Poradna duly
Jana Čurdová
Haňul: No vidíš, to je dobrý poznatek! To bude moct baštit sladký i po porodu! Já jsem zase jednou sledovala na exploveru či na čem pořady o dvojčatech, taky moc zajímavý
A ještě dobrý byl ten dokumentární seriál od BBC o lidským těle, v prním dílu taky bylo o početí a těhotenství se vším, taky moc pěkný ![]()
Ryntyntyn , to kokrhání určo nebylo, to by mě nevadilo - mám vedle v místnosti papouchy, kteří jsou vzhůru hned, jak vyjde slunce (což je teď dost brzo
). To znělo jako krkačky, takový ty dřevěný točící věci, co rachotí, dělá se to i u vás?
Já doufám, že by to manža stihnul domů, kdyby to začalo a on byl v práci, má to asi hodinu. A nebo bych jela sanitkou, kdyby to byla nějaká rychlovka a on by jel z Brna rovnou do Ivančic. Měl by to tak stejně kratší.
Já myslím, že to nikdy nebude tak, že si sedneme a řekneme si „tak a teď už je vše připraveno a může se narodit“, ono to asi vždycky bude ve chvíli, kdy to nečekáme nebo se to moc „nehodí“ ![]()
Ale raději bych nepřenášela, to bych pak z toho byla ještě víc nervózní, než jsem teď z toho, že by to bylo brzo ![]()
Dobré ráno,
tak dnešní noc pohoda… ![]()
Asi fakt jen ty poslíčci. Cítím se dobře,takže se vrhnu do nějaké práce.Začnu asi od koupelny…je potřeba udělat jarní úklid.
Zebruš jinak s papuchem to máme to samé.Už aby bylo hezky a byl venku.Máme uřvanýho jen jednoho ale stojí to za to… ![]()
Zatím pa
Dobré ránko,
tady svítí sluníčko a je zima ![]()
Dneska budu mít odpočinkové odpoledne,Jiřulku si vezme tchýně a manžel má po práci ještě fotbal.A nebudu nic dělat ![]()
No možná upeču zajíčka ![]()
Zebruš: Už vím co myslíš
Tak to se naštěstí u nás moc nepoužívá!
U nás vedou jen ty pomlázky a s řehtačkama (tak se tomu říká tady) se nechodí…
Koukám, že nervozitu máme stejnou
A předčasně by jsem už nerodily, takže taky pozitivum!
Já se taky dneska musím konečně do něčeho vrhnout…jarní úklid je teda u nás zapotřebí jako sůl! Řemeslníci jak pořád dělali a všude prachu z broušení a tmelu a tak…
Ale konečně to bude dneska dodělaný
Takže asi začnu spodní koupelnou, s přízemým musím ještě počkat, jelikož tam manža dotapetovává a ještě se bude muset vymalovat a příští týden přijdou ještě jedni páni, kteří nám položí nový koberec po přízemí ![]()
Dobré dopoledne, ![]()
u nás slunečno a celkem teplo. Hodila jsem kuře do trouby, pak k tomu udělám jen hranolky, umyju koupelku a wc, pověsím prádlo a potřebuju udělat nějakou tu velikonoční výzdobu. Beránka jsem dnes napekla v obchodě, takže bez starostí.
Zítra možná zkusím udělat mazanec. Těsto mi uhněte pekárna, pak to jen upeču v troubě, akorát musím najít nějaký recept.
No a večer jsme pozvaný ke známým na oslavu narozenin. ![]()
Dobré dopoledne,
Zebruš, tak sprchu sem si dala,než sem šla spát tak to bylo asi trochu lepší..no nakonec sem to zaspala..
takže noc celkem šla..sice me vsechno bolí, ale je to už lepší než včera, jen ty bolesti jako při ms me ještě zlobí..
Haňule: plíce se vyvíjí jen do 34tt??
