Ale odpol si chci užít sluníčka! ![]()
No nebýt babči, tak taky nejsem v obraze. Některé kalendáře to sice uvádějí, ale zrovna ten co mám doma ne-e. A datumy v hlavě nenosim, mám špatnou paměť na čísla. Jak jsem tuhle byla v porodnici u sepsání, tak jsem si připadala jak truhlík, protože jsem si horko těžko vzpomínala na data svatby, narození Jíři a manžela, kdy mi začala menstruace a kolik prcek měřil a vážil apod. Při každém zamyšlení se na mě sestra nechápavě podívala, až jsem z toho vyprskla smíchy (ačkoliv je to spíš k pláči).
Zas si ale doslovně pamatuju co kdy manžel prohlásil - to zas pěkně irituje jeho
![]()
Lucy: Hm, tak to já to mám ale úplně opačně!
A manžela zas dostává, co všechno si nepamatuju
Že mu to prý dělám na schvál ![]()
Tak tady je sice teplo,ale taky se zatáhlo.
Evelín si právě říkám,kdybych začla rodit,tak pojedu s neumytou hlavou ![]()
Adi pedikůru závidím,sice jí nepotřebuju,ale něco přííííjemného bych si taky dopřála ![]()
Lenčo ať ti vyjde monitor!
Lucy moc to s tou prací nepřeháněj ![]()
Adél neboj, to se určitě nestane!
Žehličku ještě nežhavim, takže možná budu ráda, když si stihnu před příchodem Jíři něco rychle uklohnit a žehlení si nechám na večer - pokud se mi ho podaří včas uspat! Zatím tu jen zívám do monitoru ![]()
Lucy já jsem taky aktivní,od rána jsem akorát naplnila pračku a teď jdu loupat brambory ![]()
Tak vás zase s jednodenním výpadkem zdravím. Včera to bylo trošku nabitý. Ráno KO, poprvé mě napojili na monitor - trošku jsem měla problém vydržet ležet na zádech, ale když jsem si u toho lehla na bok, tak se malá aspoň trošku připrobudila a začala na těch jejich křivkách vykazovat nějakou činnost
Je fajn, že ho má doktorka v ordinaci a nemusím chodit nikam extra a čekat.
Manža včera nebyl v Praze, ale tady v kanceláři, tak jsem ho aspoň vytáhla do restaurace na oběd. Pak jsem si došla do města dokoupit co nám ještě chybělo - vaničku, rychlozavinovačku, kosmetiku a ještě pár blbostí pro mimi. Stihla jsem i relaxaci na kosmetice - asi na dlouho poslední ![]()
No a odpoledne kurz s tatínkama a prohlídka porodnice - rozhodně to tam teď po rekonstrukci vypadá mnohem líp, než před těma pěti rokama. A byl tam včera docela klid, takže snad když se rozhodne přijít mimi na svět, tak tam nebude narváno a nebudou nás posílat jinam.
Jo a dobrý bylo, když nás uvítala porodní asistentka co s námi odrodila Marečka - takže máme velkou šanci, že s námi může rodit i Klárinku ![]()
Ernat tak to jsi měla příjemně nabitý den ![]()
Já se hrozím úterní ko,jak dlouho tam zas budu čekat ![]()
Ahojky
Zebrička gratulujem ku kontrole a prajem Vám rýchle uzdravenie,aby ste si pôrod vychutnali.Lebo aj keď to bolelo,bolo to krásne.
A šitia sa neboj,umrtvia Ti to a vôbec to nebudeš cítiť a ešte k tomu budeš zaujatá malým Drobcom.
Keď tu píšete o tom umývaní vlasov,ja mám takú úchylku,že si vlasy umývam každý deň,pretože ak si neumyjem,tak mám desný pocit,dosť mi masnejú.Bodaj by sa dalo tohto problému zbaviť.
Aj keď som bola na pôrodnici a poslali ma domov pre veci,lebo mi už začal pôrod,tak som prišla domov a hneď som si šla umyť vlasy,osprchovať a upraviť,nech v pôrodnici nevyzerám zanedbane.Moja mamina si len ťukala na čelo,že či som normálna,že radšej mám ísť,lebo porodím v aute cestou do pôrodky.No čo už so mnou?
Zatiaľ papa
Wenee co jsem četla příběhy porodů mamin na emiminu,tak to tak dělaly,že se ještě před odjezdem umyly vlasy ![]()
No nevím,jestli to budu stíhat,ale já mám krátké vlasy,tak bych to nějak přežila ![]()
Jak se bavíte o umývání vlásků
Poslední dobou, když si myji hlavu, tak si myslím na to, abych nevypadala v porodce zanedbaně
Kdyby nás to přepadlo někde nečekaně ![]()
Ernat: Gratulace dobré KO
Včerejší den jste si kráásně užili ![]()
Holky, já vám tak „závidím“ monitory, taky doufám, že už mě tam dr. příští týden pošle! Nebo se tam rozčertím a bude…mě tam snad bude posílat až u přenášení?!
![]()
Ahojte… ![]()
Adel, tak snad to stihnes jeste do porodu, taky bych nerada rodila s neumutymy vlasami, me to teda jako Wennee vyslovene vadi, ale nemusim je umyvat kazdy den.
No ja jeste mam uchylku, jestli jsem dost vsude oholena, coz je asi blbost, ale v tehu me to holeni fakt nebavi.
Uz taky mam CS 2, za posledni dva tydny jsme postoupili, piju malinik a mam z toho srandu. Kdybych sem nechodila, tak o zadnem maliniku bych neuvazovala, ani o lnenem seminku, takhle jste me nakazili a ja ani nevim, jestli tomu verim
, ale chutna mi to. Bylinky ja rada.
Ahojky všem, ![]()
tak jsem zpátky z monitoru. Na křivce mi vyšlo, že děloha začíná pracovat pravidelně, tak se mě doktor ptal, jestli jsem si to nějak stopovala. Říkala jsem mu, že jsem tomu zatím nevěnovala pozornost, ale budu se na to muset zaměřit.
Tlak mám pořád vyšší, ale zatím je to hraniční, takže dobrý a ve středu jdu znovu na kontrolu a monitor.
Po kontrole jsme si zašli s manžou na oběd, takže super. ![]()
Vlasy si umývám tak po 3 dnech a jak je nemám umyté, tak jsem z toho nervózní, taky si říkám, abych nejela do porodky s neumytýma. To bych byla celá nesvá.
![]()
Ernat, gratulace ke kontrole. ![]()
U nás je tak nádherně teploučko, dokonce se hodí vyrazit ven i jen tak v mikině.
Úplně to láká k nějaké delší procházce. Jenže já dojdu akorát na poštu a zpátky, to je tak půlhodina, a mám toho plný kecky.
Maliník mi taky moc chutná. A ještě jsem si koupila čaj pro těhotné od Lerosu (šípky, rooibos, plod černého rybízu a meduňková nať) a ten je teda výborný, mňam. ![]()