..me včera dr.řikala že teď je to pro plíce důležitý,aby byl ještě v bříšku, že prej do 36tt..??? ![]()
Lenčo ty jsi nějak aktivní ![]()
No já výzdobu už mám,upeču toho zajocha,akorát jsem zapla pračku a sebrala prádlo.Jířu asi bolej zuby,tak je protivnej a už dostal na zadek ![]()
Neli tak hlavně že jsi přežila noc ![]()
Adel, no aktivní jak kdy. Jak svítí sluníčko a je pěkně, tak mě to nabíjí energií, ale jsou dny, kdy mám šílenou lenóru a nechce se mi nic a pak to taky tak vypadá.
Já se snažím být dneska taky aktivní, ale nějak mi to moc nejde
Pračka se mi taky pere, mám vytřeno, uvaříno…
Pustila jsem se do jarního úklidu kuchyně, takže to musím jít ještě dodělat…
Potom beránka udělat a asi ho budu zdobit až zítra…mno, uvidíme, jak se mi bude chtít dělat krém ![]()
A dole instalatéři už dodělali koupelnu, ale stejně ještě musí přijít namontovat do sprchy baterii, ale hlavně že funguje WC!
A uklízet se smí taky až zítra, ale poklidila jsem po nich přízemí, jelikož nadělaj fatk bordelu ![]()
Ale ze všeho nejraději bych jen spala a spala
![]()
Neli : my jsme se taky učili, že se plíce vyvíjí do 34 TT, tedy ukončeného…ale i jako na různý jiný věci jsou i v tomto různý názory ![]()
Preji pekny den!
Tak dalsi adeptky na porod jsou porad 2 v 1, tak jsem rada, ze jsem o nic neprisla ![]()
A koukam, ze fakt potrebujete porad neco delat. Ja bych i treba neco delala, ale nemam nejak silu. Sice mi uz je lip, ale porad bojuju s virozou. Ale dneska zkousim langose, tak uvidime, jak to dopadne ![]()
S tema plice jsem taky slysela, ze se vyviji do 34tt. Tak spis pocitam s tim, ze uz jsme s prckem za vodou ![]()
Zdravím při celkem slunečné a teplé sobotě.
Mám za sebou návštěvu města a velký nákup. byla jsem sama a udělala jsem takový větší nákup, kdybych náhodou se teď delší dobu nikam nedostala…všichni na mě koukali a zírali…to břicho se už opravdu nedá schovat
![]()
včera jsem si připadala jako nějaká moralistka, jela jsem šalinou, všude důchodci-paní snad okolo 75-80 roků a mladé holky sedí a nehnou ani brvou, že by vstaly a někoho pustily sednout
. Většinou to přejdu a řeknu si, že to tak je,ale včera jsem to nevydržela a řekla jsem té mladé 15-ce,že by mohla vstát a někoho pustit sednout…seděla dál a ještě na mě házela ksichty
. Výsledkem bylo, že jsem se cítila trapně já!!!
Dobrý, co??
No nic, kafíčko a pauza proběhla, jdu uklízet. A jak se mi nechce ![]()
No, tak je mi konečně zase uplně fajn..
Ryntyn: tak to je jedině dobře, čim dřív jsou mimi dovyvinutý,tim líp ![]()
Evelíno: Tak to je dobrý, taky máme dneska langoše..erik je miluje
mohl by je jíst furt..=)
No nic, já se du teda konečně učit..v utery mam zase testy
tak zatim pa ![]()
Mahul, tak ja no to zatim nemam silu a odvahu tem lidem v tramvaji neco rikat. Nekdy je to ale vazne trapne, kdyz nastoupi stary clovek, ktery se sotva drzi na nohach a nikdo ho nepusti. A je uplne jedno, jestli to jsou mladi nebo starsi. Vzdycky se najde nekdo, kdo nepusti. Mi to pripomnelo, ze me ve stredu poprve pustili sednout. Asi to bricho uz taky nejde prehlidnout ![]()